Antons-isterninger.dk Anmeldelser 89

3,1

Umenneskelig lang kø på smukfest. Det virkede total rodet, der var ikke nok medarbejdere, og dem der, var virkede meget uorganiseret! Jeg finder en anden måde at køle mine drikkevarer på, næste gang t... Se mere

Holdt stort gardenparty i høj sol og varme - isen reddede os fra lunkne drikkevarer, så der både var kold champagne, kølig hvidvin til laksen - koldt vand hele vejen, så ingen blev dårlige og endeli... Se mere

Jeg har brugt Anton Isterninger af flere omgange er aldrig blevet skuffet. Oftere det modsatte. Er altid blevet mødt at positive folk, der har gjort alt hvad de kan for at hjælpe - selv når jeg har væ... Se mere

Bestilte is til Skanderborg Festival. Når man på hjemmesiden skriver at det bliver leveret på Kærligheden, så forventer man ikke at man skal gå 15-20 minutter med en særdeles uhandy og tung flam... Se mere

3,1

Middel

Så var der is:-)

Levering til døren...
Ok pris.
Fine isterninger/knust is = fantastiske drinks..
Det er ikke sidste gang vi køber sådan en tønde:-)
Tak for hjælpen

10. marts 2015

Flotte isterninger til en god pris, men leveringen var elendig

Jeg bestilte en tønde isterninger d. 24/7, men først d. 29/7 modtog jeg en ordrebekræftelse (hvilket jeg synes er ret længe at vente på et svar). Prisen kan man ikke argumentere imod, men da leveringsdagen d. 8/8 så oprandt kom der ingen isterninger mellem 9 og 17 som lovet, hvilket var ret irriterende når man nu havde været hjemme hele dagen. 17.15 ringede jeg til Antons Isterninger og fik at vide at buddet var lige på trapperne, men pga. travlhed var leveringen blevet forsinket. Fair nok, men først kl. 22.30 kom buddet. Godt vi først skulle bruge isen dagen efter. Jeg har ikke fået nogen undskyldning eller forklaring, buddet talte ikke dansk, kørte meget uforsigtigt på den lille lukkede vej hvor vi bor, og smed tønden med is på fortorvet og hastede videre uden forklaring.
Så bestil i god tid, for isen fejler ikke noget, ej heller prisen. Faktisk var isen meget pæn, og holdt sig fint i tønden til dagen efter. Men service og information skal man ikke forvente, det er sparet væk.

30. august 2014

Hej Mikkel

Mange tak for din feedback på vores service.
Jeg vil prøve at uddybe ifm. dine kommentarer.

1. Efter afgivelse af en order, sendes en bekræftelse på at ordren er gået igennem ca. 20-30 sekunder efter betalingen er gennemført.
I vores system arbejder vi med et bogføringssystem og leveringssystem, derfor modtager du endnu en ordrebekræftelse - kald det en reminder, typisk i ugen op til.

2. Når vi leverer i et relativt langt tidsrum ml. 9-17, opfordrer vi altid at man hænger en fuldmagt op, således man ikke skal "vente" på isterningerne, men at højst sandsynlig har andre vigtige gøremål i løbet af dagen.

3. Vi burde absolut have kontaktet dig før, for at informere omkring leveringen. Det har vi lært rigtig meget af, i sådan en travl sommer. Det kan jeg kun beklage og er blevet et af vores fokusområder!
Kan se bilen var hos dig kl. 21.47 - og efter en længere snak med dig, om at det først skulle bruges dagen efter, tog vi leveringen senere på aftenen. Men intet stopper os, om vi så skal bruge hele natten på det :) - Derfor har du nok også kunne spore en hvis travlhed hos chaufføren.

4. Jeg er rigtig glad for isterningerne og termoboksen var af forventet kvalitet, og håber i havde et rigtig godt arrangement om lørdagen.

Igen tak for din feedback, og håber vi en anden dag kan byde dig velkommen og vise vi er blevet bedre til at give løbende informationer.
Mvh Anton

Meget tilfreds, god levering på stedet.

De virker bare når men har rigligt med isterninger til din fest,

27. august 2014

Hej Jesper,

Tusind tak for din kommentar og feedback på vores service og kvalitet.
Håber i havde et rigtig godt arrangement.

Super god service

Jeg kan kold anbefale antons-isterninger

Hej Lita,

Tusind tak for de flotte ord, og at du tog dig tid til at bedømme os.
Håber i havde et rigtig godt arrangement.
Mvh Anton

De kom, kølede og smeltede til tiden

Dejligt mange isklumper, lige til at bruge. Vi skulle nok have tænkt på en sækkevogn til at flytte rund på termotønden med de 23 kg isklumper, for den blev lidt utæt hen på søndagen, men det er jo sørme ikke Antons fejl.

