1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

“Ăn no” er vietnamesisk og betyder “spis mæt”. Konceptet “ĂN NO” handler ganske simpelt om at servere frisk autentisk hjemmelavet vietnamesisk mad – præcis som det fås på Saigons små gadekøkkener. Hos “ĂN NO” går vi meget op i miljøet, og derfor er størstedelen af vores emballage bio nedbrydeligt. Hos “ĂN NO” kan alle få en ægte bid af Vietnam og vietnamesisk madkultur.

3,3

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Ren velvære i en skål med nudler.

Enkel, mættende og velsmagende aftensmåltid, serveret rygende varm og med et smil på læben trods den store travlhed. Prisen var mere end rimelig, maden lavet fra bunden, og selvom udvalget af retter er begrænset, gik vi derfra med en følelse af at have spist fra et kort med et tilpås varieret udvalg af retter, der gav alle mulighed for lige hvad de trængte til.

Vi var en noget aftentræt familie, der egentlig bare skulle have sund mad nok i maven til turen hjem fra en dag brugt på energislugende aktiviteter, men vi gik opløftede og glade derfra, mens vi diskuterede lystigt hvad det egentlig er ved vietnamesisk mad der er så tilfredsstillende at vi igen og igen søger tilbage til det, når vi skal have veltillavede måltider på farten.

Det eneste vi savnede en smule, var mere fuldkorn og endnu flere forskellige grøntsager at vælge imellem, men sådan har vi det ofte når vi spiser ude, uanset hvilket land opskrifterne er hentet fra. Og så var vi der på et tidspunkt med meget aktivitet på indfaldsvejene, så næste gang vi bestiller på samme tidspunkt, prøver vi måske take-away i stedet for.

Vi fik kyllingevinger, suppe, en risret og en nudelret. Alle retter sammenligneligt tilfredsstillende måltider. Og vi fik en enkel lemonade til deling, der var så sprællende frisk og sød at den var en dessert i sig selv. Den perfekte ledsager til en alt for varm dag.

Restauranten har en overskuelig størrelse, atmosfæren er afslappet, rar, uden for mange dikkedarer. Det er et sted man kan læne sig tilbage uden at tænke for meget over hvad andre tænker om de uglede lokker og børn med tusind spørgsmål.

29. august 2024

Smagfuld oplevelse

Vi købte catering, og maden var helt i top og smagfuld.

Der var lidt problemer omkring ordreprocessen, men restauranten håndterede det virkelig professionelt, så alt endte godt:)

1. februar 2021

Besvarelse fra An No

Mange tak for din rigtig fine anmeldelse, Tomas!
Vi er glade for at vi fandt en løsning, så I var tilfredse! :)

Ăn No

Kanon oplevelse og virkelig god mad.

Kanon oplevelse og virkelig god mad.
Autentisk smag med et højt kvalitetsniveau. Flink betjening og vi kommer tilbage :-)

6. december 2020

Besvarelse fra An No

Tusinde tak for din anmeldelse, Kristian.
Vi er rigtig glade for, at du kan lide både vores mad og personale.

Virkelig lækkert!

Wow, det var virkelig lækkert! I blev allerede efter første besøg, mit nye favorit take-away-sted i Roskilde.

21. januar 2019

Hej Maria,
Tusind tak for din super gode anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse, da I bestilte mad fra os. Vi håber at se dig igen snart.