AK AestheticsAnmeldelser

4,8

Roligt og behageligt personale hele vejen rundt. Der blev forklaret tydeligt og lyttet til mine ønsker og fundet den bedste løsning til mig. Afslappet operationsdag, alt forløb roligt og jeg følte m... Se mere

Jeg kan varmt anbefale AK Aesthetics. Min kirurg, Michael (Kbh)har leveret et rigtig flot resultat af min BFO og STR, og jeg er meget tilfreds med forløbet. Han var imødekommende, professionel... Se mere

Jeg har følt mig tryg lige så snart jeg trådte ind i klinikken og blev mødt af det sødeste personale. Jeg kom ind til forundersøgelse hos Anders med ønske om et stort brystløft og implantater. Jeg p... Se mere

Det var trygt og sikkert, og kirug Jacob Astrup og anæstesisygeplejersken, var så omsorgsfulde hele vejen igennem. opvågningen var også rigtig rar, de søde sygeplejersker passede godt på en og holdt ø... Se mere

1. Plastikkirurgisk klinik

Om AK Aesthetics

Hos AK Aesthetics (tidligere AK Nygart) har vi omfattende erfaring og et højt niveau af ekspertise. Vi tilbyder æstetisk plastikkirurgi, injektionsbehandlinger og avanceret hudpleje.

Den nyeste teknologi, state-of-the-art teknikker og metoder samt kontinuerlig forskning og udvikling gør, at vi kan være på forkant med udviklingen. Vores størrelse, brede ekspertise og store behandlingsudvalg er din tryghed. Alle vores klinikker i Norden er udstyret med både specialiseret personale og moderne teknologi, så vi kan levere behandlinger og resultater af højeste kvalitet.

Hos AK Aesthetics møder du altid certificeret og autoriseret personale med stor erfaring. Vores team af plastikkirurger arbejder tæt sammen med hudlæger, sygeplejersker og hudterapeuter, hvilket gør os i stand til at tilbyde dig en skræddersyet helhedsløsning inden for skønhed og velvære.

AK Aesthetics var blandt de første danske udbydere af permanent hårfjerning IPL, fillers-, Botox- og laserbehandling. Med mere end 30 års erfaring er vi blandt de dygtigste behandlere inden for injektions-behandlinger som læbeforstørrelse og rynkereduktion. AK Aesthetics udfører årligt mere end 1.300 kosmetiske brystoperationer og er dermed en af de største aktører på markedet indenfor brystkirurgi.

Tryghedspakker hos AK Aesthetics

Op til 8 års tryghedspakke på implantater

Op til 8 års tryghedspakke på implantater
Med vores tryghedspakke giver vi dig mulighed for gratis korrektion og evt. komplikationsoperationer, hvis der skulle opstå utilsigtede følger af din operation med brystimplantater.

1 år Tryghedspakken er inkluderet i prisen de første 12 måneder efter din primære operation.

8 års Tryghedspakken koster 7.000 kr. ekstra, så du er dækket i 8 år efter operationen.

Da kapseldannelse oftest kommer 2-3 år efter operationen, vil du være langt bedre sikret med en 8 års Tryghedspakke.

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 2 uger

170 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Brystløft

Jeg fik foretaget et brystløft af Anders Ulrik, og resultatet er her tre uger efter operationen virkelig flot. Jeg følte mig tryg fra første møde med ham, og på operationsdagen var det hele en meget positiv oplevelse fra både sygeplejersker og læger. Tiden efter er gået helt uden problemer så kan klart anbefale AK Nygart

7. januar 2026

Anders Ulrik

Jeg vil meget gerne give min allerbedste anbefaling til Anders Ulrik, som var min kirurg i forbindelse med en kosmetisk operation
Resultatet er langt over al min forventning
Der er end ikke gået en uge, og allerede nu er resultatet så flot, harmonisk og smukt
Jeg er dybt imponeret
Anders Ulrik er et utrolig behageligt menneske
Han forklarer hele vejen igennem, hvad han gør og vigtigst af alt hvorfor han gør det
Det gav mig en enorm tryghed og ro gennem hele forløbet
Jeg har haft nul smerter, udover lidt prikken og spændinger indimellem, hvilket jo er helt forventeligt
De eneste bivirkninger, jeg har haft, stammer fra narkose og morfin den første uge i form af let svimmelhed og træthed.
Det er svært at finde de helt rigtige ord til at beskrive Anders Ulrik og hans arbejde
Det, han har lavet, er simpelthen virkelig smukt
Man kan mærke, at han har både stor faglighed, erfaring og æstetisk sans 🙏🏽💗

