Total scam jeg handlede for lidt over…
Total scam jeg handlede for lidt over 2000kr og der stod at jeg fik 56% rabat kæmpe scam
SVINDEL!!!!!
SVINDEL!!!!!
Absolut ingen kontakt er mulig, pengene trækkes, men ingen varer
SVINDEL
SVINDEL. Det er et fup-firma. Hold dig væk. Hæver penge og leverer ikke varen. Der hæves via en hongkong adresse.
Pas på med stussy-denmark.com og…
Pas på med stussy-denmark.com og stussydenmark.com. Begge sites er registreret til en server/ip i Johannesburg, Sydafrika. Tvivler på ejeren af serveren er associeret med Stussy
Der røg jeg også i fælden 😤
Der røg jeg også i fælden 😤.
Nåede at skrive konto nummer mm og skulle til at godkende betaling da al kommunikation stoppede.
mit kort er nu spærret😥
Hold jer LANGT væk fra denne konto - nets fortalte at der nu er sendt besked til Hongkong om svindel fra min konto.
Siden er SCAM
Siden er SCAM! Det er ikke en dansk side, men en Malaysisk side, som tager dine penge.
Har du handlet her, så luk dit kort!
Det største fup firma
Det største fup firma , man kan ikke bestille på deres hjemme side. Man kan godty lægge i kurven lige så glad man bliver. kan man så ikke komme videre og bestille. der er ingen muligheder for at komme i kontakt med firmaet. da der support osse et et fub.. men kan hellere ikke sende noget til det
Frimaet er velkomme til at ringe eller sende mig en mail
mvh Helle
MEGA meget FUP pas på jeres penge
BRUG aldrig denne hjemmeside, det er fup. Det ser ægte ud men den snupper din betalings oplysninger.
Spær kortet med det samme, hvis du bliver narret!!!!!!
TOTAL SCAM
TOTAL SCAM! Nåede desværre at bestille en t-shirt, før jeg opdagede at det ikke er en dansk hjemmeside. Beløb er hævet i USD (dog kun de 250 kr der var aftalt), men jeg forventer ikke at modtage pakke. Har fået sms'er med meget tvivlsomme links til pakkesporing. Og googler man disse hjemmesider, er der masser af kommentarer som konkret siger at det er scam, og folk har fået hævet store beløb på deres kort. VISAkort er nu spærret, så der i det mindste ikke bliver andre tab end de 250 kr. der allerede er hævet!
Kan kun sige LAD VÆR med at købe noget som helst derfra.
Scam
Scam, ved betaling når man skal godkende med mitID er beløbet pludselig højere og i USD istedet for DKK, så jeg annulerede. Ikke køb herfra.
Tror det er en scam kunne godt lave en…
Tror det er en scam kunne godt lave en peofil efter laaaang tid men så hver gang jeg tilføjede noget til kurven kom der “mere” rabat keg endte med at have ca 8 ting inkl ting som koster 800kr+ og havde alt til 300kr
Er det en scam?
Tror det er en scam man kan ikke engang…
Tror det er en scam man kan ikke engang oprette en profil
Har nogen fundet ud af om den er rigtig?
Er den fake?