Alsik Hotel & Spa Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 42 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Besøgende fremhæver ofte de pæne, rene værelser samt det meget venlige og imødekommende personale, som altid skaber en rigtig hyggelig stemning. Mange tilfredse gæster nævner desuden den helt fantastiske morgenmad og de skønne, yderst afslappende faciliteter i spaen som store og uforglemmelige højdepunkter. Nogle personer var meget utilfredse med kvaliteten af maden i restauranten og oplevede desværre en markant lang ventetid under hele middagen. Flere anmeldere bemærkede desuden store problemer med utroligt hårde senge, som gav dem fysiske smerter, samt en generelt manglende service på hotellet.

Det, folk taler mest om

Service

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med service og oplever stor uenighed. Mens nogle anmeldere fremhæver... Se mere

Staff

Anmeldere nævner generelt positiv feedback om personalet, idet mange forbrugere fremhæver, at de blev mødt af... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver tvetydig aspekter af kvaliteten under deres ophold. Mens nogle forbrugere roser... Se mere

Facilities

Kunder havde tvetydig oplevelser med faciliteterne. Mange gæster roser de pæne, rene værelser med fantastisk... Se mere

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med product, idet nogle gæster roser det store udvalg og den... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Super god oplevelse fra booking, velkomst til ophold. Glade, imødekommende personale og hele tiden hjælpsomme hvis der var spørgsmål Godt værelse og rengøring var i top

Flot beliggenhed. Fin restaurant med god betjening. Jeg foreslår at man slukker /dæmper lyset på etagen med "View" det vil give meget bedre oplevelse.

Det er første gang vi har besøgt Alsik og kommer helt sikkert igen. Venligt personale, pæne omgivelser og værelse. Vi fik en lækker 5 retters menu med tilhørende vine. Eneste minus var man godt ku... Se mere

Vi var på et lille ophold fra d. 3/11-25 - 5/11-25, hvor vi fejrede vores kobberbryllup♥️ Vi havde et par super gode dage på Hotel Alsik. Vi boede på 15. etage i et super fint og rent værelse, o... Se mere

1. Hotel

På Alsik i Sønderborg venter dig en verden af oplevelser i luksuriøs, hyggelig og afslappet atmosfære. Du kan f.eks. gå på opdagelse i Alsik Nordisk Spa & Wellness med mange forskellige spa- og wellnessoplevelser. Eller forkæl sanserne med gastronomi i særklasse i en af Alsiks to restauranter.

Middel

Svarer typisk inden for 1 måned

44 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Helt igennem fantastisk sted♥️

Helt igennem fantastisk sted.
Vi har været der 2 gange og begge gange har det været helt gennemført.
Venligt personale, smukke rammer, skøn spa, fantastisk mad og en overdådig morgenbuffet.
Vi ELSKER det. Kunne ikke have holdt min 40 års fødseldag et bedre sted.
Tak for det.

29. december 2023

Hej Sandra,
Tusind tak for jeres fantastiske tilbagemelding! Det glæder os virkelig at høre, at I har haft to skønne ophold hos os.
Det betyder meget for os, at I valgte at tilbringe jeres 40-års fødselsdag hos os, og vi er stolte over at have været en del af den særlige begivenhed.
Endnu engang, mange tak for jeres rosende ord. Vi ser frem til at byde jer velkommen tilbage til Alsik Hotel & Spa i fremtiden.
Mange hilsner Mikkel, Alsik Hotel & Spa

Intet mindre end et fantastisk ophold

Intet mindre end et fantastisk ophold. Lækkert spa, dejlig mad - især morgenbuffeten som er en kæmpe wow oplevelse, god betjening og fine værelser. De bedste anbefalinger herfra 😍

6. januar 2024

Kære Marie,
Tusind tak for jeres fantastiske feedback! Det glæder os enormt at høre, at I havde et vidunderligt ophold hos os.
Vi sætter stor pris på jeres anbefalinger og ser frem til at byde jer velkommen tilbage igen på Alsik Hotel & Spa.

