Deze online webwinkel doet gewoon wat er wordt beloofd. Bestellen en betalen gaat makkelijk, krijg keurig een bevestiging per mail en ik word op de hoogte gehouden van waar en wanneer het pakket wordt... Se mere
jullie hebben echt top producten maar de afhandeling bij de customer support kan vele malen beter. En dit wordt dan wederom veroorzaakt met hoe je iets verpakt. Kortom er is nog werk aan de boeg. Ik... Se mere
Super snelle levering. Lokaas is super product op 2 dagen acht ratten gevangen. Vallen zijn veilig voor de hond en super makkelijk op te zetten en te legen.
Snelle levering en zeer goede vallen. Op 4 maal live zetten al 33 ratten gevangen! Veeeel efficiënter dan ratten vergif waarvan je niet weet hoeveel je er uitschakelde!
AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding.
Pekelwerk 38, 9663AW, Nieuwe Pekela, Holland
- info@allestegenongedierte.nl
- allestegenongedierte.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
De vliegenval doet z'n werk goed
De vliegenval doet z'n werk goed. Zó goed dat ik hem ervan verdenk nog meer vliegen aan te trekken. Het zou alleen prettig zijn als de handleiding uitgebreid werd met wat je moet doen nádat hij vol vliegen zit. De dop erop en meteen bij het restafval dus. Niet even laten liggen, dan begint het echt enorm te stinken.
Snelle levering en een mooie prijs
Snelle levering en effectief !
Mijn kattenverjager functioneerde na…
Mijn kattenverjager functioneerde na een paar maanden niet goed. Na overleg teruggestuurd en een paar dagen later een gratis nieuwe ontvangen. Top service
Snelle en efficiënte hulp tegen ongedierte
Snelle, efficiënte levering, en goed verpakt. Servicedesk telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam.
Goede ervaringen
muizenprobleem
in 1 week 3 muizen. 2* gevangen en 1* lijmvel. Misschien dat de muizen nu op de hoogte zijn van de vallen. Laatste tijd geen muis meer gezien
Snel geleverd en precies naar wens.
snelle levering
snelle levering, duidelijke omschrijving van producten
Snel geleverd en 50% goedkoper dan…
Snel geleverd en 50% goedkoper dan andere verkoper
Snelle correcte levering voor een goede…
Snelle correcte levering voor een goede prijs.
Prima onkruid verdelger gekocht en de…
Prima onkruid verdelger gekocht en de volgende dag geleverd
Muizenvallen prima geleverd.
Muizenvallen werden de volgende dag keurig geleverd en werken perfect. Ondanks ontbrekende instructies zijn op internet voldoende video instructies aanwezig die aangeven hoe de val te gebruiken. In 3 dagen al 10 muizen gevangen.
Goed advies en snelle levering
Snelle en nette levering
Snelle en nette levering, kwalitatief goed product met ook goed resultaat!