Annie’s Blomster leverede flotte blomster, som levede op til forventningerne. Betjeningen kunne dog have været mere imødekommende. Vi hentede blomster til en begravelse, og i den situation oplevede... Se mere

Kan kun anbefale at købe blomster af hende. Man får super service. Købte en rigtig flot buket, men dagen efter var en af blomsterne allerede begyndt at visne, hvilket er rigtig ærgerligt. Jeg kon... Se mere

"Den flotteste bårebuket jeg nogensinde har været med til at give til en begravelse". Citatet fra mine venner beskriver kort og præcist også min egen oplevelse da vi sammen købte en bårebuket fra Ann... Se mere

1. Blomstermarked

Annies Blomster – Din Lokale Blomsterbutik i Vipperød/Tølløse Lidt om os: Friske Blomster: Vi henter løbende friske varer fra torvet, og vi får ugentlig leveret blomster og planter direkte fra producenter i Holland. Dette for at du altid får leveret friske buketter mv. med lang holdbarhed. Bæredygtige Blomster: Det er vigtigt for os, at vi er så miljøbevidste og bæredygtige som muligt. Vi dyrker derfor selv mange af vores blomster på bæredygtige måder, uden brug af skadelige kemikalier. Dette gør vi, når årstiderne tillader dette. Bryllup: Drømmer du om den perfekte brudebuket til din bryllupsdag? Søger du noget unikt og betagende, der vil fuldende din bryllupsstil? Vores erfarne blomsterbindere er dedikeret til at levere brudebuketter, der afspejler din personlighed og bryllupstema. Begravelsesspecialister: Lad os hjælpe dig med at udtrykke din kærlighed og medfølelse gennem smukke blomster. Vores erfarne team skaber smukke og personlige begravelser, der ærer mindet, og gør begravelsen både smuk og personlig. Personlig Service: Vi værdsætter hver kunde og stræber efter at give en personlig og hjælpsom betjening. Vores dedikerede personale er altid klar til at hjælpe dig med at vælge den perfekte buket eller skabe en specialdesignet blomsterløsning. Blomster til alle anledninger: Uanset om det er fødselsdage, bryllupper, jubilæer eller blot en gestus af kærlighed eller venlighed, har vi den perfekte buket til enhver anledning. Planter og Grønne Løsninger: Udover friske blomster tilbyder vi også et bredt udvalg af planter og grønne dekorationer til at pynte dit hjem eller arbejdsplads. Gaver og Tilbehør: Gør din gave endnu mere mindeværdig ved at tilføje en smuk vase, en personlig hilsen eller en lækker chokoladeæske. Besøg vores butik på Skimmedevej 18 for at opleve vores smukke blomsterbutik, eller ring til os på 29924697 for at afgive din bestilling. Du kan også besøge vores hjemmeside www.anniesblomster.dk, hvor du kan bestille online. Tak fordi du valgte Annies Blomster som din foretrukne blomsterbutik. Vi ser frem til at betjene dig og skabe smukke øjeblikke sammen.

4,2

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Skuffende og respektløs service

Hvis jeg kunne, ville jeg give 0 stjerner. Jeg havde en helt uacceptabel oplevelse hos Annies Blomster. Personalet var ikke bare uhøflige, de talte direkte ned til mig som kunde i deres egen butik på Skimmedevej 18. Der var absolut ingen respekt, og jeg følte mig virkelig dårligt behandlet. Jeg har aldrig oplevet noget så uprofessionelt, og det er simpelthen ikke i orden at behandle kunder på den måde. Jeg vil stærkt fraråde andre at besøge stedet, da det er en skuffelse både hvad angår blomsterudvalget, service og kundebehandling.

8. februar 2025

Besvarelse fra Annies Blomster

Hej Mit navn er Annie Glerup, og jeg er indehaver af Annies Blomster, jeg vil høre om du ikke vil kontakte mig på tlf. 29924697, så jeg kan høre mere om din oplevelse, samt finde ud af hvad der er sket. Vi er meget kede af din oplevelse. Du har anmeldt som Annies Blomster, så jeg kan ikke se dit navn, og lige nu ser der ud som om, at jeg har givet mig selv en dårlig anmeldelse, hvilket sikkert ikke var din mening. Lad os få en snak. Hilsen Annie indehaver af Annies Blomster

Blomster i meget høj kvalitet super service

Tusind tak for den leverede bårebuket.
Den så lige så frisk og flot ud, som på billedet fra din HomePage. Jeg var selv til stede ved bisættelsen.
Jeg vil altid vende tilbage med en handel igen
Den er lige til fem stjerner.

16. maj 2024

Tusind Tak for den flotte anmeldelse :) Det betyder så meget for os. TAK

Kan kun anbefale at købe blomster af…

Kan kun anbefale at købe blomster af hende. Man får super service.
Købte en rigtig flot buket, men dagen efter var en af blomsterne allerede begyndt at visne, hvilket er rigtig ærgerligt. Jeg kontakter Annie, som tilbyder en ny buket, som er ligeså flot! Vi takker mange gange 😊

Jeg kan også anbefale at tage et kig forbi hendes butik, der er super hyggeligt og et rigtig fint udvalg af blomster og forskellige nips ting.