Jeg kan på det varmeste anbefale Anders Ulrik👌🏼🌿🙏🏽

21. januar 2026

BFO og kirurg Anders Ulrik

Jeg fik lavet BFO af kirurg Anders Ulrik, god kompetent til sit arbejde og har fået et perfekt resultat af hans arbejde. Oplevede ingen komplikation, trods for en stram muskler på den ene siden, sikrede han sig, før jeg forlod opvågning og tog hjem, at alt var i orden. og jeg kunne gå derfra med ro i maven og fokuser på min heling. Her til min 3 måneders kontrol var alt som det skulle være, og jeg har fået perfekt bryster og min heling går som den skal, fordi jeg har fuldt de anvisninger der blev givet med og hvis jeg har været i tvivl, kun jeg bare skrev eller ringe også var der svar med det samme. Alt i alt en helt igennem fantastisk oplevelse.

23. januar 2026

Jeg har fået foretaget en brystforstørrende operation

Jeg har fået foretaget en brystforstørrende operation hos Anders Ulrik og har følt mig utrolig godt taget imod fra allerførste konsultation. Anders var grundig, ærlig og meget vejledende. Jeg var i tvivl mellem to størrelser og ønskede mere fylde, men stadig et naturligt udtryk. Anders gennemgik forskellene i udseende grundigt og kom med sine faglige anbefalinger – og jeg er meget glad for, at jeg fulgte dem. Resultatet er smukt og meget naturligt.

Anders er sød, venlig og imødekommende og skaber et trygt rum, hvor der er plads til alle spørgsmål. På operationsdagen gennemgik vi igen det, vi havde aftalt, og både Anders og det øvrige personale var ekstremt omsorgsfulde og professionelle – både før, under og efter operationen samt på opvågningen.

Efterfølgende har jeg haft kontakt med Nygaard ved et par lejligheder med spørgsmål, og hver gang er jeg hurtigt blevet kontaktet med svar. Hele forløbet har været trygt, professionelt og meget positivt.

Jeg kan på det varmeste anbefale Anders Ulrik og AK Nygart

21. oktober 2025

En god og tryg oplevelse

En rigtig god, nærværende og professionel oplevelse fra start til slut, blandt alle personaler ved AK Nygart, Aarhus. Blev opereret ved kirurg Mikkel Rindom, som har givet god information og vejledning igennem hele forløbet, hvilket har gjort det til en tryg oplevelse fra start til slut. Jeg har fået foretaget et stort brystløft samt fået implantater og må bare sige at han har lavet et virkelig flot resultat, som jeg er meget glad og tilfreds med.

17. november 2025

God oplevelse

Jeg fik udskiftet mine implantater og fik et brystkræft som jeg er glad for. Jeg blev opereret af Jakob og synes jeg fik en rigtig god behandling, så giver de bedste anbefalinger herfra.

23. september 2025

BFO anmeldelse

Jeg har fået det flotteste og mest naturlige resultat. Min kirurg Jacob var god til at lytte til min krav og forventninger, og levede flot op til dem. Udover det var de gode til at tage telefonen, hvis jeg havde nogle spørgsmål, og derfor kunne jeg altid være i kontakt med klinikken. Kunne ikke have valgt et bedre sted at få lavet min BFO grundet god service og flot resultat. 😊

18. november 2025

Jeg fik lavet en BFO tilbage i…

Jeg fik lavet en BFO tilbage i september, af Anders Ulrik.
Og jeg har hele vejen igennem følt mig tryg og i gode hænder hos Anders og af personalet på opvågningen.
Anders lyttede til mine ønsker og sammen blev vi enige om den form og størrelse der passede bedst til min fysik og ønsker.
Jeg er ovenud tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale at få Anders som kirurg, eller generelt nygart, har kun mødt venligt personale hele vejen igennem.

18. september 2025

Meget glad

En degligt oplevelse, og jeg er meget tilfreds med resultatet af brystforstørrelsen. En stor tak til kirurg Jacob og alt personalet på Nygart. De var alle søde og hjælpsom jeg anbefaler Nygart og Jakob Astrup

6. oktober 2025

Jeg er blevet taget godt imod fra start…

Jeg er blevet taget godt imod fra start til slut. Mikkel har virkelig forstået at lytte til mine ønsker om et helt naturligt udseende bryst, har fået super god vejledning både før under og efter operationen. De bedste penge jeg nogensinde har brugt på mig selv.

