Banner for Aksel

Aksel Anmeldelser 461

4,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den fremragende service og det hjælpsomme personale, som er tilgængeligt og professionelt gennem hele processen. Mange sætter pris på den personlige og engagerede tilgang, der gør bilhandel nem og tryg, og de roser den effektive og brugervenlige hjemmeside. Dog var nogle utilfredse med prissætningen og følte, at virksomheden ikke altid leverede en højere pris end forhandlere, som lovet. Enkelte oplevede også problemer med manglende opfølgning og uventede gebyrer, hvilket skabte forvirring omkring "solgt eller gratis"-garantien.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde positive oplevelser med service. Mange roser den hurtige respons, professionelle rådgivning og... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positiv aspekter af personalet. Kunder roser medarbejdere som Dennis, Jesper og Nicolai... Se mere

Price

Kunder deler tvetydige meninger om prisen. Nogle forbrugere oplevede at få en bedre pris for deres bil end... Se mere

Product

Forbrugere finder product tvetydig. Nogle anmeldere rapporterer positive oplevelser, hvor biler blev solgt... Se mere

Website

Brugere beskriver positive interaktioner med websitet. Kunder roser platformens brugervenlighed og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det højeste antal stjerner !!! Man kan give. Vi har gennem hele forløbet fået premium support og vi har de bedste anbefalinger herfra. Alt ér professionelt udført og prisen er mange gange bedre end... Se mere

Bil solgt på 30 dage på første fremvisning. Gav lidt afslag fra vurderingsprisen, men fik stadig mere end forhandler bud efter Aksel fee. Processen og kommunikationen med Aksel fungerede upåklag... Se mere

1. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Automægler

Aksel har bygget en platform der hjælper dig med at sælge din bil præcis som du kender det fra mæglerbranchen med huse. Aksel.nu er en digital platform der fjerner alle usikkerheder ved privat bilhandel. Hvis du er i tvivl om processen, sidder hele vores kundeservice team af digitale bilmæglere klar til at besvare spørgsmål i supporten hver dag til gavn for køber og sælger Du kører i bilen imens den er til salg og tjener typisk 10-15% mere til dig selv, end at sælge den til en forhandler.

4,4

Svarer typisk inden for 1 uge

Kan anbefales

Jeg havde fornøjelsen af at have Denis som kontaktperson. Kommunikation gennem en mellemmand kan godt virke lidt besværlig, men det fungerede faktisk rigtig fint. Jeg fik både information og hjælp, som man normalt ikke får ved privat handel. De tager heller ikke kun sælgers side men hjælper også køber med hvad de skal kigge efter osv. jeg kommer helt klart til at bruge dem igen

2. februar 2026

Besvarelse fra Aksel

Tak for din anbefaling, Conrad. Og dejligt at høre, at vi gav værdi for begge parter i jeres handel :-)

Jeg solgte min Seat Leon ST igennem…

Jeg solgte min Seat Leon ST igennem Aksel.
Det var en fin proces hele vejen igennem og syntes de var lette at få fat på når jeg havde spørgsmål.
De støttede os fint hele vejen igennem og var tilgængelige selv fredag aften hvor handlen fandt sted.

30. januar 2026

Besvarelse fra Aksel

Fedt at du kunne få solgt din bil igennem Aksels platform og at du havde en god oplevelse med vores support. Vi håber du kommer godt videre i din nye bil :)

Salg af Touran

Føler mig godt klædt på til at sælge bilen.
Kunne følge med i, hvor megen interesse der var for bilen.
Utrolig behagelig kommunikation.

2. februar 2026

Besvarelse fra Aksel

Vi sætter kæmpe pris på din anmeldelse, Bente. Og dejligt at vide, at alt vores arbejde i at bygge en tryg handelsproces har hjulpet dig godt igennem dit bilsalg. :)

Fint samarbejde

God og høflig dialog. Fint samarbejde, dejligt at kunne ringe og få svar på spørgsmål også under selve handlen.
Er en glad køber 👍

28. januar 2026

Besvarelse fra Aksel

Dejligt at høre at du også finder værdi i vores koncept som køber, Ida. Vi håber du bliver glad for din nye bil :-)

Det har været en rigtig positiv…

Det har været en rigtig positiv oplevelse at samarbejde med Aksel.nu. De har været aktive gennem hele processen, fulgt løbende op og holdt øje med markedet, så vi hele tiden har sikret, at bilen hverken stod for dyrt eller for billigt. Det har samtidig været nemt at komme i kontakt med Aksel, og servicen har været både super venlig og professionel. Jeg kan varmt anbefale Aksel.nu og vil med glæde bruge dem igen en anden gang.

31. januar 2026

Besvarelse fra Aksel

Tak fordi du anerkender den support vi stiller til rådighed, når man sætter sin bil til salg på www.aksel.nu. Det er meget værdsat og hele teamet har også læst din anmeldelse. Vi høres ved en anden god gang :-)

14 dage så var den solgt!

Super god service, hurtig respons og korrekt rådgivning.
Solgte min bil på bare 14 dage.
Aksel kan klart anbefales til andre som står og vil sælge bil!!

1. februar 2026

Besvarelse fra Aksel

Tak fordi du solgte din Polestar på www.aksel.nu. Dejligt at høre at vores service gav dig så meget værdi :-)

Der er god hjælp gennem hele processen.

Der er god hjælp gennem hele processen.
Der er også en god forståelse for sælger. Der er nogle flinke unge mennesker der hjælper med bilsalget

23. januar 2026

Besvarelse fra Aksel

Dejligt vi kunne hjælpe dig igennem dit salg, Winnie. Tak for 5 stjerner :-)

Et niveau af professionalisme, der sjældent overgås.

