Alledaek365.dk Anmeldelser 560

2,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 162 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunder udtrykker stor frustration over vanskelighederne ved at komme i kontakt med virksomheden, da telefonnumre ofte ikke virker, og e-mails sjældent besvares eller kun med standardiserede svar. Dette skaber problemer, især når der opstår fejl med ordrer eller produkter. Mange forbrugere har oplevet problemer med leveringstider, der er længere end lovet, manglende sporingsinformation, og i nogle tilfælde modtagelse af forkerte eller beskadigede produkter. Dog har nogle kunder også modtaget deres dæk hurtigt og i god stand, og enkelte har endda oplevet god service, når de lykkedes med at etablere kontakt.

Det, folk taler mest om

Order

Kunder havde tvetydige oplevelser med deres ordrer. Mens nogle forbrugere rapporterede hurtig levering, hvor... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet. Mens nogle kunder rapporterer at have modtaget friske... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen tvetydig. Mens nogle kunder rapporterer hurtig levering, hvor dækkene... Se mere

Customer communications

Kunder udtrykker stor frustration over vanskelighederne ved at komme i kontakt med virksomheden. Mange... Se mere

Response time

Anmeldere udtrykker stor utilfredshed med responstiden. Kunder rapporterer om lange ventetider, manglende... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Servicen er faldet betydeligt. Leveringstiden tager dobbelt så lang tid. Sendt med et andet produkt end det, du bestilte, Returnering er koste. De kommunikerer ubehageligt med kunderne, og det produk... Se mere

Jeg bestilte fire dæk, og da de stadig ikke var ankommet på den femte hverdag, undersøgte jeg virksomheden på Trustpilot og blev chokeret over de mange negative anmeldelser. Heldigvis kom de før... Se mere

Jeg modtog to forkerte dæk og oplevede herefter et meget trægt forløb. Der gik lang tid uden svar, og jeg måtte gentagne gange rykke for både afhentning og omlevering – selv efter at fejlen var... Se mere

1. Dækbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk, vi finder de korrekte dæk for din bil !!! Med os alledaek365.dk finder du de korrekte dæk for dit køretøj. Bestil nu de bedste dæk online og nyd de mange fordele: kvalitetsdæk på lav priser er tilgængelige for Danmark med gratis levering, bestil nu, prøv NU! Dækstørrelsen finder du på dine dæk, skriv venligst på den søgning linje på alledaek365.dk og du vil modtage resultaterne for din bil.

2,4

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Leveret til tiden, trods skepsis

Bestilte 4 vinterdæk fredag til en rigtig god pris, og fik af vide, at de vil blive leveret tirsdag-fredag ugen efter. Efter et kig på Trustpilot blev jeg nervøs for, om de ville nå at komme inden jeg skal på ferie.
Ringede, men der er ingen forbindelse til telefonen (derfor ikke 5 stjerner).
Skriver mail. Får først "standard" mail om levering, med besked på at checke track & trace. Da jeg ikke har fået noget nummer, skriver jeg tilbage, og får nu en personlig korrespondance med Simon, som får sendt 4 TT numre fra UPS.
I dag, fredag, er dækkene ankommet, så første leveringsfrist blev overholdt.
Så trods skepsis, er jeg en tilfreds kunde.

12. december 2025

Alt efter bogen

Alt efter bogen! 4 dæk bestilt mandag, leveret fredag samme uge. Det eneste man kan sætte finger på er GLS der bare smider varen så hvis man ikke er hjemme kan man heller ikke tjekke for evt skader. Men det er så GLS. Dækkene nu var gode som forventet :)

21. november 2025

Har ikke fået mine dæk :-)

ADVARSEL.!!
Alledaek.dk er et svindelfirma.. de lover kort leveringstid - men har nu ventet 6uger på mine dæk og har sendt utallige mails til dem,men de svare ikke.. så i dag gik jeg i banken og fik mine penge tilbage med det samme og banken vil så tage kampen op med det bulgarske firma som bare vil stjæle din tid og penge,heldigvis betalte jeg med Dankort for ellers var pengene gået tabt,sagde de i banken.. et godt råd-hold dig væk hvis du har din tid og penge kær.. Mvh.. Bendt Petersen :-)

6. november 2025

Svindel

Ingen varer bestilt for en måned siden, ingen refusion modtaget, intet svar på e-mails, forkert sporingsnummer.

9. december 2025

Hurtig levering!

Har netop lige modtaget 4 vinterdæk efter kun 5 dage, ingen fejl eller mangler. Virkelig hurtigt, nemt og bekvemt! Kan godt se der er mange dårlige anmeldelser også, men jeg må sige jeg har intet, at sætte en finger på. Har dog også kun bestilt herfra en gang, men jeg bestiller gerne herfra igen. 5 stjerner herfra :))))

8. december 2025

Fortjent 5 stjerner

Var inde og læse anmeldelserne og de var meget delt dog valgte jeg at bestille 4 helårsdæk til en virkelig fornuftig pris. Dækkene blev sendt som to pakker hvilket ozo står og pengene trak de først da de afsendte. Sendt med gls men de kom ikke i min app men kunne alligevel følge dem via link i mail, så en anbefaling herfra👌

5. december 2025

Bestilt 4 dæk og kun modtaget 2

Bestilt 4 dæk og Havde kun modtaget 2 dæk - Efter flere gange mails har de svaret at jeg skal vente længere tid men nu der gået over en måned og de stadig ikke kommet - Virkelig dårlig service samt kontakt tlf findes ikke.