2. april 2024

Smuk dekoration og god service

Havde bestilt en båredekoration i sensommerstil med kornstrå og havde egentlig planlagt at hente selv. Men på selve dagen ringes jeg op og bliver spurgt, om vi nu kunne ha’ den (plus to andre dekorationer) i bilen el. om hun ikke skal tage dem med, sammen med andre blomster der skulle leveres samme sted. Jeg takker mange gange og siger ja. Og i kirken ser jeg en meget smuk dekoration i varme sensommerfarver. Er fuldt ud tilfreds.

8. september 2023

Besvarelse fra Annies Blomster

Tusind Tak for din flotte ord Maria. Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse.

God service og rigtig fin blomster kurv

Fik leveret en smuk kurv med roser og blomster til min mor der blev 60. Så smuk og flot.
Synes det er meget smukt at i selv skriver teksten man vil have med på kortet i hånden! Det er ret Nice.

Jeg støtter jeres butik gerne fremover. I har min varmeste anbefaling.

Mvh Natasja

18. oktober 2022

Tusind Tak for den flotte anmeldelse. Det betyder så meget. Tak

Fantastisk service !

Fantastisk service !. Jeg bestilte online, og fik to emails ud over en bekræftelse. En som fortalte ordren var modtaget, og en på leverings daten om at blomsterne var leveret. Det var til en bisættelse, så derfor utroligt rart at vide alt var leveret.
Tusind tak for super service.

13. november 2021

Besvarelse fra Annies Blomster

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os. Tak

Annie’s blomster

Annie’s blomster, giver den mest service minded service, altid smil på læben.
Er med på udfordringer og udfører dem på smukkeste vis❤️
Når man kommer i forretningen giver det solskin i min krop og jeg går så meget gladere hjem.
Annie’s blomster er de bedste til ALT med blomster, dekorationer, oppyntning, gode råd m.m
I er fantastiske, hver og en’❤️❤️❤️❤️

24. juni 2021

Besvarelse fra Annies Blomster

Tusind Tak Susan. Så kom solen lige frem, og varmede os. Tak ;)

Altid god service

Har altid fået god service hos Annie, så jeg kører gerne en omvej, for at få en smuk buket med videre ❤💐

9. maj 2021

Besvarelse fra Annies Blomster

Ihhh Tusind tak Manja, vi er bare så glade for at du kommer :)

Fantastisk butik

Fantastisk butik, og super søde blomsterpiger der er kreative med flotte blomsterbuketter

5. maj 2021

Hej Morten.
Tusind Tak, det betyder bare så meget for os. :)

BEDSTE KUNDESERVICE! ABSOLUT INDLEVELSE OG ÆRLIGHED ♥

Kære Annie - Annies Blomster ♥

Du og Christina udviste den største indlevelse og professionalisme til at imødekomme mine særlige ønsker for valg af blomster til det fine ”begravelses hjerte”.

Jeg stod der i din hyggelige butik, og var i sagens natur ked af det. Det var mit ønske og håb, at vores blomsterhilsen, som det sidste farvel til vores tantes begravelse blev helt unik.

Du kære Annie, tog med rolig og hjertevarme imod min bestilling og lyttede til alle mine ønsker for blomster, alt imens du viste mig supplerende forslag, der gjorde blomstersammensætningen perfekt.

Dagen inden begravelsen, da jeg ringede og bestilte tekst til båndene havde jeg en god og hjertelig snak med søde Christina. Jeg var så nevøs for, om jeg havde gjort det hele rigtigt ift. det bestilte.
Og med en ro i stemmen fik Christina mig overbevist om, at det hele nok skulle blive SÅ fint. Og dét må jeg sige passede til UG!

Ville ønske man kunne sætte billede ind af det smukkeste hjerte! ♥

Tusind millioner tak for den flotteste, smukkeste og mest naturlige hjertekrans, jeg/vi nogensinde har set.
Den var så unik. Intet mindre end perfekt!

Hjertekransen lignede en ’kornmark’ fyldt med vilde blomster som ønsket.

Jeg var både stolt og rørt over at denne hjertekrans var fra min familie og jeg.
Den blev beundret og kommenteret så meget, og nu ligger den på vores tantes grav og pynter så fint.

I fortjener al den ros jeg kan mobilisere og I får de allerbedste anbefalinger med på vejen.

Jeg glæder mig til at handle hos jer igen - Blot det ikke lige er til en begravelse næste gang.

HJERTELIG TAK for den allerbedste service til Annies Blomster på Skimmedevej i Vipperød.

24. august 2020

Besvarelse fra Annies Blomster

Åhhh Mette. Tusind Tak hvor er det bare sødt af dig. Tak for din fantastiske måde at være på. Varme tanker Annie

Sindsyg god service

Sindsyg god service, og super smukke blomster! De to kvinder der styre biksen er virkelig dygtige og kan deres håndarbejde. Deres buketter jeg har fået har holdt længe.
Og da jeg skulle købe en buket til en meningen på neonatal afdelingen fortalte den ene af pigerne mig at man ikke måtte have rigtige blomster så hun kreerede den smukkeste silkeblomst❤️ Kæmpe stor anbefaling herfra

Tusind Tak for de meget smukke ord. Af hjertet TAK

Smukke blomster

Christina lavede min brudebuket, den flotteste buket jeg nogen sinde har set.