Hej Inge,

Mange tak for din feedback.
Boksen vejer selvfølgelig disse ca. 25 kg. - Så det er da noget at flytte rundt på. Som regel findes der lige en stærk mand til at hjælpe ;)
Glad for at det virkede efter hensigten.

Nemt og ligetil

Præcis som lovet og varen er tiptop

Hej Anders

Mange tak for din feedback.
Godt at høre, og håber i havde et godt arrangement.
Mvh Anton

Synes at de var for optøet da vi skule bruge dem kl. 16.00 lørdag.

Synes jeres Is terninger var for optøet da vi skule bruge dem kl. 16.00

Hej Heidi
Tak for din feedback.
Vi kan desværre ikke undgå at isterningerne smelter, men der sker meget lidt indtil søndag. Hvorefter det går relativt stærkt.
Vi leverer rigtig mange bokse og størstedelen skal bruge det om lørdagen, og med meget positiv respons. - Jeg er selvfølgelig ked af du har oplevet de er for smeltet.

Det er vigtigt at boksen med isterninger aldrig stilles i solen eller på anden måde i et varmt rum. Det sætter selvfølgelig smelteprocessen hurtigere i gang.

Ellers håber jeg trods de lidt smeltede isterninger, i havde en rigtig god fest.

god service og kvalitet

Alt virkede bare top professionelt lige fra ordreafgivelse til levering og kvalitet.

Hej Søren,
Mange tak for din feedback.
Vi er rigtig glade for din kommentar, der bliver lagt utrolig meget vægt på en nem bestilling og håndtering lige frem til dig som kunde. Og i ordentlig kvalitet!
Mange tak.

FANTASTISK

Det er næsten for let. Man ringer 5 minutter i lukketid, og alligevel er det en super serviceminded medarbejder man får fat i. Selvom tiden løb, var der ingen grænser for hvor imødekommende "Anton" var.
Dagen efter var der personlig levering med et stor smil på læberne. Det er sgu service.
Helt sikker at jeg vil handle is der igen - hvem vil stå flere dage med en fryser fyldt med isterningeposer, når man kan få en hel kasse til næsten ingen penge.

Hej Sanne,
Mange tak for din feedback. Vi gør alt hvad der står i vores magt for at hjælpe.
Vi kan ikke bære arrangementer der står uden isterninger, hvis vi kunne have hjulpet!
Mange tak for de rosende ord.
Rigtig god dag.
Mvh Anton

Holder ikke helt hvad de lover

Bestilling er nem og isterningerne er super gode. Vi modtog dog først vores isterninger kl. 21:30 mod lovet senest kl. 17. Det gav noget frustration og gæsterne måtte vente på deres GT'ere. Dog havde jeg indtryk af at de gjorde hvad de kunne og vi fik en ektra boks med isterninger med i købet. Tør godt bruge dem igen på trods af denne svipser. Du ønskes en god fest ;-D

Hej Marck
Tak for din feedback.
Vi er glade for produktet levede op til dine forventning.
Og må mange gange beklage vores beknep med tiden - Nogle gange skal tingene bare gå lidt i kage, og det gjorde desværre vi måtte sende en ny bil med isterningerne til dig.
Det mindste vi kunne gøre var at kompensere med ekstra is til Jeres GT'er!
Håber det var værd at vente på og i havde en fortsat god fest.

God kvalitet isterningerne holdt i 4 dage

Godt og køligt isterningerne holdt i 4 dage

1. juli 2014

Mange tak for din feedback.
Hvis man er god til at holde låg på, stiller boksen i skyggen.
Så kan man godt få 4 dage ud af det! - Utroligt nok.

Mange tak for de rosende ord.

Fin is, fin levering

Isen blev leveret senere end aftalt, men jeg blev informeret undervejs. Isen var som den skulle være og holdt fra fredag til lørdag (og længere endnu) som beskrevet. Så vidt jeg kan se billigste pris inkl. levering.

30. juni 2014

Hej Line,

Mange tak for din feedback.
Vi er glade for du havde en god oplevelse med produktet og kvaliteten.

Hvis der sker uregelmæssigheder vil vi altid holde dig opdateret.
Det er det mindste vi kan gøre :)
Mvh Anton

Præcis og kvalitetssikring i flere led

Antons Is reagerede prompte på en bemærkning skrevet i kommentarfeltet på deres ordreblanket.
Efter en telefonopfølgning fra Antons var alt på plads.
På leveringsdagen ankom isen præcist i rette mænge og rette kvalitet.
Chaufføren ringede 30 min før ankomst for at sikre leveringen.
Hvis alle køb forløb som dette hos Antons Is -så ville indkøb være en fornøjelse.

30. juni 2014

Hej Allan

Tusind tak for de pæne ord!
Vi gør vores ypperste for at sikre at det går så let som mulig.
Mange tak.
Rigtig god dag.