Banner for Aksel

Aksel Anmeldelser 461

4,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den fremragende service og det hjælpsomme personale, som er tilgængeligt og professionelt gennem hele processen. Mange sætter pris på den personlige og engagerede tilgang, der gør bilhandel nem og tryg, og de roser den effektive og brugervenlige hjemmeside. Dog var nogle utilfredse med prissætningen og følte, at virksomheden ikke altid leverede en højere pris end forhandlere, som lovet. Enkelte oplevede også problemer med manglende opfølgning og uventede gebyrer, hvilket skabte forvirring omkring "solgt eller gratis"-garantien.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde positive oplevelser med service. Mange roser den hurtige respons, professionelle rådgivning og... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positiv aspekter af personalet. Kunder roser medarbejdere som Dennis, Jesper og Nicolai... Se mere

Price

Kunder deler tvetydige meninger om prisen. Nogle forbrugere oplevede at få en bedre pris for deres bil end... Se mere

Product

Forbrugere finder product tvetydig. Nogle anmeldere rapporterer positive oplevelser, hvor biler blev solgt... Se mere

Website

Brugere beskriver positive interaktioner med websitet. Kunder roser platformens brugervenlighed og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Solgt på under en måned til bedre pris end vi havde fået tilbudt hos forhandler. Smidigt forløb og super god service hele vejen gennem processen. Skønt at være fri for al korrespondance med mulige køb... Se mere

Jeg havde fornøjelsen af at have Denis som kontaktperson. Kommunikation gennem en mellemmand kan godt virke lidt besværlig, men det fungerede faktisk rigtig fint. Jeg fik både information og hjælp, so... Se mere

Det højeste antal stjerner !!! Man kan give. Vi har gennem hele forløbet fået premium support og vi har de bedste anbefalinger herfra. Alt ér professionelt udført og prisen er mange gange bedre end... Se mere

Bil solgt på 30 dage på første fremvisning. Gav lidt afslag fra vurderingsprisen, men fik stadig mere end forhandler bud efter Aksel fee. Processen og kommunikationen med Aksel fungerede upåklag... Se mere

1. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Automægler

Aksel har bygget en platform der hjælper dig med at sælge din bil præcis som du kender det fra mæglerbranchen med huse. Aksel.nu er en digital platform der fjerner alle usikkerheder ved privat bilhandel. Hvis du er i tvivl om processen, sidder hele vores kundeservice team af digitale bilmæglere klar til at besvare spørgsmål i supporten hver dag til gavn for køber og sælger Du kører i bilen imens den er til salg og tjener typisk 10-15% mere til dig selv, end at sælge den til en forhandler.

4,4

Svarer typisk inden for 1 uge

Bundefangeri

Bundefangeri - Sælg bilen og slip for besværet.

De mener de har fundet en kunde som vil købe bilen, dog skal man til at lave alt muligt selv, man skal betinge sit salg af at køre en tur til synhal og få en attest på ens batteri, selvom bilen netop er synet og netop har en sådan attest.

Flot...

Ja slip for bøvlet min bare ***, når man så ikke vil sælge den, så forlanger de sku 1.000kr for at komme ud af det.
Det skriver de intet om i deres ellers fine flow.

Det bliver et nej tak. "Slip for bøvlet" Yep det er super min kære Aksel, men hvis det ikke er bøvlet at skulle en tur forbi synshallen og få en test af batteriet, også bøvle med det frem og tilbage, så ved jeg sku ikke hvad bøvlet er, særligt når i selv skriver vi skal betale for den del.

Hvad er det næste så?
At i forlanger en eller anden latterlig høj gebyr for at sælge bilen.
Nej tak, det bliver et salg til en forhandler, det er fand-me ægte uden bøvl.

16. marts 2026

Hej Martin,

Der var en køber til prisen imod at du ville lade din bil syne og få lavet en brugtbilsattest.

