Dit bedrijf is een absolute afrader. Eerste enkele mails en pogingen tot telefonisch contact omdat de levering uitbleef (zonder enige verwitting van vertraging). Na 3-4 weken eindelijk contact via d... Se mere
Complete tent besteld. Omdat ik vaker groene bestellingen heb gedaan bij een bedrijf met Amsterdam in hun naam, dacht ik dat dit dezelfde was. Nadat ik de bestelling geplaatst had kwam ik erachter d... Se mere
Ik kende Amsterdam Grow Supplier niet, Ik kocht een complete Spiderfarmer set. Ik koos voor express levering + garantie en betaalde hiervoor. Net tijdens kerst & nieuw… Geen idee of... Se mere
12-12-2025 een bestelling geplaats. Na twee weken niks ontvangen en contact gezocht. Paar dagen later een reactie t was druk ivm vakantie/feestdagen en het product zou zsm opgestuurd worden. Eind jan... Se mere
At Amsterdam Grow Supplier, we work hard to provide growers with the best products and service. Our company has been growing rapidly, and while we’ve faced some logistical challenges, we are continuously learning and improving. We notice that negative experiences are shared more quickly than positive ones, even though we’ve already helped hundreds of satisfied customers. Your feedback – both positive and critical – helps us move forward. With David as your point of contact, you can always count on transparency, dedication, and support.
Svarer typisk inden for 1 måned
Goed verlopen
Goed verlopen, alles verzekerd laten verzenden. Àlles compleet en netjes op tijd
Attention!!!
Hello Trogether
Update! Noting arrived !!
Same Answer ervery time!! %$#@*
Er zijn meer aanbieders dan alleen Amsterdam grow supplier !
Als ik een advies mag geven .
Ik heb ooit ook een bestelling gedaan bij dit louche bedrijf .
De laatste jaren neem ik af bij GreenSell te Zwolle .
Echt een aanrader .
Ik bestel nu regelmatig bij dit bedrijf en mijn ervaringen zijn echt goed , ook als het een keertje mis gaat .
Zeer behulpzaam en hebben de nodige kennis in huis .
Echt een internet shop zo als die moet functioneren .
En nee , ik heb totaal geen belang bij dit bedrijf anders dan spulletjes bestellen en informatie inwinnen .
Mooie kweektent besteld voor m’n vrouw
Mooie kweektent besteld voor m’n vrouw, kweekt pepers. Spider 1000. Zeer goede qualiteit en binnen 4 dagen in huis. Contact via app en mail gehad mbt DHL code, prima! Zeer vriendelijk en behulpzaam, zou hier wederom bestellen. Ik zag de wat mindere recensies nu net pas, maar bij mij niet aan de orde. Succes !
Pure oplichterij
Pure oplichterij
Een spiderfarmer tentverwarming besteld ter waarde van 131,70 euro. Eerst aan het lijntje gehouden om daarna totaal geen antwoord meer te krijgen.
Ik ben mijn geld kwijt.
Bestel hier NIET tenzij je aan liefdadigheid wil doen.
Ik voel mij volledig in het zak gezet.
this is a nightmare
this is a nightmare.
they appear as professionals with lots of advertising on Google.
On 23 December I took advantage of one of their offers, there were several packages inside.
in order for it to go quickly, I pay over 30 euros in shipping.
now the nightmare begins.
no follow-up.
they promise and they promise.
I was promised everything possible by a person who was supposed to follow me up.
they reply to the scolding by mail.
on top of everything, a new person arrives and then I have been promised that the first person should follow me up until the goods arrive.
they promise and they promise without you getting anything.
no explanation why they spend months of time.
I ordered on 23 December and they had more in stock today is 16 February.
This is one of the worst things I have ever experienced.
my advice stay far away buy somewhere where you get the goods within a week or two not months and years.
Kweeklamp
Kweeklamp besteld, goede prijs
Binnen een week geleverd, gezien dat ze t druk hebben vind ik dit nog een nette levertijd.
Tussentijds had ik nog even contact via de chat op de site. Over de levertijd.
Heel vriendelijk.
Lamp werkt perfect.
Heel blij mee!!
Na bevestiging van bestelling niks meer…
Na bevestiging van bestelling niks meer van gehoord. Meer dan 500euro naar de vaantjes. Slechtste online aankoop ervaring tot nog toe. Snap niet dat hun website nog niet verwijderd is. blijkbaar is dit al even aan de gang. Oplichterij!!
Site a fuir !
Commande passée mais délai de livraison non respecté au bout de 3 semaines colis non reçu. Malgré plusieurs relances au service client pas une seule réponse obtenue que ce soit au mail ou sur leur site directement
Site a fuir !
Factuur opgevraagd maar niet mogen…
Factuur opgevraagd maar niet mogen ontvangen
Blij mee 👍🏼
Ik heb hier een ventilator besteld, goede prijs en een goede kwaliteit. Prima levertijd. Ze hebben geleverd conform hun belofte zowel qua product als levertijd dus van mij 5*.
