Anti Duiven Anmeldelser 24

1,6

Ik heb een bestelling gedaan en betaald. Na 11 dagen nog niets ontvangen en ondanks herhaaldelijk navraag via e-mail geen reactie gekregen. Bestaat het bedrijf wel?

ENG: I give 2 stars just because I still haven't receive my SPB box order after 8 days of waiting (ordered on February 28th), and I really don't know if it works or not. I'm writting from Spain. Just... Se mere

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Winkel gerund met behulp van PrestaShop

1,6

Dårlig

SBP doos tegen duivenoverlast

SBP doos tegen duivenoverlast besteld bij Van Orton bv, zit in Frankrijk blijkbaar,
krijg ik het apparaatje los in een veel te grote enveloppe geleverd, kapot dus, kan er niks mee, ik zend het retour (kost geld) 😖

12. september 2025

Ik op google kijken voor een oplossing…

Ik op google kijken voor een oplossing voor duiven. Kwam deze website bovenaan te staan. Ik helemaal blij en besteld en baal nu als een stekker!! Ik heb niks ontvangen, krijg per mail geen reactie en zo te lezen bij de andere reviews werkt het niet eens. Ik baal echt als een stekker. Bedankt Google ook om deze website bovenaan te plaatsen. Heel irritant en onbetrouwbaar zaken doen dit. Dus wees gewaarschuwd!

30. august 2025

Niet bestellen

Niet bestellen. Werkt totaal niet. Sterker nog, de duiven die ik wilde verjagen met het apparaatje gingen prinsheerlijk op de tak ernaast zitten! Maar goed de ene duif is de andere niet.....Ik heb daarop na overleg het apparaat retour gestuurd en nu 3 maanden later wacht ik nog steeds op de retourbetaling. Na diverse malen contact te hebben gezocht met Alexandra, blijft het ernstig stil en kan ik wellicht 'fluiten' (toch wel grappige woordspeling in een bloedserieuze review!) naar mijn geld. Schandalig, vandaar mijn advies het apparaatje niet te bestellen!!

1. maj 2025

Een SPB doos besteld

Een SPB doos besteld, afgerekend maar product nooit geleverd. Niet eens een bevestigingsmail ontvangen.
Zo jammer dat dit soort bedrijven het goede vertrouwen misbruiken van consumenten.

15. juni 2025

ANTI DUIVEN = Criminelen

These are total scumbags. We sent the product back as agreed to get the refund. They just refused to receive it and sent it "en retour". Very bad people.

10. juni 2025

Complete onzin!

Complete onzin!
Het is echt de allergrootste oplichting ever. Het kastje heeft nog geen euro gekost om te produceren. Als je het klepje dichtdoet functioneert het niet. Het geluid is zeker wel door mensen te horen, en goed ook en ik heb inmiddels een hele duiven gemeenschap in mijn tuin. Ze gaan gewoon naast het kastje zitten!!!
En tot slot als je ze benadert met een vraag komt er natuurlijk geen reaktie.

8. april 2025

Product werkt niet

Product werkt niet, communicatie moeizaam, met ai vertaling.
Na terugsturen product, geen reactie meer gehad.
Dikke scam dus.
Bestel hier nooit iets aub!!

9. januar 2025

En zelfs deze 1 ster zijn ze niet…

En zelfs deze 1 ster zijn ze niet waard.
Pas na dreigen met aangifte te gaan doen reactie gekregen, wilde alsnog de doos opsturen, daar waar ik al 3x had aangegeven mijn geld terug te willen.
Daarna geen reactie meer.
Helaas heeft aangifte doen geen zin, want volgens de politie is er niets mis met het bedrijf. Dus daar heb je ook niets aan.

22. januar 2025

Had ik maar eerst de reviews gelezen

Ik wantrouwde en reviewde daarnaar Mailde alvast dreigend. Vandaag het apparaatje ontvangen. Tsja, of het nou €59,90 waard is? Bovendien vermeldt het bijsluitertje dat de duiven soms moeten wennen aan de afschrikking alvorens ze weggaan (?) Voortaan lees ik eerst trustpilot. Eigen schuld dus.

24. august 2024

Compleet onbetrouwbaar

Compleet onbetrouwbaar. Product (2 stuks) besteld en betaald. Product nooit ontvangen en diverse mails gestuurd naar de klantenservice (die enkel per mail bereikbaar zijn volgens de website). Vrees dat er geen klantenservice is.
Probeer nu het geld terug te claimen en is weer een les geleerd om webwinkels niet blindelings te vertrouwen. Had onderstaande reviews helaas niet gezien.
Oplichters dus en oppassen !

1. juni 2024

Oplichters!!

Oplichters!!! Besteld en betaald, niets ontvangen. Geen mail, niets. Er is ook geen contact mee te krijgen. Ik heb te laat bij de review gekeken. Stom!
Uiteindelijk na 3/4 weken toch ontvangen (zonder enig bericht), maar mens en dier hoort toch het geluid. Ben benieuwd of het echt helpt tegen duiven en of ik zelf niet gek word...

5. juni 2024

Scam, oplichters!

Scam, oplichters! Werkt niet, zag de echte revieuws te laat helaas. Na contact per mail kon ik het retour sturen. Maar dit is voor 12 euro ook zonde van t geld geweest. Het heeft daar 2 weken in depot gelegen. Ze weigeren pakket aan te nemen of halen het niet op. Het komt nu weer terug retour naar mij. Ik zal verdere stappen gaan ondernemen.

29. marts 2024

Niets ontvangen, later wel.

Besteld en betaald.
Op website staat binnen 2-4 dagen wordt geleverd.
Na 2 weken nog niets ontvangen.
Op e-mails wordt niet gereageerd.
Onbetrouwbaar. Oppassen!

2 mei aanvulling: nadat ik 5 dagen elke dag een mail had gestuurd kwam er vandaag een reactie.
Het apparaat kon ik ophalen bij een post.nl afhaalpunt.
EN DAT KLOPTE! Ik heb het nu in bezit.
Twee vragen heb ik nog:
1. Waarom nu pas reageren op mijn mails?
2. Waarom krijg ik geen bericht over niet-gelukte bezorging?

1. maj 2024

Niet verwacht

Geen contact mee te krijgen,wel betaald.
Twee maal e mail gestuurd geen reactie.
Uiteindelijk toch de Spb box ontvangen.
Ik zal over 2 weken mijn bevindingen doorgeven.
Wel blij het kastje te hebben ontvangen daar ik geen bevestigingsmail kreeg na betaald te hebben.

29. januar 2024

Vaag bedrijf uit Frankrijk

Vaag bedrijf uit Frankrijk, voor niet werkend product 8 dagen moeten wachten. Geen mogelijkheid om product retour te sturen en contact via mail en/of telefoon niet mogelijk.

Onbetrouwbaar bedrijf.

Wees gewaarschuwd!!!