Du valgte aktivt at sige nej til en stensikker handel. Men hvis du ikke ønsker at lade din bil syne overfor en køber, vækker det naturligvis mistillid.

Før du kan oprette en annonce på vores platform, skal du læse vores handelsbetingelser. I første linje heri skal du godkende alt det du anfægter ovenstående.

Du kan i øvrigt ikke oprette en annonce før du har læst og godkendt indeværende.

Vi beklager at du ikke finder værdi i vores service på trods af at vi leverede en stensikkert lead imod en meget lille indsats selv.

Fortsat held og lykke med dit bilsalg.

Godt klaret Aksel Kan kun anbefale dem

De er der når man har brug for hjælp selv om det er sent aften ved salget 👍

6. marts 2026

Besvarelse fra Aksel

Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig hjulpet – også når det var sent om aftenen 🚗

Vi ved, at et bilsalg ikke altid passer ind i normale åbningstider, så vi gør os umage for at være der, når du har brug for det.

Tak fordi du valgte Aksel – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙏

Solgt eller 1000kr i gebyr

Solgt eller gratis. Hmmm....

Det er så solgt eller 1000kr i gebyr såfremt den ikke bliver solgt på under 45 dage. Som fremgår af handelsbetingelser som du binder dig til ved annoncering.

Der står INTET om ovenstående forretningsmodel på de hyppigste spørgsmål (Frequently asked questions) på deres hjemmeside.

Således er det svær at skilte med "Altid solgt eller gratis"...

I det mindste tag 1000kr i depositum så folk ikke bliver overraskede over denne model!

12. marts 2026

Besvarelse fra Aksel

Hej Gustav - tusinde tak for din anmeldelse og for din feedback.

Vores "Solgt eller gratis"-koncept betyder at du ikke betaler os et salær såfremt din bil ikke sælges i gennem os. Vi har 2 betingelser som også er skrevet ind i vores handelsbetingelser som du bedes læse og acceptere når du opretter din bil som er:

- Bilen må ikke annonceres andre steder samtidig med, at den er til salg gennem os. Det forvirrer køberne, skaber mistillid og besværliggør et salg.

- Bilen kan tidligst tages ned efter 45 dage, hvis ikke den er solgt inden. Vi har omkostninger til bl.a. annoncering, oprettelse, support, annoncering og behandling af køberhenvendelser. For at vi kan tilbyde solgt eller gratis, skal vi derfor også have en fair chance for at sælge den - ellers hænger det ikke sammen. Ønsker du at tage den ned inden 45 dage fakturerer vi 1.000 kr. for at dække nogle af vores omkostninger. Sætter du efterfølgende bilen til salg igen hos os, bliver de 1.000 kr. modregnet i vores salær, når bilen bliver solgt.

Når det er sagt. er vi selvfølgelig altid åbne for dialog, og forstår også at livet nogen gange spiller en et puds, det er vi ikke ude på at udnytte.

Vi tager tager din feedback til os. Det er vigtigt for os at vores betingelser er gennemsigtige, men også at de er fair. Vi er i gang med at tydeliggøre dette på vores site, bl.a. som du nævner i vores FAQ.

Du er altid velkommen til at kontakte mig direkte, så vil jeg gerne tale med dig om en løsning der giver mening for alle.

Min mail er karl@aksel.nu

Dbh
Karl
Kundeservicechef
Aksel.nu

Desværre en dårlig oplevelse.

Desværre en dårlig oplevelse.

Jeg kan forstå at det er formidlingssalg og dermed er det sælger, der potentielt kan gøres krav til af køber.

Derudover så er der nogle stramme krav i deres handelsbetingelser som står med småt og som jeg burde have læst.

Du kan ikke selv forsøge at sælge bilen og hvis du vil ud af aftalen så kræver de 1000 kr.

