Banner for Muurbeugel.nl

4,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn zeer goed geadviseerd over het type tv muurbeugel nadat we een verkeerde beugel hadden besteld. Nogmaals muurbeugel.nl voor jullie inzet

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn dat jullie veel aandacht besteden aan niet alleen het product maar ook de montage van de beugel. De beugel is echt van geweldige kwaliteit geschikt voor grotere TV's 65". Ik ben zeer tevreden...

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel geleverd. Goede beugel was makkelijk te stellen. Even het filmpje op de website te kijken. De aanbovel keilbouten die kwamen uit de muur. De meegeleverde bouten waren voldoende. 65" Oled me... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af AV-udstyr
  2. Engrossalg af elektroniktilbehør
  3. Elektronikbutik

Om Muurbeugel.nl

Skrevet af virksomheden

Welkom bij Muurbeugel.nl

Jouw specialist op het gebied van bevestigingsoplossingen voor TV's, monitoren en displays. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle en veilige manier om je televisie aan de muur te bevestigen, een flexibele monitoroplossing voor jouw werkplek, of een plafondbeugel voor een zakelijke omgeving, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij zijn er om je te helpen bij het creëren van de ideale kijkervaring, geheel afgestemd op jouw wensen en situatie.

Handige keuzehulp

Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, bieden wij ook een handige keuzehulp aan. Met onze configurator op https://www.muurbeugel.nl/configurator kun je eenvoudig bepalen welke muurbeugel het beste past bij jouw TV of monitor, op basis van jouw specifieke situatie en wensen.

Ons assortiment

Met een breed assortiment van TV-beugels, vloerstandaards, plafondbeugels en monitorarmen, bieden wij oplossingen voor elke situatie en elk type scherm. Ons aanbod is geschikt voor zowel thuisgebruik als professionele toepassingen, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. Of het nu gaat om een grote flatscreen voor in de woonkamer of een praktische monitorbeugel voor op kantoor, wij zorgen ervoor dat jouw scherm altijd op de perfecte hoogte en kijkhoek wordt geplaatst.

Kwaliteit en merken

Wij werken samen met gerenommeerde merken zoals A-PEQ, Vogel's, Sonorous, Bratek, Chief en Sony, die bekend staan om hun kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Hierdoor kunnen wij altijd de beste producten leveren die aansluiten bij jouw specifieke behoeften, met de zekerheid dat je jarenlang plezier hebt van je aankoop.

Klanttevredenheid

Bij Muurbeugel.nl staat klanttevredenheid voorop. Onze deskundige klantenservice helpt je graag met al jouw vragen, zodat je precies de muurbeugel vindt die perfect past bij jouw situatie. Daarnaast bieden wij uitgebreide productinformatie en installatie-instructies om het bevestigen van je TV of monitor zo eenvoudig mogelijk te maken.

Ontdek ons assortiment

Ontdek ons assortiment en ervaar zelf hoe eenvoudig en prettig het kan zijn om jouw TV of monitor perfect te positioneren met een van onze hoogwaardige bevestigingsoplossingen! Bij twijfel kun je altijd contact opnemen met onze helpdesk via de WhatsApp-knop op onze website.

Bestel vandaag nog en maak van jouw kijkervaring iets bijzonders!

Dé specialist in muurbeugels – kwaliteit, gemak & snelle levering!

Skrevet af virksomheden

Muurbeugel.nl is dé webshop voor hoogwaardige TV-beugels, monitorsteunen en muurbeugels voor elk type scherm. Of je nu een draaibare, vaste, kantelbare of roterende beugel zoekt, wij hebben het! ✔ Gratis advies ✔ Eenvoudig bestellen ✔ Snelle verzending

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 86 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Goeie muurbeugel 55inch

Veel keuze aan muurbeugels, en je komt er goed uit met de zoekmachine. Snelle levering van het product, en ook goed spul. Zeer te vrede over mijn muurbeugel mijn tv hangt er mooi bij.

