Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kupiłem w listopadzie netflixa na 180dni. W piątek 6 stycznia czyli po niecałych 2 miesiącach netflix przestał działać, konto nie opłacone. Z nikim nie idzie się skontaktować, sprzedawca nie reaguje... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

2 razy wszysko było ok, ale teraz zamówiłem netflix na 90 dni przestał działać po 2 tyg i mimo pisania emial i zgłoszenia reklamacji od tygodnia zero odzewu Edit po 10 dniach się odezwali przeprosi... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Obawiealem sie o legalnosc oferowanych kont, ale po przeczytaniu regulaminu i kontaktu z obsluga rozwialem wszelkie watpliwosci. Korzystam z kont Max od kilku miesiecy bez zadnych problemow.

Virksomheden har svaret

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

zakupilem sweet tv a okazalo sie ze to nie jest pakiet premium L tylko M wiec po co pisza ze to jest premium

Virksomhedsoplysninger

1. Forretningsnetværksvirksomhed

Skrevet af virksomheden

Najlepsze Konta Premium. W ofercie posiadamy konta premium Netflix, Disney+ premium, HBO Max Premium i wiele innych! Zapewniamy usługi udostępniania tanich kont premium naszym klientom. Mamy najwieksze doświadczenie oraz prosty proces zakupu. AleKonta zbudowało swoją reputację na konkurencyjnych cenach, wysokiej jakości oraz niezawodnej obsłudze klienta.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Szybko i profesjonalnie!

3. december 2025

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakupy w Alekonta.pl przebiegły szybko i profesjonalnie. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Dbamy o bezpieczeństwo, stabilność działania oraz pełen komfort korzystania z naszych usług. Zapraszamy ponownie do Alekonta.pl – sprawdzone i legalne konta premium w atrakcyjnych cenach czekają na Ciebie!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ta strona przestała działać a…

Ta strona przestała działać a właściciel nie odpowiada na żadne reklamacje podarujcie sobie płacenie tam

27. november 2025
Uopfordret anmeldelse

Dziękujemy za opinię.

Przykro nam, że pojawiły się wątpliwości – w Alekonta.pl dokładamy wszelkich starań, aby strona działała stabilnie, a każdy klient otrzymał pełne wsparcie w razie jakichkolwiek problemów. Nasze legalne konta premium, w tym konto Netflix, są aktywowane natychmiast po zakupie, a nasz zespół obsługi klienta odpowiada na zgłoszenia w możliwie najkrótszym czasie.

Zachęcamy do kontaktu bezpośrednio z naszym wsparciem, abyśmy mogli wyjaśnić wszelkie wątpliwości i pomóc w rozwiązaniu sytuacji. Satysfakcja klientów jest dla nas priorytetem.

Są super dobry kontakt tak dalej

Są super dobry kontakt tak dalej

2. november 2025

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że doceniasz szybki i profesjonalny kontakt z naszym zespołem. W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Nie da się zalogować.

Nie da się zalogować.

1. november 2025

Dziękujemy za opinię.

W Alekonta.pl każdy klient otrzymuje legalne konta premium, w tym konto Netflix, z natychmiastową aktywacją i sprawnym dostępem online. Jeśli pojawiły się trudności z logowaniem, zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem wsparcia – każdą sprawę wyjaśniamy indywidualnie i pomagamy w możliwie najkrótszym czasie.

Dbamy o bezpieczeństwo zakupów, stabilność działania oraz pełną satysfakcję użytkowników. Twój komfort i możliwość korzystania z usług premium są dla nas priorytetem.

Wszystko działa

6. oktober 2025
Uopfordret anmeldelse

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że wszystko działa bez problemów. W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix, z natychmiastową aktywacją i szybkim dostępem online.

Dbamy o stabilność działania, bezpieczeństwo zakupów oraz pełen komfort korzystania z naszych usług. Zapraszamy ponownie do Alekonta.pl – sprawdzone i legalne konta premium w atrakcyjnych cenach czekają na Ciebie!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

tanio ale nie na 30 a DWA dni.

dzialalo dwa/trzy dni i przestało ale zdazylem obejrzec jeden film

5. oktober 2025

Dziękujemy za opinię.

W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix, z natychmiastową aktywacją i pełnym dostępem zgodnym z opisem oferty. Każde konto realizujemy tak, aby zapewnić stabilne działanie i komfort korzystania przez cały okres subskrypcji.

Jeżeli pojawiły się jakiekolwiek trudności, zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem wsparcia – każdą sprawę wyjaśniamy indywidualnie i pomagamy rozwiązać problem w możliwie najkrótszym czasie. Twoja satysfakcja i bezpieczeństwo zakupów są dla nas priorytetem.

ok.polecam

Wszystko ok.

4. oktober 2025

Dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie! ⭐

Cieszy nas, że wszystko przebiegło bez problemów. W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix, z natychmiastową aktywacją i szybkim dostępem online.

Dbamy o bezpieczeństwo, stabilność działania oraz pełen komfort korzystania z naszych usług. Zapraszamy ponownie – sprawdzone i legalne konta premium w atrakcyjnych cenach czekają na Ciebie!

wszystko działa

wszystko działa, polecam

6. oktober 2025

Dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie! ⭐

Dbamy o stabilność działania, bezpieczeństwo zakupów oraz pełen komfort korzystania z naszych usług. Zapraszamy ponownie – sprawdzone i legalne konta premium w atrakcyjnych cenach czekają na Ciebie!

Polecam !!

Polecam !!! 😊

5. oktober 2025

Dziękujemy za polecenie! ⭐

Cieszy nas, że jesteś zadowolony/a z usług Alekonta.pl. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i szybkim dostępem online.