4. december 2025

Alt gik glat i denne omgang

Bestilte heldigvis inden jeg læste de dårlige anmeldelser. Jeg købte 4 styk Michelin Crossclimate Sport til en super skarp pris, og de blev leveret på min adresse af GLS under 6 døgn senere, så jeg har intet at klage over.

4. december 2025

Rystende forretningsmodel

Jeg er rystet, bestiller 2 Pirelli dæk og ordren gennemføres. De skriver tilbage "ordren afventer behandling" og efterfulgt af en besked om at jeg skal bestille dem igen. Det gør jeg ca. 5 minutter efter og vupti, nu koster de ikke 2553,- for 2, men 2971,- for de samme 2 dæk. Jeg havde et screendump af prisen på 2553, men de ønsker da ikke at svare på hvorfor de annullerer min ordre og så sætter prisen op. Total dårlig stil og kan se her på Trustpilot, at det ikke er den ene oplevelse jeg har, der står alene.

2. december 2025

Jeg bestilte fire dæk

Heldigvis kom de første to dæk på dag seks, og de resterende to dæk fulgte dagen efter. Dækkene var helt perfekte og til en fremragende pris.
Dog er der to klare forbedringspunkter:
1. Manglende kundekontakt: Det er umuligt at komme i kontakt med dem via telefon - og på tekst er det dårligt mangelfuld og langsomt.
2. Mangler sporingsinformation: Der gives ingen information om, at forsendelsen er på vej.
Det er særligt frustrerende at mangle kommunikation, når man lige har læst mange dårlige anmeldelser. Hvis du har bestilt her, er mit råd: Vær tålmodig.
Jeg vælger anden dæk leverandør næstegang. Man kan jo løbe tør for held.

25. november 2025

Jeg måtte annullere ordren

Jeg måtte annullere ordren, fordi jeg bestilte det forkerte hjul. Jeg sendte dem en e-mail, og de refunderede mine penge inden for 3 dage. Jeg vil også gerne takke Simon for hans hjælp.

27. november 2025

Ingen dæklevering,

Jeg bestilte 4 dæk først i November (Ordre nummer DK2533147), og modtog en bekræftelse på at dæk var ordret, og at ordren var klar til afsendelse. Samme dag optræder ordren i GLS app. En lille uge senere er der ikke sket nogen opdatering, og jeg efterlyser varen, både ved GLS, og ved Alledaek365.
Gls afviser flere gange at hjælpe, selv om deres app selv henviser til GLS service mail. Alledaek365 henviser til at GLS skal spørges, først 3.gang jeg henvender mig på Alledaek365's mail, får jeg af vide at de har modtaget mine dæk retur fra GLS.
"Simon" fra Alledaek365 spørger om jeg stadigt vil have mine dæk, eller pengene retur - jeg savner stadigt dækkene, så jeg giver besked på at jeg ønsker dækkene leveret. Flere dage senere får jeg dog en aut. mail at pengene vil blive tilbageført.
Jeg kontakter igen Alledaek365, som siger at der er sket en fejl i deres system, og derfor er pengene blevet tilbageført, og jeg ender med at betale transfer x 2 på grund af Alledaek365's fejl!
Min betaling har de haft i hænderne i mere end 10 hverdage, og da jeg så forfra må forsøge at bestille dækkene igen, opdager jeg at der går yderligere 5 hverdage før jeg har rådigheden over disse igen. Helt galt går det så, da jeg vil bestille samme dæk, samme antal til samme adresse - Nu koster samme dæk +50% oven i den pris jeg første gang bestilte disse til.
Jeg syntes ellers jeg har udvist en ok høflighed, samt talt og skrevet i et sobert sprog til Alledaek365 - Været en pålidelig og loyal kunde der har brugt samme leverandør gentagne gange til hele familien.

Behøver jeg fortælle at jeg kikker efter en ny leverandør - en stjerne er vist ok, skulle nogen have brug for screenshots eller anden dokumentation, kan en kopi af disse selvfølgeligt fremvises

8. november 2025

Jeg kan ikke forstå at så mange har…

Jeg kan ikke forstå at så mange har haft en dårlig oplevelse med alledaek365..
jeg bestilte 4 stk dæk d.18 november og modtog dem i dag d.26 november, alligevel ret hurtig leverings tid.
Dog kan man ikke komme i kontakt med deres telefon nummer, men jeg fik hurtig svar på min mail fra en Simon som var rigtig behjælpelig. Ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

26. november 2025

Jeg vil give dem 5 stjerner hvis man…

Jeg vil give dem 5 stjerner hvis man kunne komme i kontakt med dem. Telefonen virker ikke og svar fra mail er altid den samme, altså standard mail.
Jeg har bestilt 4 vinterdæk søndag den 16/11 og de var på adressen, mandag den 24/11. Dækkene var ny, kun 2 måneder gamle. Alt i alt en go oplevelse herfra.

25. november 2025

Lavede en ordre 11/11 pengene blev…

Lavede en ordre 11/11 pengene blev hævet med det samme. Har derefter rykket dem hver anden dag. På track n trace kan man se ordren overhovedet ikke er afsendt, kun lavet fragt dokumenter. Modtager kun standard svar som ikke hjælper mig. Umuligt at komme i kontakt med firmaet.

11. november 2025