Solgt på under en måned til bedre pris end vi havde fået tilbudt hos forhandler. Smidigt forløb og super god service hele vejen gennem processen. Skønt at være fri for al korrespondance med mulige køb... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Aksel har bygget en platform der hjælper dig med at sælge din bil præcis som du kender det fra mæglerbranchen med huse. Aksel.nu er en digital platform der fjerner alle usikkerheder ved privat bilhandel. Hvis du er i tvivl om processen, sidder hele vores kundeservice team af digitale bilmæglere klar til at besvare spørgsmål i supporten hver dag til gavn for køber og sælger Du kører i bilen imens den er til salg og tjener typisk 10-15% mere til dig selv, end at sælge den til en forhandler.
Erhvervsbyvej 11 , 8700, Horsens, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Bundefangeri - Sælg bilen og slip for besværet.
De mener de har fundet en kunde som vil købe bilen, dog skal man til at lave alt muligt selv, man skal betinge sit salg af at køre en tur til synhal og få en attest på ens batteri, selvom bilen netop er synet og netop har en sådan attest.
Flot...
Ja slip for bøvlet min bare ***, når man så ikke vil sælge den, så forlanger de sku 1.000kr for at komme ud af det.
Det skriver de intet om i deres ellers fine flow.
Det bliver et nej tak. "Slip for bøvlet" Yep det er super min kære Aksel, men hvis det ikke er bøvlet at skulle en tur forbi synshallen og få en test af batteriet, også bøvle med det frem og tilbage, så ved jeg sku ikke hvad bøvlet er, særligt når i selv skriver vi skal betale for den del.
Hvad er det næste så?
At i forlanger en eller anden latterlig høj gebyr for at sælge bilen.
Nej tak, det bliver et salg til en forhandler, det er fand-me ægte uden bøvl.

Besvarelse fra Aksel
De er der når man har brug for hjælp selv om det er sent aften ved salget 👍

Besvarelse fra Aksel
Solgt eller gratis. Hmmm....
Det er så solgt eller 1000kr i gebyr såfremt den ikke bliver solgt på under 45 dage. Som fremgår af handelsbetingelser som du binder dig til ved annoncering.
Der står INTET om ovenstående forretningsmodel på de hyppigste spørgsmål (Frequently asked questions) på deres hjemmeside.
Således er det svær at skilte med "Altid solgt eller gratis"...
I det mindste tag 1000kr i depositum så folk ikke bliver overraskede over denne model!

Besvarelse fra Aksel
Desværre en dårlig oplevelse.
Jeg kan forstå at det er formidlingssalg og dermed er det sælger, der potentielt kan gøres krav til af køber.
Derudover så er der nogle stramme krav i deres handelsbetingelser som står med småt og som jeg burde have læst.
Du kan ikke selv forsøge at sælge bilen og hvis du vil ud af aftalen så kræver de 1000 kr.
Samtalen med dem var ikke så behagelig da jeg talte med dem og kan forstå de er meldt til Forbrugerombudsmanden pga det med formidlingssalg hvor det så falder tilbage på sælger hvis køber oplever problemer.
kilder til min bedømmelse og udsagn kan findes ved at Google formidlingssalg og aksel.nu og så finde motormagasinet og sjællandske nyheder.
Udover det er aksel.nu ekskluderet fra Autobranchen Danmark hvor de fik valget om at gå selv eller blive smidt ud.
D.d 10/3 blevet ringet op og forsøgt gjort opmærksom på (efter min mening en dårlig måde) at de ikke driver formidlingssalg da det er blevet sagt at de driver platforms salg og at de på den måde omgår det at det kaldes formidlingssalg og at de så derfor ville have mig til at tage min anmeldelse ned.
Aksel.nu har anmeldt min anmeldelse, så tænker ikke de er helt tilfredse men heldigvis har Trustpilot afvist deres anmeldelse.

Besvarelse fra Aksel
Super service hele vejen igennem af Nikolaj - var tryg igennem hele processen.

Besvarelse fra Aksel
Super service, meget nemt for mig som sælger og utrolig tryg måde at sælge på. Systemerne virker upåklageligt💪🏼

Besvarelse fra Aksel
Jeg kan varmt anbefale at sælge sin bil her.
Det er super dygtige medarbejdere der har styr på salget fra start til slut.

