AK AestheticsAnmeldelser

4,8

Roligt og behageligt personale hele vejen rundt. Der blev forklaret tydeligt og lyttet til mine ønsker og fundet den bedste løsning til mig. Afslappet operationsdag, alt forløb roligt og jeg følte m... Se mere

Jeg kan varmt anbefale AK Aesthetics. Min kirurg, Michael (Kbh)har leveret et rigtig flot resultat af min BFO og STR, og jeg er meget tilfreds med forløbet. Han var imødekommende, professionel... Se mere

Jeg har følt mig tryg lige så snart jeg trådte ind i klinikken og blev mødt af det sødeste personale. Jeg kom ind til forundersøgelse hos Anders med ønske om et stort brystløft og implantater. Jeg p... Se mere

Det var trygt og sikkert, og kirug Jacob Astrup og anæstesisygeplejersken, var så omsorgsfulde hele vejen igennem. opvågningen var også rigtig rar, de søde sygeplejersker passede godt på en og holdt ø... Se mere

1. Plastikkirurgisk klinik

Om AK Aesthetics

Hos AK Aesthetics (tidligere AK Nygart) har vi omfattende erfaring og et højt niveau af ekspertise. Vi tilbyder æstetisk plastikkirurgi, injektionsbehandlinger og avanceret hudpleje.

Den nyeste teknologi, state-of-the-art teknikker og metoder samt kontinuerlig forskning og udvikling gør, at vi kan være på forkant med udviklingen. Vores størrelse, brede ekspertise og store behandlingsudvalg er din tryghed. Alle vores klinikker i Norden er udstyret med både specialiseret personale og moderne teknologi, så vi kan levere behandlinger og resultater af højeste kvalitet.

Hos AK Aesthetics møder du altid certificeret og autoriseret personale med stor erfaring. Vores team af plastikkirurger arbejder tæt sammen med hudlæger, sygeplejersker og hudterapeuter, hvilket gør os i stand til at tilbyde dig en skræddersyet helhedsløsning inden for skønhed og velvære.

AK Aesthetics var blandt de første danske udbydere af permanent hårfjerning IPL, fillers-, Botox- og laserbehandling. Med mere end 30 års erfaring er vi blandt de dygtigste behandlere inden for injektions-behandlinger som læbeforstørrelse og rynkereduktion. AK Aesthetics udfører årligt mere end 1.300 kosmetiske brystoperationer og er dermed en af de største aktører på markedet indenfor brystkirurgi.

Tryghedspakker hos AK Aesthetics

Op til 8 års tryghedspakke på implantater

Op til 8 års tryghedspakke på implantater
Med vores tryghedspakke giver vi dig mulighed for gratis korrektion og evt. komplikationsoperationer, hvis der skulle opstå utilsigtede følger af din operation med brystimplantater.

1 år Tryghedspakken er inkluderet i prisen de første 12 måneder efter din primære operation.

8 års Tryghedspakken koster 7.000 kr. ekstra, så du er dækket i 8 år efter operationen.

Da kapseldannelse oftest kommer 2-3 år efter operationen, vil du være langt bedre sikret med en 8 års Tryghedspakke.

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 2 uger

170 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Tak til Jesper trillingaard og nygart!!

Har endelig fået de bryster jeg drømte om!! Tusind tak til Jesper Trillingsgaard og AK Nygart. Jeg har været tryg hele vejen igennem og er bare så glad for resultatet. Også super smart med en app der informere inden og efter operationen. Følte mig generelt rigtig godt informeret under hele forløbet. Kan klart anbefale Jesper !! Han er meget dygtig og har bare givet mig de fineste bryster og ekstra selvtillid. Og også stor ros til personalet som møder en med et smil i receptionen og tager godt hånd om en på opvågningen. Tak 🙏🏼😍

9. september 2025

Meget tillidsvækkende Søde forstående…

Meget tillidsvækkende Søde forstående og meget opmærksomme personale.
Super god oplevelse.
Syntes det er dejligt med beskeder i aftercare. Det er meget betrykkende at få beskederne omkring hvad man kan. Forvænte og hvad der er normalt på givne tidspunkt.
Dem ville jeg ikke undvære.

