Banner for AL Sydbank

AL Sydbank Anmeldelser

14.771

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 1.253 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte, at de møder yderst velforberedte og venlige rådgivere, som tager sig god tid til at gennemgå hele budgettet og opsparingen. Mange forbrugere udtrykker stor tilfredshed med den personlige relation og den professionelle vejledning, hvilket skaber en stor følelse af tryghed i hverdagen. Dog bemærkede nogle kunder også, at det kan være meget svært at komme igennem på telefonen, og at man ofte oplever lange ventetider. Nogle anmeldere var ikke glade for manglende opfølgning fra bankens side samt udfordringer med at få kontakt til en fast rådgiver.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personale og fremhæver ofte en imødekommende og tålmodig... Se mere

Service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med service. Mens nogle anmeldere roser kompetente og engagerede... Se mere

Customer service

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med kundeservice, idet nogle fremhæver en rigtig god og... Se mere

Payment

Anmeldere fremhæver negative aspekter af betaling, og forbrugere oplever ofte store udfordringer med... Se mere

Customer communications

Forbrugere finder kundekommunikation tvetydig, idet meningerne om dialogen med banken er meget delte. Mens... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi blev ringet op i bilen på vores mini ferie og blev meget over rumplede over at få at vide at vores mange årrige og enormt afholdte kontakt i banken var stoppet. Det blev vi oprigtig kede... Se mere

Vi har lige været til et pensionsmøde med vores rådgiver Morten hos Vestjysk Bank/AL Sydbank i Ikast. Morten er meget imødekommende og yderst velforberedt. Har været kunde i mange år (Den jyske Sparek... Se mere

Jeg har været kunde i banken i omkring 16 år, helt tilbage fra dengang den hed Den Jyske Sparekasse. Først var jeg tilknyttet afdelingen i Billund, og i dag er jeg kunde i Hvide Sande. Jeg har a... Se mere

Ved mit årlige møde med banken var der sat megen tid af til at kunne gennemgå hele ens budget og hvordan der kunne laves en opdatering på samtlige konti. Min bankrådgiver havde sat sig ind i mig so... Se mere

1. nr. 9 af de 11 bedste virksomheder i Bank

I AL Sydbank hjælper vi hver dag mere end en million privatkunder og 100.000 erhvervskunder videre mod deres mål. Selvom vi er blandt de største banker i Danmark, går vi ikke på kompromis med nærheden til vores kunder. Vi er tæt på i hverdagen og engagerer os i de lokalsamfund, vi er en del af. For os hænger en stærk forretning og et tydeligt samfundsansvar uløseligt sammen. AL Sydbank er resultatet af fusionen mellem Sydbank, Arbejdernes Landsbank og Vestjysk Bank i december 2025.

God

15 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(14.771)

1.205 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg sad over 1 time i kø for at få…

Jeg sad over 1 time i kø for at få hjælp. Jeg får fat i en medarbejder som har mere travlt med at fortælle hun går på ferie i morgen, end at hjælpe mig med problemet.

1. juli 2026
AL Sydbank-logo

Besvarelse fra AL Sydbank

Hej Christina
Jeg kan virkelig godt forstå, at det er frustrerende. Vi gør vores allerbedste for at hjælpe hurtigst muligt. Hvis du har lyst, må du meget gerne sende mig en uddybning på llh@vestjyskbank.dk, så sender jeg beskeden videre til rette vedkommende, så ventetiden forhåbentlig snart bliver kortere.
Rigtig god dag til dig trods alt.
Venlig hilsen Lone

Jeg undres.

Jeg kan IKKE anbefale AL Sydbank.

Min oplevelse i forbindelse med en låne forretning, beskrives bedst med en anmeldelse jeg lige har lavet af Coop Bank. Kommer her.:

"Jeg kan kun varmt anbefale , at bruge Coop Bank i forbindelse med en låne forretning.

Da min egen bank AL Sydbank får top point for ineffektivitet, især på, at vende retur efter henvendelse, og behandlingstid i det hele taget, henvendte jeg mig til Coop bank.

Her var der en helt anden tilgang til tingene. Hurtig responce og opfølgning. Venlig og imødekommende medarbejdere, og jeg blev hurtigt tilbudt et lån.

