Opdatering Vi fik det løst og olien er kommet. Det handlede vist mest om kommunikationsveje og muligheder. Alt er godt. Jeg bestilte en ansigtsolie omkring 9/1. Pengene er trukket og jeg ha... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Er du begyndt at se spor efter den naturlige aldringsproces i form af slap hud, rynker og manglende glød? Og er du ikke klar til Botox og andre drastiske indgreb ? Så kan det være at ansigtsyoga er den helt naturlige løsning for dig. Dine ansigtsmuskler bliver nemlig med alderen mere slappe, men med ansigtsyoga kan du virkelig gøre noget ved det. Ligesom resten af kroppen skal ansigtet nemlig også motioneres. Med simple effektive øvelser kan du sige pænt farvel til rynker og slap hud og få din ungdommelig glød tilbage. Min vision At give dig et overblik over, hvad ansigtsyoga kan gøre for dig, og hvordan du gør din hud og dit ansigt en tjeneste gennem forskellige opstrammende og rynkereducerende øvelser. 6000 kvinder er allerede igang Alle kan være med og det er aldrig for sent at komme igang. Min yngste deltager er 29 år og den ældste 84 år. Hvad med dig, vil du også igang ? Veldokumenteret ONLINE træningsprogram til ansigt og hals Opstrammer & reducerer rynker Synligt resultat allerede efter 4 uger, ved blot 10 minutters daglig træning. Hele dit ansigt og hals får et naturligt løft, færre rynker og ikke mindst en smuk uimodståelig glød. Programmet består af: FaceYoga Muskeltræning Træner og styrker dine muskler under huden og under eventuelle rynker, så huden opstrammes og rynker fyldes op af muskelmasse indefra. Lymfedrænage & Collagen-fremmende massage En vigtig afsluttende massageteknik, som dræner dine lymfer og dermed mindsker hævelser, fremmer kollagenproduktion og giver helt fantastisk glød. Hjælper dig med at komme af med de affaldsstoffer, som gemmer sig inde bagved. Face Lifting Opstrammende massage En utrolig lækker selv massage med teknikker, som fremmer blodgennemstrømningen og dermed sætter gang i opbyggelse af kollagen - den vigtigste faktor til fast hud. Mit navn er Jeanne Adelsten, 53år og mor til 3. Jeg har de seneste 6 år hjulpet 6.000 kvinder til et mere ungdommeligt spejlbillede ... og jeg vil rigtig gerne hjælpe dig også 💗

Du skal altid kunne få fat i mig
Tjalfesvej 8, 9900, Frederikshavn, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Det er et helt fantastisk program, hvor jeg efter kort tids behandlinger, kan mærke og syntes jeg selv, se en forbedring i forhold til, poser under øjne, hamsterposer, og mere glat hud, i ansigt og på halsen. Helt perfekt, og hvis jeg er i tvivl om noget, skriver jeg til Jeanne som har Ansigtsyoga, og har hurtigt svar. Hilsen Pia

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Fantastisk program - og det virker altså.
Men det kræver naturligvis at du husker at sætte tiden af til det. - som med alt andet motion 😄❤️

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Jeg købte programmet for 2,5 år siden. Fine korte videoer uden unødig snak. Til hver video / øvelse er der illustration af, hvilke muskler du træner. Kort og godt. Let at gå til.
Fik hurtigt en daglig rutine og så hurtig resultater. Det motiverer. De første mange uger var jeg flittig hver dag, siden primært på hverdage på vej til job i bilen.
Undersøgte samtidig andres programmer og købte også nogle bøger. Vendte dog hele tiden tilbage til Jeannes program, da øvelserne er så lette at udføre og lette at huske. Og de kan udgøres stående, gående, liggende.
Som med al anden yoga, virker det, når det udføres og holdes ved lige. Det sker, at jeg holder pause et par måneder, mundvigene søger nedover, men efter 3-4 uger med genoptag af øvelser, ses forandringen.
Jeg kan klart anbefale programmet.
Prøv det, mærk det og se resultaterne.

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Jeg har fulgt programmet i over et år, og er super glad for det. Det er blevet en del af min dagligdag. En rutine, en gave, om man vil, som jeg glæder mig til hver dag. Selvfølgelig får man rynker med alderen, det gør alle, men de bliver ikke så dybe, og ansigtet bliver generelt mere spændstigt og fast. Kinder og øjenlåg rejser ikke længere sydpå, men forbliver på plads. En sund kulør får man også.
Det kan kun anbefales at følge forløbet. Alt at vinde intet at tabe🌸

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Jeg har haft fornøjelse af “Ansigtsyoga by Adelstens” FaceFIT træningsprogram i fire uger og glæder mig til at fortsætte udviklingen. Øvelserne er hurtigt blevet en rutine, som nemt klares mens jeg laver andre ting, som turen til jobbet, gåturen i skoven, madlavning eller når jeg strikker. Jeg har nærmest kunnet se fremskridt for hver dag og meget tydeligt kunne mærke, hvordan mine muskler i ansigtet forandrer sig. Det har påvirket min måde at bevæge mit ansigt og min mimik. Mit ansigt føles mere levende, hvilket familie og venner har også kommenteret på, at jeg ser utrolig frisk ud.
Jeg synes særligt, jeg kan se forbedring på mine øjenlåg. De er blevet mere synlige og mine øjne mere åbne. Linjerne mellem mine bryn er formindsket meget og min hud har fået betydelig mere glød og liv. Det betyder rigtig meget for mit velbefindende og giver en følelse af velvære. Jeg er glad og taknemlig for, at det var denne vej jeg valgte, da alderstegn og stress efter en skilsmisse havde sat sine tydelige spor i mit ansigt.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til FaceFIT træningsprogram.