10. maj 2026

Besvarelse fra Muurbeugel.nl

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de ruime keuze én dat onze zoekfunctie u goed heeft geholpen bij het vinden van de juiste muurbeugel voor uw 55 inch televisie. We doen ons best om het kiezen zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat u niet hoeft te twijfelen.

Mooi dat de levering snel was en dat u tevreden bent over de kwaliteit van het product. We vinden het belangrijk dat uw tv niet alleen stevig hangt, maar er ook netjes bij hangt in uw interieur.

Dank voor uw vertrouwen en veel kijkplezier gewenst!

Top beugel makkelijk te installeren

Top beugel makkelijk te installeren

10. maj 2026

Besvarelse fra Muurbeugel.nl

Bedankt voor uw 5-sterren review! Geweldig om te horen dat de beugel eenvoudig te installeren was. We streven naar gebruiksvriendelijke producten waarbij de montage zonder ingewikkelde stappen verloopt.

Fijn dat u zo tevreden bent met uw aankoop. We hopen dat uw televisie stevig en perfect gepositioneerd hangt en dat u er volop van geniet.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helemaal stevig en helemaal mooi ik ben…

Helemaal stevig en helemaal mooi ik ben tevreden

11. maj 2026

Besvarelse fra Muurbeugel.nl

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Wat mooi om te lezen dat u de muurbeugel zowel stevig als mooi vindt. Dat is precies de combinatie waar we voor staan: een solide constructie met een nette afwerking.

Fijn dat u tevreden bent met uw aankoop. We hopen dat uw televisie veilig en strak aan de muur hangt en dat u er dagelijks plezier van heeft.

Prima TV beugel

Prima TV beugel, een van de weinigen die meer als 100kg kan dragen en dat voor een mooie prijs.
Daarbij ook nog eens snel geleverd en goede communicatie gehad t.a.v. een vraag die ik had.

11. maj 2026

Besvarelse fra Muurbeugel.nl

Dank voor uw uitgebreide en positieve 5-sterren review! Geweldig om te horen dat u specifiek op zoek was naar een beugel met een hoog draagvermogen en dat u bij ons een passend model heeft gevonden voor een scherpe prijs.

We vinden het belangrijk om ook voor grotere en zwaardere televisies betrouwbare oplossingen aan te bieden. Mooi dat daarnaast de levering snel verliep en dat uw vraag vooraf duidelijk is beantwoord.

Uw vertrouwen waarderen wij enorm. We wensen u veel kijkplezier met uw stevig gemonteerde televisie.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn zeer goed geadviseerd over het…

Nogmaals muurbeugel.nl voor jullie inzet

13. maj 2026
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Muurbeugel.nl

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterren beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat we u goed hebben kunnen adviseren nadat u in eerste instantie een verkeerde beugel had besteld. Dat kan natuurlijk gebeuren, en juist dan vinden wij het belangrijk om snel en duidelijk mee te denken zodat u alsnog de juiste oplossing in huis krijgt.

Uw waardering voor onze inzet betekent veel voor ons. We doen er alles aan om niet alleen een goed product te leveren, maar ook passende begeleiding wanneer dat nodig is.

We wensen u veel plezier met de juiste muurbeugel en staan uiteraard weer voor u klaar wanneer u ons nodig heeft.

Besvarelse fra Muurbeugel.nl

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren beoordeling!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de kwaliteit van het materiaal als de nette levering. We vinden het belangrijk dat onze producten stevig en betrouwbaar zijn én dat ze zorgvuldig verpakt bij onze klanten aankomen.

Dank voor uw vertrouwen in ons. We wensen u veel plezier met uw aankoop en staan uiteraard weer voor u klaar bij een volgende bestelling.

Goed materiaal

Goed materiaal, en een snelle verzending

7. maj 2026

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het materiaal én over de snelle verzending. We kiezen onze producten zorgvuldig uit, zodat u kunt rekenen op een stevige en betrouwbare oplossing voor uw televisie.

