Virksomhedsoplysninger

Middel

TrustScore 3 ud af 5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

2,8

Alle anmeldelser

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

kjøper en e-bok uten å egentlig eie den

Liker egt. ikke ideen at man ikke eier det man kjøper slik man gjør en fysisk bok. Dersom noe skjer med Allvit, kan du risikere å miste boka helt. For meg er det ikke mange alternativer ettersom jeg har dysleksi som hovedsaklig preger lesingen min. Jeg ønsker text to speech slik at jeg kan lettere følge med på innholde, noe kun e-bøker har. Når det er nevt, har jeg lagt merke til at jeg ikke får lyttet via Allvit i seg selv, og må bruke extensions for å kunne bruke text to speech funksjonen. Det som har plaget meg mest er at brukere ikke har mulighet til å velge layout til en like stor grad som jeg hadde ønsket. Spesielt fint hadde det vært å kunne velge linjeavstand i boka, (ofte er linjene alt for nære etter min personlige preferanse). Det som er bra men digitalboka er evnen til å kunne søke på nøkkelord. Om jeg ønsker å finne en spesifikk teori, er det meget enkelt i forhold til ei klassisk fysisk bok. Liker også muligheten til å velge farger i bakgrunnen, kunne gjerne da hatt enda flere alternativer (kanskje la brukere velge custom farger?).

Grunnen til at jeg valgte Allvit er rett og slett fordi det ikke finnes noe særlig mange steder der jeg får kjøpt denne pensumboka digitalt. Dersom det fantes alternativer som hadde disse funskjonene jeg har diskutert, ja da hadde jeg sannsynligvis valgt den istedenfor Allvit.

En annen ting jeg gjerne ønsker, er at det ikke er begrensninger for hvor mye man klippe og lime. Om jeg har kjøpt boka, skal jeg jo gjerne kunne bruke den slik jeg ønsker ?? Samtidig ser jeg problemet med at noen kan finne på å kopiere boka helt og distribuere den ulovlig (synes fortsatt dette burde i så fall ikke sette en begrensning fra Allvit selv). En annen ting jeg syns er veldig merkelig er hvor dyr e-bøker er. Det hadde faktisk vært billigere for meg å kjøpt bok fysisk enn digitalt, som er svært ironisk med tanke på at det ikke er noe materiale som går inn i å lage ei e-bok (papir osv.).

14. september 2026

Kjøpte allvit+...

Kjøpte allvit+, før kjøpet var flere av bøkene jeg har på pensum merket med a+. Rett etter kjøp av allvit+ var flere av bøkene som var markert a+, ikke inkludert i allvit +.....

8. september 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

God kundeservice ved feilkjøp

Hadde med klart å lese pensumliste til feil campus, og ved kjøp av allvit pluss fant jeg ut at abonnementet kun innebar 3 av 14 bøkene jeg trengte. Kontaktet Allvit på mail, ble møtt med forståelse for en slik feil og fikk pengene tilbake slik jeg heller kunne kjøpe dem digitalt hos dem. Veldig god kundeservice- da det orginalt ikke er angrerett. 😊
Skulle imidlertid ønske at flere av bøkene ved lærerutdanningen var inkludert i abonnementet.

13. august 2026

Kopibeskyttelse :-(

De legger på kopibeskyttelse på ebøkene.

Det står "kjøp", men så får du bare lov til å åpne boken i appen deres, det går ikke an å for eksempel legge det inn på lesebrett/Kindle. Jeg vil si det er falsk reklame at de kaller det "kjøp" når det bare er leie.

17. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Feil tilgang til bok under eksamen

Tenk å sitte på hjemme-eksamen, du er klar til å skrive og skal til å åpne forskjellige pensum bøker- og til din forskrekkelse så gir Allvit deg tilgang til en helt annen bok enn den du har kjøpt.

Dette har skjedd meg, styr unna Allvit, sørg for at du faktisk får tilgang til riktig bok under eksamen med andre.

4. december 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.