Samtalen med dem var ikke så behagelig da jeg talte med dem og kan forstå de er meldt til Forbrugerombudsmanden pga det med formidlingssalg hvor det så falder tilbage på sælger hvis køber oplever problemer.

kilder til min bedømmelse og udsagn kan findes ved at Google formidlingssalg og aksel.nu og så finde motormagasinet og sjællandske nyheder.

Udover det er aksel.nu ekskluderet fra Autobranchen Danmark hvor de fik valget om at gå selv eller blive smidt ud.

D.d 10/3 blevet ringet op og forsøgt gjort opmærksom på (efter min mening en dårlig måde) at de ikke driver formidlingssalg da det er blevet sagt at de driver platforms salg og at de på den måde omgår det at det kaldes formidlingssalg og at de så derfor ville have mig til at tage min anmeldelse ned.

Aksel.nu har anmeldt min anmeldelse, så tænker ikke de er helt tilfredse men heldigvis har Trustpilot afvist deres anmeldelse.

5. marts 2026

Hej Jesper,

Hold da op, sikke en smøre og trang til at udstille og ødelægge vores ellers gode renommé.

Det er lodret forkert at vi driver formidlingssalg og det er ligeledes forkert at sælger hæfter for reklamationsretten ved at sælge sin bil privat på Aksels platform. Vi har heller aldrig været i en retssag eller blevet anmeldt af forbrugerombudsmanden. Hele vores forretningsmodel er trykprøvet juridisk og vi gør alt hvad der står i vores magt for at være transparente.

Hele dit forløb starter ved, at du har ignoreret vores ret simple handelsbetingelser, som du i øvrigt skal godkende før du overhovedet kan oprette en annonce på www.aksel.nu. Vi aner ikke hvordan vi skal gøre det tydeligere, men modtager selvfølgelig gerne forslag til forbedringer om dette punkt.

Vi har 2 grundlæggende regler for annoncering på vores platform. Du brød dem begge, da du oprettede din Kia EV6.

Den første handler om ekslusivitetsret og at du kun må annoncere bilen hos os. Vi spreder din annonce alverdens steder og det kannibaliserer din annonce, hvis der er flere udbydere af selvsamme bil. Det skaber utryghed hos køber. Du valgte at annoncere din bil flere steder efter at have godkendt handelsbetingelserne. Det ville svare sig til, at du havde sat dit hus til salg ved 2 forskellige mæglere.

Efterfølgende kan vi forstå, at du har været i kontakt med vores konkurrent (som du havde oprettet din bil på), som for alt i verden forsøger at tilsværte vores omdømme. Det er fair at du vil prøve flere steder, men så kan du desværre ikke benytte dig af vores koncept.

Helt fair at du vælger et mindre anerkendt produkt, som ikke har annonceringskrav eller blot tiltrækker dig ved højere prissætning uden binding. Det er klart en måde at få kunder i forretningen på, men det mener vi ikke gavner vores kunders salg. Tværtimod er det imod vores anbefaling at starte højt og ikke give din annonce de liggedage data viser der skal til for at højne sandsynligheden for et salg.

Vi driver en åben, transparent og ærlig forretning som for alt i verden ikke forsøger at omgå lovgivningen. Endda støttet af anerkendte erhvervsfolk, som hjælper os med at gøre forretningen og konceptet bedre hver dag.

Det er rigtigt at branchemedierne var blevet presset af en række forhandlere til at anfægte vores forretningsmodel tilbage i 2025, da de i den grad ikke er glade for os. Til gengæld er forbrugerne rigtig glade for vores model, som kun kommer dem selv til gode (og dig selv). Men branchemedierne trykker clickbait artikler, så deres medlemmer gider at blive ved med at læse og betale for deres indespiste branchemedie.

Vi kede af, at du føler, at din egen forseelse skal munde ud i et personligt angreb og håber at du vil genoverveje din anmeldelse.

