Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kupiłem w listopadzie netflixa na 180dni. W piątek 6 stycznia czyli po niecałych 2 miesiącach netflix przestał działać, konto nie opłacone. Z nikim nie idzie się skontaktować, sprzedawca nie reaguje... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

2 razy wszysko było ok, ale teraz zamówiłem netflix na 90 dni przestał działać po 2 tyg i mimo pisania emial i zgłoszenia reklamacji od tygodnia zero odzewu Edit po 10 dniach się odezwali przeprosi... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Obawiealem sie o legalnosc oferowanych kont, ale po przeczytaniu regulaminu i kontaktu z obsluga rozwialem wszelkie watpliwosci. Korzystam z kont Max od kilku miesiecy bez zadnych problemow.

Virksomheden har svaret

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

zakupilem sweet tv a okazalo sie ze to nie jest pakiet premium L tylko M wiec po co pisza ze to jest premium

Virksomhedsoplysninger

1. Forretningsnetværksvirksomhed

Skrevet af virksomheden

Najlepsze Konta Premium. W ofercie posiadamy konta premium Netflix, Disney+ premium, HBO Max Premium i wiele innych! Zapewniamy usługi udostępniania tanich kont premium naszym klientom. Mamy najwieksze doświadczenie oraz prosty proces zakupu. AleKonta zbudowało swoją reputację na konkurencyjnych cenach, wysokiej jakości oraz niezawodnej obsłudze klienta.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Szybka realizacja

Zamowienie zrealizowane w kilka minut. Dziala bez zarzutu.

20. marts 2025

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zamówienie w Alekonta.pl zostało zrealizowane w kilka minut i działa bez zarzutu. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Dbamy o stabilność działania, bezpieczeństwo zakupów oraz pełen komfort korzystania z naszych usług. Zapraszamy ponownie – sprawdzone i legalne konta premium w atrakcyjnych cenach czekają na Ciebie!

Szybko i sprawnie

Szybko i sprawnie, dane do Netflixa dostalam od razu po zaplaceniu. Konto dzialalo bez zarzutu na TV wiec zamawiam ponownie.

18. marts 2025

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakupy w Alekonta.pl przebiegły szybko i sprawnie, a dane do konta Netflix otrzymałaś od razu po zapłacie. Cieszymy się, że konto działało bez zarzutu na TV i że planujesz ponowny zakup.

W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online. Dbamy o bezpieczeństwo zakupów, stabilność działania oraz pełen komfort korzystania z naszych usług.

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakupy w Alekonta.pl przebiegły szybko i sprawnie, a wszystko działało bez problemów. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Wszystko działa,a to najważniejsze

5. april 2025

Dziękujemy za polecenie! ⭐

Cieszy nas, że wszystko działa bez problemów – to dla nas najważniejsze. W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Dbamy o bezpieczeństwo zakupów, stabilność działania oraz pełen komfort korzystania z naszych usług. Zapraszamy ponownie – sprawdzone i legalne konta premium w atrakcyjnych cenach czekają na Ciebie!

Rewelacja

Najlepszy sklep, szybka dostawa, zadnych problemow.

18. marts 2025

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że doceniasz Alekonta.pl jako najlepszy sklep, z szybką dostawą i bezproblemowym działaniem usług. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bardzo sprawna i bezproblemowa obsługa

Bardzo sprawna i bezproblemowa obsługa. Wszystko jasno i przystępnie napisane. Lepiej się chyba nie da :). Polecam.

4. april 2025

Besvarelse fra AleKonta

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! ⭐

Cieszy nas, że doceniasz sprawną i bezproblemową obsługę w Alekonta.pl, a wszystkie informacje były jasne i przystępne. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Swietny sklep

Wszystko dziala jak trzeba, szybka dostawa i super ceny.

27. marts 2025

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakupy w Alekonta.pl przebiegły bezproblemowo, a wszystko działa jak należy. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Dbamy o szybkie realizacje zamówień, atrakcyjne ceny oraz pełen komfort korzystania z naszych usług. Zapraszamy ponownie – sprawdzone i legalne konta premium w Alekonta.pl czekają na Ciebie!

polecam

polecam , bezproblemowa współpraca

3. april 2025

Dziękujemy za polecenie! ⭐

Cieszy nas, że doceniasz bezproblemową współpracę z Alekonta.pl. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Bezproblemowy zakup

Prosta instrukcja, szybka aktywacja, wszystko super.

19. marts 2025

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakup w Alekonta.pl przebiegł bezproblemowo, a prosta instrukcja i szybka aktywacja sprawiły, że wszystko działało super. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Zaufany dostawca uslug premium

Korzystam z uslug alekonta od ponad roku i nigdy sie nie zawiodlam. Wszystkie konta dzialaja bezproblemowo, a w razie potrzeby pomoc dziala sprawnie.

14. marts 2025

Besvarelse fra AleKonta

Bardzo dziękujemy za zaufanie i tak pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że korzystasz z usług Alekonta.pl od ponad roku i że wszystkie konta działają bezproblemowo. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Dbamy o stabilność działania, bezpieczeństwo zakupów oraz sprawną pomoc w każdej sytuacji. Twoja satysfakcja i komfort korzystania z legalnych kont premium są dla nas priorytetem.

