American Dreams Anmeldelser 88

4,2

hele oplevelsen var mega øv. Fraråder at købe derfra. Købte læderbusker som, ligeså godt kunne have været fra wish. De lugtede, havde mærkelige størelser og gik hurtigt i stykker. Derudover gik der... Se mere

Den bedste oplevelse til dato hvad angår online shopping!! Jeg står og stod og skulle bruge en kjole, smykker og andet til min studenter dag/uge, jeg bestilte hos Americansdreams grundet det store u... Se mere

Servicen er utrolig god!!!!!!! Man får altid sin pakke derinde, og endda med kort tid levering. Men post nord gjorde min pakke væk som jeg havde bestilt, men American Dreams gjorde alt for jeg fik... Se mere

Fantastisk god og fleksibel kundeservice Jeg skulle have returneret to trøjer, som jeg havde købt for små, og da jeg bor i Aalborg spurgte jeg, om jeg ikke bare kunne komme forbi med dem, istedet f... Se mere

4,2

God

Blandet oplevelse.

Jeg må sige, at kvaliteten af tøjet er meget svingende. Jeg købte et par "shirley" bukser, som var ret lækre i stoffet og som jeg har været glad for. Jeg købte dog også en buksedragt, som var i super ringe kvalitet og dårlig lynlås. Tøjet er generelt meget småt/kort i størrelsen. Leveringen er hurtig og ret billig, men til gengæld er man tvunget til at købe en returlabel til 39 kr for at retunerer noget. Den overordnede oplevelse er altså lidt blandet.

12. december 2018

Rigtigt dårlig oplevelse ...

Rigtigt dårlig oplevelse angående tilbagebetaling af penge da de ved en fejl trak det beløb jeg skulle betale 3 gange for meget! Hvilket var over 3000 kr jeg skulle have tilbagebetalt fra dem. Og jeg skulle skrive mange mails til dem før jeg fik mine penge tilbage. Rigtig dårlig stil! 👎

5. december 2018

Jeg købte en pelsjakke tilbage i august…

Jeg købte en pelsjakke tilbage i august måned (2018) som desværre er blevet særdeles grim i pelsen. Jeg skriver så til Americandreams og vil bruge min reklamationsret, til at enten få en ny eller få mine penge retur.
De informerer i mail korrespondancen at man skal redde pelsjakken efter brug og at dette skal gøres ofte.
Jeg vedhæfter derfor bilag, faktura mm. For at de kan se min jakke.
De mener åbenlyst ikke at de tilbageholder informationer som er relevante for køberen at vide i forhold til denne jakke og vedligeholdelse af den. Hvilket jeg mener som kunde.
Jeg har tabt mine penge idet at de ikke vil anvende reklamationsretten på tilsvarende vis som mig.
Så nu står jeg og har spildt mine penge og med en ødelagt jakke. Hvilket de på ingen måde er tolerante overfor.
Jeg handler personligt ikke selv mere på Americandreams efter ekstremt dårlig kundeservice.

22. november 2018

Rigtig god service, men..

Rigtig god service!! Fik bestilt to jakker ved en fejl og fik hurtigt skrevet til deres kundeservice, hvor de både kun sendte den ene jakke og hurtigt fik refunderet jakken inde på Viabill. Og alt inden for en dag!
Det eneste minus er dog at den Faux fur jakke jeg havde bestilt var ALT for lille! Har en anden Faux fur jakke som er i en størrelse M og der kan jeg have en tyk trøje indenunder, og den jeg lige har fået leveret er så lille, at jeg dårlig nok kan løfte armene uden jeg føler den revner.... (selvom den også er en M) men kundeservicen er rigtig god og de hjalp mig hurtigt!

17. oktober 2018

Super godt!

Modtog mine varer super hurtigt! Alt levede op til mine forventninger.
Der var sket en fejl, så jeg modtog en forkert vare. Der var hurtigt tilbagemelding fra American Dreams. Som kom med flere løsningsforslag, og lod mig vælge hvilke en jeg helst ville benytte mig af.

Super god oplevelse at handle hos dem! :-)

26. september 2018

Syningerne ligner noget et barn har lavet!

Pris og levering er fint, men kvaliteten af produktet er dårligt. Jeg har købt et par bukser, som jeg heletiden kan hive små snore ud af, og syningerne ligner noget et barn har lavet! Jeg køber personligt ikke hos American Dreams igen.