Vi beklager ligeledes, at du føler du er blevet mødt med negativ retorik. Det er vi ikke vant til at møde som kritikpunkt, men det tager vi til efterretning.

Og selvfølgelig anmelder vi din anmeldelse, når der er så mange udsagn der ikke er korrekte.

Super service hele vejen igennem af…

Super service hele vejen igennem af Nikolaj - var tryg igennem hele processen.

9. marts 2026

Besvarelse fra Aksel

Hvor er det dejligt at høre, at du følte dig tryg hele vejen igennem – det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil skabe.

Og stort tak for at fremhæve Nikolaj – jeg giver rosen videre, det bliver han helt sikkert glad for 🙏

Tak fordi du valgte Aksel!

Super service og meget trygt salg

Super service, meget nemt for mig som sælger og utrolig tryg måde at sælge på. Systemerne virker upåklageligt💪🏼

25. februar 2026

Besvarelse fra Aksel

Dejligt at høre, at systemerne bare spillede – vi gør os umage for, at det hele kører gnidningsfrit hele vejen igennem 💪🏼

Tak fordi du valgte Aksel – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙏

Salg af VW

Jeg kan varmt anbefale at sælge sin bil her.
Det er super dygtige medarbejdere der har styr på salget fra start til slut.

24. februar 2026

Besvarelse fra Aksel

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede et professionelt forløb fra start til slut.

Og tak for de flotte ord om vores medarbejdere – det betyder meget for hele holdet 🙏

Tak fordi du valgte Aksel!

Jeg har solgt 2 biler gennem Aksel og…

Jeg har solgt 2 biler gennem Aksel og netop nu også købt en bil. Processen var nem - også som køber.

20. februar 2026

Besvarelse fra Aksel

Hvor er det fedt at høre, at du både har solgt og købt bil gennem Aksel – og at processen har været nem hele vejen rundt.

Det betyder meget for os, at det også fungerer lige så godt på købersiden, så det er virkelig dejligt at få bekræftet.

Tak fordi du er med på rejsen – vi sætter stor pris på at du bruger os som go-to sted i dine bilhandler. :-)

En god og tryg oplevelse!

Et meget nemt, godt, trygt og professionelt forløb!
Der var gode råd og vejledning hele vejen igennem.
Bilen blev solgt "nemt" og hurtigt.
Klar anbefaling.

18. februar 2026

Besvarelse fra Aksel

Vi er mega glade for at høre at det gik godt med din handel. Tak fordi du brugte os - vi håber du kommer igen en anden gang :-)

Regning for at fjerne annonce

Jeg valgte at fjerne annoncen efter 2 ugers tid fordi jeg intet havde hørt og statistikken så ikke særlig god ud.. så bliver jeg ringet op og siger jeg får en faktura på 1000kr for at fjerne annoncen. De er søde nok, men jeg troede “solgt eller gratis” betød noget andet :)

25. februar 2026

Hej Alexandra,

Tak for snakken i telefonen.

Vi gør ellers alt hvad vi kan for at skilte med denne handelsbetingelse. Det er det sidste du skal godkende inden du kan oprette din annonce - ellers kan man ikke gå videre i oprettelsesprocessen.

Vi hører meget gerne yderligere feedback, hvis du har ideer eller forslag til hvordan vi skal gøre. Du kan ikke oprette din annonce før du har læst og vinget den éneste betingelse af vi har for at du annoncerer din bil på Aksels platform.

En total useriøs firma som Snyder…

En total useriøs firma som Snyder kunder. Lad være med sælge eller handle med dem. Prøv og sælge jeres vare selv.
Det tager kommission på biler som er ikke deres egne. Og de bruger DBA som er et gratis platform til at sælge biler. Hvorfor ikke selv sætte sin egen bil til salg. Så man fri for betale aksel.nu kommisionen.
Lad være med lyve i bruger DBA hvilket er en gratis sted at annoncere. Allerede der lyver du.

