Well, well, well. Andreas Rasmussen forstætter stilen i hans nye netværk: Gentlemen’s Business Lounge, som allerede har en del medlemmer på Facebook. Han lavede et udfald mod Trustpilot i netværket... Se mere
AP viser styrken ved de fællesskaber der opstår når ligesindede finder sammen, uden det er styret af et stort kommercielt foretagende. Det gør AP troværdigt overfor dets medlemmer, og vi kan... Se mere
Jeg har været en habil AP-bruger næsten siden begyndelsen af dette fællesskab. Den hurtige hjælp gennem vidensdeling, markeds-følelsen samt den flittige sparring man får hos AP giver en lyst til se... Se mere
Danmarks bedste netværk for private investorer. En FB side hvor man kan som privat sammen med andre kan få gode ideer til investeringer. Kan kun anbefale at du og dine venner bliver medlem. Der kom... Se mere
Et godt sted at holde sig opdateret om…
Et godt sted at holde sig opdateret om både aktier, realkredit og kapitalisering af private selskaber og startup-funding. Der er plads til både eksperter og novicer. Værd at deltage og følge.
Danmarks bästa investerarforum på…
Danmarks bästa investerarforum på Facebook ⭐👍🏻
Unikt investornetværk
Aktieporteføljen er et meget stort og unikt netværk for investorerne, der her kan søge og dele værdifulde informationer og komme tættere på de forskellige selskaber - ligesom selskaberne omvendt også kan komme i god og nem dialog med investorerne.
Super god platform hvor medlemmerne…
Super god platform hvor medlemmerne virkelig hjælper hinanden, og hvor de professionelle acceptere trivialts spørgsmål fra nybegynderne. Klart anbefalelsesværdig
Troværdig og engageret fællesskab
Troværdig og engageret fællesskab hvor der også er plads til de helt unge. På mange måder meget anbefalelsesværdigt.
Aktieporteføljen er et super godt fælleskab!
Aktieporteføljen er et super godt fælleskab for begyndere til professionelle. Jeg blev medlem af gruppen, da jeg først lige var begyndt at interessere mig for aktier, og jeg har lært utrolig meget af de næsten 80k medlemmer.
En genial ide blev til et troværdigt netværk
En genial ide, som har spredt sig og skabt et solidt fundament, når man som investor og iværksætter søger et match, som giver mening og værdi. Vil helt klart anbefale netværket som et erfarent, troværdigt og værdifuldt fælleskab, der har de bedste ønsker for hinanden, og er der nogen, der skulle falde udenfor de gode intentioner, bliver de sat på plads.
Super fed side med hurtig respons ;-)
En fremragende gruppe
En fremragende gruppe, til de personer, der ønsker indsigt i aktieverdenen. God sparring, nyttig information, aktive investorer og meget andet, er til at finde i gruppen.
Stærkt netværk gode til at komme med…
Stærkt netværk gode til at komme med input samt hjælpe hvis man har spørgsmål. Hurtigt med respons. Eneste minus er vel at folk ikke gider søge efter information selv det betyder mange gange at samme spørgsmål kommer igen og igen.
Stærkt Netværk
Stærkt, innovativt, begavet og eksklusivt netværk.
Vidensdeling som det bør være!
Gode deabatter og meget relevant indhold. Administratorerne er gode til dele indhold som er relevant for gruppen.
En fantastisk platform og forum
En fantastisk platform hvor man møder alt lige fra den super professionelle investor til dem som kun lige overvejer om det er noget for dem.
Super spændende og lærerig platform
Super spændende og lærerig platform. Jeg kan kun anbefale, at også flere kvinder kommer på, så endnu flere kan berige hinanden og blive klogere og modigere, når det drejer sig om at investere sine penge.
Fortryder at jeg ikke kom med før
Fornuftigt og godt videns forum, med bred diversitet om investeringsmuligheder.
Der er mange måder at investere på, og aktieportføljen afspejler ligeså mange af disse.
Jo før man er med, des flere muligheder får man og der er rigelige muligheder for at få sparring, ny som erfaring investor.
Jeg har ikke tid til at sidde og…
Jeg har ikke tid til at sidde og beregne PE og så videre.
Og jeg er ikke aktieekspert.
Jeg bruger sitet til at holde mig løbende varm på hvordan jeg skal tolke markederne.
Derudover finder jeg hele tiden aktier jeg ikke kendte.
Vidensdeling inkluderer naturligvis at ubrugelig viden spredes, men de institutionelle aktører spreder altså meget ubrugelig viden.
Her får jeg den bedste spredning i signaler, der tilsammen gør mig bedst rustet til at agere.
Aktieporteføljen er super relevant og…
Aktieporteføljen er super relevant og et vigtigt medie for os, der er på de mindre børser. Den langt overvejende del af indslagene og diskussionerne er relevante og seriøse, og dermed et vigtigt bidrag til en stærkere aktiekultur i Danmark.
God sparring mht læring om investering.
God sparring mht læring om investering.
Seriøs vidensdeling som ledes af en ildsjæl inden for kommunikation. Denne side har Boostet mit kompetence niveau fra novice til kyndig aktiehandler.
En positiv overraskelse
Jeg blev inviteret af en ven, og i starten var der bare lidt sjov og ballade. Efter at følge med i trådene har der hjulpet mit afkast gevaldigt. Fremragende videndeling, gode debatter og positiv stemning. Klar anbefaling herfra!
Super lærerig og informationsrig gruppe…
Super lære- og informationsrig gruppe på Facebook, også selvom man er helt ny på Aktiemarkedet.
Jeg vil klart mene, at det er Aktieporteføljens skyld, at jeg har fået så stor interesse for Aktiemarkedet.
Jeg er en lille spiller, men trods for det, så føler jeg mig alligevel meget velkommen.
Tak for en fed gruppe A 🤝