Ik heb mijn reis aangepast met accommodaties die zij niet in hun pakket hebben. Hebben ze perfect georganiseerd en geïntegreerd. Mijn dank gaat vooral uit naar Eveline die ook na veel aanpassingen van... Se mere
Virksomheden har svaret
De contacten met Yasmine waren top!!! Het enige jammere was dat er 2 transfers niet helemaal goed gingen. 1x moesten wij zelf informeren hoe laat we opgehaald zouden worden en 1x werden we helema... Se mere
Virksomheden har svaret
Mooie verblijf-locaties, overzichtelijke rij-afstanden en veel te zien. Opmerkingen: -in 3 van de 4 locaties was douche in bad; gevaarlijk voor ouderen -in Caldas Monchique deed de lift het niet... Se mere
We hebben een geweldige fietsvakantie gehad naar Puglia. Alles was super goed geregeld,en mooie hotels en b&b's. Alles dichtbij en te lopen. Eerste dag had 1 fiets mankementen,maar goed opgelost d... Se mere
Virksomheden har svaret
&Olives Travel is een Nederlandse reisorganisatie gespecialiseerd in bijzondere reizen binnen en buiten Europa. We combineren unieke bestemmingen met kleinschalige accommodaties, lokale ervaringen en persoonlijke service. Reizen met &Olives betekent kwaliteit, comfort en zorgeloos genieten.
Eeuwigelaan 3, 1861 CL , BERGEN (NH), Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
info: zowel website als app prima info. Voldeed aan verwachtingen. Accomodatie: beide hotels uitstekend qua klantvriendelijkheid, kamers, hygiene. Extra bij te boeken prima ontbijt voor <10 euro. Vervoer: prima transfer en vliegreis.
klein minpuntje: bij aankomst Schiphol afstand lopen van vliegtuig naar terminal, vraag : en bij slecht weer?

Besvarelse fra &Olives Travel
Goede duidelijke communicatie. Accomodatie voldeed aan beschhrijving

Besvarelse fra &Olives Travel
De meeste hotels waren goed, na wat correcties van onze kant. Alleen het Margo beach hotel in Giteon kunt u beter niet meer adviseren aan klanten. Zeer matig. Vooral de hotels in Limeni Village en Naushotel in Nafplion waren helemaal top. Hotel bij Modenvasia lag ook erg mooi en was ook goed.

Besvarelse fra &Olives Travel
Alles was perfect geregeld en de acco's waren boven verwachting! Enorm genoten! Klein minpuntje was dat de Hotelbelasting geen € 7,- per nacht was (zoals gecommuniceerd) maar € 10,-. Verder geen enkel negatief punt, alleen maar lof.

Besvarelse fra &Olives Travel
Onze reis naar Samos / Ikaria was heel goed uitgestippeld. We kregen ook meteen reactie op al onze vragen. Super organisatie!

Besvarelse fra &Olives Travel
Contact met jullie medewerkster verliep erg goed en er werd snel gehandeld. Ik zou zo weer boeken maar wel zelf meer aandacht besteden aan de hotels. Huurauto ophalen/inleveren verliep ook vlot en geen problemen mee gehad. Bij het eerste hotel was alles erg goed, tweede hotel was erg mooi (fijn zwembad en aan het strand) alleen de zoutjes bij de borrel en bepaald eten (brood,croissantjes,taart)bij het ontbijt waren oudbakken, derde hotel niets was 4 sterrren waardig en het ontbijt ging helemaal verkeerd. Door drukte was er werkelijk niets meer te krijgen en de tafels stonden allemaal bomvol, vierde hotel goede ligging en prima kamer maar bed was helaas niet best en ook daar waren sommige etenswaren oudbakken. Jullie app was ook heel handig. Kleine verbetering daarin: het had handig geweest als de hotels met data en adres erin hadden gestaan.

Besvarelse fra &Olives Travel
De hele reis was van A tot Z goed geregeld. Het enige minpuntje vonden wij dat we zelf steeds regelmatig contact moesten zoeken omdat de informatie laat gestuurd werd of niet klopte.

