Mooie bureaustoel in goede kwaliteit tegen een redelijke prijs, echt heel blij mee. Bovendien was jullie chauffeur bijzonder vriendelijk en servicegericht, prima vertegenwoordiger van jullie bedrij... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De bezorgers waren erg mooi op tijd, zelfs eerdar dan vermeld. Het wijzigen van de bezorgdag ging gemakkelijk en er werd netjes gebeld voor een nieuwe afspraak. Bij het transport van stoelen met vu... Se mere
De leverancier van de stoel schoot en schiet tekort, maar Albeka doet er alles aan om een passende oplossing te vinden. In mijn geval door een tijdelijke stoel te bieden en die later op lokatie om te... Se mere
Virksomheden har svaret
Door een ongevalletje werd mijn roldeurkast helaas beschadigd afgeleverd. Maar de chauffeur en personeel van Albeka hebben dit probleempje voor de volle 100% naar tevredenheid opgelost - chapeau daar... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Albeka is dé specialist in nieuw en gebruikt kantoormeubilair met 3 echte showrooms in Nederland. Met een uitgebreid assortiment duurzaam gebruikt en nieuw kantoormeubilair en experts die je helpen de juiste keuze te maken zit je bij Albeka altijd goed. Alle producten worden boven de €350 gratis door heel Nederland en België geleverd met onze eigen bezorgservice. Heb je een vraag? Dan helpen we je graag direct!
Kontaktoplysninger
Noordeinde 206, 3341 LW, Hendrik Ido Ambacht, Holland
- 078-6912182
- info@albeka.nl
- albeka.nl
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alles precies zoals afgesproken
Alles precies zoals afgesproken. Klantenservice goed benaderbaar, plezierige mensen bij levering.

Besvarelse fra Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Snel geleverd en conform afspraak.

Alles liep gesmeerd
Alles liep gesmeerd. Van bestellen tot levering.
Wij hebben al eerder zaken gedaan met Albeka en altijd goed verlopen en goede spullen.

goede info vooraf
goede info vooraf, vraag werd onmiddellijk goed beantwoord. Erg vriendelijke bezorger die zin in zijn werk heeft

Besvarelse fra Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Nette levering van het ladenblok
Nette levering van het ladenblok. Fijn om een tweedehands ladenblok te kunnen kopen bij een net bedrijf, die ook bezorgen.

Vriendelijke medewerkers,bezorging via…
Vriendelijke medewerkers,bezorging via Track &Trace live te volgen,fijn i.v.m.bezorgmoment.Ook telefonisch bij vragen prima bereikbaar.Heb al een complete inboedel bij elkaar gescharreld...dus ook geschikt als gewoon meubilair voor woninginrichting!Super tevreden als klant,blijf zeker bij jullie terugkomen èn maak goede reclame voor jullie Albeka,als bedrijf met fijne medewerkers.Betrouwbaar,correcte efficiënte dienstverlening en Tweedehands,Super kans.Klustip:met een kastroede maak je van een kantoorkast een prima kledingkast.En een locker kast voldoet ook als badkamerkast.Een wat groter formaat waar al je handdoeken,douche zeep etc makkelijk in kwijt kan.Ze hebben ook een ruime keuze in fauteuils, bankstellen,tv-meubels,dressoirs,kapstokken.En een magazijnstelling met metalen planken is ideaal in voorraadkast/berging/keuken.

Albeka the place to be
De service en begeleiding in de showroom was al geweldig en de levering van onze nieuwe bureaustoelen kon snel en verliep soepel.

Goede gebruikte kantoor meubels
De geleverde bureaustoel ziet er netjes uit maar het geleverde bureau had wel wat meer afgestoft kunnen worden en er ontbraken twee schroeven van de rechter poot.
We zijn er verder tevreden mee.

Chair purchase
The product is perfect and delivered in good condion and timely.

Besvarelse fra Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Al een aantal keren bij Albeka…
Al een aantal keren bij Albeka bureaustoelen besteld. Goede service, snelle levertijd en de prijs/kwaliteit van de bureaustoelen is goed. Wel miste ik dit keer een beschrijving bij de stoelen. Gelukkig had ik die nog van de vorige bestelling.

Besvarelse fra Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
goed naar mijn extra vragen geluisterd
goed naar mijn extra vragen geluisterd, zeer correcte track en trace bezorgd en top kerels bij plaatsing en levering!
Een echte aanrader!

Het was goed geleverd
Het was goed geleverd. Vriendelijke bezorgers.

Besvarelse fra Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Zowel in het voortraject als na de aanschaf van het nieuwe kantoormeubilair, heeft Albeka ons voorzien van goed advies om één en ander te optimaliseren.

Besvarelse fra Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Fijne monteurs die het bureau netjes…
Fijne monteurs die het bureau netjes geplaatst en in elkaar hebben gezet.

Besvarelse fra Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Goede onderlinge samenwerking,kennis van zaken en mensen
Lang gezocht naar type stoelen ivm enige beperkingen.albeka had ze nu.ondanks onze onduidelijkheden in communicatie alle medewerking, snelle kijkoptie en het zelf kunnen meenemen geregeld.
En ook nog even tijd genomen ons te begrijpen.
Als dat geen samenwerking is moet je ergens anders gaan. Fam Jacobs

Besvarelse fra Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Heeft iets langer geduurd maar prima…
Heeft iets langer geduurd maar prima service.

betrouwbare firma.
het plaatsen van de bestelling heeft wel wat voeten in de aarde gehad.
Maar dank zij Diederick van Wingerden is alles toch vlot verlopen.
De stoelen zijn vanmorgen geleverd door een vriendelijke jongeman.
marie

Besvarelse fra Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Læs mere om andre typer anmeldelser.