Virkelig dårlig kundoplevelse
Det hele starter med vi skal have tjekket eltavle, og evt. udskiftet fejlstrømrelæ (hfi/hpfi) i vores lejemål.
Vi ringer og aflyser den første tid (som vi fik en uge før de skulle komme) og det hele virker okay, men så kommer montøren 40 minutter den aflyste aftale, hvor min kone er på vej ud af døren og siger at han ikke har fået en aflysning, og virker lidt opgivende, men siger at vi må komme på en senere omgang.
Senere på uge får vi en seddel i postkassen hvor der ikke er påført tid eller dato. Der går ca. en lille uges tid, så kommer han igen hvor mig kone er på vej ud af døren og siger at vi har en tid... og det er så her at den dårlig oplevelse begynder, han tro ikke på min kone når hun siger at der ikke var dato eller tid på sedlen han have lagt i postkassen, og desværre have vi smidt den ud fordi den var tom, han siger at vi bare skulle ringe og bestille en ny tid, og hun spørger hvem hun skulle ringe til, han informer på vej væk at der står et telefon nummer på sedlen..
Så går der en uge mere, står min kone i stuen efter hun lige er kommet ud af badet, bliver der taget i grebet på hoveddøren som er låst (Hun står under 3 meter fra) og der efter sat en seddel på døre med en ny tid, jeg ringer til Alteq for at brokke mig over oplevelsen, men der jeg for retur er mistro og grimt tale.