Det skal lige nævnes, at ordene fra min egen bank (Efter laaang tid) lyder.
Citat.:
"Skal jeg se på endelig godkendelse, vil renten lyde på xx %. Det er derfor økonomisk billigere for dig, at gå med lånet du er tilbudt fra Coop bank"
Citat slut.
Tjaa!

Jeg havde spurgt AL sydbank om det ikke var en god idé, at det var AL Sydbank der skulle tjene pengene ved en låne forretning med en af deres egne kunder, men nej det skulle det så ikke.

Jeg undres!

Straks overførsel ?

Jeg foretog en straks overførsel til min anden bank i går, og selvom pengene blev trukket fra min Al-konto, gik de ikke ind til den anden bank. Jeg ringede til banken tidligt i morges, og efter at have ventet 15 minutter i kø, talte jeg endelig med en person, der fortalte mig, at pengeoverførslen var stoppet. Efter at have bekræftet min identitet, gennemførte de transaktionen for mig, og inden for 2 minutter var pengene på min anden konto. Da jeg spurgte, om dette ville ske igen, svarede de ja!!! Hvorfor tilbyde straks overførsel, hvis man ikke kan garantere, at det sker straks, og hvorfor skal man ringer til banken den næste dag for at gennemføre overførslen. Fusionen med Sydbank er ikke god for forbrugerne, serviceniveauet (ventetiden) er meget længere end før, og gebyrerne er nu meget højere end tidligere. Jeg var tvangs flyttet til AL Bank fra pensum, og jeg forsøgte virkelige at finde en anden alternative, men der er ingen bank som er bedre end de andre og alle har deres egne interesser foran forbrugerens.... En trist situation for vores dejlige land...

Arbejdernes Landsbank bliver ringere

Inden for det sidste år har Arbejdernes Landsbank indført en række nye gebyrer på bl.a. manuel registrering af Betalingsservice, møntoptælling og så videre. For de ældre borgere, som ikke har netbank og er digitalt fritaget, virker det noget usolidarisk. Efter sammenlægningen med Sydbank er enkelte gebyrer sænket (bl.a. aktiehandel), men rigtig mange gebyrer er sat op. Man savner Arbejdernes Landsbank for et år siden, og kundetilfredsheden vil utvivlsomt dale efter sammenlægningen. For nu skal aktionærerne have overskuddet og ikke kunderne.

1. juli 2026

Intet svar…

Jeg får hverken svar på mail, og har siddet i telefon kø i over 45 min. Jeg overvejer kraftigt at skifte bank, hvordan kan det tage jeg jer over 15 dage at svare på et simpelt spørgsmål???

AL Sydbank-logo

Besvarelse fra AL Sydbank

Hej Ester
Jeg er rigtig ked af at høre, at der er så lang ventetid på vores telefoner. Det beklager vi meget. Mine kolleger i kundeservice gør alt, hvad de kan for at svare hurtigst muligt, men der er desværre ekstraordinært travlt lige nu.
Ha en dejlig dag trods alt.
Venlig hilsen Lone

Vestjysk bank kontra AL-Sydbank

Oplevelsen i banken med rådgivning af Louise er til 5 stjerner, men
Brevene vi fik viste kun saldoen på vore konti og ikke hvordan banken var nået frem til det så det var lidt frustrerende for saldo ifølge brevene var ikke de samme som i narbank

26. juni 2026

Godt valg

Jeg er personligt fuldt ud tilfreds - har ikke fortrudt mit bankskifte. Min datter har nu også valgt at skifte til AL Sydbank. Vi er meget tilfredse med vores rådgiver, som kommer med flere gode udspil, og hans anbefaling er som regel også den løsning, der passer bedst til vores situation og giver bedst mening. Han er der ikke kun for banken…

29. juni 2026

Fusionen blev en undskyldning for markante prisstigninger

Jeg er ærligt talt skuffet over brevet om de nye priser efter fusionen til AL Sydbank.