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Et godt program der er let at følge og mange gode tip til ansigtsmasker mm. Og programmet har gjort min hud så flot❤️

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Jeg finder programmet yderst tiltalende og anvendeligt. Det er meget instruktivt bygget op både med billede og lyd. Efter 2 måneders daglig "træning" er der markant effekt, der kan sammenlignes med et egentligt ansigtsløft. Herligt at det er muligt selv at gøre en indsats uden BOTOX eller operative indgreb.

Fantastisk faceyoga program - det virker virkelig!!! 🤩🤩🤩❤️❤️❤️
Jeg gik for 1 års tid ned med stress. Jeg så lige så hærget og trist ud som jeg følte mig. Jeg var så ked af det hele - mest af alt hvordan mit ansigt så ud. Jeg kunne ikke kende mig selv og hadede at se billeder af mig selv og mit eget spejlbillede.
Jeg måtte gøre noget godt for mig selv og her kom faceyoga til min undsætning. Jeg faldt over programmet og har fast lavet de enkle øvelser fra videoerne. Det er nemt at imitere Jeanne og selvom det kan føles underligt med de skøre grimasser, så er det virkelig det værd. Jeg kører programmet igennem hver aften og jeg vil ikke stoppe igen! 🥰
Jeg sammenlignede billeder fra før, jeg kom ind i vanen d. 7. Maj med et fra i dag - d. 21. Juni. Jeg blev mundlam over resultatet. Mine øjenlåg er blevet løftet, rynkerne mellem brynene er næsten forsvundet og min pande er meget glattere. Mine linjer fra mund til næse er reduceret, mit ansigt har mere fylde, glød og jeg ser mindst 10 år yngre ud på det nye billede.
Det er virkelig der hele værd!
Hvis du vil gøre noget godt for dig selv - så er faceyoga sikkert noget for dig 😊
Tak for et fantastisk program med synlige resultater ❤️

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Er godt nok kun på dag 4, men er top fan allerede. Kan allerede se at teposerne under øjnene er blevet mindre.
Kan derfor allerede anbefale andre at komme igang 😊

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Jeg købte Jeannes face yoga program for ca. et år siden. Jeg lavede øvelserne dagligt i starten, og jeg kunne hurtigt se (og mærke) en effekt, i form af at mit ansigt blev strammet op og fik mere fylde og glød.
Øvelserne er nemme at gå til, med både beskrivelser og video af, hvordan man skal udføre øvelserne korrekt.
Derudover får jeg fortsat mails fra Jeanne med nye øvelser, samt tips til at holde huden frisk og sund.
Stort tak til Jeanne for et super godt program, som jeg
varmt kan anbefale.

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Der er let forståelige beskrivelser og video guides til alle øvelserne. Programmet er delt op i moduler, det giver mulighed for at tage det i bidder og bygge på hen ad vejen, hivs det virker for overvældende med det hele på én gang. Jeg kunne godt være i tvivl, i starten, om jeg gjorde det helt rigtigt, men efter noget tid bliver det naturligt at aktivere musklerne i ansigtet og så synes jeg at det giver sig selv ☺️ Jeanne stiller sig til rådighed i forhold til spørgsmål og vejledning. Det hele er en rigtig god oplevelse. Efter 5 dage så jeg de første spæde resultater; for første gang i mit liv har jeg fået synlige kindben. Efter halvanden uge havde min hud fået en ensartethed jeg har forsøgt at opnå ved antiage cremer i årevis og mit ansigt i helhed begyndte at tage form.

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Jeg stiftede bekendtskab med ansigtsyoga på Facebook, og var helt målløs over Jeannes før og efter billede. Sikke et frisk ansigt hun havde fået med masser af glød efter at hun havde lavet kontinuerligt ansigtsyoga👏😍 Jeg købte hendes FaceFIT program og har efter et år opnået et fantastisk resultat. Mit ansigt er blevet strammet op og det har fået masser af glød som jeg havde savnet i mit ansigt. Som et bonus oveni har ansigtyogaen givet mig ro i hovedet og velvære. Så mentalt har det også gjort meget for mig. Øvelserne er nemme at lave og tager ikke lang tid. Jeg bruger ca. 15 min om dagen på hele programmet. Derudover er Jeanne er desuden rigtig god til at komme med tips og råd omkring sunde smoothies, ansigtsmaske såsom kaffegrums og isterninger som giver ekstra glød i ansigtet, og nærmest ikke koster noget.
Hvis man er i tvivl om noget vedr FaceFIT programmet eller har andre spørgsmål feks til hendes egen olie som jeg gerne ville høre mere om, så svarer hun meget hurtigt og er meget venlig og imødekommende♥️ Jeg er stoppet med at bruge dyrt botox og filler efter jeg er startet med programmet. Synes jeg ser meget mere levende og frisk ud i ansigtet nu med den glød som jeg manglede. Jeg kan kun anbefale andre til at prøve programmet. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv♥️

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Ansigtsyoga virker - og selvom man måske ikke når at gøre det hver eneste dag, kan man se og mærke forskel alligevel. Jeg laver øvelserne og massagen to gange om ugen og kan virkelig se resultater. Tak for programmet, kan virkelig anbefales.