Jul med familien

Havde fornøjelsen af 2 overnatninger og at holde jul her. Blev mødt af det smukkeste pyntede hotel. Søde,imødekommende personaler. Logeret ind på flot værelse. Små gaver gjorde det ekstra julehyggeligt. Spa et vanedannende lækkert kapitel for sig selv. Indtaget skøn mad hele julen. 1000 tak til alle som har været på job i julen og som måtte undvære jeres familier for vi kunne blive forkælet. I gjorde det fantastisk!!!Varmeste anbefalinger herfra.

24. december 2023

Hej Hanne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord. Det glæder os utroligt meget at høre, at du havde en fantastisk jul hos os, og at du satte pris på både hotellets juleudsmykning, vores imødekommende personale, og ikke mindst vores spa-oplevelse.
Vi er taknemmelige for, at du valgte at tilbringe julen med os, og at du tog dig tid til at dele dine positive oplevelser.

Ikke pengene værd

Ikke pengene værd
Dårlig rengøring - trådte i glasskår. Tørretumbler virker aldrig, personale er desværre ligesom robotter, og kommunikere på et ret dårligt service niveau af, hvad det burde.
Man glemte os flere gange, og personale er ret optagede med deres telefoner istedet. Inde i spa afdelingen, flyder det med snus, og cigaretskodder, endda inde i selve saunererne. En masse rockerlignende typer, som desværre er ret uhygiejniske, oplevede flere gange, nogle stikke en hel hånd i vandbagerene, som andre gæster drak af. Tydeligvis dårlig kommunikation tjenerne imellem. ÆRGELIGT når man havde fået opholdet gave til som års fødselsdag. Men nok en gave man ALDRIG glemmer.

11. december 2023

Kære Tarek
Vi er naturligvis kede af den dårlige anmeldelse, men vi er ikke enige i din kritik, der kommer efter, at vi har set os nødsaget til at opsige dit medlemskab.
Har du ønske om yderligere dialog, er du velkommen til at kontakte os.
Med venlig hilsen Alsik

Værste spa i hele Europa

Hvis der kunne gives minus point, så skulle de have minus 10 stjerne!!!
Spild af penge og absolut ingen ide om hvordan man driver et spa eller wellness.
Heller køre til blåvand eller Vejle Fjord Hotel.
Fra at blive taget imod i receptionen af nogle robotter der står og gentager hvad de har fået at vide de skal sige, til meget kolde spa område. Samt havde lukket en helt strikkeklub derinde så man skulle tror at man var inde til bingo.
En ældre kvinder havde svømmebriller på og tog baner inde i den midte bassin. Altså er det er svømmehal? Så skal jeg have mine penge tilbage! Er det et wellness? Nej absolut ikke det der ligner. Cafeteriaet er iskold, maskinen der læser armbåndet virkede ikke, receptionen på vej ud var meget mere inkompetent end tidligere.
Der er oplader til El biler lige overfor det her såkaldt spa, men på 3 timer tror jeg faktisk at den havde afladet bilen mere
Alt i alt. Spar dine penge, spar din energi, Alsik Hotel & Spa er ikke noget du/i vil kunne lide

4. december 2023

Vi var 4 på syttende fredag aften

Vi var 4 på syttende fredag aften, jeg har aldrig oplevet så professionelt, virkligt gennemført over hele linjen, kommer meget gerne igen 👍👍👍

1. december 2023

Kære Lars,
Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre om jeres besøg på Syttende.
Vi sætter stor pris på dine rosende ord og er glade for, at vi kunne levere en god oplevelse for jer.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Mikkel, Alsik Hotel