1. oktober 2025

Super kompetente personaler

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En oplevelse jeg aldrig vil glemme tusind tak, Nygart

Mit forløb hos Nygart har betydet mere for mig, end jeg kan beskrive med ord. Fra første kontakt inden operationen følte jeg mig mødt med ægte omsorg, forståelse og respekt. Jeg blev lyttet til, taget alvorligt og guidet trygt igennem hele processen, hvilket fjernede meget af den nervøsitet, jeg havde.

På operationsdagen blev jeg mødt af et fantastisk team, som udstrålede ro, professionalisme og varme. Jeg følte mig tryg hele vejen og havde fuld tillid til dem, der tog sig af mig.

Efter operationen og under min overnatning blev jeg passet utrolig godt. Personalet var nærværende, opmærksomme og meget omsorgsfulde. Jeg følte mig aldrig alene eller utryg kun i gode hænder.

Jeg er dybt taknemmelig for mit forløb hos Nygart og kan på det varmeste anbefale dem. Det er tydeligt, at de ikke bare er dygtige fagligt, men også brænder for deres patienter.

18. december 2025

Fjernelse af implantater og stort brystløft

Har fået fjernet mine implantater og lavet et stort brystløft af Jesper d. 22-12-25 kan selfølgelig ikke bedømme det færdige resultat endnu, men er ovenud tilfreds med det foreløblige resultat , jeg havde slet ikke regnet med at det kunne blive så fint. Ud over Jespers fine arbejde har jeg stor ros til sygeplejersken som har været med i hele forløbet hun har været sød, imødekommende, professionel mv. lige som det øvrige personale har været søde og smilende. Jeg har virkelig følt mig i gode hænder både får operationen , under operationen og nu her efter operation. Kan varmt anbefale dette sted til andre. Så 5 STORE stjerner herfra mvh. Randi

22. december 2025

Min valg af Ak Nygart har været meget vellykket og med stor tilfredshed

Min valg af Ak Nygart har været meget tilfredstillende. Der har fra start været en god og meget tryg kommunikation, der gjorde at jeg ikke opsøgte andre steder. Personligt blev jeg modtaget godt på klinikken af alle og fik en rigtig fin vejledning af min læge-hvordan han kunne forstille sig, at min operation kunne hjælpe mig. Jeg følte mig hørt og forstået og samme læge fortog indgrebet. Appen der efterfølgende fulgte op på operationen og de tiltag man skal følge, er meget beskrivende og tryg i efterforløbet. Selve mit indgreb er virkelig blevet flot, det er blevet meget ægte på min krop og jeg er overrasket over, hvor hurtigt det er healet og blevet en naturlig del af mig. Så jeg vil altid anbefale Nygart som et sted, hvor man skal tage sin første samtale.

28. december 2025

BFO hos AK nygart 🍒

Jeg fik lavet en BFO hos AK nygart i København d. 6. Oktober 2025, og jeg er rigtig glad for resultatet🥰mine bryster er blevet så flotte og den perfekte størrelse og fylde. Jeg fik 350cc HP implants. Jeg blev opereret af Anders Ulrik. Han er rigtig venlig, behagelig at snakke med, forstående og udfører et fantastisk arbejde. Han forstod præcis hvad jeg ønskede mig, og det fik jeg også🥹

I dag er det 3 måneder siden min operation, og til min kontrol i dag var alt som det skulle være, ingen problemer, ingen komplikationer på noget tidspunkt andet end de forventelige smerter osv. i starten 😊

Jeg kunne ikke være mere tilfreds med mit forløb, og er rigtig glad for at jeg valgte AK nygart som klinik og Anders Ulrik som kirurg☺️
Alt det personale som var inde over mit forløb var også fantastiske, så tusinde tak til alle☺️

Jeg vil klart anbefale dem❤️

6. januar 2026

En kæmpe anbefaling herfra

En kæmpe anbefaling herfra. Fra forundersøgelse til operation og efterundersøgelse. Anders skabte professionalisme og tryghed under hele forløbet. Det var tydeligt at han var ude på at skabe det bedst mulige resultat og var tydelig omkring forventelige resultater.
Udover at være en virkelig dygtig kirurg er han et yders behageligt menneske, der ikke kun har fokus på dig som patient, men som menneske.
Fem ægte stjerner herfra ⭐️

3. juni 2025

Varm anbefaling

Rigtig god vejledning. Får en til at føle sig tryg. Kan varmt anbefale at hente deres app som fortæller dig hvad du kan undervejs i dit forløb efter operationen. Venligt personale.

12. november 2025