27. juni 2018

Kæmpe klap på skulderen til dem

Kæmpe klap på skulderen til dem! Jeg havde for nyligt købt et par shorts ved dem hvor der var noget galt med farven i dem. Jeg informerede dem om problemet og de ville sende mig et helt nyt par, det var simpelthen ingen pjat der! ❤️

29. maj 2018

Tusind tak for god service

Tusind tak for god service, og hurtig levering. Min datters konfirmation er reddet på lørdag, da en af de dragter jeg købte er lige i skabet. 😍 (Og lækker kvalitet i øvrigt.)
Vi er meget lettede nu, efter at en skrædder fik ødelagt hendes oprindelige konfirmationsdragt. :/
Samtidig vil jeg lige fortælle, at jeg synes, at det er fedt, at jeres modeller ikke nødvendigvis er 170 cm, eller derover. Det gør det lidt nemmere for os "små" at vudere tøjet, når det feks. sidder på en 165 cm. høj model. :)

3. maj 2018

god kvali

god kvali, og hurtig levering. den buksedragt jeg købte var flot. den klædte mig dog bare ikke.. men det ikke deres skyld. mega godt! har dog bestilt andet som jeg kunne bruge

1. maj 2018

Så god oplevelse

Så god oplevelse, hurtige til at svare på spørgsmål omkring størrelser, rigtig god service og så er det altid lækkert med fri fragt! Vil uden tvivl anbefale 😃

9. marts 2018

10 stjerner herfra

Jeg var ude på deres lager forleden dag og skulle prøve to faux fur jakke. Min veninde og jeg blev taget så godt imod og der var bare så mange flotte pelse på stativer. Vi fik lov at prøve lige præcis den farve og størrelse vi ønskede. Det var virkelig fedt at få den oplevelse og pigerne derude var så søde og hjælpsomme. Virkelig tusind tak for oplevelsen. Har allerede to veninder der gerne vil med derud en dag og se på jakker 🙏🏽😍

10 stjerner herfra

17. januar 2018
American Dreams-logo

Besvarelse fra American Dreams

Hej sødeste

Det var super hyggeligt :) I skal være velkommen til hver en tid :)

Mvh
AD

Det for dårligt

Jeg må ærlig sige jeg køber aldrig fra det sted igen for det første er deres tøj meget små i størrelserne jeg er 176 høj synes det er utroligt man ikke kan få noget i længden der passer i en dansk butik uden det virker til det er krympet i vask jeg synes det er et dårlig sted at handle især hvis man er høj jeg bestilte i største størrelse en XL men kunne overhovedet ikke passen trøjen og bukserne som var i L lignede bare stumpebukser også der ud over synes jeg det er super nederen at jeg skal betale for at sende varen retur de burde også være bedre til vise deres tøj på nettet man bliver nogengange skuffet når man står med varen som er noget helt andet end det billedet viste
man føler sig syndt
de kunne også have en størrelseguide eller noget det kunne hjælpe med at guide med størrelserne og man ikke skal chatte med jer hvis man er i tvivl om størrelserne det er squ for dårligt
SVAR til American Dream
det er jeres tøj jeg snakker om ikke for at være stødende men kunne ikke skrive L . O . R . T og følte det var det bedste ord for var bare irriteret in the moment er ked af hvis det var for meget for jer men det med i siger i ikke har XL er løgn der står også på trøjen det er en XL og det står på vedlagte faktura som jeg ovenikøbet har taget et billede af så det viser at det du sige ikke holder stik

17. januar 2018

Fantastisk service og hurtigt svar …

Fantastisk service og hurtigt svar omkring spørgsmål. Har handlet der flere gange og det bliver jeg bestemt ved med! 😊 kæmpe ros herfra! Kan varmt anbefales! Servicen er virkelig ud over det sædvanlige!

11. januar 2018

Servicen er utrolig god!!!!!!

Men post nord gjorde min pakke væk som jeg havde bestilt, men American Dreams gjorde alt for jeg fik få min pakke. Er meget positiv overrasket over deres kundeservice og de forskellige produkter de sælger på deres hjemmeside.
American Dream kan varmt anbefales!!!!

29. december 2017

Jeg elsker virkelig at handler hos …

Jeg elsker virkelig at handler hos Americandreams, og deres tøj er bare skide flot! Og meget værd at bruge penge på! Det er heller ikke sidste gang jeg handler der, Kan anbefaler at handler der :) Og rigtig god service 😍

Mvh Sabrina

27. december 2017

LEVERING OG SERVICE

Nu har jeg fået bestil jeres blake faux fur i sort - denne blev bestilt torsdag d. 23.november , og er endnu ikke modtaget, jeg har haft ringet ind til jeres kundeservice 2 gange og for hver gang jeg har haft ringet ind til jer har jeg fået forskellige historier på hvorfor den ikke er kommet frem endnu.

Fair nok at den er bestil i en travl periode og kan være nogle dage forsinket, men syntes simpelthen det er for ringe at der ikke er hold i begrundelsen man får inde fra kundeservice.

Syntes det er mega ærgerligt da jeg ellers har haft været så glad for at være kunde hos jer.

Nu afventer jeg stadig jakken og håber den er fremme som lovet senest onsdag - og håber dette er en første og sidste gang oplevelse, da jeg ellers har været yderst tilfreds med servicen førhen.

5. december 2017

Perfekt oplevelse

Jeg har haft en perfekt oplevelse, da jeg handlede med dem. Hurtig levering, fantastisk service og har været fuldt ud tilfreds med de produkter, jeg har modtaget!
De varmeste anbefalinger

18. marts 2017