Steigenberger Alsik Hotel & Spa er ligeglade med deres kunder

Steigenberger Alsik Hotel & Spa har ikke selvrespekt og er ligeglade med deres kunder. Kunderne skal bare betale uanset om de har fået det de har betalt for eller ej.
Vi havde det værste oplevelse i weekkenden. Det startede med en forstoppet håndvask som bliver ved med at være forstoppet efter vi fik en håndværker på. Derefter fik vi en uspiselig hovedret, den ene var tørt som ørken og den anden bestod af 90% fedt frem for kød. Restaurantens 3 retter menuet inkluderede en drikke bar som gav ikke lov til at tage en hel flaske vin til bordet, selv om vi var 4 voksne mennesker. Vi fik at vide, vi skal rejse os op hver gang vi ønsker at fylde vores glaser op. Og vi troede vi var der for at slappe af. Og for man ikke sku tro det er løgn, kom vi dagen efter om søndagen 10 minutter inden, til den på forhånd bestilt nordiske spa som skulle starte kl 9.30, som vi fik fortalt under bestillingen, bare for at vide vi ikke kan være med, fordi det er allerede startet kl 9.00. Vi har klaget over denne forfærdelige oplevelse og bedt om at refundere i det mindste for hovedretten - som vi ellers fik lovet af tjeneren. Vi fik heller ikke tilbudt på en anden ret, nok fordi der var flere der klagede over maden den aften. Men efter en samtale i dag med receptionchefen, fik jeg at vide at vi talte ikke pænt til personalet og derfor kommer de ikke til at refundere os aftensmaden. Jeg kan kun bekræfter at vi blot udtrykte vores utilfredshed, som man er forpligtet til, og som man har ret til at gøre når man er utilfreds. Vi har hverken råbt, bandet eller talt ikke pænt til nogen.
Vi kom derover for at koble fra dagligdagen og slappe af, og gik derfra utilfreds og drænet for energi.
Kæmpe tommelfinger ned herfra. 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

25. november 2023

Kære Yael,

Tak for jeres besøg på Alsik Hotel & Spa.
Vi er naturligvis kede af den dårlige anmeldelse, som vi tager til efterretning, selvom vi ikke er enige i din samlede kritik.
Det er naturligvis ærgerligt, at jeres besøg i Restaurant Alsik ikke levede op til jeres forventninger, og jeres kritikpunkter er delt med vores køkken.
Vi vil gerne understrege, at I havde fået oplyst det korrekte tidspunkt for Nordisk Spa i den bekræftelse, som I har fået tilsendt på mail den 21. november 2023.
Vores personale er trænet i at være imødekommende og give en god gæsteoplevelse. Det har vi også forsøgt denne gang, men vi må konstatere, at dette desværre ikke lykkedes.
Af hensyn til jer og vores medarbejdere, ønsker vi ikke at gå yderligere i detaljer her, men I er naturligvis velkomne til at kontakte os på info.alsik@steigenberger.com.

Mikkel Hansen, Alsik Hotel & Spa

Super oplevelse

Super oplevelse
Alt spiller. Lækkert værelse med fin udsigt, adgang til point og view, spa og lækker morgenmad.
Vi sprang middagen over på dag to og fik det trukket fra i slutregningen. Ikke mange steder, der ville yde den service, da det var et pakkeophold.
Kommer gerne igen.

19. november 2023

Kære Mette,
Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele dine positive oplevelser med os.
Det glæder os meget at høre, at du nød dit ophold hos os, og vi er glade for at have kunne imødekomme dine forventninger.
Endnu engang tak for dine rosende ord, og vi håber at have fornøjelsen af at betjene dig igen.

Restaurant Alsik

Restaurant Alsik - Kejserens nye klæder om igen. Mad, kvalitet, service og pris stemmer ikke overens. Personalet var intet sigende og ikke kvalificeret til at kunne yde en service der svarer til prisen. Menuen blev ikke præsenteret overhovedet. Maden var ikke hvad man kunne have forventet. Lokalet er koldt og bestemt ikke hyggeligt. Det var 2. gang vi var der, men der kommer ikke en 3. gang.