Mooi dat ook de levering naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier van uw aankoop en helpen u in de toekomst graag weer verder.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Vloerstandaard ipv tafelstandaard

Er stond niet duidelijk op de website vermeld dat het om een vloerstandaard ging en dus is hij te hoog voor op mijn tv meubel. Na contact met de klantenservice werd verteld dat ik naar de maten had moeten kijken wat natuurlijk ten dele wel klopt, maar het was vrij onduidelijk. Geen coulance of retourneren mogelijk omdat deze al in elkaar gezet is!

6. maj 2026

Besvarelse fra Muurbeugel.nl

Bedankt voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een standaard uiteindelijk niet blijkt te passen bij de situatie waarvoor u deze wilde gebruiken. Dat zorgt voor teleurstelling, zeker wanneer u uitging van een ander type uitvoering.

Op de productpagina staan meerdere afbeeldingen en maatvoeringen vermeld, waaruit blijkt dat het om een vrijstaand model gaat met een minimale hoogte die duidelijk boven meubelniveau uitkomt. We realiseren ons echter dat dit niet altijd direct zo wordt geïnterpreteerd tijdens het bestelproces. Uw signaal nemen wij daarom serieus, zodat we kunnen kijken of we de productinformatie nog duidelijker kunnen presenteren.

Wat betreft het retourneren: zodra een standaard volledig is gemonteerd, kunnen wij deze helaas niet meer als nieuw aanbieden. Ons retourbeleid is hierin voor alle klanten gelijk, zodat we eerlijk en transparant blijven in onze werkwijze.

We vinden het jammer dat uw ervaring hierdoor minder positief is verlopen. Mocht u alsnog willen bespreken of we iets voor u kunnen betekenen in deze situatie, dan denken we graag met u mee.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel geleverd en degelijke kwaliteit.

Snel geleverd en degelijke kwaliteit.

26. oktober 2025

Besvarelse fra Muurbeugel.nl

Dank voor uw mooie 5-sterren review! Wat prettig om te horen dat de levering snel verliep en dat u tevreden bent over de degelijke kwaliteit van de muurbeugel.

Een stevige constructie en betrouwbare levering zijn voor ons essentieel. We hopen dat uw televisie veilig en strak aan de muur hangt en dat u volop geniet van uw aankoop.

Tevreden klant

29. april 2026

Besvarelse fra Muurbeugel.nl

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u onze aandacht voor zowel het product als de montage waardeert. We proberen niet alleen een stevige muurbeugel te leveren, maar ook duidelijke ondersteuning te bieden zodat het ophangen soepel verloopt.

Geweldig dat de beugel geschikt is gebleken voor uw 65 inch televisie en dat u de kwaliteit als uitstekend ervaart. Dat geeft vertrouwen, en daar doen we het voor.

We wensen u veel kijkplezier en staan uiteraard klaar voor toekomstige vragen of bestellingen.

Snel bezorgd

Snel bezorgd

29. april 2026

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling!

Fijn om te horen dat uw bestelling snel is bezorgd. We doen er alles aan om onze levertijden zo kort mogelijk te houden, zodat u direct aan de slag kunt met uw aankoop.

We hopen dat u tevreden bent met het product en wensen u veel plezier ervan.

Snel geleverd, goed materiaal

Snel geleverd. Goede beugel was makkelijk te stellen.
Even het filmpje op de website te kijken.

De aanbovel keilbouten die kwamen uit de muur.
De meegeleverde bouten waren voldoende.
65" Oled meeopgehangen.

11. april 2026

Besvarelse fra Muurbeugel.nl

Hartelijk dank voor uw uitgebreide 5-sterren beoordeling! Fijn om te lezen dat de beugel snel is geleverd en eenvoudig af te stellen was. Goed dat u ook even het montagefilmpje op onze website heeft bekeken – dat maakt het installeren vaak nét wat makkelijker.

