Aktieporteføljen Anmeldelser

3,6

Well, well, well. Andreas Rasmussen forstætter stilen i hans nye netværk: Gentlemen’s Business Lounge, som allerede har en del medlemmer på Facebook. Han lavede et udfald mod Trustpilot i netværket... Se mere

AP viser styrken ved de fællesskaber der opstår når ligesindede finder sammen, uden det er styret af et stort kommercielt foretagende. Det gør AP troværdigt overfor dets medlemmer, og vi kan... Se mere

Danmarks bedste netværk for private investorer. En FB side hvor man kan som privat sammen med andre kan få gode ideer til investeringer. Kan kun anbefale at du og dine venner bliver medlem. Der kom... Se mere

Middel

Professionel respons på Trustpilot

Aktieporteføljens svar på kritiske anmeldelser siger alt om grundlæggeren 😂 I øvrigt flot at han tager al kreditten for AP, når det var den tidligere medgrundlæggers idé.

27. september 2018

Besvarelse fra Aktieporteføljen

Har man intet klogt at byde ind med er tavshed guld.Martin forlod AP efter eget valg.

Mange amatører pusher deres…

Mange amatører pusher deres pump-and-dump aktier i dette forum, og fordi de har så lille volumen så stiger de faktisk. Derefter sidder folk tilbage med aben. Moderatorerne smider folk ud de er uenige mig (om aktiefaglige emner) og gruppen er i det hele taget et sammenrend af amatører, men kunne man forvente andet af en gruppe på Facebook?

26. september 2018

Besvarelse fra Aktieporteføljen

Når man klart bryder vores regler for god opførsel så bliver man smidt ud.Som medlem er det ens eget ansvar, at være opdateret på gældende regler for hvordan vi kommunikerer med hinanden.

Pinlig opførsel af mods

Pinlig opførsel af mods. Du får lige 12 timer udelukkelse for at skrive og spørge hvorfor x opslag er vigtigt omhandlede aktier, virkeligt pinligt at ødelægge et medie hvor man søger debat hvis de har anden holdning end andres. Jeg håber dem der får 12 timers timeout forlader jeres medie ps, er ikke en af dem som er ramt af de 12 timer. Synes bare det er for pinligt at banne i 12 timer for et spørgsmål om hvad der er relevant ved en grim gravko

Mange tak for svaret men synes stadig i skal overveje at gøre det på en bedre måde og være bedre til at skrive en skriftlig advarsel hvor man ikke straffes i 12 timer som start, dette er en af tingene til jeg kun læser på jeres Facebook gruppe.

20. september 2018

Besvarelse fra Aktieporteføljen

M hvis ikke man sætter sig korrekt ind i trådholderens oplæg, så er dette en helt naturlig reaktion på de kommentarer der så løbende er tilgået denne specifikke debattråd.Vi værner højt om vores community, så skriver man ikke i overensstemmelse med vores husregler, så er dette desværre et af de tiltag vi benytter os af.Et andet alternativ er, at vise et medlem døren såfremt at samme sprogbrug benyttes igen.

Kæmpe serviceudbud I en Facebookgruppe

Kæmpe serviceudbud taget i betragtning, at der er tale om en gruppe på Facebook.
Og porteføljen af services lader til at vokse hele tiden. Derudover er det en gruppe, hvor der er plads til alle niveauer af aktiehandelserfaring.

26. juni 2018

I Top

Fantastisk godt forum for investorer af enhver type, - her er man nemlig ikke anonym, hvorfor dialogen og respekten for hinanden er i top. Debatten holdes i en tone der ikke opleves andre steder på nettet.AP får den største anbefaling herfra !

12. februar 2017

Et fællesskab af fremragende mennesker.

Jeg har været en habil AP-bruger næsten siden begyndelsen af dette fællesskab. Den hurtige hjælp gennem vidensdeling, markeds-følelsen samt den flittige sparring man får hos AP giver en lyst til selv at bidrage hvor man kan.
Hvilket naturligvis også er hvorfor jeg i dag selv frivilligt indgår i AP's team :-)

En stærk anbefaling herfra.

12. februar 2017

Godt forum

Jeg deltager ikke selv aktivt i debatterne. Men følger opmærksomt med i de mange spændende debatter og tiltag på AP. Kvaliteten (saglighed, tone, opbygning mm.) er rigtig god. Tak for det

14. december 2016

God inspirationskilde

Jeg læser langt de fleste opslag der bliver lagt op på APs Facebook... Både de gode og de mindre gode, og har da med succes også fået nogle "Guldkorn" jeg ikke selv ville have fundet. Stort set altid god tone i indlæg, og smutter det en enkelt gang, så er Admin hurtig til at irettesætte og slette overflødige kommentarer.. Thumbs up herfra (y)

16. november 2016

Investeringsdebat hvor alle kan være med

Jeg bruger AP dagligt som inspiration til min investering, og er en rigtig god side at debattere med ligesindede samt følge med i investeringer, som man måske ikke selv lige havde tænkt over.

Der er plads til alle niveauer, men debatten foregår alligevel det meste af tiden på et fint niveau, hvoraf de erfarne investorer gerne hjælper de nye. Selvom der altid vil være dovne spørgsmål og uintelligente brugere på disse sider, sørger admin for at rydde op, så siden fremstår effektiv og interessant, samtidig med at den enkelte bruger får så meget ud af det som muligt. Den får min anbefaling herfra!

15. november 2016

Super investeringsrådgivning

Aktieporteføljen er et super værktøj, hvor jeg får flere tusinde personers meninger omkring investering i aktier. Jeg at crowdet her, giver mig en ærlig mening omkring hvad de tror på, frem for hvis jeg skulle investere i banken og benytte dens rådgivning.

11. november 2016

God investeringsside

Siden og Facebook-gruppen henvender sig både til den helt nye investor, som til den mere erfarne investor. På trods af et meget højt medlemstal, så er tonen på siden generelt rigtig god og der er plads til de "dumme spørgsmål". Siden kan være penge værd, hvis du er interesseret i aktiehandel.

11. november 2016