24. februar 2026

Hej Zelmai Afghaaan

Vi er kede af at vi lige lander i din byge af dårlige anmeldelser. Vi forstår ikke helt din anmeldelse/konstatering.

Vi arbejder ikke med kommissionssalg og det er ikke gratis at annoncere nogen af de steder vi annoncerer.

100% en positiv oplevelse

100% en positiv oplevelse.
Fra opstarten, til løbende dialog, til den faktiske handel, samt support under selve transaktionen.
Klart en anbefaling herfra.

22. februar 2026

Besvarelse fra Aksel

1000 tak for 5 stjerner, Simon. Det er meget værdsat.

Co-founder Sebastian er nedladende og…

Co-founder Sebastian er nedladende og bruger urigtige oplysninger.

Sebastian giver urigtige oplysninger omkring vurderingerne af biler i meget nedladende tone.

Jeg fik et tilbud som lå 20.000kr under den billigste model lig min ved salg gennem Aksel. Det mener jeg er for lavt. Jeg tillader mig at undre mig over en så lav vurdering. Men det er ikke problemet denne gang. Nu mener de forskellige ting i telefonen og på skrift.

Problemet er at Sebastian efterfølgende bringer urigtige oplysninger på banen som begrundelse for den lave vurdering. Jeg optog heldigvis samtalen inden han skriver. Der gør jeg dem opmærksomme på prisforskellen hvor de til sidst må give mig ret. Den billigste sammenlignelige koster 20.000kr mere end deres vurdering. Som de efterfølgende opjustere så diffen “kun” er 15.000kr

Men Sebastian skriver efter telefonsamtalen at det ikke er rigtigt. Nu har han fundet en hvor differencen kun er 10.000kr men som vi snakkede om før er den ikke magen til. Men på skrift er den så nu……..🤣😂🤣😂🤣

Samtidig påstår Sebastian at den reklamationsret (2år) som man som køber får ved en bilhandel er meget vigtig selvom bilen er dækket 100% af en forhandlergaranti i 2,5år. Det virker også mærkeligt.

Til sidst beskriver han meget nedladende min prissætning som drømme…… helt uacceptabel…..

Som eksempel kan jeg oplyse at den bil vi brugte til at sammenligne min med som kostede 20.000kr mere end deres oprindelige vurdering blev solgt til prisen i går😊

23. februar 2026

Besvarelse fra Aksel

Hej Christian (igen) - jeg er ked af at du vælger at give os en 1-stjernet anmeldelse, men jeg forstår 100% hvis vurderingen af din bil ikke stemte overens med dine drømme.

Vi har været inde og kigge på markedet for din bil, en tesla model 3 highland, indregistreret d. 18/6-2024.

Vi kigger altid på det nutidige marked når vi vurderer biler, da det er sådan det er mest realistisk, manuelt iøvrigt.

Her forsøger vi altid at finde et pejlemærke i markedet, med hvilken bil der minder statistisk mest om din.

I dette tilfælde er det en model 3 fra samme årgang med 21.000 km kørt (Din har kun 16.990 km kørt). Altså en meget lille km-tals difference i selvom det bevares er more-or-less 30% difference som du skriver her.

Den står i udsalgspris hos en velrenommeret bilforhandler til 259.700 kr.

Vi starter indledende med at vurdere din bil 10.000 kr. lavere - da du ikke er en bilforhandler der giver 2 års reklamationsret når du sælger bilen igen - og det er en difference vi ved skal være tilstede for at din bil er konkurrencedygtig op i mod forhandlerens i dette prislag.

Ydermere ved vi at din bil befinder sig i et marked, der ikke bare afskriver, men gør det hurtigt, så per erfaring med at hjælpe en masse søde mennesker med at sælge deres teslaer, ved vi, at det er afgørende med en korrekt prissætning i første hug, da det ellers med alt sandsynlighed vil betyde at bilerne der allerede er i markedet, eller kommer i markedet underbyder din inden for en kort periode, og så ender den med at få liggepest, og så bliver den ikke solgt.