Dank ook voor uw terugkoppeling over de keilbouten. Het is belangrijk dat de juiste bevestigingsmaterialen worden gebruikt in combinatie met het type muur. Mooi om te horen dat de meegeleverde bouten verder volstonden en dat uw 65 inch OLED nu veilig hangt. Veel kijkplezier gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede betrouwbare webshop voor een…

Goede betrouwbare webshop voor een muurbeugel. TV serienummer invoeren en ik kon de juiste beugel kopen. Tv muurbeugel was snel in huis. Tv hangt nu aan de muur.

8. april 2026

Besvarelse fra Muurbeugel.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat het invoeren van het tv-serienummer u heeft geholpen bij het vinden van de juiste muurbeugel. We proberen het keuzeproces zo eenvoudig en betrouwbaar mogelijk te maken.

Fijn dat de levering snel was en dat uw tv inmiddels netjes aan de muur hangt. Dank voor uw vertrouwen in onze webshop.

Alles prima op tijd

7. april 2026

Besvarelse fra Muurbeugel.nl

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! Fijn dat alles volgens planning is verlopen en de levering op tijd heeft plaatsgevonden.

We waarderen uw positieve terugkoppeling en hopen dat u tevreden bent met uw aankoop.

Snel en goede service

Snel en goede service

30. marts 2026

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling!

Wat fijn om te horen dat u onze service als snel en goed heeft ervaren. We doen er alles aan om bestellingen vlot te verwerken en klanten duidelijk en efficiënt te helpen wanneer dat nodig is.

Mooi dat dit bij u zo is overgekomen. We waarderen uw vertrouwen en helpen u in de toekomst uiteraard graag opnieuw verder.

snelle levering

snelle levering , goede kwaliteit,gemakkelijk te installeren.

2. april 2026

Besvarelse fra Muurbeugel.nl

Bedankt voor uw enthousiaste 5-sterren review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over zowel de kwaliteit als het installatiegemak van de muurbeugel. Een stevige constructie gecombineerd met eenvoudige montage is precies waar wij voor staan.

Mooi dat de levering bovendien snel verliep. We waarderen uw vertrouwen en wensen u veel kijkplezier.

Snelle levering - goede informatie

Duidelijke informatie na zoeken van specificaties.

2. april 2026

Besvarelse fra Muurbeugel.nl

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren beoordeling! Fijn om te lezen dat u de informatie op onze website als duidelijk heeft ervaren bij het zoeken naar de juiste specificaties. We besteden veel aandacht aan correcte en complete productinformatie, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Daarnaast is het prettig dat de levering snel is verlopen. We hopen dat u volop geniet van uw aankoop en helpen u in de toekomst uiteraard graag weer verder.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heldere site met ruime keuze.

Heldere site met ruime keuze.
Snelle levering.

31. marts 2026

Besvarelse fra Muurbeugel.nl

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u onze website als helder en overzichtelijk heeft ervaren en dat u de ruime keuze waardeert. We doen ons best om het zoeken en vergelijken zo eenvoudig mogelijk te maken.

Mooi dat de levering daarnaast snel verliep. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop.

Besvarelse fra Muurbeugel.nl

Wat een geweldige 5-sterren beoordeling, dank u wel! Soms zeggen symbolen meer dan woorden, en uw enthousiasme waarderen wij enorm.

We zijn blij dat uw ervaring zo positief was en hopen dat u volop geniet van uw muurbeugel. Mocht u in de toekomst iets nodig hebben, dan helpen we u graag verder.

Snelle bezorging!!

25. marts 2026

Besvarelse fra Muurbeugel.nl

Bedankt voor uw enthousiaste 5-sterren review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel bij u is aangekomen. We streven ernaar om elke order zo vlot mogelijk te verwerken en zorgvuldig te verzenden.

We hopen dat het product volledig naar wens is en dat u er lang plezier van heeft.

Team Muurbeugel.nl

Læs mere om andre typer anmeldelser.