10. november 2023

Kære Karen,
Tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er beklageligt at høre, at dit besøg på Restaurant Alsik ikke levede op til dine forventninger.
Vi værdsætter din ærlighed, og vi tager dine kommentarer til efterretning. Det er vores mål at levere en høj standard af service og kulinariske oplevelser, og vi beklager, at vi ikke har formået at opfylde disse forventninger under dit besøg.
Endnu engang tak for din feedback, og vi håber at få muligheden for at byde dig velkommen igen og ændre dit indtryk.

Inkompetent personale

Inkompetent personale
Vi var 4 personer som skulle have 2 værelser, men det var for svært at give os de rigtige adgangskort så man måtte i receptionen flere gange for at komme ind på sit værelse 😪

4. november 2023

Kære Lars,

Tak for din feedback angående dit ophold hos os.
Vi beklager, at du oplevede udfordringer med adgangskortene.

Først og fremmest vil vi dog gerne understrege, at vi mener at vores personale agereret professionelt og kompetent under jeres besøg. Vores team gør hver dag deres bedste for at sikre, at vores gæster har en positiv oplevelse.

Vi mener derimod, at I satte vores personale og andre gæster i en svær situation. Vi ønsker ikke at kommentere yderligere på situationen i et offentligt forum, men såfremt I har mere til denne sag, er I velkommen til at sende os en mail.

Mikkel Hansen, Alsik Hotel & Spa

Fuldstændig skøn oplevelse

Fuldstændig skøn oplevelse. Søde og meget imødekommende og hjælpsomme personale.
Flot og lækker morgenmad, der manglede intet.
Det er på ingen måde sidste gang vi har besøgt jer.

28. oktober 2023

Hej Camilla,

Mange tak for den dejlige tilbagemelding! Vi er utroligt glade for at høre, at du havde en skøn oplevelse på vores hotel. Det er vores mål at give vores gæster den bedste service og de bedste oplevelser.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Mikkel, Alsik Hotel & Spa

Hotel Alsik er et smukt sted

Hotel Alsik er et smukt sted, og ligger fantastisk langs med kanalen i Sønderborg. Nød virkelig, at ligge i den varme udendørspool, selvom det var tidlig forår i luften, og nyde udsigten.
Vi har været på en del spaophold i bla Tyskland, og sammenlignede vores oplevelse på Alsik- helt naturligt - med de erfaringer vi har fra disse ture. Vi synes Nordisk spa område er helt fantastisk og flot oplevelse - men vi synes det er meget ærgeligt, at dette ikke kan inkluderes som en naturlig del i Spaopholdet - det skal købes til, og så kun for 3 timer... Det er jo denne følelse man vil opnå med et spaophold - at fuldstædig komme ned i gear. Dem som "kun" opholder sig i Alsik Spa (poolområdet) går virkelig glib af det det hele handler om. Her burde man kunne komme på en smartere løsning, fordi vi kan godt forstå, at det ikke skal blive overcroweded i Nordisk spa område - men mon ikke der kunne findes en løsning ;) Vi havde det lidt sådan, at selve poolområdet - jo det var da dejligt, men det var næsten ligesom at tage i et badeland - uden børn... Vi var også klar til at bestille behandlinger, men de ligger godt nok til den meget dyre side... Måske man også skulle have behandlinger, som var knapt så dyre.
Maden var en fornøjelse, og en fryd!

10. april 2023

Besvarelse fra Alsik Hotel & Spa

Tak for din tilbagemelding vedrørende dit ophold på Alsik Hotel. Det glæder os at høre, at du nød den smukke beliggenhed ved vandet samt jeres besøg i vores spa.
For at sikre al vores gæsters komfort og afslapning har vi et begrænset antal pladser i vores nordiske spa-afdeling for at opretholde en rolig atmosfære.
Endnu en gang tak for din feedback. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og håber at kunne give dig en endnu bedre oplevelse i fremtiden.

