Alice airco heeft bij ons 2 airco’s en een buitenunit geplaatst op een lastige plek. Ze deden dit vakkundig, snel en lieten daarna alles hartstikke netjes achter. Super tevreden over de vriendelijk... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Heel blij met onze airco, super goed geholpen. En snel geplaatst vriendelijke medewerkers. Zeker aan te raden
Na 3 winters in een huis dat niet warm te branden was, heb ik besloten om een airco te leasen. Mijn keuze viel op Alice Airco en al heel snel nadat ik een offerte aangevraagd had kwam Robin bij mi... Se mere
Wij hebben 9 april een airco geplaatst gekregen in onze slaapkamer. Robin heeft ons fantastisch geholpen. Hij heeft ons heel goed geadviseerd. Binnen een paar weken kon de airco geplaatst worden en da... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Alice Airco
Skrevet af virksomheden
Na 60 maanden is de apparatuur van jou.
Kontaktoplysninger
Jonge Linde 17, 1191RH, Ouderkerk aan de Amstel, Holland
- 0850600871
- info@aliceairco.nl
- aliceairco.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Plaatsen van arico
We zijn leuk geholpen en erg netjes afgewerkt en goeie uit leg gehad
Airco
Vandaag is onze airco geplaatst, super snelle service en levering. Heel vriendelijk geholpen. Ik raad Aliceairco zeker aan!
Top bedrijf!
Snel geregeld en goed contact gehad, alles is netjes gedaan. Ik heb en zal dit bedrijf zeker aanraden!
2x Split unit Emst
Hier twee split-unit airco's laten plaatsen van het merk Haier, 1x 3,5kw en 1x 2,5 kw. Beide installaties vakkundig uitgevoerd, eentje is boven het afdak, ook dit was geen probleem voor de heren. Top service, goede communcatie en transparante voorwaarden. Zeker een aanrader! - Levi
Geweldige service!
Ontzettend blij met een snel en uitstekend geïnstalleerde airco! Binnen no time is er geïnventariseerd wat de mogelijkheden waren, ontvingen wij een offerte en is de airco geplaatst. Duidelijke communicatie en een vakkundige installateur, met verstand van zaken! De airco werkt perfect, en de installatie is super netjes afgewerkt.
Afgelopen vrijdag alles geïnstalleerd…
Afgelopen vrijdag alles geïnstalleerd zijn echt top gozers ze werken netjes geen slordig werk ze komen alle afspraken na hoe druk ze ook hebben echt een vak bedrijf
Vakkundig en snel
Binnen een dag geïnstalleerd, laat de zomer maar komen!
Professionele en klantvriendelijke…
Professionele en klantvriendelijke monteur. Keurig op tijd, vakkundige installatie en voor vertrek wordt alles weer netjes opgeruimd! Top!
En, belangrijkste, huis is lekker koel!
Offerte opgevraagd een snelle en fijne…
Offerte opgevraagd een snelle en fijne reactie , ze konden al heel snel de airco's komen installeren, het was even kijken hoe en wat en waar ze de airco'shet beste konden plaatsen. Ze werken nauwkeurig en hard door. Vriendelijke en zeer nauwkeurige mensen die weten waar ze over hebben en hoe ze te werk moeten gaan. Zeer tevreden en het huis is heerlijk koel👍👍👍👍
Super tevreden over Alice Airco
Super tevreden over Alice Airco. Duidelijke communicatie, snelle en goede service. Werken netjes en denken goed mee.
Wat een snelle reactie en levering ook…
Wat een snelle reactie en levering ook installatie is snel gedaan, ik ben heel tevreden tis een aanrader,Top gedaan mannen
Fijn bedrijf en super vriendelijk
Ik vind dit een fijn bedrijf. Ze Zijn duidelijk in hun verhaal. Werken netjes en Ik ben er zeer tevreden over airco installatie echt Een aanrader.
Airco geplaats helaas beschadiging
Vandaag is Bart bij ons langs geweest in het puntje van Zuid-Limburg. Wat een service van hem!!! Professionele vakman. Airco tot de puntjes verzorgt. Vriendelijke en meedenkend.
3 units laten plaatsen, perfecte uitgevoerd
Wij hebben onlangs die units laten plaatsen. Op best een hele warme dag, super toffe lui! Net werk afgeleverd en alles werkend opgeleverd. Alles volgens afspraak. Voelt goed bij hen, ben je op zoek aar een Airco laat Alice het gewoon regelen voor je! Top bedrijf.
Alice Airco
Top! Komen de gemaakte afspraken na. Laten na de installatie je huis netjes & schoon achter. Aanrader!
Keurig netjes bedrijf
Keurig netjes bedrijf. Werken hard. Zijn duidelijk in hun verhaal. Werken netjes. Ik ben er zeer tevreden over. Een aanrader.
Snelle en goede installatie!
Snelle en perfecte installatie op korte termijn.
Fijn dat ze ook eerst langs komen voor een inventarisatie.
De offerte was duidelijk en correct; geen addertjes onder het gras, de prijs correspondeert met de website.
Ik ben heel blij met mijn koele slaap- en woonkamer!
Top bedrijf
Onlangs airco laten plaatsen . Niks was Bart teveel en denkt mee in oplossingen. Prima service. Top produkt en muisstil. Ga zo door.
2 maanden geleden een airco laten…
2 maanden geleden een airco laten plaatsen door Alice airco we werden goed geïnformeerd over de airco offerte en plaatsing.
We genieten nu lekker van de airco
Top bedrijf
We denken er over om een 2e te laten plaatsen
Een vlot voortraject waarin wij goed…
Een vlot voortraject waarin wij goed geadviseerd werden over de benodigde airco-units. Offerte is transparant. De plaatsing van de units werd vakkundig gedaan. Enige (bouwtechnische)tegenslag werd zonder moeite opgelost. Wij genieten enorm van de airco's! De service na plaatsing is ook nog steeds goed; vragen worden snel beantwoord. Wij raden Alice Airco zeker aan.