Bestilte mine varer, men fik aldrig en ordrerbekræftelse. Efter noget tid får jeg en mail om at ordren er makuleret, og jeg skal bestille den igen. Dette gør jeg så. Får en mail om at hente min pa... Se mere

Bestilte 7 guldhatte til et arrangement. På ordresedlen stod der også antal 7, men de havde kun pakket 1... betalte altå i første omgang 450 kroner for 1 guldhat inkl. fragt. Forsøgte mig med at r... Se mere

Bestilte en Cardboard Pro brille. Den kom hurtigt i en tynd plastickonvolut. Var bukket og bar præg af at have været enten samlet eller brugt før. Kom uden nogen vejledning. Brillen kan ikke an... Se mere

Skuffende ordre. Uden det fremgår nogle steder, bliver det sendt til en PostDK pakkeboks. Ovenikøbet den pakkeboks i min by, der ligger aller fjernest fra mig. Inden ordren havde jeg sendt nogl... Se mere

1. Gavebutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

AlphaGeek forsøger at indkøbe gadgets som vi selv synes er geniale. Vi forsøge at være lidt mindre "mainstream" og følge vores egene interesse for Geeky Gadgets. Webshoppen startede som en svensk blog der beskrev ny gadgets tilbage i 2007. Senere blev idéen født til at skabe en online butik der sælger sjove gadgets. Resultatet blev en webshop - www.roligaprylar.se. Webshoppen blev hurtig en succes, og sidenhen kom der også været mange henvendelser fra Danmark. I 2013 blev det besluttet at åbne en webshop i Danmark. Butikken fik det flotte navn AlphaGeek

1,8

Under middel

Hurtig Levering og Respons

Jeg fik tilsendt varerne ret hurtigt og de var stort set samme størrelse som angivet på sitet. Jeg havde måske forventet de var en anelse større da jeg målte på mit eget tøj inden jeg bestilte, men jeg er glad for varerne og har fået hurtigt respons på mails jeg har sendt. Jeg mangler dog en returseddel som kommer med når man bestiller andre steder hvis man vil returnere... så skal man skrive og bede om info. Det ville være meget nemmere med returseddel.

21. juni 2015

Fint og fjong

Sjove mærkelige finurlige ting der bliver leveret i løbet af et par dage. Jeg havde bestilt en masse men en af tingene levede ikke helt op til mine forventninger i forhold til billedet på hjemmesiden. Men pyt jeg er så ment tilfreds alligevel.

2. maj 2015

Øv Øv Øv.

Jeg går ind den 10 Februar med store forventninger for min knægt og bestiller en fastelavns dragt , Leverings tid 1-3 hverdage. Desværre da vi når den 15 Februar er den endnu ikke nået frem. Jeg prøver at ringe uden held, da deres nummer bare henviser til deres hjemmeside eller mail. Dernæst skriver jeg mail 2 gange, som jeg kan se bliver læst.. Men IKKE svaret. Øv siger jeg meget ringe kundeservice, og en endnu mere skuffende oplevelse for min søn.. Hilsen Helle

18. februar 2015

over en månede om at tilbage føre

jeg bestile den 17 december nogle skumnisser, lidt skumslik. og så sådan en skål til popcorn. det bliver i det hele 267. og når og bestille og det hele. men får ingen ordre bekræftelse. hmm tænker jeg giver dem til imorgen. kan jo være fordi det er så sent. men fik ingen dagen efter og vælger og ringe til dem. jeg får en meget flink dame i røret. som fortæller der intet at være bekymret for jeg ville få ordrebekræftelsen om aften da varene først lige skulle sendes. men jeg fik ingen ordre bekræftelse og vælger så at skrive. der får jeg sår svar om at der er sket en fejl. og mine penge vil ryge retur. i løbet af et par dage. men pengene blev ved med at være låst fast. har skrevet frem og tilbage i næsten en månede nu. og penge er stadig låst fast frem til imorgen. og føler mig ærgeligt talt lidt til grin. jeg handler ikke der mere det ihverfal sikkert. havde ellers læst meget godt om jer og derfor tog jeg chansen og købte hos jer, da der var tilbud skulle jeg aldrig havde gjors. og imorgen frygter jeg så lige pengene ryger afsted til jer. og jeg så skal igang med enu en månedes kamp.

17. januar 2015

Billigt.

Har ikke noget at klage over, pakken kom desværre først efter jul, men det var min egen skyld. Når man bestiller for sent :-) Bare lidt synd, at der er nogle varer som er udgået ellers var min ordre blevet dobbelt så stor :-)

30. december 2014

Billigt👍

Jeg sad lige før jul og så at man ku købe Juleskum for 1 kr hos alphageek og det må man sige er meget billigt fir 750g som normalt koster ihvertfald 100kr så jeg sprang til og min datter købte osse og fra vi bestilte til vi fik dem gik der 2 dage så det er både billigt og hurtig levering...
Min svoger blev helt vild da han hørte hvad jeg havde givet for en kasse Juleskum men da han ville bestille kostede en kasse ikk 1 kr men 24,50 men han skulle da osse lige ha 4 kasser og ved han er fuldt ud tilfreds med både pris og levering...
Kan varmt anbefale alphageek

29. december 2014

Ufattelig dårligt!

Var lovet at bestilte jeg d. 19 dec så ville den komme inden d. 24 dec, men idag er det d. 29 og stadig ingen pakke. Fedt at love det op til jul og så ikke overholde det.
Bestilte andre steder, selv d. 22 og fik det den 23 dec.
Så regn ikke med 1-3 dages levring som de skriver!
Dårligt, dårligt, dårligt!!!

29. december 2014