Mikkel, Alsik Hotel & Spa

Smukt sted, men for mange svipsere 🥴

Var til Afternoon Spa og betalte 495,- for 3 timer.
Startede med at stå i kø til bad, da vi kom ind var der 1 alm bruser i stykker og ingen sæbe i 2 af de 3 andre. Der var 4 kolde brusere i damernes omklædning, 3 ud af 4 virkede ikke.
Da vi kommer ind er der smukt, men ALLE liggestole ligger der håndklæder på, og der er måske mennesker på 4 ud af 30 stole, troede jeg var på All Inclusive hotel syd på, at danskere er pinlige er en ting, men at man tillader det på Alsik kommer bag på mig. Døren ud til er i stykker, og alle hiver og flår i den for at få den lukket(SÆT NU ET SKILT PÅ DØREN MED AT DEN LUKKER AUTOMATISK)
I dampbad virker brusere heller ikke, kun den ene. Der er kun 1 toilet i området når du har været i bad, og der er vådt fordi folk også bruger det med vådt tøj, ufedt når man er tør og har været i bad.
Generelt et smukt og skønt sted, og med gode faciliteter, mangler i den grad et koldt bad man kan side i efter sauna, kig på Skodsborg de har fint trækar der står ude, og med vand på ca. 4 grader, kunne være fedt med 2 kar ude, der er masser af plads, og så får man fuldt udbytte af sauna.
Vil slutte med vores sauna gus med Sebastian☀️☀️☀️☀️☀️ 5 store sole til ham for en fantastisk oplevelse, desværre trækker de mange små dumme ting ned, da det er nemt at fikse for jer 🤷‍♀️👌🥴

14. oktober 2023

Kære Jane,

Tak for din feedback og for at tage dig tid til at dele dine oplevelser med os. Vi er glade for at høre, at du nød din sauna gus med Sebastian, og vi vil bestemt dele dine rosende ord med ham.
Vi vil også gerne beklage de udfordringer, som du oplevede under dit besøg.
Vi undskylder for de tekniske problemer med bruserne og manglen på sæbe. Vi arbejder på at løse disse udfordringer, ligesom vi arbejdere med den automatiske dør.
Reservering af liggestole kan være en udfordring, og vi sætter stor pris på dine input. Vi opfordrer gæster til at undlade at reservere liggestole med håndklæder for at sikre, at alle gæster kan nyde faciliteterne.
Vi noterer os dit ønske om et koldt vandbad, og vi vil have det med i vores overvejelser omkring den fremtidige udvikling af området.
Vi værdsætter din feedback og bruger den til at gøre vores faciliteter og service bedre.
Tak for dit besøg og den konstruktive feedback.
Vi håber, at kunne byde dig velkommen tilbage i fremtiden.

Fantastisk flot hotel.

Fantastisk flot hotel.
Personale meget imødekommende og utroligt venlige. Samtidig meget professionelle.
Maden er en udsøgt fornøjelse.
60 min massage udført af Rene var rigtig godt. Kommer helt sikkert tilbage.

6. oktober 2023

Dejligt hotel, restaurant under niveau

Var på Alsik og havde en overnatning inkl. middag på hotellet.
Hotel og værelse levede op til mine forventninger, dejligt værelse med udsigt og god betjening i receptionen ved ind- og udcheckning.
Morgenmaden var meget lækker med et stort udvalg.
Spiste i restauraten Freja om aftenen og fik deres 3 retters menu til kr. 595,00.
Forretten var tun som var så kold og smagte bar præg at at den lige var kommet ud af et meget kold køleskab.
Hovedretten skulle have været okse, men var blevet lavet om kalv. En kedelig ret hvor kun sovsen var varm.
Dessert var ligesom forretten meget kold.
Maden bar tydelig præg af at være lavet på forhånd, hvilket både smag og oplevelse bar tydeligt præg af.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse at spise i rest Freja.

26. september 2023

Dårlig hjemmeside, MEN skønt hotel og personale

2 stjerner pga hjemmesiden.

Hotellet er fint og super flot, spa og spabehandlinger fantastiske, især Charlotte er helt fænomenal, ALDRIG har jeg brugt 1295 kr. på noget der var SÅÅÅ godt :) Vedr. hoteller benytter jeg altid tripadvisor og ikke trustpilot, da jeg ser det som mere brug af hjemmesider.

