AJ Produkter - Danmark Anmeldelser

3,6

Absolut værste reklamefilm. Nu har jeg set omkring 4 forskellige med kvinden som snakker engelsk. Jeg har aldrig oplevet noget så kedeligt, drenende og utilfredsstillende. Produkterne er sikkert go... Se mere

Vil til enhver tid anbefale AJ produkter👍 Jeg kom så til at bestille det forkerte produkt og opdagede det lidt sendt🥴 egen fejl da jeg var lidt blind 👓 men deres kundeservice (vinnie P) var utrol... Se mere

Jeg har netop modtaget min ordre fra AJ produkter. Der var problemer, fordi jeg havde opgivet en ufuldstændig adresse - altså min fejl, men fejlen og deraf opståede problemer blev løst effektivt og ve... Se mere

Jeg har ansøgt om køb af et garderobeskab til min virksomhed, så mine medarbejdere har noget opbevaring af deres egendele. Jeg har fået hjælp fra start til slut angående valg af det helt rigtige s... Se mere

1. Kontormøbelforretning
  2. Varehus

AJ Produkter har mere end 40 års erfaring med indretning og tilbyder altid overraskende meget til kontor, skole, lager og industri. Hos os finder du tusindvis af kvalitetsprodukter til den bedste pris. Vi tilbyder også kundetilpassede løsninger - alt til en bedre arbejdsplads.

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

100 % tilfredsstillelse

Jeg har fået hjælp fra start til slut angående valg af det helt rigtige skab, samt hvilke ekstra tilvalg, som ville have værdi for mig og mine ansatte.

Jeg har fået et glimrende service og er 100 % tilfreds med købet af min vare og kvaliteten.
Skabet har levet op til alle mine forventninger og jeg vil helt klart foreslå AJ Produkter til andre virksomheder.

30. november 2017

Elendig "service" & billigt bras

LÆS dette!
Ja, hvor skal man starte?
AJ lover hurtig levering, den overholder de ikke. Med en uges forsinkelse leveres, halvdelen af bestillingen, hvorefter man forsøger at argumentere for, at man HAVDE udtrykt at dele af leverancen ikke var på lager og derfor først leveres halvanden måned senere!!
Når man så kikker nærmere på produkterne så er kvaliteten af den ringeste karakter. De bærer tydelig præg af kineser "kvalitet" og det eneste man tænker ved det blotte syn af alle produkterne er, hvor længe mon de holder??
Samtidig sidder der en receptionist som har den holdning, at deres produkter skulle være god kvalitet, hvilket hun dog ikke kan uddybe nærmere. (Altså det er god kvalitet i forhold til andet på markedet, jeg ved dog ikke selv hvorfor det er bedre kvalitet.)
De taler pænt, alt imens de håndterer dig på en kommunikationsmæssig korrekt facon, taget ud af en hver lærebog om god kommunikation med "besværlige kunder"
Eksempel: Jeg forstår at du er utilfreds med, at vi ikke overholder vores leveringstider og samtidig forsøger at overbevise dig om, at vi allerede har fortalt, at vi ikke ville overholde dem. Vi ved dog godt at dette ikke er sandt, men dette er vi kede af.
Jeg forstår at du er af den opfattelse at det er dårlig kvalitet, etc. etc.

Man bliver lidt træt af denne forstående situation når det man så samtidig mødes med er: Du kan sagtens levere møblerne tilbage, der vil dog komme fragt gebyrer på og gebyrer for at vi ikke kan videresælge produkterne. Alt i alt vil du tabe et betydeligt beløb på vores bras, dette er vi dog kede af!

Vi kommer aldrig til at lægge en krone mere hos AJ Billig Produkter!

25. august 2016

Fantastisk service

Jeg har købt et stort whiteboard. Desværre skete der en skade ved den første levering, da det var blevet bøjet.
Da jeg kontaktede ajprodukter, blev der uden tøven sendt en ny afsted!

Så selvom det gik lidt galt første gang, var aj's håndtering af sagen helt i top!

21. april 2015

Fantastisk service

havde en hastesag i firmaet og ringede til Lizzie fra AJ produkter for at høre om hun kunne hjælpe mig, ikke bare havde de det jeg skulle bruge men vi fik også en helt fantastisk service fra dem.
Jeg kan klart anbefale dem.

31. oktober 2014

Vil meget gerne anbefale AJ Produkter!

Jeg bestilte en stolevogn - var lidt i tvivl om jeg fik den angivne webkampagnerabat, men fik straks svar på min mail m. forespørgsel. Den er ankommet med fragtmand i dag - 2 dage efter bestillingen og rabatten er selvfølgelig trukket på fakturaen. Kan kun anbefale AJ Produkter!

15. oktober 2014

Meget fin behandling.

Jeg købte en kontorstol ved AJprodukter, som desværre viste sig at have en konstruktionsfejl i ryglænet. Den blev uden videre sniksnak byttet til en anden tilsvarende, som desværre efter nogen tid udviste den samme fejl.
Den blev også byttet til en hel anden type, som ikke kan få den fejl.
Det har været en usædvanlig god oplevelse, bortset fra det ærgerlige i at få en fejlbehæftet vare, at firmaet i den grad har været deres ansvar bevidst.
Selv om det efterhånden har været en gevaldig underskudsforretning at handle med mig i denne sammenhæng, har der ikke været det mindste mukkeri.
5 stjerner!!

mvh
Knud Madsen

8. maj 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (120 anmeldelser)