Besvarelse fra Aksel
Jeg har solgt 2 biler gennem Aksel og netop nu også købt en bil. Processen var nem - også som køber.

Besvarelse fra Aksel
Et meget nemt, godt, trygt og professionelt forløb!
Der var gode råd og vejledning hele vejen igennem.
Bilen blev solgt "nemt" og hurtigt.
Klar anbefaling.

Besvarelse fra Aksel
Jeg valgte at fjerne annoncen efter 2 ugers tid fordi jeg intet havde hørt og statistikken så ikke særlig god ud.. så bliver jeg ringet op og siger jeg får en faktura på 1000kr for at fjerne annoncen. De er søde nok, men jeg troede “solgt eller gratis” betød noget andet :)

Besvarelse fra Aksel
En total useriøs firma som Snyder kunder. Lad være med sælge eller handle med dem. Prøv og sælge jeres vare selv.
Det tager kommission på biler som er ikke deres egne. Og de bruger DBA som er et gratis platform til at sælge biler. Hvorfor ikke selv sætte sin egen bil til salg. Så man fri for betale aksel.nu kommisionen.
Lad være med lyve i bruger DBA hvilket er en gratis sted at annoncere. Allerede der lyver du.

Besvarelse fra Aksel
100% en positiv oplevelse.
Fra opstarten, til løbende dialog, til den faktiske handel, samt support under selve transaktionen.
Klart en anbefaling herfra.

Besvarelse fra Aksel
Co-founder Sebastian er nedladende og bruger urigtige oplysninger.
Sebastian giver urigtige oplysninger omkring vurderingerne af biler i meget nedladende tone.
Jeg fik et tilbud som lå 20.000kr under den billigste model lig min ved salg gennem Aksel. Det mener jeg er for lavt. Jeg tillader mig at undre mig over en så lav vurdering. Men det er ikke problemet denne gang. Nu mener de forskellige ting i telefonen og på skrift.
Problemet er at Sebastian efterfølgende bringer urigtige oplysninger på banen som begrundelse for den lave vurdering. Jeg optog heldigvis samtalen inden han skriver. Der gør jeg dem opmærksomme på prisforskellen hvor de til sidst må give mig ret. Den billigste sammenlignelige koster 20.000kr mere end deres vurdering. Som de efterfølgende opjustere så diffen “kun” er 15.000kr
Men Sebastian skriver efter telefonsamtalen at det ikke er rigtigt. Nu har han fundet en hvor differencen kun er 10.000kr men som vi snakkede om før er den ikke magen til. Men på skrift er den så nu……..🤣😂🤣😂🤣
Samtidig påstår Sebastian at den reklamationsret (2år) som man som køber får ved en bilhandel er meget vigtig selvom bilen er dækket 100% af en forhandlergaranti i 2,5år. Det virker også mærkeligt.
Til sidst beskriver han meget nedladende min prissætning som drømme…… helt uacceptabel…..
Som eksempel kan jeg oplyse at den bil vi brugte til at sammenligne min med som kostede 20.000kr mere end deres oprindelige vurdering blev solgt til prisen i går😊

Besvarelse fra Aksel
Useriøst firma som desværre ikke hjalp mig til at købe ny bil, den fandt jeg i stedet på FB.
Retter henvendelse via mail med forespørgsel på bil, venter et par dage og var egentlig ved at give op, kommer svar retur at mail er modtaget og at de vil kontakte sælger, igen går der lang tid før der kommer svar retur, uden at de dog har svaret på mine spørgsmål…..
Det er heldigvis muligt at købe biler andre steder, men var jeg sælger og skulle betale Aksel.nu for at formidle et salg, så ville jeg føle mig snydt.

Besvarelse fra Aksel
Fik solgt bilen, på et døgn. Det var jeg godt tilfreds med. Processen forløb fint, trods software problemer med betalingssystemet. En straksoverførsel løste problemet.

Besvarelse fra Aksel
Trygt og nemt at overlevere bilen ved selve salget. Hurtig respons ved spørgsmål mens sælger var der, på trods af det var søndag aften.