Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair Anmeldelser 3.744

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie bureaustoel in goede kwaliteit tegen een redelijke prijs, echt heel blij mee. Bovendien was jullie chauffeur bijzonder vriendelijk en servicegericht, prima vertegenwoordiger van jullie bedrij... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De bezorgers waren erg mooi op tijd, zelfs eerdar dan vermeld. Het wijzigen van de bezorgdag ging gemakkelijk en er werd netjes gebeld voor een nieuwe afspraak. Bij het transport van stoelen met vu... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De leverancier van de stoel schoot en schiet tekort, maar Albeka doet er alles aan om een passende oplossing te vinden. In mijn geval door een tijdelijke stoel te bieden en die later op lokatie om te... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Door een ongevalletje werd mijn roldeurkast helaas beschadigd afgeleverd. Maar de chauffeur en personeel van Albeka hebben dit probleempje voor de volle 100% naar tevredenheid opgelost - chapeau daar... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Kontormøbelforretning
  2. Butik med brugte kontormøbler

Skrevet af virksomheden

Albeka is dé specialist in nieuw en gebruikt kantoormeubilair met 3 echte showrooms in Nederland. Met een uitgebreid assortiment duurzaam gebruikt en nieuw kantoormeubilair en experts die je helpen de juiste keuze te maken zit je bij Albeka altijd goed. Alle producten worden boven de €350 gratis door heel Nederland en België geleverd met onze eigen bezorgservice. Heb je een vraag? Dan helpen we je graag direct!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

*Zeer goede communicatie!

*Zeer goede communicatie!
*In alle 'rust' is alles geregeld en afgehandeld(zeer bijzonder in deze tijd)
* scherpe prijsstelling
en VRIENDELIJKHEID is top bij Julie.
Nu ga ik genieten en vooral schilderen op mijn nieuwe tafels; hartelijk dank voor dit alles!!
MIEKE OPSTELTEN -kunstschilder-

29. oktober 2025

Beste Mieke,

Bedankt voor de zeer positieve reactie en de 5-sterren review!
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Heel veel schilderplezier op uw nieuwe tafels 🙂

Correct nagekomen afspraak

Snelle service en precies dat geleverd wat ik besteld heb. Werd netjes op de hoogte gehouden van bezorgtijd.

28. oktober 2025

Beste Rene,

Dank voor de 5-sterren review! We zijn erg blij te horen dat u zo tevreden bent. Veel plezier van uw nieuwe aankoop gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden over meubilair en levering

In afwachting hoe het "gebruikte" meubilair eruit zou zien. Maar boven verwachting. Prima kwaliteit.
Complimenten voor de heren van Albeka die het meubilair hebben geplaatst.

27. oktober 2025

Beste Klant,

Hartelijk dank voor de positieve review en de 5-sterren. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel plezier van u milieubewuste aankoop 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede communicatie en service.

27. oktober 2025

Beste Jose,

Bedankt voor de positieve reactie en de 5-sterren review. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop 🙂

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Stoelen vele reeds besteld in verleden

Stoelen vele reeds besteld in verleden. Dezelfde nu
Toppie.
Alles perfect.

22. oktober 2025

Beste klant,

Bedankt voor het leuke compliment en de 5-sterren. We zijn blij te horen dat u al meermaals tevreden bent over onze service! Heel veel plezier gewenst van de nieuwe stoelen ☺️

Keurige 2ehands bureaustoelen

Keurige 2ehands bureaustoelen met nieuwe bekleding zien eruit als nieuw. Zo gaan ze nog een hele tijd mee. Levering vlot en volgens afspraak.

21. oktober 2025

Beste klant,

Dank voor de positieve reactie en de 5-sterren. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over uw nieuwe bureaustoelen! Heel veel plezier van u milieubewuste aankoop ♻️

++ Kwaliteits-burostoel

++ Kwaliteits-burostoel, gebruikt en technisch 100% in orde voor een aantrekkelijke prijs binnen een week na bestelling thuisbezorgd.
- : handig als een gebruiksaanwijzing of link ernaar, beschikbaar gesteld zou zijn.

20. oktober 2025

Beste Marius,

Bedankt voor de 5-sterren review en de positieve reactie. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent. We zullen het advies meenemen wat betreft de gebruiksaanwijzing, dit is alreeds verwerkt in onze plannen qua ontwikkeling! We hopen dat u eruit bent gekomen en zo niet mag u altijd contact opnemen met onze collega's van de klantenservice. Veel plezier van uw nieuwe aankoop 🙂

Altijd goed!

Altijd goed en heel aardige medewerkers!