Aksel.nu udstråler en imponerende grad af faglighed og seriøsitet. Betjeningen er gennemført professionel, og man mærker straks, at de unge medarbejdere virkelig ved, hvad de taler om — både når det gælder detaljer om de enkelte bilmærker og de specifikke modeller. En virksomhed, jeg uden tøven kan anbefale

29. januar 2026

Besvarelse fra Aksel

Det er vi meget glade for at høre, Per. Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Din feedback er delt med supporten og de er meget glade for din anerkendelse :-)

Ingen problemer

Meget glat proces. Alt forløb nemt og ingen problemer overhovedet. Anbefaling herfra 👍🏻

17. januar 2026

Besvarelse fra Aksel

Mange tak for anbefalingen, Claus. Det sætter vi stor pris på :-)

aksel.dk er anbefalingsværdigt

Jeg har solgt min bil igennem aksel.dk uden udfordringer. Det er et fedt koncept hvor jeg som sælger kunne sælge min bil uden at skulle foretage mig andet end at fremvise bilen.

3. januar 2026

Besvarelse fra Aksel

Tak for din anbefaling, Ahmad. Det sætter vi kæmpe pris på.
Vi er mega glade for at vores koncept gav værdi for dig i dit bilsalg :-)

En rigtig god metode til salg af en brugt bil

En rigtig god metode til salg af en brugt bil. Der er styr på, hvordan bilen skal præsenteres, og man guides sikkert igennem proceduren frem til salget. God støtte og opfølgning fra "Aksel"s medarbejdere. Kan varmt anbefales.

29. december 2025

Besvarelse fra Aksel

Vi har brugt mange kræfter på at bygge vores system, så vi er vildt glade for at høre at det gav mening for dig. Mange tak, Leif :-)

Kompetente medarbejer

Kompetente medarbejer, som stiller sig til rådighed med alle nødvendige information vedrørende bil salg.

12. januar 2026

Besvarelse fra Aksel

Mega fedt at vores platform og service gav mening for dig. Tak for skulderklappet, Hans :-)

Bilen solgt hurtigt og til bedre pris

Bilen blev solgt hurtigt og gnidningsfrit til pris, som var højere end bud fra tre forskellige forhandlere.
Har været glad for at blive guidet og have trygheden med assistance ved behov gennem forløbet, fra annonce til opfølgninger i salgsperioden til gennemførelse af selve salget. Fik endda udleveret privatnummer til medarbejder, da afhentning skete udenfor åbningstid, det er da service!
Blev anbefalet Aksel.nu af ven, kan nu gøre det samme til andre!!!

9. januar 2026

Besvarelse fra Aksel

Tak for 5 stjerner, Lene. Vi er så glade for din anmeldelse og tak for roserne. Det varmer :-)

Hvad skaber Aksel.nu af værdi?

På positivsiden, blev bilen solgt.
Jeg har nu forsat tilgode, at finde ud af, hvad Aksel.nu, præcis skaber af værdi, for deres salær. Syntes jeg selv har gjorde arbejdet, med billeder, fremvisning og bilag udfoldelse.

9. januar 2026

Besvarelse fra Aksel

Det var super godt at vi lige fik talt om din oplevelse. Jeg kan se at vi har været i kontakt rigtig mange gange og at i gik helt udenom systemet, selvom vi guidede jer hele vejen igennem handlen. 3 stjerner virker lidt hårdt, men det er helt fair og den tager vi naturligvis til os.

Aksel.nu er super nemt og trygt!

Aksel.nu er super nemt og dejligt med hjælp med det samme både ved køb og salg af biler.

Jeg har prøvet begge dele igennem Aksel.nu og der er bare styr på alting lige fra kontakt til endeligt salg/ køb.
Alt har bare fungeret og er mega nemt igennem deres hjemmeside og til at forstå!

10. januar 2026

Besvarelse fra Aksel

Hvor er det fedt, at du både har prøvet at købe og sælge en bil igennem vores platform. Mange tak for roserne fra begge sider. Det er meget værdsat! :)

Solgt på under en måned til bedre pris…

Solgt på under en måned til bedre pris end vi havde fået tilbudt hos forhandler. Smidigt forløb og super god service hele vejen gennem processen. Skønt at være fri for al korrespondance med mulige købere, særligt alle de useriøse. Vigtigt og godt med hotline mulighed under selve købet, det skaber tryghed for begge parter. De bedste anbefalinger herfra.

8. januar 2026

Besvarelse fra Aksel

Support er en af de vigtigste parametre for os, så vi er vildt glade for at det også er noget af det der har betydet mest hos dig igennem dit forløb. Mange tak for din anbefaling, Anne :-)

Den uhyggelige store hjælp som vi fik…

Den uhyggelige store hjælp som vi fik af Sebastian da køberen var og alting skulle foregå på engelsk, samtidig med at skat ejerskifte ikke rigtigt ville virke osv, og samtidigt var det juleaftensdag d 24/12 . Senere samme dag ringede man igen for at følge op på handlen, så helt igennem kæmpe stor service,TAK.

24. december 2025

Hej Leif,

1000 tak for at anerkende Sebastians kæmpe kundeservice gen. Det er så fedt at høre, at det giver mening at man kan ringe til vores kundeservice, når Statens IT og deres ejerskifte app ikke vil virke.

Vi hilser Sebastian mange gange og tak fordi du tog dig tid til at anerkende det ekstra skridt Sebastian gik juleaften :-)