Jeg køber alle mine linser hos Alensa, og der er altid enormt stor forskel på hvor længe det tager linserne at nå frem. Nogen gange tager det uger, og andre gange dage. Dog er det altid ventetiden vær... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Gratis levering over 499 Kr
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Elendig service. To ordre bekræftede og begge er annullerede. De siger at de ikke er betalt til trods for at jeg er gået igennem med mitid på hjemmesiden begge gange.
Det værste er dog at kundeservice er direkte forfærdelig. Den kvindelige medarbejder jeg talte i telefon med var komplet ubehjælpsom og direkte ubehøvlet.
Det er et af de firmaer der virker godt når det virker, men det øjeblik du har et problem vil de ikke hjælpe dig overhovedet. For en sikkerheds skyld: hold dig LANGT væk.
Svar til alensa’s svar på anmeldelse: jeg har aldrig været uvillig i at sende noget til jer. Jeres medarbejder var slet ikke løsningsorienteret og tilbød på ingen måde at hjælpe med udfordringer.

Besvarelse fra Alensa
Bestiller 12 pack linser, modtager 6 pack, så henviser de til engang plader med det gl ordre, til dato har de heller aldrig sendt 12-pack, så pas på laver de en fejl bliver det dit problem, handler i mange år efterhånden, men nu det slut betsle for 12 linser og få 6 linser svindlere

Besvarelse fra Alensa
Bestilte, fik kvittering på handlen, logistikken kvitterede, og dagen efter havde jeg mine linser i postkassen.. Perfekt..!

Besvarelse fra Alensa
Hurtig levering til en rigtig god pris med ugens rabat.

Besvarelse fra Alensa
Altid nemt at bestille via Alensa online hvor man genbestiller sidste ordre ved 1 tryk.
Og at de sender til Grønland er et stort + for mig da mange Danske firmaer ikke leverer til Færørerne og Grønland

Besvarelse fra Alensa
Min ægtefælle Heidi Nordstrøm bestilte et par rayban solbriller den 10/6-25.
Beløbet blev trukket 12/6-25, MEN varen blev ikke sendt samme dag (i direkte strid mod dansk lovgivning).
Den 18/6-25 får jeg en mail om min ordre er annulleret.
Senere samme dag får jeg en anden mail om at jeg får beløb retur 2 dage efter. Beløbet kom dog.
De reagerer ikke på min henvendelse hvorfor min ordre er annulleret.
Stedet kan IKKE anbefales.
Har valgt at købe andetsteds og vil ikke handle igen.