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Har købt træningsprogrammet ansigtsyoga hos Jeanne. Det er virkeligt godt. Det er nemt, overskueligt og jeg kan virkelig se en kæmpe forskel på mit ansigt. Ydermere modtager jeg mails om nye øvelser, tip til smoothies, og kaffeskrub mv. det er den bedste investering jeg har gjort for mig selv. Har man spørgsmål og skriver til Jeanne får man hurtigt svar. 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

Yayyyyyyy…. 💛JUST DO IT❤️
Jeg investerede i ansigts yoga program med stor skepsis og uden forventninger.
Jeg havde lidt modstand på i starten , men FOR HYLEN da … Nu er jeg endelig kommet igang og det føles bare skønt !
Jeg kan allerede , efter blot 14 dages træning , se en væsentlig forskel på min hud omkring munden og mine før slappe, nedadgående mundvige er blevet strammet mere op! Jeg føler mig mere spændstig og har meget mere glød og liv i mit ansigt,
Jeg tager nogle af øvelserne med ud på min morgen gåtur, og træner alt imens jeg går mine første 5000 skridt🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️
Mange får sig nok et lille smil, når de møder mig med kyssemund eller tungen ud af halsen… 🤪🤪 - men jeg ELSKER min morgen ansigts yoga og min gå tur❤️❤️ og jeg ser allerede lidt yngre ud🙏
TAK, Jeanne ! For et fantastisk program!

Besvarelse fra Ansigtsyoga
“Virker det nu også”? Det spurgte jeg mig selv om, inden jeg trykkede “gennemfør køb”og investerede i Jeannes ansigts yoga kursus… Et køb jeg IKKE har fortrudt!! For ja! Det virker!! Jeg føler jeg har fået vækket de muskler, der ellers bare blev glemt. Jeg mærker at der sker noget - og ikke mindst: Jeg ser det! Min hud virker sundere, friskere, mere i balance og mine rynker er reducerede. Kan KUN anbefale det!!! Og det er skønt at følge Jeanne på bl.a. insta, hvor der ofte lægges nye øvelser,- både til træning og massage, op. Det er velvære for krop og sind.

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Sidste år købte jeg Jeannes Faceyoga-program og jeg var sindssygt glad for det.... og jeg kunne se resultater med det samme. Huden så frisk og sund ud, jeg havde aldrig hovedpine og min søvn var fantastisk:) Så kom jeg ud af rytmen og har nu holdt en ALT for lang pause - hvordan det kunne ske, ved jeg simpelt hen ikke. Mit ansigt har virkeligt savnet massagen og nu er jeg begyndt igen og det virker stadig. Ét er de fysiske fordele og resultater men jeg kan også mærke det mentale helbred blive bedre, når jeg laver ansigtsyoga. Nu får jeg igen kvalitetstid med mig selv, bedre søvn og en helt særlig glød i mit ansigt:)

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Jeg har fulgt programmet i ca 3/4 år og min ansigtsmimik er sat 10 år tilbage. Min hud er blevet strammere og glattere og min bekymringsrynke er helt væk🙏❤️
Jeg er SÅ glad for at jeg sprang ud i Ansigtsyoga🙏🙏

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Jeg har købt programmet og hvilket fantastiske program😍 allerede efter få dage kunne jeg se en forskel👏🏼
Programmets videoer er meget udførligt vist af Jeanne👍🏼
Se eventuelt på Facebooksiden alle de fantastiske resultater🥰

Besvarelse fra Ansigtsyoga
Efter en længere periode, med stress og livet der slog fra sig, kunne jeg ikke længere genkende mig selv i spejlet eller på billeder, undgik begge. Følte min hud i ansigtet var blevet "svampe artigt" og mine øjenlåg hang, så de hvilede på mine øjenvippe, og der blev sat mærker når jeg havde mascara på. Troede ærligt talt, at der kun var operation som løsning, men så så en annonce for Jeanne, Naturlig Smuk Hud, og besluttede at prøve det først. Har nu været igang i lidt over en uge. Allerede efter første gang kunne jeg mærke en forskel og efter en uge er der kommet mere liv i ansigtet, og huden er ikke længere "svampe agtigt", øjenomgivelserne er mere åbne og mindre hængende. Bruger øvelserne hver dag, og enkelte udvalgte øvelser, flere gange i løbet af dagen. Jeg er helt klart hooked og er imponeret over hvor let og overskueligt Jeanne gør det.
Kh Rikke