Absolut værste reklamefilm. Nu har jeg set omkring 4 forskellige med kvinden som snakker engelsk. Jeg har aldrig oplevet noget så kedeligt, drenende og utilfredsstillende. Produkterne er sikkert go... Se mere
Vil til enhver tid anbefale AJ produkter👍 Jeg kom så til at bestille det forkerte produkt og opdagede det lidt sendt🥴 egen fejl da jeg var lidt blind 👓 men deres kundeservice (vinnie P) var utrol... Se mere
Jeg har ansøgt om køb af et garderobeskab til min virksomhed, så mine medarbejdere har noget opbevaring af deres egendele. Jeg har fået hjælp fra start til slut angående valg af det helt rigtige s... Se mere
AJ Produkter har mere end 40 års erfaring med indretning og tilbyder altid overraskende meget til kontor, skole, lager og industri. Hos os finder du tusindvis af kvalitetsprodukter til den bedste pris. Vi tilbyder også kundetilpassede løsninger - alt til en bedre arbejdsplads.
Roholmsvej 14A, 2620, Albertslund, USA
- info@ajprodukter.dk
- ajprodukter.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Vær beredt på spam som du ikke kan stoppe
Handler du hos AJ Produkter skal være forberedt på at modtage deres produktkataloger i posten for altid? Jeg har bedt dem om at stoppe fire gange nu, uden held. De bekræfter hver gang at reklamer er afmeldt, men modtager fortsat reklamer fra dem. Spild af tid og et miljøsvineri.

Besvarelse fra AJ Produkter - Danmark
Ingen plads til fejl her !
Hos Aj produkter er der ikke plads til fejl, jeg havde fået tastet en forkert dato ind som betalingsdato og min faktura blev derfor ikke betalt til tiden, 100% min fejl, det erkender jeg blankt.
Men frem for at sende en påmindelse, så fejlen kan bliver rettet, går man direkte til at pålægge rykkergebyr, det er de selvfølgelig i deres gode ret til, men er det god service ?
Efter at have set de andre anmeldelser på Trustpilot, samt min egen oplevelse, valgte jeg at resten af mine møbel indkøb (kr. 60.000) gik til anden leverandør.

Besvarelse fra AJ Produkter - Danmark
14 dage efter er pengene stadig ikke retur..…
Hævet penge for annulleret ordre 30/11 ok det sagde de.
At jeg må ringe for 2 gang, 14 dage efter de har modtaget mine penge, for at få dem retur, det er da en anden sag.
Normalt tar det 3-5 hverdage at få penge retur fra et velrenommeret firma.
Deres svar! Vi vidste ikke at vi skulle gøre det manuelt...
Altså sende penge retur manuelt, for en vare der ALDRIG forlod firmaet.
What 🤔
Havde tidligere skrevet om at jeg gerne…
Havde tidligere skrevet om at jeg gerne ville købe filtsko hos dem, men at forsendelsen på 150 kr. var lige dyrt nok.
Så modtog jeg en besked om at de godt var klar over at når man bestilte så små vare så er 150 kr mange penge.
Fik derefter en fri forsendelse af de filtsko som jeg havde kik på.
Tak for jeres forståelse 👍 jeg glæder mig til at modtage varen
Mvh Kjeld
Nu har jeg modtaget pakken med 16 filtsko og jo de er super gode 👍 håber de er med til at holde min gulve fine over længere tid. Tak for god service
Mvh Kjeld
Jeg skulle bruge et reolkryds
Jeg skulle bruge et reolkryds, men blev forbløffet over fragtomkostninger! Et lille ring til kundeservice og så fandt vi en super løsning. Der var fin betjening og ingen ventetid :)

Besvarelse fra AJ Produkter - Danmark
Reservedel til næsten 2 år gammelt…
Reservedel til næsten 2 år gammelt hævesænkebord blev leveret uden omkostninger til trods for at jeg selv havde ødelagt den. Det er nærmest for meget af det gode. I har sikret jeg mit firmas fremtidige ordrer.
Virkelig god service på reklamation
Virkelig god service på reklamation, har købt et lækkert kvalitets skrivebord hos Aj Produkter hvor jeg fandt en meget lille fejl på overfladen 2 måneder senere, hvortil jeg skriver til dem om man kan lappe/fixe denne på en smart måde, men det kunne desværre ikke lade sig gøre, så jeg fik tilsendt en helt ny bordplade, hvilket var super fin service!
Så kommer man helt sikkert tilbage som kunde igen 😃👍🏻

Besvarelse fra AJ Produkter - Danmark
Stort udvalg og fornuftige priser
Stort udvalg og fornuftige priser, har handlet der en del igennem mit arbejde, altid flinke folk man snakker med, vil i fremtiden også benytte jer.

