Servicen er faldet betydeligt. Leveringstiden tager dobbelt så lang tid. Sendt med et andet produkt end det, du bestilte, Returnering er koste. De kommunikerer ubehageligt med kunderne, og det produk... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk, vi finder de korrekte dæk for din bil !!! Med os alledaek365.dk finder du de korrekte dæk for dit køretøj. Bestil nu de bedste dæk online og nyd de mange fordele: kvalitetsdæk på lav priser er tilgængelige for Danmark med gratis levering, bestil nu, prøv NU! Dækstørrelsen finder du på dine dæk, skriv venligst på den søgning linje på alledaek365.dk og du vil modtage resultaterne for din bil.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Det er endnu engang em sløj omgang at…
Det er endnu engang em sløj omgang at handle med dem. For anden handel i træk, ud af 2 mulige, har de formået totalt af forkludre det.
De er talent løse og svare nu ikke længere på henvendelserne, når man kontakter dem for svar. Pengene trækker de jo selvfølgelig før varen sendes, så kommer jo så nok til at skulle en tur i banken for at få dem igen.
Tusind tak for de fine dæk til mine 2…
Tusind tak for de fine dæk til mine 2 biler. Professional service, god samarbejde, hurtig information.
Jeg vil anbefale 100% til andre . Tak
stjerne – Ville ønske, jeg kunne give 0
Jeg bestilte 2 dæk hos Alledæk365, pengene blev trukket med det samme, og jeg modtog en ordrebekræftelse. Kort efter skrev de, at dækkene “desværre var udsolgt” – men præcis samme dæk står stadig som på lager på deres hjemmeside og kan fortsat bestilles uden problemer.
Jeg svarede deres medarbejder “Simon” og gjorde opmærksom på dette. Efterfølgende er der totalt radiotavshed.
Ingen svar på mails.
Kundeservice-nummeret virker ikke.
Ingen opdatering.
Ingen dæk.
Ingen tilbagebetaling.
Det virker som ekstremt dårlig service og helt uprofessionelt, når man tager betaling med det samme, men ikke leverer varen – og derefter ignorerer kunden fuldstændigt.
Jeg håber virkelig, at virksomheden tager ansvar, refunderer mine penge og får styr på deres kundeservice, for sådan her burde en webshop ikke fungere.
Ordrenummer: DK2534563
Det er spild af tid og penge
Jeg bestilte to helårsdæk, men har modtaget to helt andre dæk, både forkert størrelse og sommerdæk i stedet for helårsdæk. Jeg har forsøgt at kontakte, men de svarer ikke på telefonen, og e-mails bliver kun besvaret hver anden dag. Det er meget frustrerende og spild af både tid og penge.
Har købt her over 6x omgange nu
Har købt her over 6x omgange nu.
Der ikke meget information fra firmaet, men de har altid leveret, de længste jeg har ventet på en tracking nummer er 3dage efter bestilling/betaling til dem.
Klar anbefaling til alle som bestiller fra dette firma.
Kend til mærkerne i bestiller før I bestiller da firmaet ikke har en kundeservice overhovedet, hvis I fortryder, bestiller forkert eller få et dårligt dæk.
De meget konkurrencedygtige i deres priser, det en af grundede til jeg bestiller fra dem over dækleader, dækonline eller AUTODOC
Så kend jeres mærker og bestil kun, hvis du har styr på det ellers vil jeg fraråde dette firma. Hvis man ikke kender til dæk kvaliteter
Så køb hellere fra et dansk dæklager med dansktalende service 👍🏻
Perfekt levering
Perfekt, korrekt og hurtigt levering på kun 2-3 dage.
Absolut ingen kontakt mellem firma og…
Absolut ingen kontakt mellem firma og køber.
Mail besvarelse er en bot, og telefon nr virker ikke ! Og i svar ikke på mit spørgsmål!!!
Jeg giver 1 stjerner fordi jeg har købt…
Jeg giver 1 stjerner fordi jeg har købt dæk i 13.nov og har jeg ikke fået dem indtil nu på 20.nov
Jeg gave penge og jeg ved det ikke hvornår får jeg min dæk
Vh Saeid
Jeg kan ikke kontakte firmaet
Jeg kan ikke kontakte firmaet. Har købt 4 dak, har fået mail på det man pengene er ikke trukket endnu. Nu svar de ikke telefonerne de skriver ikke tilbage.
ER DER NOGEN DER HAR FÅET DERES DÆK ELLER HVORDAN KAN MAN KONTAKTE DEM.
Jeg havde ingen problemer overhovedet
Jeg havde ingen problemer overhovedet. Bestilte 2 helårsdæk som blev leveret på 1 uge af GLS.
Dækkene var endda fabrikkeret i uge i 40 (kan man se på DOT koden).
Go' pris ift konkurrenterne - what's not to like?