MEN MEN deres hjemmeside er virkelig dårlig, og derfor de 2 **

Hotellet 4**** og deres spa ******

Når man går via forsiden og bruger "rullegardinet" til at finde det man søger, så finder man ikke altid de oplysninger som man ønsker.

Fx. måtte jeg ringe flere gange, hvor første medarbejderen ikke ku svare 100%, men han nævnte noget med at hjemmesiden var ved at blive lavet om, så han fik min email, så han ku sende svaret til mig.

Jeg var interesseret i at komme i deres spa bare lidt før jeg skulle have en Detox Sea wrap behandling, og det viser sig så, at når man booker en af deres Spa & Body får man adgang til deres Alsik spa pool 1 time før, ikke Nordisk spa som vist skulle ligge ovenpå.

Det er lidt svært at få præcise informationer om deres spa, flere oplysninger fik jeg ved at læse andres oplevelser på Tripadvisor.

Fx. at man faktisk skal betale extra for at komme i Nordisk spa (kolde afd ifl receptionist).

Hvis man går direkte ind for at booke fra forsiden, og får listen frem med de behandlinger man kan booke, ja så står der ikke at Spa & body faktisk er incl. 1 times adgang til spa før behandlingen. Det undre mig at den oplysning ikke fremgår.

Jeg ku heller ikke finde oplysninger på grader i de forskellige pools mv, det er der jo stor forskel på, og min mand vil ikke i en pool med mindre den er minimum 37 grader varmt, hvilket de udendørs saltvandspools skulle være ifl. receptionisten som jeg talte med.

Det er dårligt at der ikke er ure alle steder, fx fik jeg besked på at komme i god tid til min behandling, men der var ingen ure ved udeområdet med de 2 infinity pools, ej hellere omkring omklædning, bruser eller sauna området, så jeg blev faktisk lidt stresset.

Man må jo ikke tage sin mobil med, så 3 dag tog jeg mit vandtætte armbåndsur med, så jeg ku holde øje med tiden, især fordi man skal vente på at de forskellige dyser/bobler går igang, så tiden går.

Jeg glemte faktisk mit ur i badekåben som jeg havde smidt i vasketøjskurven, så gik i panik senere, da jeg ikke ku finde mit ur. Heldigvis var det muligt for receptionisten at finde den rette badekåbe med mit ur...pyha..

Man booker/køber sig ind på et fast timeslot i deres spa, fx 700 til 10, 1030 til 1330, 14 til 17 og så 1730 til 2030, hvilket jeg kan læse at andre kunder også er utilfreds med.

Hvorfor kan man fx ikke blot købe 1 time eller 1,5 time??

Jeg vil kraftigt foreslå, at man kan tilkøbe fx. 1 time eller 1,5 times adgang.

Nu skulle jeg være der i 4 dage, og havde heller ikke tid til at benytte spa'en 3 timer HVER dag. Så hvis jeg skulle betale for 3 timer = 295kr x 3, så blir det jo hurtigt dyrt, og prisen svare til 99kr pr. time.

Eller en eller anden form for tilkøb for de gæster som skal bo der flere dage, som gerne vil besøgen spa'en mere end en gang på deres ophold.

Og så bør der opsætte vægure på terrassen ved de 2 udendørs pools, samt omkring brusebadene og omklædningen.

Men super dejligt spahotel 5*****

14. september 2023

Kære RSloth,

Mange tak for dit besøg på Alsik og tak for at tage dig tid til at dele dine oplevelser med os. Vi er begejstrede for at høre, at du nød din spaoplevelse, og dine skønne erfaring med Charlotte, vores spa og behandlinger.
Vi beklager dog de udfordringer, du oplevede med vores hjemmeside og bookingsystem.
Din feedback vil blive brugt i vores løbende arbejde med at forbedre vores service. Dine input til ændringer i vores spa er ligeledes videregivet til den ansvarlige for spaafdeling.
Det glæder os, at du havde en samlet positiv oplevelse på Alsik Hotel, og derfor er vi selvfølgelig kede af, at de nævnte udfordringer har trukket så meget ned i din oplevelse af Alsik Hotel & Spa.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen på et tidspunkt i fremtiden, og når du vender tilbage, håber vi at levere en endnu bedre oplevelse.