Besvarelse fra AJ Produkter - Danmark
Hæver penge inden varen afsendes
Jeg bestilte og betalte et klapbord den 13.10. Pengene blev hævet den 15.10 og de skrev at bordet leveres i uge 47.
AJ svarer ikke på, hvorfor de hæver penge inden afsendelse af varen når det er ulovligt
Jeg har heller ikke hørt mere om hvornår de så leverer bordet

Fin kundeservice
Jeg har netop modtaget min ordre fra AJ produkter. Der var problemer, fordi jeg havde opgivet en ufuldstændig adresse - altså min fejl, men fejlen og deraf opståede problemer blev løst effektivt og venligt af kundeservice. Tak for det. Jeg er for dem en lille ubetydelig privatkunde, men fik alligevel top-service. Det er når der opstår problemer man mærker en forretnings etik og service. Min bedste anbefaling.

Troværdig samarbejdspartner
Jeg har i mange år købt møbler fra AJ Produkter til virksomheden. De har altid overholdt leveringsaftalerne samt haft en god service. Møblerne er forsvarlig pakket ind ved levering.

Til UG kryds og bolle.
Mit job handlede en kontor sidde bold hos AJ, som var utæt. De har den bedste service, og hurtig tilbagemelding. Ingen bøvl eller fekundek. Vi fik straks tilsendt en ny.

Besvarelse fra AJ Produkter - Danmark
Lyn hurtig svar på spørgsmål

Besvarelse fra AJ Produkter - Danmark
Har sjælendt fået bedre service
Har sjælendt fået bedre service. 5 kæmpe stjerner til AJ Produkter og særligt til Karina!! :-)

Noget lang leveringstid
Noget lang leveringstid, men produktet er fint.
Blev noget overrasket over leveringstiden, da jeg overhoved ikke havde fået den opfattelse da jeg kiggede på siden at det ikke var lagervare jeg havde bestilt.
Men når produktet endelig kom frem, så var det et godt produkt.
I tvivl om jeg vil handle der igen, da jeg kan se andre har samme oplevelse med levering og har ikke rigtig lyst til at vente en så lang tid på varer når jeg bare kan finde alterntiv hos andre og få leveret undenfor få dage.
Leveringstid er under alt kritik.
Leveringstid er under alt kritik.
Vi har ventet over 1 måned på hylder og tilmed ingen info da dato flytter sig.
Det "opdager" vi selv da vi kontakter dem på forventet leveringsdato. Mail med ny dato kommer først dagen efter forventet dato.

Besvarelse fra AJ Produkter - Danmark
Jeg har handlet en gang hos AJ…
Jeg har handlet en gang hos AJ produkter. Det gik sådan set fint nok. Efterfølgende bliver de ved med at sende deres kæmpe store (Dobbelt størrelse Ikea katalog) ud til mig flere gange om året. Er det ikke på tide at AJ produkter følger lidt med tiden og skipper udsendelse af kataloger og tror på at deres kunder godt kan finde deres hjemmeside og bestille derfra. Men ikke mindst bør AJ produkter tænke på miljøet og helt droppe dette katalog. Jeg vælger i hvert fald AJ produkter fra når jeg skal handle....både som privatperson men også i min jobfunktion.
Til info har jeg bedt dem om at slette mig fra deres udsendelsesliste, så håber ikke jeg får flere fremadrettet.

Under al kritik
Under al kritik. Har lige været i kontakt med en af jeres medarbejdere der fortæller at min vare først bliver leveret d. 23 december selvom at der står 3-5 dages levering. Godt nok en dårlig forretningsmodel. Sidste gang jeg køber noget fra jer..

Besvarelse fra AJ Produkter - Danmark
Har bestilt 2 gange (har dog annulleret…
Har bestilt 2 gange (har dog annulleret 2. bestilling) håbløs lang leveringstid og dyr fragt. NÅR produkterne endelig kommer er de dog fine.