Allgosport Anmeldelser

4,1

Άψογοι επαγγελματίες σε όλα τους! Ευχαριστώ πολύ όλα τα μέλη τής ομάδας για τον ευγένεια τους και την κατανόηση τους!Ευγενικοί εξυπηρετικοί με όρεξη και επαγγελματισμό επιλύσαν τις όποιες απορίες και... Se mere

Nie polecam sklepu internetowego allgosport. To oszustwo. Przedpłata 2 euro na zakup oferowanego roweru elektrycznego z firmy Amazon, oraz po wypełnieniu ankiety- bezpowrotnie przepadła. Ponadto sklep... Se mere

İyi hizmet gördüm çok değer verildi anında anında isteklerime cevap verildi güvenilir ve dürüst olması ve özellikle müşteriyi daha nasıl memnun edebiliriz çapası beni ziyadesiyle memnun etmiştir tüm ç... Se mere

Just been dealing with a person called Uceey. I signed up for this from a Misleading advert for a hot tub on Facebook. Stupidly I believed it and signed up and then realised I had signed up a membersh... Se mere

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

9 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Rétractation acceptee

Bonjour
Merci Daisy, d'avoir pris en compte ma demande d'annulation pour cette adhésion à ALLGOSPORT. Je souhaite un arrêt immédiat de tout prélèvement et un remboursement de la somme engagée.
Lors de cette adhésion, par erreur, je n'ai pas bien compris l'engagement
D'avance merci

14. maj 2025

It was a wrong click link for me…

It was a wrong click link for me because someone recommended me. The shop all their products is not important to me around this time. But everything is smooth when i talk one of their agent to cancel my membership and etc. theyre good when it comes to costumer sevice. Thank you so much Maya

9. maj 2025

A scam

A scam. I did not agree to their membership scheme. I asked them to stop taking my money and refund me. They replied with a flurry of ambiguous emails. This is a con.

23. april 2025

Geld af geschreven.

Er is via facebook door een scam geld afgeschreven voor een abonnement van allgosport. Ze bieden aan om de kosten die hier voor zijn gemaakt terug te betalen alleen hebben ze niet alle kosten terugbetaald. Erg jammer dat zij hun afspraak niet geheel zijn nagekomen. Verder ook geen reactie meer op gestuurde emails. Het is verstandig om geen zaken te doen met deze club.

Written money.
A SCAM has been debited via Facebook for a subscription from AllgoSport. They offer to repay the costs incurred for this, but they have not repaid all costs. Very unfortunate that they have not fully complied with their appointment. Furthermore, no more response to sent emails. It is wise not to do business with this club.

28. april 2025

Horrible support service

You guys last I said cancel the account and refund me you said its done and asked me to remove my review. Another 154 went off my account and I will not remove this till my money is refunded. Bunch of scammers. Why say you have cancelled while you didn't. If could give you no star at all I would

26. april 2025

Oferta de compra de laptop

Lei que había una oferta de comprar un laptop por necesidad de espacio en los almacenes a un valor en pesos argentinos muy accesible. Completé el pago y cuando lo hice apareció un valor en euros, lo que me llevó a desconfiar y por eso, al no tener claro de cuánto dinero me costaría la compra, decidí anularla. Evidentemente est tipo de formato de compra no es accesible para mí. Saludos cordiales

13. april 2025