Annie’s Blomster leverede flotte blomster, som levede op til forventningerne. Betjeningen kunne dog have været mere imødekommende. Vi hentede blomster til en begravelse, og i den situation oplevede... Se mere

Kan kun anbefale at købe blomster af hende. Man får super service. Købte en rigtig flot buket, men dagen efter var en af blomsterne allerede begyndt at visne, hvilket er rigtig ærgerligt. Jeg kon... Se mere

Havde bestilt en båredekoration i sensommerstil med kornstrå og havde egentlig planlagt at hente selv. Men på selve dagen ringes jeg op og bliver spurgt, om vi nu kunne ha’ den (plus to andre dekorati... Se mere

"Den flotteste bårebuket jeg nogensinde har været med til at give til en begravelse". Citatet fra mine venner beskriver kort og præcist også min egen oplevelse da vi sammen købte en bårebuket fra Ann... Se mere

1. Blomstermarked

Annies Blomster – Din Lokale Blomsterbutik i Vipperød/Tølløse Lidt om os: Friske Blomster: Vi henter løbende friske varer fra torvet, og vi får ugentlig leveret blomster og planter direkte fra producenter i Holland. Dette for at du altid får leveret friske buketter mv. med lang holdbarhed. Bæredygtige Blomster: Det er vigtigt for os, at vi er så miljøbevidste og bæredygtige som muligt. Vi dyrker derfor selv mange af vores blomster på bæredygtige måder, uden brug af skadelige kemikalier. Dette gør vi, når årstiderne tillader dette. Bryllup: Drømmer du om den perfekte brudebuket til din bryllupsdag? Søger du noget unikt og betagende, der vil fuldende din bryllupsstil? Vores erfarne blomsterbindere er dedikeret til at levere brudebuketter, der afspejler din personlighed og bryllupstema. Begravelsesspecialister: Lad os hjælpe dig med at udtrykke din kærlighed og medfølelse gennem smukke blomster. Vores erfarne team skaber smukke og personlige begravelser, der ærer mindet, og gør begravelsen både smuk og personlig. Personlig Service: Vi værdsætter hver kunde og stræber efter at give en personlig og hjælpsom betjening. Vores dedikerede personale er altid klar til at hjælpe dig med at vælge den perfekte buket eller skabe en specialdesignet blomsterløsning. Blomster til alle anledninger: Uanset om det er fødselsdage, bryllupper, jubilæer eller blot en gestus af kærlighed eller venlighed, har vi den perfekte buket til enhver anledning. Planter og Grønne Løsninger: Udover friske blomster tilbyder vi også et bredt udvalg af planter og grønne dekorationer til at pynte dit hjem eller arbejdsplads. Gaver og Tilbehør: Gør din gave endnu mere mindeværdig ved at tilføje en smuk vase, en personlig hilsen eller en lækker chokoladeæske. Besøg vores butik på Skimmedevej 18 for at opleve vores smukke blomsterbutik, eller ring til os på 29924697 for at afgive din bestilling. Du kan også besøge vores hjemmeside www.anniesblomster.dk, hvor du kan bestille online. Tak fordi du valgte Annies Blomster som din foretrukne blomsterbutik. Vi ser frem til at betjene dig og skabe smukke øjeblikke sammen.

4,2

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Flotte blomster

Annie’s Blomster leverede flotte blomster, som levede op til forventningerne.

Betjeningen kunne dog have været mere imødekommende. Vi hentede blomster til en begravelse, og i den situation oplevede jeg medarbejderen som ubehøvlet, hvilket kunne mærkes i tonelejet. Hun virkede til tider lidt utålmodig, og der var ikke meget indlevelse i forhold til de omstændigheder, vi hentede blomsterne under. Den samlede fremtoning fremstod derfor mindre empatisk. En mere imødekommende tilgang ville have løftet oplevelsen.

19. marts 2026

Besvarelse fra Annies Blomster

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at blomsterne levede op til dine forventninger – det betyder meget for os.

Samtidig er vi oprigtigt kede af at læse, at betjeningen ikke levede op til den standard, vi ønsker at give vores kunder.

Vi ved, at afhentning af blomster til en begravelse sker under svære og følsomme omstændigheder, og derfor er det særligt vigtigt for os at møde vores kunder med både ro, respekt og empati. Det beklager vi, at du ikke oplevede i denne situation.

Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med i vores arbejde med at sikre en mere imødekommende og nærværende kundeservice fremadrettet.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Hvis Annie var ansat fuldtid i min…

Hvis Annie var ansat fuldtid i min butik, var hun blevet fyret med det samme. Måden hun taler til folk på er under al kritik.