Besvarelse fra &Olives Travel
Ze hebben een mooie reis uitgezet met meerdere goed verzorgde locaties in verblijf. Wij hadden zelf ook wel het e.e.a. voorbereid en uitgezocht om te doen in Sardinie. Het enige minpuntje vinden wij dat er qua advies c.q. opties of mogelijkheden om te doen een wat summier aanbod was. Echt voornamelijk de toeristische attracties.

Besvarelse fra &Olives Travel
Geweldige vakantie gehad en goed geholpen bij vragen over de reis.

Besvarelse fra &Olives Travel
We hebben via &Olives Travel op bijzondere locaties overnacht. Sfeervolle pousada’s in de prachtige Alentejo-regio. Documentatie en communicatie prima op orde. Goeie verhouding tussen overnachtingen en reisdagen. Geen grote afstanden.

Besvarelse fra &Olives Travel
Korte lijnen.De boeking was binnen 2 dagen geregeld,alhoewel dat een dag later weer anders was.
Huurauto was goed,maar werd vies en erg beschadigd afgeleverd.
Accomodaties naar wens,maar Masseria Tutosa is absoluut geen 4 sterren.

Besvarelse fra &Olives Travel
Geslaagde vakantie gehad met verblijf in mooie accommodaties. Het enige wat tegenviel was de communicatie over de huurauto. Geen voucher ontvangen en onduidelijkheid over naam van verhuurmaatschappij. Uiteindelijk is dit goed opgelost door Andolives Travel.

Vriendelijke behulpzaam personeel.
Goed te bereiken. Minpuntje was het kunnen bijboeken van extra bagage dat verliep dan weer via Eurowings wat nogal moeilijk ging om een account te maken, maar is gelukt, bracht wel wat stress met zich mee.

Besvarelse fra &Olives Travel
Afhandeling van alle reisbescheiden en info voorziening verliep probleemloos

Besvarelse fra &Olives Travel
Prima organisatie en sterk in mooie locaties.
Hou er rekening mee dat een gemaakte boeking na beoordeling en akkoord pas definitief is.

Prettige samenwerking. Problemen werden snel oplost. Vriendelijke medewerksters

Besvarelse fra &Olives Travel
Wij hadden een 4 sterren rondreis door Puglia . Doordat ik bij andolives had geboekt dus een reis waar een prijskaartje aanhangt , had ik hoge verwachtingen…
Die vielen op meerdere onderdelen tegen,
Ten eerste was de vraag of wij de reis in een andere volgorde wilde doen , daar kwamen extra kosten bij wat ik vreemd vond , enfin , dit kon teruggedraaid worden ?!
De huurauto was via Drivalia gehuurd , dit was verschrikkelijk, zoals iemand al eerder beschreef , 2,5 uur wachttijd , dat meldde diegene op 25-8 maar op 30-8 toen wij aankwamen was de rij net zo lang en toen wij op 13-9 langsliepen was de rij bij het loket mogelijk nog langer , m.a.w. er is NIETS mee gedaan!!!!
Ook was de rem van onze auto niet goed en moesten wij een uur rijden om m om te ruilen , ten eerste moesten we voor 50 euro tanken wat absoluut niet kan voor zo’n korte afstand en we kregen ipv een automaat een schakel .. was geen andere mogelijkheid!
Ons tweede hotel Basiliano in Otranto was prachtig ware het niet dat wij een kamer ergens in de kelder zonder buiten kregen, echt heel teleurstellend, om niet constant negatief te zijn ( voor mezelf om m’n vakantie niet te verpesten ) hebben we dit zo gelaten …
Daar in tegen waren de andere 2 onderkomens prachtig en niets op aan te merken …
Al met al een fijne vakantie gehad met heel mooi weer maar andolives voegde hier niet het extra’s aan toe waar ik wel voor heb betaald , waardoor mijn verwachtingen hoog gespannen waren maar het werd een teleurstelling in prijs/ kwaliteit verhouding.

Besvarelse fra &Olives Travel
Olivetravels heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en een mooie vakantie samengesteld binnen ons budget en in bijzondere accomodaties

Besvarelse fra &Olives Travel
Ze waren zeer behulpzaam en met handige tips.

Besvarelse fra &Olives Travel
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.