Ik heb mijn reis aangepast met accommodaties die zij niet in hun pakket hebben. Hebben ze perfect georganiseerd en geïntegreerd. Mijn dank gaat vooral uit naar Eveline die ook na veel aanpassingen van... Se mere
Virksomheden har svaret
De contacten met Yasmine waren top!!! Het enige jammere was dat er 2 transfers niet helemaal goed gingen. 1x moesten wij zelf informeren hoe laat we opgehaald zouden worden en 1x werden we helema... Se mere
Virksomheden har svaret
Mooie verblijf-locaties, overzichtelijke rij-afstanden en veel te zien. Opmerkingen: -in 3 van de 4 locaties was douche in bad; gevaarlijk voor ouderen -in Caldas Monchique deed de lift het niet... Se mere
We hebben een geweldige fietsvakantie gehad naar Puglia. Alles was super goed geregeld,en mooie hotels en b&b's. Alles dichtbij en te lopen. Eerste dag had 1 fiets mankementen,maar goed opgelost d... Se mere
Virksomheden har svaret
&Olives Travel is een Nederlandse reisorganisatie gespecialiseerd in bijzondere reizen binnen en buiten Europa. We combineren unieke bestemmingen met kleinschalige accommodaties, lokale ervaringen en persoonlijke service. Reizen met &Olives betekent kwaliteit, comfort en zorgeloos genieten.
Eeuwigelaan 3, 1861 CL , BERGEN (NH), Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Olives heeft goed geluisterd naar onze wensen. Alle boekingen, vluchten en vervoer, alsmede de incidentele uitstapjes waren perfect geregeld.
Een puntje van verwarring tijdens de reis werd direct opgepakt en keurig opgelost.

Besvarelse fra &Olives Travel
Juni 2022. Vol goede moed op weg naar ons bij &Olives geboekte appartement " Danaides " in Malia Griekenland.
Nou... die moed zakte al gauw bij aankomst. Wat een horror appartement. De keukenuitrusting nihil en smerig, korsten van je voorganger op de bodem van je drinkglas, versleten en doorgezakte matras, kapotte douche , en de hele nacht "boem boem bas" van de naburige uitgaansgelegenheden door je appartement. Etc.etc. Telefonisch is Olives vanuit Griekenland niet te bereiken.
Toen ze mij na een dringend mailtje eindelijk belden, was het eerste wat ik te horen kreeg dar er geen geld terug gegeven kon worden.
Uiteraard heb ik hier begrip voor, want die dure villa in Bergen moet natuurlijk wel worden afbetaald.
Het enigste positieve aan het geheel was dat ze na veel geharrewar dan toch wel de transfer van ons nieuwe adres in Malia terug wilden doen. Vandaar ook die ene ster. Dan maar wat extra geld uitgeven, maar hier wilden we geen nacht langer blijven.
Jan Schurer

Besvarelse fra &Olives Travel
Hele fijne vakantie beleefd! Tof dat we bij Andolives een all-in pakket (vlucht, hotel, auto) konden bestellen. Alles was zo goed geregeld dat we zorgeloos konden genieten.

Goed georganiseerd .
Vriendelijk en snel contact.
Helaas was de reisbeschrijving een grote chaos maar wij waren zeer tevreden over het algeheel.

Besvarelse fra &Olives Travel
Al vele jaren boeken we voor de herfstperiode een pakketreis bij &Olives Travel. Zeer naar tevredenheid. Ook dit jaar was dit weer het geval. Fijn dit te ervaren. Eerlijk gezegd verwacht je dit ook, maar moet dan toch maar weer waargemaakt worden.

Besvarelse fra &Olives Travel
Het bedrijf was goed bereikbaar, reageerde snel op vragen. Maakt gebruik van een complete app, waarin alle informatie was gebundeld , prima en overzichtelijk. Complimenten. Wij zouden hier weer voor kiezen.
Tochni Taverne zouden wij inruilen voor de Library Hotel in Kalavasos.

