Antons-isterninger.dk Anmeldelser 89

3,1

Umenneskelig lang kø på smukfest. Det virkede total rodet, der var ikke nok medarbejdere, og dem der, var virkede meget uorganiseret! Jeg finder en anden måde at køle mine drikkevarer på, næste gang t... Se mere

Holdt stort gardenparty i høj sol og varme - isen reddede os fra lunkne drikkevarer, så der både var kold champagne, kølig hvidvin til laksen - koldt vand hele vejen, så ingen blev dårlige og endeli... Se mere

Jeg har brugt Anton Isterninger af flere omgange er aldrig blevet skuffet. Oftere det modsatte. Er altid blevet mødt at positive folk, der har gjort alt hvad de kan for at hjælpe - selv når jeg har væ... Se mere

Bestilte is til Skanderborg Festival. Når man på hjemmesiden skriver at det bliver leveret på Kærligheden, så forventer man ikke at man skal gå 15-20 minutter med en særdeles uhandy og tung flam... Se mere

3,1

Middel

Kaos

Havde bestilt en pakke isterninger til levering på smukfest, dette viste sig dog som en for stor mundfuld for Antons-isterninger at administrere.
Jeg tror vi stod 100 personer i kø i over 3 timer inden vi fik udleveret de ting vi havde bestilt, jeg ved at dagen efter var der rigtigt mange som undlod at afhente deres varer, eftersom man for det første havde flyttet afhentningsstedet, samt erfaringer fra dagen inden.

2. november 2015
Antons-isterninger.dk-logo

Besvarelse fra Antons-isterninger.dk

Hej Peter

Mange tak for din feedback.
Vi mødte desværre nogle udfordringer på Skanderborghus, pga. et trafikalt h******.
Du har fuldstændig ret i, at det ikke var godt nok - og det skal rettes op til næste år.
Jeg håber du trods alt vil give det en chance igen næste år.
Alt det bedste
Anton

Dyr men nem løsning.

Jeg havde bestilt en termoboks til årets smukfest. Det var lidt svært at finde ud af hvor boksen skulle afhentes, men konceptet virker og det er dejligt nemt.

2. november 2015

Nemt og godt!

Kom som aftalt, og isterningerne holdt sig i termo-boksen - som beskrevet. Perfekt!

18. september 2015

Cool leverance lige til døren

Jeg var yderst tilfreds med leveringen - jeg fik en tønde isterninger leveret en fredag eftermiddag midt i sommerhedebølgen (3. juli) - Var lidt i tvivl om de nu også kunne holde sig frosne til lørdag aften (4. juli) - det var der dog ingen problemer med - vi havde stadig lidt isterninger helt til mandag :-)
Jeg kan varmt anbefale Anton og hans kolde terninger :-)

15. september 2015

Et hit

Super leverance og god info og service. Og excellente isterninger ;-). Go do, det er lækkert og nemt.

10. september 2015

Super nem bestilling.
Isterningerne holder uden problemer i halvandet døgn, så festen er reddet, da man kan være sikker på der er is til drinks:-)

23. august 2015

Levering foregik 45 minutters gang fra oprindelige aftalte sted

Vi havde bestilt is på Skanderborg festival, men da Antons efter første dag fandt ud af at de med deres lastbil ikke kunne levere på Skanderborghus, blev leveringen flyttet ud på den anden ende af festivalen.

Når man betaler 150kr pr dag for ti kg is, (og i alt for 700kr) så er det fordi det skal leveres, ellers er det voldsomt dyrt vand. Antons burde have fundet en alternativ måde at levere på, eller tilbyde reduceret pris for de kunder der pludselig skulle gå flere km for at hente deres isterninger.

Har talt med Antons, og de afviser nogen form for kompensation.

10. august 2015
Antons-isterninger.dk-logo

Besvarelse fra Antons-isterninger.dk

Hej Kathrine Skovdal,
Tak for din anmeldelse - vi har haft en længere dialog på mail, hvor jeg har forklaret sagens kerne - det var tydeligvis ikke nok.
Meget kort, blev du informeret via facebook og sms at afhentningsstedet var blevet ufrivilligt flyttet, derfor tilbød vi at du kunne afhente dine varer hos vores andet afhentningssted lidt længere derfra - da vi intet har hørt fra dig og du forsat afhentede dine varer i 3 dage, skal du selvfølgelig også betale for dem.
Men som du bedst skriver i din mail: "Det er en ærgerlig beslutning at i ikke kompensere, det fører direkte til dårlige anmeldelser på trustpilot, er det virkelig det værd?"
Og ja - så må vi acceptere det end at blive truet til at give kompensation - da varerne åbenbart sagtens kunne bruges hver dag i 3 dage.
Beklager du ikke har været tilfreds med oplevelsen - vi må gøre det bedre næste gang.
Alt det bedste
Anton

Iskold service med et varmt smil.

Vi har benyttet Antons Isterninger en gang til en fest - hvilket var en upåklagelig oplevelse. Kvalitetsisterninger!!, leveret til tiden med et smil på læben og en vittighed til at krydre det lidt. Vi kan kun anbefale at handle isterninger her såfremt drinken skal afkøles. Dog finder jeg markedspriserne generelt på isterningen lidt ublu.....

21. juni 2015