Dbamy o bezpieczeństwo zakupów, stabilność działania oraz pełen komfort korzystania z naszych usług. Zapraszamy ponownie – sprawdzone i legalne konta premium w atrakcyjnych cenach czekają na Ciebie!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie moge oglądać filmu zbyt wiele…

Nie moge oglądać filmu zbyt wiele użytkowników jest zalogowanych nie polecam.Zaplacone a nie mogę obejrzeć filmu wieczorem bo zbyt dużo użytkowników zalogowanych

2. oktober 2025

Dziękujemy za opinię.

W Alekonta.pl wszystkie nasze legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, działają zgodnie z opisem oferty i zapewniają pełny dostęp online. Jeśli pojawiły się jakiekolwiek trudności z logowaniem lub odtwarzaniem treści, zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem wsparcia – każdą sprawę wyjaśniamy indywidualnie i pomagamy w możliwie najkrótszym czasie.

Dbamy o komfort użytkowania, stabilność działania oraz pełne bezpieczeństwo zakupów. Twoja satysfakcja z legalnych kont premium jest dla nas priorytetem.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Po 7 dniach konto Netflix przestało…

Po 7 dniach konto Netflix przestało działać zero kontaktu z sprzedawcą

1. maj 2025

Dziękujemy za opinię.

W Alekonta.pl wszystkie nasze legalne konta premium, w tym konto Netflix, działają zgodnie z okresem subskrypcji i oferują pełny dostęp online. Jeśli pojawiły się jakiekolwiek trudności z kontem, zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem wsparcia – każdą sprawę wyjaśniamy indywidualnie i pomagamy w możliwie najkrótszym czasie.

Dbamy o stabilność działania, bezpieczeństwo zakupów oraz pełen komfort korzystania z usług. Twoja satysfakcja z legalnych kont premium jest dla nas priorytetem.

M.A.X

Fast delivery

6. september 2025

Besvarelse fra AleKonta

Thank you for your positive feedback! ⭐

We’re glad to hear that you appreciated the fast delivery. At Alekonta.pl, we offer legal premium accounts, including Netflix and Disney+, with instant activation and easy online access.

We ensure stable service, secure purchases, and full comfort while using our accounts. We look forward to welcoming you back for more legal premium accounts!

Team Alekonta.pl

Niemam loginu ani chasla

Niemam loginu ani chasla

6. september 2025

Dziękujemy za opinię.

Chcielibyśmy wyjaśnić, że login i hasło do zakupionego konta zostały wysłane natychmiast po realizacji zamówienia. W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i stabilnym dostępem online.

Jeśli pojawiły się jakiekolwiek trudności z otrzymaniem danych logowania, prosimy o kontakt z naszym zespołem wsparcia – każdą sprawę wyjaśniamy indywidualnie i pomagamy w możliwie najkrótszym czasie. Twoja satysfakcja i komfort korzystania z naszych usług są dla nas priorytetem.

Dziękujemy za opinię.

Chcielibyśmy wyjaśnić, że wszystkie nasze legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, działają zgodnie z okresem subskrypcji i zapewniają stabilny dostęp online. Jeśli pojawiły się trudności z logowaniem, zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem wsparcia – każdą sprawę wyjaśniamy indywidualnie i pomagamy w możliwie najkrótszym czasie.

Dbamy o bezpieczeństwo zakupów, komfort korzystania z usług oraz pełną satysfakcję klientów. Twoje legalne konto premium jest dla nas priorytetem.

Super Szybko

Super Szybko, jak zawsze :)

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakupy w Alekonta.pl przebiegły super szybko, jak zawsze. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

super kanały tv

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że jesteś zadowolony/a z oferowanych kanałów TV. W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym dostęp do Netflix, Disney+ oraz innych platform streamingowych, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Szybką i sprawna wszystko działa

Szybką i sprawna wszystko działa

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakupy w Alekonta.pl przebiegły szybko i sprawnie, a wszystkie usługi działają bez problemów. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Szybsza reklamacja

Dostępność, czas realizacji. Proszę o szybsze realizowanie reklamacji.

7. juni 2025

Besvarelse fra AleKonta

Dziękujemy za opinię i cenne uwagi. ⭐

Cieszy nas, że doceniasz dostępność i czas realizacji naszych usług. W Alekonta.pl oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i stabilnym dostępem online.

Zależy nam, aby proces reklamacji był jak najszybszy i jak najbardziej komfortowy dla klientów. Twoje uwagi traktujemy bardzo poważnie i stale pracujemy nad usprawnieniem obsługi reklamacji, aby każdy użytkownik legalnych kont premium był w pełni zadowolony.

Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do Alekonta.pl!

Dziękujemy za pozytywną opinię! ⭐

Cieszy nas, że zakupy w Alekonta.pl przebiegły bardzo szybko, a konto indywidualne spełniło Twoje oczekiwania. Oferujemy legalne konta premium, w tym konto Netflix i dostęp do Disney+, z natychmiastową aktywacją i wygodnym dostępem online.

Nie mogę uruchomić Disneya

Nie mogę uruchomić Disneya

3. april 2025

Dziękujemy za opinię.

W Alekonta.pl wszystkie nasze legalne konta premium, w tym dostęp do Disney+ i konto Netflix, działają zgodnie z opisem oferty i zapewniają pełny dostęp online. Jeśli pojawiły się trudności z uruchomieniem Disney+, prosimy o kontakt z naszym zespołem wsparcia – każdą sprawę wyjaśniamy indywidualnie i pomagamy w możliwie najkrótszym czasie.

Dbamy o stabilność działania, bezpieczeństwo zakupów oraz pełną satysfakcję naszych klientów. Twój komfort korzystania z legalnych kont premium jest dla nas priorytetem.

Zespół Alekonta.pl

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.