Flere gebyrer stiger langt mere end den almindelige inflation. Eksempelvis stiger gebyret for at flytte en aktiesparekonto fra 800 kr. til 1.000 kr. (+25 %), registrering af depotfuldmagt stiger fra 150 kr. til 250 kr. (+67 %), og køb af unoterede værdipapirer stiger fra 2.500 kr. til 3.500 kr. (+40 %). Selv helt almindelige gebyrer som overførsler og kortgebyrer bliver sat op.

Jeg havde forventet, at en fusion ville føre til stordriftsfordele og mere konkurrencedygtige priser – ikke omfattende gebyrstigninger. Det giver indtryk af, at kunderne skal betale regningen for fusionen.

Det får mig til at overveje, om banken fortsat er konkurrencedygtig sammenlignet med andre banker.

24. juni 2026

Vi startede som kunder i PensamBank

Vi startede som kunder i PensamBank, og det var helt fantastisk. God service, gode vilkår og absolut ingen ventetid ved opkald. Men så gik det galt, for PensamBank blev først opkøbt af Arbejdernes Landsbank og derefter af Sydbank, og nu er der ikke særlig meget godt tilbage. Vores rådgiver er dygtig og hjælpsom, men det er så også det. Al anden henvendelse til banken er under al kritik. Den såkaldte kundeservice er f.eks. helt til grin. Ekstrem lange ventetider, medarbejdere der enten lægger røret på, når de ikke kan finde svar eller bare finder på et kreativt svar, som vinden blæser. Og uanset hvad man henvender sig om, er det næsten altid nogen andens fejl - aldrig bankens. Oftest betyder det, at man bliver sendt ud på en endeløs række af telefonsamtaler med andre aktører som banken efter forgodtbefindende har henvist til, og når man så har brugt mængder af tid på det, så peger pilen som regel tilbage på banken igen. Det har sgu ikke meget med kundeservice at gøre! Nu tager jeg tyren ved hornene og skifter bank. Orker simpelthen ikke mere.

26. juni 2026

Svindel via mobil

Blev udsat for et groft forøg på svindel via mobil.
Vi oplevede det som meget krænkende.
Vi fik særdeles stor hjælp af en "Anders" fra omstillingen, som også efterfølgende fulgte op på hændelsen.
Både i banken og kontaktede os efterfølgende med beroligende info.

25. juni 2026

En stjerne er en for meget

En stjerne er en for meget. Efter sammenlægningen, så skruer vi lige op for priserne og bliver endnu mere grådige. Ikke en eneste gang nogensinde, har banken skrevet eller ringet for at høre, om der er noget vi kan gøre for dig. Jeg er uden betydning fordi jeg ikke har hus, bil og Volvo og det er tydeligt at se, at kundeservice og support er blevet nedprioriteret. I sylter simpelthen kunderne.
Priserne for de forskellige gebyrer er i forvejen i den høje ende og nu drejer det sig kun om at skovle penge ind, koste hvad det vil.
Det er en bank uden personlighed og omsorg for den enkelte kunde og en bank som jeg hurtigst muligt skal væk fra. Efter flere år ved jeg stadig ikke hvem jeg har som rådgiver, men når det er sagt, så er banken fløjtende ligeglad med mig. De høje priser for gebyrer er groteske og de har den frækhed, at jeg lige pludselig fik sat et "favorit-gebyr" på, som slet ikke stemte overens med deres politik. Så blev det pludselig fjernet igen og et nyt gebyr, bare med et andet navn. Hvordan er det lovligt. Det er hvertfald værd at undersøge. Men bliv væk fra Sydbank.

25. juni 2026

Hurtig respons på netsvindel.

Hurtig respons - spærring af betalingskort ved en " falsk henvendelse" om leverance af pakke.
Svindleren hævdede at en leverane ikke kunne gennemføres pga. ingen hjemme.
Man bad om bekræftelse af ny leveringstid - og ja så skulle jeg lige betale 25kr.
Til denne betaling med kort sendte banken en kode med 15min gyldighed. Knap nok gik betalingen i orden, før banken sendte besked om, at kortet blev brugt på et pizzeria i London - om det var mig - NEJ- så blev kortet spærret - og svindlerne fik overhovedet ingen penge.

Jeg er så glad for bankens brug af AI, der jo holder øje med "brugen af mit kort - og mine vaner"

3. juni 2026