16. oktober 2025

Beste Karin,

Hartelijk dank voor dit leuke compliment en de 5-sterren! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent. Veel plezier gewenst van uw nieuwe aankoop ☺️

Alle afspraken zijn nagekomen 👍🏻

Alles naar wens verlopen volgens de gemaakte afspraken 👍🏻

15. oktober 2025

Beste Marika,

Bedankt voor de positieve reactie en de 5-sterren review! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent. Heel veel plezier van uw nieuwe aankoop gewenst 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles verliep zoals gepland en…

Alles verliep zoals gepland en afgesproken. Prima service. Zelfs de chauffeur heeft ondanks de vele wegwerkzaamheden in de buurt, met enige vertraging toch de weg gevonden tot voor de deur. Waarvoor dank.

15. oktober 2025

Beste Jean-Paul

Bedankt voor de 5-sterren review! We zijn blij met de positieve reactie en uw goede ervaring. We wensen u verder heel veel plezier van uw nieuwe aankoop 😊

Tevreden klant

Jullie collega was vrolijk, ruim op tijd en heeft alles adequaat afgeleverd en geïnstalleerd,

13. oktober 2025

Beste Frank,

Bedankt voor de leuke reactie en de 5-sterren review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. We wensen u veel plezier met uw aankoop ☺️

Terugkerende goede ervaring

We hebben met Albeka een goede relatie opgebouwd. Zij zijn flexibel, denken graag mee en werken netjes.

10. oktober 2025

Beste Liesbeth,

Wat fijn om te horen! Bedankt voor de positieve reactie en de 5-sterren review. We wensen u heel veel plezier van uw nieuwe aankoop bij Albeka ☺️

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Correspondentie was goed alsook het…

Correspondentie was goed alsook het respecteren vd leveringstermijn en de beschreven kwaliteitstoestand van het voorwerp.

11. oktober 2025

Beste klant,

Dank voor de positieve review en de 4-sterren. We wensen u veel plezier van uw aankoop!

Prima, keurige bureaustoel

Ziet er keurig uit, zit goed, alles werkt, en de zachte wielen waren er al onder gezet. Prima service

9. oktober 2025

Beste Martha,

Bedankt voor de 4-sterren review! Fijn te horen dat u zo tevreden bent. We wensen u heel veel gebruiksplezier van uw aankoop 🙂

we zijn keurig geholpen

we zijn keurig geholpen
mooie tafels super netjes afgeleverd op de afgesproken tijd .
ook snelle reacties op mail e.t.c.

8. oktober 2025

Beste Arie,

Hartelijk dank voor de leuke reactie en de 5-sterren review! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over de service en de bestelde producten! Heel veel plezier van uw aankoop🙂

Zeer vriendelijke chauffeur

Zeer vriendelijke chauffeur, die ook de oude stoel weer mee terug nam.

22. september 2025

Beste Niek,

Dankjewel voor de positieve review en de 5-sterren, erg leuk om terug te horen! Veel plezier met je nieuwe aankoop ☺️

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Correcte communicatie en levering!

12. september 2025

Beste Philip,

Dankuwel voor de 5-sterren en de positieve review. Fijn dat u tevreden bent met de a-tot-z service van Albeka. We wensen u veel plezier met uw aankoop :)

Chauffeur was vriendelijk

Chauffeur was vriendelijk, stoelen waren netjes geleverd.

10. september 2025

Beste klant,

Dankuwel voor de positieve review! We wensen u veel plezier met de stoelen en we hopen u natuurlijk nog een keer terug te zien bij Albeka :)

Uitstekend geholpen.

Ik ben goed geholpen in de showroom bij het maken van de juiste keuze voor een bureaustoel. Deze werd zonder afleverkosten door hun bezorgdienst op tijd en geheel volgens planning thuis afgeleverd.

4. september 2025

Beste Alex,

Erg bedankt voor de positieve review en de 5-sterren! Fijn dat u nu de perfecte bureaustoel voor u heeft. We wensen u veel plezier met de stoel :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

omwisselen van kapotte meubelen ging perfect

Twee van de eerder afgeleverde meubelen waren kapot. Zijn zonder mankeren omgewisseld. Een kapot folderrek was nog wel bruikbaar voor ons. Hoefde niet mee terug. Heel fijn van Albeka, want alles stond driedubbel in het rek.

9. september 2025

Beste Niek,

Fijn dat u tevreden bent met de omgewisselde meubelstukken. Maar vervelend om te horen dat het folderrek kapot is, mocht u toch deze omgewisseld willen hebben, kunnen wij dit kosteloos voor u regelen. Hiervoor kan u contact opnemen met onze verkoop. Dankuwel voor de 5-sterren en we wensen u veel plezier met uw bestelling :)

Team Albeka

Læs mere om andre typer anmeldelser.