Mange hilsner Mikkel, Alsik Hotel & Spa

Vi havde 2 overnatninger i sidste…

Vi havde 2 overnatninger i sidste weekend, da vi ankom satte vi det ene nøglekort i holderen på værelset, og satte temperaturen på 18 grader.. og da vi 10 timer senere skulle i seng var der stadig minimum 24 grader på værelset. Så efter den først nat gik jeg i receptionen om formiddagen for at få lavet det, så vi ikke skulle have endnu en nat hvor det ikke var muligt at sove pga. varme.
Sidst på eftermiddagen var der stadigt varmt på værelset, så gik jeg igen i receptionen, de kunne fjernaflæse temperaturen på værelset, og der var på 25 grader, men på vej ned, som han sagde.
Det var ikke muligt at få et andet værelse, men jeg kunne få nogle kolde vand med op.
Jeg bad om at få et nyt ophold,( blot 1 dag ) som kompensation, de lovede at vende tilbage herom, men nu er der gået 1 uge, og jeg har intet hørt. Efter denne her anmeldelse, fik jeg dog jer i tale, og vi har fundet en løsning, som vi begge er tilfreds med.

8. september 2023

Kære Henrik,
Tak for din tilbagemelding vedrørende dit seneste ophold hos os, selvom det er ærgerligt at høre om de udfordringer, du stødte på.
Vi er glade for, at vi efterfølgende har haft en konstruktiv dialog omkring dit seneste ophold, og vi glæder os til i fremtiden at kunne byde jer velkommen tilbage til Alsik.

halvtimes makeup session…

Jeg var til en halvtimes makeup session og det var en dejlig oplevelse. Normalt bruger jeg det samme rutine til hverdags makeup, men Sarah har vist mig hvordan jeg kan lave makeup uden base, og hvordan at påføre mascara at ikke irritere sensitive øjne med kontaktlinser.

14. september 2023

Udsøgt

Vi spiste på syttende, 4 personer, og sikke en smagsoplevelse, har sjældent smagt noget så udsøgt, selv om der var et lille “ kigs” med en af retterne,sikke en service der var, proffer til at informere om alle serveringer, blandet med lidt humør, skønt, vi vendte tilbage d 7 september, igen til en helt igennem sublim oplevelse, denne gang med middag på rest Alsik, som heller ikke skuffede, morgenmaden er osse noget ganske særligt, kommer igen, helt sikkert
Mvh Jane

23. august 2023

Alsik kan det hele

Vi har netop været på Alsik for første gang. Og nej det var ikke godt. Det var FANTASTISK. Alle ansatte møder en med et smil og er yderst hjælpsomme. Fantastiske omgivelser. Nordisk Spa med høflig og vidende personale. Restaurant med (igen) høflig og smilende personale der kan fortælle om de forskellige retter og vejlede om det der er bedst. En morgenbuffet andre hoteller må se misundeligt på. Så vi er begyndt at sparer op til næste besøg.

17. august 2023

Hej Lars,

Vi er utroligt glade for at høre, at dit ophold hos os på Alsik var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Det glæder os at vide, at vores ansatte, omgivelser, spa og restaurant alle bidrog til at gøre dit besøg mindeværdigt.

Dit positive feedback er meget værdsat, og det vil helt sikkert blive delt med vores team. Vi er glade for at have haft mulighed for at give dig en god oplevelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage på vores hotel ved din næste lejlighed.

Tak fordi du valgte at besøge os, og for at tage dig tid til at dele dine positive indtryk.

Mikkel, Alsik Hotel