17. november 2025

Fint

Det er nu gået et år siden min BFO. Jeg valgte (hvad jeg troede) var den mest erfarne kirurg og de dyreste implantater med henblik på at få et flot resultat. Kirurgen har desværre placeret implantaterne for lavt (har fået second opinion hos anden kirurg), så jeg ikke har fået særlig meget fylde over brystet, og man kan se overgangen fra implantatet og eget brystvæv under brystet. Har desuden på nedsat følesans på halvdelen er brysterne, hvilket dog er normalt. Jeg er 28 og havde et lille alm. bryst som udgangspunkt. Ville være pengene værd, hvis de havde kostet 30.000 men 48.000 for et utilfredsstillende resultat er ærgerligt. Arrene blev også ærgerligt nok 4 cm og ikke 2,7/2,5 som de fleste andre kirurger kan lave med de blødeste implantanter, som jeg fik.
Jeg har været til flere kontroller efter, men de tilbyder kun at tage dem ud.
Sygeplejersker og receptionister har været skønne!

4. december 2025
AK Aesthetics-logo

Besvarelse fra AK Aesthetics

Hej. Jeg er ked af at høre at behandlingen ikke levede op til det forventede. Vil du ikke tage kontakt til os på info@aknygart.dk Att. Marie Møller Hansen så vi kan blive lidt klogere på din situation. Mvh Ak Nygart

Jeg har fået lavet både BFO og…

Jeg har fået lavet både BFO og brystløft hos Ak Nygart, og jeg er SÅ glad for hele forløbet. Alle var virkelig søde og tog sig god tid til mig, så jeg følte mig tryg fra start til slut. Hvis der var noget, jeg var i tvivl om, blev det forklaret på en rolig og forståelig måde.
Jakob Astrup – han var super professionel, rigtig behagelig og gav en virkelig tryg følelse under hele processen.
Resultatet er blevet så flot, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse. Kan helt klart anbefale Ak Nygart til andre!

2. september 2025

Tryg og rar oplevelse

Tryg og rar oplevelse
Jeg har fået foretaget et brystløft og fået implantater.
Under hele processen har jeg følt mig kyndig vejledt af Anders.
Jeg har følt mig lyttet til og forstået af ham.
Jeg er virkelig tilfreds med mit resultat og kan kun anbefale andre at tage til AK Nygart.

9. oktober 2025

AK Nygart har været en super positiv…

AK Nygart har været en super positiv oplevelse fra start til slut.
Jeg blev opereret af Anders Ulrik ( fik fjernet mine brystimplantater) han er så dygtig og enorm behagelig, og man føler sig i virkelig i trygge hænder. Tak for et flot resultat!
En varm anbefaling herfra.

26. august 2025

Kirurg Jakob er virkelig sympatisk og…

Kirurg Jakob er virkelig sympatisk og rolig og god til at forklare. Efterforløbet har været godt og trygt. Jeg har fået flere konsultationer pga et af arrene væskede og jeg var en del hævet. Har på intet tidspunkt følt mig utryg

1. oktober 2025

Mega glad og tilfreds med min nye mave.

Mega glad og tilfreds med min nye mave.

Det er nu 3 uger siden jeg fik fortaget min lille maveplastik & fedtsugning af mine dansehåndtag hos kirurg Michael Josiassen og wow sikke en KÆMPESTOR forskel. Jeg kan allerede nu se at mit resultat bliver over al forventning - så jeg er super glad og tilfreds. Michael er virkelig sød, rar og imødekommende, så derfor har jeg følt mig i trygge hænder fra start til slut. En stor anbefaling herfra 🤩

14. oktober 2025

Kun kæmpe anbefaling herfra🥳

Kun kæmpe anbefaling herfra🥳
Fra første møde med kirurg ( Mikkel) følte jeg mig set, hørt og forstået. De mange muligheder omkring valg af implantat gjorde at jeg i sidste ende valgte at stole på de kompetencer Mikkel besidder. Både med valg af mærke af implantat og ml udfra mine ønsker - dette har jeg ikke fortrudt 😘
I dag er det 3 uger siden, jeg blev opereret, alt er gået efter planen og jeg glæder mig til at se det endelige resultat.
Kæmpe anbefaling til AK Nygart ( Mikkel) og den ligeså skønne sygeplejerske Christina.🫶🏻