Besvarelse fra &Olives Travel
Mooie poussada’s, gelegen interessante regio’s , vliegen en autohuur verliepen goed. Kortom, weer een mooie ervaring rijker.

Besvarelse fra &Olives Travel
Goed verzorgde reis met aanvullende info.
Prachtige locaties voor hotels.

Besvarelse fra &Olives Travel
Dit is de 2e keer dat ik op reis geweest ben met &Olives Travel. En het bevalt goed!
Ook als er iets is tijdens de reis zijn ze in het weekend goed bereikbaar en erg behulpzaam.

Besvarelse fra &Olives Travel
Wij zijn zeer tevreden over het totaal aangeboden pakket, de snelle communicatie en de klantvriendelijke benadering. Dit is de reden dat we al meerdere keren voor &Olives Travel hebben gekozen om een rondreis te maken.

Besvarelse fra &Olives Travel
In principe ging het vrij eenvoudig qua boeken en ook de ondersteuning ter plekke was prettig, ondanks dat er wat was "misgegaan" bij de autoverhuur.
De app die &Olives echter adviseert om te downloaden, is niet echt nuttig. Er zijn geen bijzondere of goede tips, dus heb tijdens mijn verblijf niet hiervan gebruik gemaakt, terwijl wel voorgespiegeld was dat dit nuttig zou zijn.

Besvarelse fra &Olives Travel
We hebben een leuke reis gemaakt met &Olives. Een rondreis met 5 verschillende hotels. Ondanks dat we vroeg boekten waren 2 van de 5 hotels niet beschikbaar. De hotels die daarvoor in de plaats kwamen waren prima. Heel anders en we zouden ze zelf nooit gekozen hebben maar omdat het maar om 2 overnachtingen ging was het goed genoeg.
Het ophalen van de auto was een ellende (lange rij, ondanks alle verzekeringen was het volgens het bedrijf toch niet goed genoeg, veel borg etc etc.) maar daar kan &Olives niets aan doen.
De app waar &Olives mee werkt is helder en handig. Reisdocumenten zijn overzichtelijk terug te vinden.
Gezien de kosten van de reis had bagage bij de prijs inbegrepen mogen zijn. Dit was niet het geval dus kwam er nog een kleine 100 euro per persoon, ruimbagage heenreis en terugreis, bij.

Besvarelse fra &Olives Travel
Erg leuke reis en vrijwel alles goed geregeld. Een klein foutje daargelaten maar ook dat is goed opgepakt nadat we contact hadden opgenomen. Mooie locaties en goede verblijven.

Besvarelse fra &Olives Travel
Vriendelijk en hulpzaam medewerkers. Altijd snelle antwoord op mijn vragen. Alles was goed geregeld en wij hebben weer een fijne vakantie gehad!

Besvarelse fra &Olives Travel
Het was grandioos en zeer makkelijk om onze fijne uitje hier te mogen uitzoeken en onze tijd die we nog hebben samen te van te gaan genieten aan de prijs lacht het niet enorm bedankt

Besvarelse fra &Olives Travel
In een kort tijdsbestek ontving ik 3 voorstellen voor een reis naar Toscane.
De uiteindelijke keuze bleek Super.
Via de app van &olives ontving alle reisbescheiden en had die voortdurend digitaal bij de hand.
Zo ga je zorgeloos op vakantie!

Besvarelse fra &Olives Travel
Digitaal is er ruimte voor verbetering. Eerst wordt een verkeerde app aangeraden. Daarna werkt de eigen &olives app ook nog niet direct. Uiteindelijk is alles goed gekomen. De verstrekte informatie is goed. Op basis van onze Portugal rondreis hadden we een hogere verwachting van de 4-sterren locatie. Het was wel goed schoon, maar er was weinig privacy.

Besvarelse fra &Olives Travel
Læs mere om andre typer anmeldelser.