1 ster voor beloftes nakomen
1 ster voor beloftes nakomen. 4 voor product en levering an sich.
Als je haast hebt, hier niet kopen. Ik heb voor premium verzending betaald en het duurde ruim 2 weken. Wellicht had het zonder premium nóg langer geduurd. Ik heb sterk de indruk dat het spul via AliExpress-achtige magazijnen geleverd wordt en de - overigens slecht bereikbare klantenservice - eigenlijk ook geen idee heeft wanneer het nou precies verstuurd wordt. De reviews vóór mij deden me vermoeden dat ik opgelicht werd. Dat is niet zo. Tegen al mijn verwachtingen in, en na wat chatcontact, kreeg ik toch een Track&Trace.
Er staat inmiddels een prachtige kweekkast voor mijn moestuinzaailingen te pronken. Compleet en van mooie kwaliteit. Heel blij mee!
Tip aan AGS: doe wat aan je klantenservice, zorg dat je telefonisch bereikbaar bent. Laat leveren is niet erg, maar doe op de site geen beloftes die je niet waar kan maken of informeer je klant tenminste proactief.
Drukte mag geen excuus zijn, want met zulke reviews heb je het binnen no time niet druk meer. Daarom 4 sterren als pleister op de wonde om het gemiddelde wat op te krikken, en als virtuele peper in je jeweetwel, van dit bedrijf is met een beetje aandacht voor de klant wat leuks te maken!
Een grote oplichtings bende
Een grote oplichtings bende, er schijnen Chinezen achter te zitten. Dit is me verteld door iemand van Klarna.
Wie heeft zin om hier in te duiken en deze gasten aan de allerhoogste boom op te "hangen".
Mijn bedrag is niet heel groot (246Euro) maar de frustratie wel, ik ga hier werk van maken ala Tros Radar.
Wie o Wie wil me hierbij helpen, ik heb al wat informatie vergaard, lang niet voldoende. Ben van plan om erheen te rijden (Ceintuurbaan 213A, 3051KC, Rotterdam). Daar zijn vast mensen die wat meer kunnen vertellen over dit dubieuze bedrijf, en anders ga ik het bedrijf aanschrijven die dit pand verhuurt aan deze oplichters.
Das ist ein Witz
Das ist ein Witz, aber leider nicht zum lachen.
Am 18.12.2025 Bestellung aufgegeben mit versichertem Versand, plus Sendungsverfolgung, plus Zustellung innerhalb drei Tagen danach nur noch die Bestellbestätigung bekommen, das war es. Nehme nächste Woche Kontakt mit einer Anwaltskanzlei in Amsterdam auf und erstatte Anzeige bei der Niederländischen Polizei.
Jetzt haben wir den 14.01.2026.
Kann mich den vielen negativen Bewertungen nur anschließen.
Ein Stern noch zu viel.
Pakje is tetug na afzender in…
Pakje is tetug na afzender in duitsland, bpost zegt adres onduidelijk.heb het nooit gezien
Ik ben niet bedrogen!
Ik kende Amsterdam Grow Supplier niet,
Ik kocht een complete Spiderfarmer set.
Geen idee of het sneller was gegaan buiten deze periode maar alles is netjes (later dan voorzien) toegekomen.
Ik ben voldoende geïnformeerd per e-mail over de stand van zaken.
De slechte reviews heb ik pas na het bestellen opgemerkt, ik ben onterecht bezorgd geweest.
Uiteindelijk is alles goed verlopen!
Spijtig om al deze negatieve reviews te lezen, ik hoop dat het in de toekomst voor iedereen positief mag eindigen!
Bedankt AGS.
Correct en snel
Review – Amsterdam Grow Supplier
Na het lezen van een aantal reviews was ik eerlijk gezegd even bezorgd toen mijn orderbevestiging wat op zich liet wachten. Dat geef ik direct toe.
Maar: die zorg bleek onterecht.
Mijn Vivosun VGrow is gewoon geleverd en staat hier nu te blinken alsof hij rechtstreeks uit een showroom komt. Product top, netjes verpakt en precies zoals verwacht.
Ja, de communicatie kan soms wat trager zijn — maar laten we eerlijk zijn:
Amsterdam Grow Supplier is geen Bol.com, en dat hoeft ook niet. Dit is een gespecialiseerde shop, geen massadistributeur met same-day delivery en een callcenter van 500 man.
Wat ik wél merkte:
Bestelling is correct verwerkt
Klantenservice reageerde uiteindelijk netjes en inhoudelijk
Product is gewoon geleverd
Mijn conclusie: sommige negatieve reviews trekken te snel conclusies. Als je iets meer geduld hebt, wordt er gewoon geleverd. Dat mag ook gezegd worden.
Voor mij: tevreden klant — en ik zou hier opnieuw bestellen.
Sono rimasto molto soddisfatto!
Sono rimasto molto soddisfatto!!
IL KIT E FANTASTICO! già funzionante e programmato funziona benissimo! Ringrazio il team Amsterdam Grow Supplier e vi contatterò a breve x altro ordine! In oltre saluto Gellie x aver risposto subito alla mia mail.