13. oktober 2025

Sikke en fantastisk oplevelse

Sikke en fantastisk oplevelse, jeg har haft hele forløbet igennem hos Nygart. Lige fra mit første møde med læge Jakob Astrup, til opholdet med de søde sygeplejersker og personalet i det hele taget. Hyggelige omgivelser ☺️
Men det bedste af det hele er, det flotte resultat jeg har fået efter min maveskinsoperation. Jeg er SÅ glad og har aldrig haft så flot en mave før. Jakob har virkelig lavet et FLOT stykke arbejde.
Jeg fik stedet anbefalet af min veninde som også har været under kniven hos Nygart og også er vældig begejstret for sit resultat 🤩 Alt i alt en god, god oplevelse. Jeg følte mig tryg og i gode hænder, så af hjertet TAK ❤️ Lisbeth

16. juli 2025

Det Bedste Privathospital Med Det Bedste Personale ❤️

Jeg har netop lige fået lavet et brystløft hos AK Nygart.
Det hele har virkelig været så gennemført. Allerede inden min forundersøgelse, fik jeg beskeder i appen både fra operationslægen Jesper og sygeplejersken , hvilket har gjort mig tryg hele i forløbet.
På min operationsdag blev jeg mødt, af de sødeste sygeplejersker og receptionist.
Både narkoselægen og min operationslægen var Jesper Mega dygtige, allerede 14 dage efter, er resultatet virkelig flot.
Alle medarbejdere er yderst professionelle, klinikken og operationstuerne er pæne og sterile.
Da jeg vågnede blev jeg opvartet af 2 søde og omsorgsfulde sygeplejersker Tina og Hanne.
Tusind tak til alle medarbejdere i fortjener kanelstang hver dag ❤️
Jeg vil til Hver en tid anbefale AK Nygart❤️

Kærligst Jane Yamini

30. oktober 2025

Brystforøgelse

Jeg fik lavet en BFO hos Nygart start september 2025 og det er simpelhen den bedste beslutning jeg har taget. Anders Ulrik opererede mig og sammen med de super søde og kompetente sygeplejsker, følte jeg mig tryg og i gode hænder, hele vejen igennem forløbet. De har min varmeste anbefaling.
Resultatet er blevet helt fantastisk og lige som jeg ønskede det.
Deres app, hvor man får alt info både før og efter operationen, om hvad man må hvornår osv, er virkelig et godt redskab og gør at det er så nemt at holde sig opdateret.
Tusind tak AK Nygart.

29. oktober 2025

Jeg fik lavet en mommy make-over hos…

Jeg fik lavet en mommy make-over hos AK-Nygart, hvor Michael Josiassen var min kirurg. Jeg fik brystreduktion og fik rettet mine skilte mavemuskler og fjernet overskydende hud fra maven.

Det var en utrolig tryg og rar oplevelse fra start til slut. Michael var meget omsorgsfuld og professionel, og hele personalet på klinikken var helt fantastisk. Jeg følte mig virkelig godt passet på gennem hele forløbet.
Resultatet er helt perfekt – jeg er så tilfreds og glad for, at jeg valgte AK-Nygart og Michael Josiassen. Kan varmt anbefales.

8. oktober 2025

Så tryg og glad for mit valg hos AK Nygart!

Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte AK Nygart til min brystforstørrende operation. Hele forløbet har været trygt og professionelt fra start til slut. Jeg følte mig i de bedste hænder hos både kirurgen Mikkel, sygeplejerskerne og narkoselægen – alle var utroligt dygtige og imødekommende. Servicen var i top, og jeg følte mig godt informeret hele vejen igennem.
Kan varmt anbefale AK Nygart til andre, der overvejer en brystoperation!

7. oktober 2025

Brystforstørrende operation

Jeg blev opereret af Anders Ulrik og oplevelsen kunne ikke have været bedre han var sød og imødekommende og han får en til at føle sig i trykke hænder og så er resultatet også blevet lige som jeg ville have det.

8. juli 2025