Opdatering Vi fik det løst og olien er kommet. Det handlede vist mest om kommunikationsveje og muligheder. Alt er godt. Jeg bestilte en ansigtsolie omkring 9/1. Pengene er trukket og jeg ha... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Er du begyndt at se spor efter den naturlige aldringsproces i form af slap hud, rynker og manglende glød? Og er du ikke klar til Botox og andre drastiske indgreb ? Så kan det være at ansigtsyoga er den helt naturlige løsning for dig. Dine ansigtsmuskler bliver nemlig med alderen mere slappe, men med ansigtsyoga kan du virkelig gøre noget ved det. Ligesom resten af kroppen skal ansigtet nemlig også motioneres. Med simple effektive øvelser kan du sige pænt farvel til rynker og slap hud og få din ungdommelig glød tilbage. Min vision At give dig et overblik over, hvad ansigtsyoga kan gøre for dig, og hvordan du gør din hud og dit ansigt en tjeneste gennem forskellige opstrammende og rynkereducerende øvelser. 6000 kvinder er allerede igang Alle kan være med og det er aldrig for sent at komme igang. Min yngste deltager er 29 år og den ældste 84 år. Hvad med dig, vil du også igang ? Veldokumenteret ONLINE træningsprogram til ansigt og hals Opstrammer & reducerer rynker Synligt resultat allerede efter 4 uger, ved blot 10 minutters daglig træning. Hele dit ansigt og hals får et naturligt løft, færre rynker og ikke mindst en smuk uimodståelig glød. Programmet består af: FaceYoga Muskeltræning Træner og styrker dine muskler under huden og under eventuelle rynker, så huden opstrammes og rynker fyldes op af muskelmasse indefra. Lymfedrænage & Collagen-fremmende massage En vigtig afsluttende massageteknik, som dræner dine lymfer og dermed mindsker hævelser, fremmer kollagenproduktion og giver helt fantastisk glød. Hjælper dig med at komme af med de affaldsstoffer, som gemmer sig inde bagved. Face Lifting Opstrammende massage En utrolig lækker selv massage med teknikker, som fremmer blodgennemstrømningen og dermed sætter gang i opbyggelse af kollagen - den vigtigste faktor til fast hud. Mit navn er Jeanne Adelsten, 53år og mor til 3. Jeg har de seneste 6 år hjulpet 6.000 kvinder til et mere ungdommeligt spejlbillede ... og jeg vil rigtig gerne hjælpe dig også 💗

Du skal altid kunne få fat i mig
Tjalfesvej 8, 9900, Frederikshavn, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Jeannes face-fit program er skøn selvforkælelse! Jeg kan allerede på kort tid se forskel på poserne under øjnene. Nu er “før-billedet” taget og aftenrutinen på plads, så jeg glæder mig til at se forandringerne 🤩

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Skønne, nemme øvelser. Jeg er fan! Jeg laver dem hver dag og føler mit ansigt slappe af

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Fantastisk, opstrammende ansigts yoga, nemt at gå til, og virkelig virkningsfuldt allerede efter 2 uger kunne jeg se forskel. Gode instruktions videoer og let og overskueligt program. Det har mine varmeste anbefalinger, hvis du vil have strammet ansigtet op uden dyre cremer eller kniven.

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Undertegnede Hanne Bøgelund,har købt et ansigtsyoga træningsprogram af Jeanne fra ansigtsyoga by Adelsten.
Jeg var lidt længe om at komme i gang, men der er bare godt. Du kan hurtigt mærke det i ansigtsmusklerne,det er behageligt, og efter nogle uger ,begynder du at se,at der sker noget.
Jeg kan kun anbefale kurset, det er så rart at komme i gang.
Vh.Hanne Bøgelund

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Jeannes face yoga program er det bedste jeg har prøvet,mit ansigt/hals er virkelig strammet op og har fået mere glød. Øvelserne er nemme at gå til, da Jeanne viser hver øvelse i en lille videofilm.
Jeannes program får mine højeste anbefalinger, jeg elsker det og vil ikke undvære det.Tak for det Jeanne , dit program er guld værd...

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Rigtig godt og effektivt program som skaber gode resultater.
Det har gode videoer, som gør det nemt at følge og at udføre øvelserne korrekt.
Kan klart anbefales.