Tilfredsstillende
Jeg har tidligere bestilt 2 sæt. Altså 8 dæk i alt.
Jeg modtog 4 forskeliige sporings nr. jeg tror det skyldes at hver 2 dæk er pakket sammen.
Synes det har været lidt forvirrende.
Jeg modtog 4 dæk den ene dag. dagen efter modtog jeg 2 dæk og 3 dage efter fik jeg de sidste 2 dæk.
Prisen er billigere end alle andre dækhandler.
Jeg vil gerne have givet 5 stjerner, men transport firmaet trækker jer lidt ned. (jeg ved godt det ikke er jeres skyld), men I kan overveje bedre betingelser af transports firmaet. Ja for resten, så havde de efterladt dækkene foran døren der ligger ud ved en offentlig vej, så de kunne sagtnes være blevet stjålet, derudover så fik jeg heller ingen sms/ e-mail om at de var på vej eller at de var blevet leveret.
Nu har jeg bestilt et sæt mere. Lad os se hvordan det kommer til at gå :)
Hvis man kunne give -5 stjerne for…
Hvis man kunne give -5 stjerne for dårlig kundeservice
Kundetelefonen virker ikke og korrespondancen over mail med medarbejderen er som at snakke med en 3 årige man får ingen svar på de spørgsmål man har og der bliver bare snakket uden om på en uforskammet måde
Bestilt 2 sæt dæk, 17 og 15 tommer
Fik bare af vide at noget var udsolgt men at de havde nogen dæk i stedet for nogen hifly dæk som stod til at være sindssygt dårlige
Igen var korrespondancen intetsigende
Har modtaget det ene sæt og det andet har jeg fået penge tilbage fra
Handler aldrig der igen
forkert leverence samt ingen kommunikation
Opdateret 7/1-26
Efter rykker til firmaet er det nu en korrespondance igang.
Jeg har fået afvist mit krav om at betale den rette pris for deres fejlleverede vare.
Detfor rykkes min bedømmelse til 1 stjerne - og jeg går nu videre med sagen.
Gammel anmeldelse:
Jeg havde bestilt 2 vinterdæk - og de kom relativt hurtigt.
Alt er godt.
Men de har så sendt nogle dæk der næsten ligner dem på ordreblanketten.
Bare med en anden vægtindikator. Nogle som prismæssigt er billigere - end dem jeg bestilte.
Jeg har nu i 10 dage ventet svarmail om hvad man gør - jeg vil egentlig godt have differencen tilbagebetalt.
Intet svar.
Telefonnummer virker ikke.
Jeg læste først de knap så gode…
Jeg læste først de knap så gode anmeldelser efter jeg havde bestilt. Men mine vare (2 vinterdæk) kom inden for leverings tiden. Så ingen problemer herfra.
Virkelig skuffet – forhjulsdæk larmer voldsomt og trækker til højre
Jeg har bestilt et sæt dæk hos alledæk365 (ordrenr. DK2528624) og har virkelig glædet mig til at få dem monteret. Desværre har oplevelsen været meget skuffende.
De forreste dæk (Gripmax Pro Winter 275/35R22) larmer helt vildt, og bilen trækker tydeligt til højre. Der står ellers, at de kun støjer 73 dB, men det føles som langt mere – lyden er markant og generende under kørsel. Jeg har aldrig oplevet lignende støj fra et nyt sæt dæk før.
De bagerste dæk (Yokohama Ice Guard 315/30R22) er derimod fine og kører stille, men de forreste er slet ikke pengene værd. Jeg føler mig ærlig talt snydt og er meget i tvivl om, hvad jeg nu skal gøre.
Jeg håber, Alledæk365 vil tage ansvar for kvaliteten og hjælpe med en løsning, for det her lever på ingen måde op til det, der blev lovet.
absolut svindlere!!
Virksomheden er ikke interesseret i kunden😡😡😡😡😡😡😡
Jeg anbefaler ikke denne virksomhed til nogen. Kundeservicen er ikke-eksisterende. Jeg bestiller ofte online og har aldrig haft den slags problemer. Det er bedre at betale lidt mere end at købe fra denne virksomhed. Når man har afgivet sin ordre, er der ingen, der bekymrer sig. Undgå denne virksomhed
Ingen svar på telf ingen svar på mail .ingen dæk.
Svarer ikke på mail svarer ikke på telefon.
Har bestilt dæk ord nr DK2530892 ,pengene er trukket , men ingen dæk modtaget.👎👎.
De er meget dårligt .
Kan ikke anbefale dette firma.😫😫
Let at overskue deres hjemmeside
Let at overskue deres hjemmeside , alle 4 dæk kom samme dag , en lille uge efter de var bestilt, og til en rigtig god pris
Kan siges meget kort hold jer langt væk…
Kan siges meget kort hold jer langt væk fra dette firma det er svindel og bedrag.