Dziala perfekcyjnie

Zakup konta Netflix, wszystko dziala tak, jak powinno.

19. marts 2025

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakup konta Netflix w Alekonta.pl przebiegł bez problemów i wszystko działa tak, jak powinno. Oferujemy legalne konta premium, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online, zapewniając pełen komfort korzystania z usług streamingowych.

Dbamy o bezpieczeństwo zakupów, stabilność działania oraz profesjonalną obsługę klienta. Zapraszamy ponownie – sprawdzone i legalne konta premium w atrakcyjnych cenach czekają na Ciebie!

Szybka pomoc techniczna

Napisalem do supportu z pytaniem o dostepnosc konta na konkretnym urzadzeniu. Otrzymalem rzeczowa odpowiedz w ciagu godziny. Obsluga na najwzszym poziomie.

25. marts 2025

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że nasz zespół wsparcia odpowiedział rzeczowo i sprawnie na Twoje pytanie o dostępność konta na konkretnym urządzeniu. W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Dbamy o najwyższy poziom obsługi klienta, stabilność działania usług oraz pełen komfort korzystania z legalnych kont premium. Zapraszamy ponownie – sprawdzone konta premium w atrakcyjnych cenach czekają na Ciebie!

Super

Super, wszystko dziala.

13. marts 2025

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że wszystko działa bez problemów. W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Profesjonalne podej´scie do reklamacji

Mialem problem z kontem Disney+, ale po zgloszeniu reklamacji przez formularz na stronie, problem zostal rozwiazany w ciagu 24 godzin. Doceniam szybki i profesjonalny kontakt.

11. marts 2025

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zgłoszenie reklamacyjne dotyczące konta Disney+ zostało rozwiązane szybko i sprawnie. W Alekonta.pl dbamy o profesjonalny kontakt z klientem oraz natychmiastową aktywację legalnych kont premium, w tym konto Netflix i Disney+, z wygodnym dostępem online.

Dbamy o bezpieczeństwo zakupów, stabilność działania usług oraz pełen komfort korzystania z naszych kont premium. Zapraszamy ponownie – sprawdzone i legalne konta premium w atrakcyjnych cenach czekają na Ciebie!

Tylko tutaj kupuje

Juz trzeci raz zamawiam i zawsze wszystko dziala idealnie :)

21. februar 2025

Besvarelse fra AleKonta

Bardzo dziękujemy za zaufanie i kolejne zamówienia! ⭐

Cieszy nas, że korzystasz z Alekonta.pl już trzeci raz i wszystkie konta działają idealnie. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Obawiealem sie o legalnosc oferowanych…

11. marts 2025

Besvarelse fra AleKonta

Bardzo dziękujemy za zaufanie i pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że rozwiały się wszelkie wątpliwości dotyczące legalności oferowanych kont. W Alekonta.pl oferujemy wyłącznie legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i stabilnym dostępem online.

Dbamy o profesjonalny kontakt z klientem, bezpieczeństwo zakupów oraz pełen komfort korzystania z usług. Cieszymy się, że korzystasz z kont MAX od kilku miesięcy bez żadnych problemów i zapraszamy ponownie – sprawdzone i legalne konta premium w atrakcyjnych cenach czekają na Ciebie!

Zdecydowanie wróce

Pierwszy zakup, ale na pewno nie ostatni. Dziekuje!

6. marts 2025

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że pierwszy zakup w Alekonta.pl spełnił Twoje oczekiwania i że zdecydujesz się wrócić po więcej. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Dbamy o bezpieczeństwo zakupów, stabilność działania oraz pełen komfort korzystania z usług. Zapraszamy ponownie – sprawdzone i legalne konta premium w atrakcyjnych cenach czekają na Ciebie!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Polecam wszystkim wszystko w najlepszym…

Polecam wszystkim wszystko w najlepszym porzadku..

13. februar 2025

Bardzo dziękujemy za polecenie! ⭐

Cieszy nas, że wszystko w Alekonta.pl przebiegło w najlepszym porządku. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zakupliłam konto Netflix Premium na 30…

Zakupliłam konto Netflix Premium na 30 dni. Dane do logowania otrzymałam w ciągu kilku minut od dokonania płatności. Wszystko działa bez zarzutu. Polecam!

1. marts 2025

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakup konta Netflix Premium na 30 dni przebiegł sprawnie, a dane do logowania otrzymałaś w ciągu kilku minut od dokonania płatności. W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Dbamy o bezpieczeństwo zakupów, stabilność działania oraz pełen komfort korzystania z naszych usług. Polecamy ponownie – sprawdzone i legalne konta premium w atrakcyjnych cenach czekają na Ciebie!

Bardzo szybko1234

Bardzo szybko

1. marts 2025

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakupy w Alekonta.pl przebiegły bardzo szybko. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Zespół Alekonta.pl

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.