Hun lavede også buket til min bedstefars begravelse og skaffede stedmoderblomster i november måned.

Fantastisk sted, smukke blomster og dejlige mennesker. ❤

Besvarelse fra Annies Blomster

Tusind tak Mette, det betyder så meget for os

Christina lavede min brudebuket og den…

Christina lavede min brudebuket og den var helt perfekt! Hun er super professionel, fantastisk dygtig og lyttende!
Kvaliteten var helt i top og havde ikke en finger at sætte på noget 🙂
Kvaliteten, stemningen og kreativiteten i butikken er helt i top, har ikke en finger at sætte på noget 👌

Besvarelse fra Annies Blomster

Tusind Tak det betyder bare så meget for os

Miskommunikation, dyrt og skuffende oplevelse

Kommunikation og planlægning var noget af en opgave. Jeg var derfor ej tilfreds med den dyre bukkets valg af blomster. Farverne var simpelthen for blandede: hvid, brun, lilla, grøn, lyserød og blå-lilla. Hvor mit ønske var hvidt og blåt, stærke farver. Informerede om at jeg var bekymret herom inden. Pga. manglende indpakning endte jeg med måtte improvisere noget vanding af buket inden brug (2 timer), ikke lige hvad jeg havde brug for den dag.

Generelt var oplevelsen frusterende fra første kontakt til enden, dernæst skuffende resultat og til slut prisen var bestemt ikke lav. Jeg vil gå i et supermarked næste gang.

3. februar 2020

Hej André
Hvor er det bare trist at læse dine anmeldelser, både her og på facebook, og det uden, at du overhoved har sat dig i kontakt med os.
Vi sætter så stor en ære i, at prøve at lave det kunderne ønsker, og vi laver fantastisk håndværk. Din brudebuket var lavet af Christina Peulecke, som har speciale i brudebuketter, og flere gange har deltaget i Danmarks Mesterskaberne i blomsterkunst.
Al kommunikation med dig er foregået via mail, da du ikke følte, at du havde tid til at kigge forbi, og ingen billeder har vi modtaget fra dig, selv om vi flere gange bad om dette, så vi kunne være sikrer på, at vi fandt den helt rigtige brudebuket til dig. Christina tilbød dig flere gange at hun ville bliver efter lukketid, så du kunne komme forbi os, eller bare at du ringede til hende, men det gjorder du ikke.
Selv pr. mail havde du ikke tid til at skrive med os. Meget usædvanligt for en kommende gom. Så vi sendte dig 7 billeder, og du valgt en lidt vild brudebuket, og bad om farverne blå, violet og hvid. Sender gerne mailsne til dig, hvis du har glemt det.
Du bestilte en rådhusbuket, DER ER ALDRIG VAND PÅ EN BRUDEBUKET, blev virkelig vred, da du skrev dette. En rådhusbuket er en brudebuket med stilke, så man KAN sætte den i ½ cm vand, hvis man ønsker, men det er jo brudens valg, og du fik en fik transportkasse med til din rådhusbuket, så du let kunne transporterer den, og bruden kunne sætte sin brudebuket fra sig. Sådan gør ALLE. Jeg føler virkelig, at du ikke har sat dig ind i, hvad en brudebuket er, hvad havde du forstillet dig, at du skulle køre med den i en vase? Siden du skriver, at du måtte ud og finde en? Det gør man uden festen, hvis man ønsker at bevare den længere. Du købte en brudebuket til kr. 1000,-, den var i de farver du bestilte, med silkebånd og sløjfe på skæftet. Den var smuk. Transportkasse fulgte med. Jeg spurgte dig oven i købte om du var tilfreds, du virkerde glad, jeg bar den ud i bilen for dig, og forklarede dig kassens brug, og du gav mig hånden, og styrtede afsted efter din strandende bryllupskage, og så skriver du dette???? Det er gudskelov sjældent at vi får sådanne anmeldelser, men for dælen, hvor er jeg ked af at læse din!!! Anmeldelser herude kan smadre butikken og dennes ry, og hvor er det nemt, bare at gå ind og skrive noget, kan se du gør det flittigt, men er denne berettiget, synes du?? Er det tidens trend, at man ikke har tid til at bruge tid på sin kommendes hustrus brudebuket, men har tid til at finde alle anmeldelsessites for at svine en butik til, som virkelig prøvede at opfylde dine ønsker, men som du ikke havde tid til at snakke med/besøge. Du har slet ikke kontaktet os, vi opdager din utilfredshed her!! Hvor er det dårlig stil.

Utrolig god kundeservice

Jeg har brugt butikken to gange nu til online køb, og har oplevet utrolig god kundeservice begge gange. 5/5 stjerner herfra -jeg vender helt sikkert tilbage igen.

15. december 2019