Vi overser at din har anhængertræk, desværre en menneskelig fejl, når man vurderer manuelt. Det er noget vi kontinuerligt træner at være skarpe i på hele holdet, men fejl sker, også hos os, og den tager vi 100% ejerskab på.

Derfor griber vi også knoglen, da du ringer ind. Min kollega Nicolai har en mindelig dialog med dig, giver indrømmelse på fejlen med anhængertrækket i forbindelse med vurderingen, og vurderer også at den kan sættes op med 5.000 på baggrund af den information til 254.900 kr.

Desværre er ekstraudstyr bare træls når man er den person der har betalt for det, fordi det typisk afskriver med mellem 50-75% af det beløb man har betalt ud af døren, nærmest med det samme det er købt.

Jeg forstår 100% at vi kan være uenige om priser, vurderinger og tilgange. Vi sidder i døgndrift og vurderer biler, og sidste år hjalp vi næsten 2.000 mennesker med at få deres bil solgt til en højere pris end hvad en bilforhandler bød dem. Det er alt hvad vi arbejder for, hver eneste dag, det ved vi at alle kollegaer også gør. At vi ikke kan ramme dit sweetspot, det beklager jeg. Men vi forholder os til det faktuelle marked, selvom det ikke altid er rart at høre.

Der er ingen skår i relationen fra os til dig, vi vil super gerne hjælpe dig. Men vores vurdering står fast, da den er veldokumenteret ud fra markedet.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at bruge os alligevel, og du skal være velkommen til at kontakte mig direkte for en snak om det, hvis du kan se værdi i det - på 50800839.

Dbh
Sebastian Kjær
Co-founder

Useriøst firma som desværre ikke hjalp…

Useriøst firma som desværre ikke hjalp mig til at købe ny bil, den fandt jeg i stedet på FB.
Retter henvendelse via mail med forespørgsel på bil, venter et par dage og var egentlig ved at give op, kommer svar retur at mail er modtaget og at de vil kontakte sælger, igen går der lang tid før der kommer svar retur, uden at de dog har svaret på mine spørgsmål…..
Det er heldigvis muligt at købe biler andre steder, men var jeg sælger og skulle betale Aksel.nu for at formidle et salg, så ville jeg føle mig snydt.

3. februar 2026

Hej Claus,

Vi kan desværre ikke styre om vores brugere piller deres annonce ned igen.

Jeg kan se, at vi har forsøgt at vende tilbage til dig på mail, men at det desværre ikke gik stærkt nok i din situation.

Jeg kan se i systemet, at sælger desværre havde en privat årsag til at han ikke ville sælge sin bil alligevel efter 6 dages annoncering. Håber du finder en anden bil.

Aksel.nu er desværre ikke bedre end det sammenspil eller svartid der er fra en pågældende sælger. Vi arbejder løbende på at forbedre dette.

Rigtig god dag og held og lykke med biljagten.

Fik solgt bilen

Fik solgt bilen, på et døgn. Det var jeg godt tilfreds med. Processen forløb fint, trods software problemer med betalingssystemet. En straksoverførsel løste problemet.

2. februar 2026

Besvarelse fra Aksel

Tak for feedback, Kristian. Vi er igang med at opdatere hele vores system, så der ikke kommer til at være problemer med vores escrow leverandør fremadrettet. På genhør :-)

Trygt og nemt at overlevere bilen…

Trygt og nemt at overlevere bilen ved selve salget. Hurtig respons ved spørgsmål mens sælger var der, på trods af det var søndag aften.

25. januar 2026

Besvarelse fra Aksel

Godt at høre at du havde en tryg oplevelse ved at bruge vores digitale handelsproces. Vi håber du har lyst til at handle igennem Aksel en anden gang, eller når du skal sælge din bil igen :-)