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Super gode øvelser som virker og rart at se billeder fra dine kursister! Dine øvelser er dejlig varieret - godt gået Jeanne!😊

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Har prøvet programmet hver aften i 14 dage og kan allerede fornemme hvor det bærer hen . Bliver så glad når jeg ser mig i spejlet.💃🏼😘👌🏼

Hej :)
Jeg er 48 år .
Har trænet Jeannes Ansigtsyogaprogram i ca. 4 år nu , een gang om dagen .
Lytter til de to foryngende lydfiler i programmet ligeledes een gang om dagen .
Min ansigtsmuskulatur er veltrænet nu og dermed er mit ansigt strammet op og ser dejligt glat og sundt ud .
Min hud har fået en sund og klar glød .
Det er takket være Jeannes Ansigtsyogaprogram facefit !
Jubiii , det virker !
Det virker jo også på sindet , mit humør er blevet bedre !
Øvelserne er enkle at udføre og hele programmet har en guide til mere selvforkælelse blandt andet opskrifter på smoothies som giver endnu smukkere og sundere hud .
Jeg vil anbefale Ansigtsyoga til alle som ønsker et mere velformet opstrammet ansigt og en sundere hud .
Tusinde tak til Jeanne Adelsten for at sammensætte og formidle dette supereffektive program !
Bedste fornøjelse med træningen og resultaterne til alle jer som vælger at købe dette Facefitprogram ❤️

Besvarelse fra Ansigtsyoga
At være skeptisk over for noget, som virker for godt til at være sandt, kan være sund fornuft.
MEN!!! Det her er helt reelt og det virker!!
Jeg købte programmet og kom igang med øvelserne. 1 billede ved start og allerede 14 dage efter, viste billede nr. 2 allerede en synlig forandring. Og det fortsatte med forandring.
Nu har jeg lavet øvelserne i et år og jeg er ret tilfreds med mit 50 årige ansigt. Jeg ser friskere ud end på billeder for et år siden, så det er da en fin bonus.
Måske man møder mig på vejen i bil, hvor jeg rækker tunge, for det strammer kalkun hagen op 😂
Det er nemt. Køb programmet, se videoerne og træn.
Ingen månedlige betalinger eller ugentlige nye programmer. Men hvis man følger med på FB og IG, så kommer hun med nye sjove øvelser eller tips, som man hurtigt lige napper med i dagligdagen.
De bedste penge på skønhed jeg har brugt.

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Jeg har lavet ansigtsyoga et lille års tid og kan kun anbefale det. Jeg var lidt doven til at starte med og lavede kun øvelser, det gav ikke det store resultat, men da jeg så begyndte også at lave ansigtsmassage og drænage var det helt vildt. Min hud er blevet pænere, mere frisk og ingen hamsterposer.

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Mit ansigt, ligesom vågnede af Face-fit, det er en fantastisk oplevelse, vanedannende på den fede måde

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Det er Ca 3 år siden, jeg bestilte Jeanettes ansigt-yoga program. Et program som er nem at forstå og med fine videoer. Samtidig, ekstra bonus, kommer der løbende opskrifter på smooties og andre go'e guldkorn. Jeg vil bare sige det virker! Huden bliver fastere, rynkerne mindre (eller næsten forsvinder) man får en dejlig afslappet fornemmelse/ velvære bagefter, når programmet tages på en gang. (Jeg gør i hvert fald) Det kan kun anbefales. Hvem vil ikke gerne have en smukkere glød og ungdommelig udstråling?"En naturlig ansigtsløftning, som samtidig er afstressende og udrensende"

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Jeg har kun gode og positive erfaringer med denne metode. Jeg kan selv efter 4 uger mærke og se forskel og omgivelser lagde også mærke til min forandring.
Du får sundere kulør, glattere hud, færre rynker og du kommer til at se yngre og friskere ud.
Jeg kan anbefale alle der vil gøre noget godt for deres ansigt og hud at bruge dette forløb.
Jeg anbefaler det til dem der ønsker naturlig løsning til bedre hud, færre rynker og følelse af velvære.

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Er i gang med ansigsyoga på 14 dag og det er en god investering i selvkærlighed og få trænet sine muskler op.

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Har nu brugt Jeannes program ca. 20 dage og kan se, at min hud har fået mere glød og synes også, at mit smil er blevet flottere. Er spændt på at se den videre udvikling, det er blevet til en god aftenrutine sammen med Jeanne på skærmen. 😊

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Ansigt yoga er blevet til en del af min hverdag. Gode øvelser der giver fantastiske resultater.

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Laver mine øvelser dagligt - nogle af dem i bilen til/fra arbejdet (andre bilister kan få sig et morgengrin….) andre øvelser og massage morgen og aften.
Jeg er så glad for resultatet - det kan kun anbefales 😊

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Er super glad for hendes ansigtsyoga 😁 og der er hurtigt resultat. Fandt hende på Facebook og kan klart anbefales😊

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Jeg fandt hende på Facebook. Jeg har købt Jannes FaceFit program fra 2020 og har trænet ansigt. Halsen er blevet fast. Og dobbelthage mindre. Jeg har brugt hendes program længe. Nu træner jeg 3 gange om ugen. Jeg kan ikke undvære hendes promgram. Jeg forstår hun viser video hvordan og læser tekster. Jeg er døv. Fedt… jeg kan varmt anbefale hende…