20. juni 2025

Besvarelse fra Annies Blomster

Hej Karina, Tak fordi du har gjort os opmærksomme på din oplevelse.

Jeg er oprigtigt kede af at høre, at du har følt dig talt grimt til – det er naturligvis ikke i orden, og det lever på ingen måde op til den service og respekt, vi ønsker at møde vores kunder med

Jeg håber, du vil give os mulighed for at rette op på det skete og genoprette din tillid til os. Hvis du har lyst til det, er du meget velkommen til at kontakte mig direkte på 29924697, så vi kan tale nærmere om sagen og finde en god løsning.

Endnu en gang tak for din feedback.

God kvalitet, flot udvalg og sød betjening.

Rigtig fine varer, stort udvalg af både afskårne blomster, blomster til haven, pynt og nips, samt mange fine gavemuligheder. Jeg har handlet ved Annies blomster gennem alle de år, de har været til og har altid været glad for mine køb. De laver de smukkeste kreative buketter, hvor du får mange blomster for pengene og en god holdbarhed. Til jul har de alverdens skønne juledekorationer og julepynt, kranse mv. Det er et helt lille julemarked ved Annies blomster i november og december. Deres udvalg af gravpynt er også flot, der er både de traditionelle dekorationer og de mere moderne/kreative løsninger - det er altid en fornøjelse at besøge butikken. Betjeningen er i top, altid søde venlige damer, der smiler og tager en lille snak.

31. januar 2025

Tusind Tak Maria ❤️

Flotteste buket jeg har fået lavet

Flotteste buket jeg har fået lavet nogensinde.
Annies blomster fik opgaven til at lave en masse buketter til en begravelse, og de klarede det til UG. De fik så meget ros, også fra præsten. Og der blev brugt helt friske og fine blomster.

Jeg kunne virkelig ikke have ønsket mig mere

Ville have givet mere end 5 stjerner hvis jeg kunne.

15. februar 2024

Tusind Tak Steffen :)

Den flotteste bårebuket

Citatet fra mine venner beskriver kort og præcist også min egen oplevelse da vi sammen købte en bårebuket fra Annies Blomster til vores kære venindes mors begravelse. Blomsterne var enormt flotte og der var ingen problemer med levering helt til kirken i København. Vil klart anbefale alle Annies Blomster.

5. juli 2024

Tusind Tak Maria :)

Lokal hygge

Annie's Blomster er en hyggelig lille butik i flotte, lokale omgivelser. De tilbyder gode priser og skaber utrolig flotte og kreative kreationer. Jeg har altid været imponeret over deres unikke buketter og den venlige betjening. Helt klart et besøg værd!

19. januar 2025

Tusind Tak Stefan :)

Altid sød og smilende service hos Annies blomster

Annies blomster har i mange år været min faste blomsterhandler 💐
Altid sød og smilende betjening.
Flotte og kreative dekorationer, bårebuketter og dekorationer, som altid bliver beundret af modtager.
Gode og friske varer til fornuftige priser.

9. januar 2025

tusind tak Camilla

Professionel og super dygtig.

Jeg har igennem mere end 10 år købt blomster hos Annies. Det være til dagligdags brug (elsker dig skat...), jubilæum, fødselsdag og begravelser. Altid den ypperste kvalitet. Altid et smil og et grin i butikken. Og i særdelshed kreativt og dygtigt håndværk når det skulle være ud over det sædvanlige.
NØJ hvor er jeg glad for, at vi har Annies blomster !
Min bedømmelse er 10 stjerner ud af 5 mulige ;-)

8. februar 2025

Åhhh Morten Tusind Tak 😊😊❤️

De er dygtige og professionelle

De er dygtige og professionelle. Flotte buketter og de hjælper gerne hvis der er specielle farver/ønsker.
Er altid blevet behandlet så fint.

5. februar 2025

Tusind tak Lise

Super god blomsterhandel

Jeg kan på det varmeste anbefale Annies blomster. Vi bliver altid mødt med et smil og de buketter som vi har fået gennem årene har altid været smukke, fyldige og langtidsholdbare. Prisen og kvaliteten er også fint afstemt

9. februar 2025

Tusind tak Jan

Buket lige efter mit ønske

Skulle bruge en buket og det var i 11.time Trods det var tæt på lukketid, var servicen i top og gik derfra med en smuk ny bundet buket i lige de farver jeg ønskede👌

8. februar 2025

Tusind Tak Sanne 😊