Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Aksel har bygget en platform der hjælper dig med at sælge din bil præcis som du kender det fra mæglerbranchen med huse. Aksel.nu er en digital platform der fjerner alle usikkerheder ved privat bilhandel. Hvis du er i tvivl om processen, sidder hele vores kundeservice team af digitale bilmæglere klar til at besvare spørgsmål i supporten hver dag til gavn for køber og sælger Du kører i bilen imens den er til salg og tjener typisk 10-15% mere til dig selv, end at sælge den til en forhandler.
Erhvervsbyvej 11 , 8700, Horsens, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg havde fornøjelsen af at have Denis som kontaktperson. Kommunikation gennem en mellemmand kan godt virke lidt besværlig, men det fungerede faktisk rigtig fint. Jeg fik både information og hjælp, som man normalt ikke får ved privat handel. De tager heller ikke kun sælgers side men hjælper også køber med hvad de skal kigge efter osv. jeg kommer helt klart til at bruge dem igen

Besvarelse fra Aksel
Utrolig let at sælge sin bil igennem Aksel.
Kompetent hjælp til prissætning og processen ved salg.

Besvarelse fra Aksel
Jeg solgte min Seat Leon ST igennem Aksel.
Det var en fin proces hele vejen igennem og syntes de var lette at få fat på når jeg havde spørgsmål.
De støttede os fint hele vejen igennem og var tilgængelige selv fredag aften hvor handlen fandt sted.

Besvarelse fra Aksel
Føler mig godt klædt på til at sælge bilen.
Kunne følge med i, hvor megen interesse der var for bilen.
Utrolig behagelig kommunikation.

Besvarelse fra Aksel
God og høflig dialog. Fint samarbejde, dejligt at kunne ringe og få svar på spørgsmål også under selve handlen.
Er en glad køber 👍

Besvarelse fra Aksel
Det har været en rigtig positiv oplevelse at samarbejde med Aksel.nu. De har været aktive gennem hele processen, fulgt løbende op og holdt øje med markedet, så vi hele tiden har sikret, at bilen hverken stod for dyrt eller for billigt. Det har samtidig været nemt at komme i kontakt med Aksel, og servicen har været både super venlig og professionel. Jeg kan varmt anbefale Aksel.nu og vil med glæde bruge dem igen en anden gang.

Besvarelse fra Aksel
Super god service, hurtig respons og korrekt rådgivning.
Solgte min bil på bare 14 dage.
Aksel kan klart anbefales til andre som står og vil sælge bil!!

Besvarelse fra Aksel
Der er god hjælp gennem hele processen.
Der er også en god forståelse for sælger. Der er nogle flinke unge mennesker der hjælper med bilsalget

Besvarelse fra Aksel
Aksel.nu udstråler en imponerende grad af faglighed og seriøsitet. Betjeningen er gennemført professionel, og man mærker straks, at de unge medarbejdere virkelig ved, hvad de taler om — både når det gælder detaljer om de enkelte bilmærker og de specifikke modeller. En virksomhed, jeg uden tøven kan anbefale

Besvarelse fra Aksel
Meget glat proces. Alt forløb nemt og ingen problemer overhovedet. Anbefaling herfra 👍🏻

Besvarelse fra Aksel
Jeg har solgt min bil igennem aksel.dk uden udfordringer. Det er et fedt koncept hvor jeg som sælger kunne sælge min bil uden at skulle foretage mig andet end at fremvise bilen.

Besvarelse fra Aksel
En rigtig god metode til salg af en brugt bil. Der er styr på, hvordan bilen skal præsenteres, og man guides sikkert igennem proceduren frem til salget. God støtte og opfølgning fra "Aksel"s medarbejdere. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Aksel
Kompetente medarbejer, som stiller sig til rådighed med alle nødvendige information vedrørende bil salg.

Besvarelse fra Aksel
Bilen blev solgt hurtigt og gnidningsfrit til pris, som var højere end bud fra tre forskellige forhandlere.
Har været glad for at blive guidet og have trygheden med assistance ved behov gennem forløbet, fra annonce til opfølgninger i salgsperioden til gennemførelse af selve salget. Fik endda udleveret privatnummer til medarbejder, da afhentning skete udenfor åbningstid, det er da service!
Blev anbefalet Aksel.nu af ven, kan nu gøre det samme til andre!!!

Besvarelse fra Aksel
På positivsiden, blev bilen solgt.
Jeg har nu forsat tilgode, at finde ud af, hvad Aksel.nu, præcis skaber af værdi, for deres salær. Syntes jeg selv har gjorde arbejdet, med billeder, fremvisning og bilag udfoldelse.

Besvarelse fra Aksel
Aksel.nu er super nemt og dejligt med hjælp med det samme både ved køb og salg af biler.
Jeg har prøvet begge dele igennem Aksel.nu og der er bare styr på alting lige fra kontakt til endeligt salg/ køb.
Alt har bare fungeret og er mega nemt igennem deres hjemmeside og til at forstå!

Besvarelse fra Aksel
Solgt på under en måned til bedre pris end vi havde fået tilbudt hos forhandler. Smidigt forløb og super god service hele vejen gennem processen. Skønt at være fri for al korrespondance med mulige købere, særligt alle de useriøse. Vigtigt og godt med hotline mulighed under selve købet, det skaber tryghed for begge parter. De bedste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Aksel
Den uhyggelige store hjælp som vi fik af Sebastian da køberen var og alting skulle foregå på engelsk, samtidig med at skat ejerskifte ikke rigtigt ville virke osv, og samtidigt var det juleaftensdag d 24/12 . Senere samme dag ringede man igen for at følge op på handlen, så helt igennem kæmpe stor service,TAK.