Banner for Parket schuren | AJM van Houdt Parketrenovatie

Parket schuren | AJM van Houdt Parketrenovatie Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een geweldige vloer is opgeleverd. Heel blij mee. Daarnaast is communicatie helder en prettig. Tot slot was onze parketteur later, maar er kwam iemand de sleutel ophalen zodat wij gewoon op tijd richt... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na grondig schuren en polijsten ziet m’n eikenvloer -met 3 lagen 2 componenten lak- er na 20 jaar weer prachtig uit! Vakwerk 👍. De communicatie met zowel Ricardo als Albert verliep perfect. Na afloop... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super goeie service, de heren waren snel en grondig te werk gegaan en het eindresultaat was precies zoals beloofd! Super blij mee dank jullie wel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De vloer ziet er goed uit. De parketteur was erg aardig, correct en meedenkend. Wel hadden we misschien liever een zijdeglans afwerking gehad in plaats van een matte. Dat zou vooraf wellicht beter kun... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Trægulvlægning
  2. Byggeselskab
  3. Omlakering af gulve
  4. Gulvlægger
  5. Omlakering af trægulve

Skrevet af virksomheden

Over AJM Van Houdt Parketrenovatie AJM Van Houdt Parketrenovatie is al jarenlang een vertrouwde specialist op het gebied van parketvloerrenovatie, parket schuren en vloeronderhoud. Met oog voor detail, vakmanschap en passie voor hout zorgen wij ervoor dat elke vloer zijn oorspronkelijke glans en karakter terugkrijgt. Of het nu gaat om een kleine opfrisbeurt of een volledige renovatie van uw houten vloer: wij leveren altijd maatwerk van de hoogste kwaliteit. Wij werken met moderne apparatuur en stofvrije schuurtechnieken om zo comfortabel mogelijk in bewoonde situaties te kunnen werken. Ons team staat bekend om zijn precisie, betrouwbaarheid en duidelijke communicatie — van de eerste kennismaking tot aan de oplevering. We geven persoonlijk advies op basis van uw vloer en wensen, en denken mee over afwerkingen zoals olie, lak of hardwax. Zowel particulieren als bedrijven vertrouwen op onze expertise bij het onderhouden, schuren en behandelen van vloeren. We streven ernaar om niet alleen mooie, maar ook duurzame resultaten te leveren, zodat uw vloer jarenlang mee kan gaan. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Ontdek zelf waarom zoveel klanten AJM Van Houdt aanbevelen voor parketrenovatie.

Onze belofte

Skrevet af virksomheden

Toegewijde vakmanschap, persoonlijke service
Bij AJM Van Houdt behandelen we elke klant met aandacht, respect en transparantie. We luisteren naar uw wensen, geven eerlijk advies en leveren vakwerk met zorg en toewijding. Uw vloer is bij ons in vertrouwde handen
Van renovatie tot perfectie
Van schuren tot afwerken en onderhouden: wij begeleiden u in elke stap van de parketrenovatie. Met oog voor detail en liefde voor hout zorgen wij voor een resultaat dat jarenlang meegaat.

Kontaktoplysninger

Promotion box for Parket schuren | AJM van Houdt Parketrenovatie

NU tijdelijk 10% Korting op uw offerte!

Geef uw vloer een nieuw leven, nu met 10% korting op de werkzaamheden!

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

625 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

107 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Wist niet wat ik zag

Vandaag thuis gekomen, nadat vorige week de vloer geschuurd en in de lak is gezet.
Kan niet anders zeggen dan dat de mannen er weer een top van vloer van hebben gemaakt

7. april 2025
Parket schuren | AJM van Houdt Parketrenovatie-logo

Besvarelse fra Parket schuren | AJM van Houdt Parketrenovatie

Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie. Wat fijn om te horen dat u zo verrast was bij thuiskomst en dat het resultaat boven verwachting is. We streven ernaar om elke vloer weer in topconditie achter te laten, dus dit soort terugkoppeling is voor ons en ons team ontzettend waardevol. Geniet van uw vernieuwde vloer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Visgraat parket weer als nieuw

Goede communicatie. Scherpe prijs vergeleken met anderen die ik checkte. Opties doorlopen en voor mij de beste keuze gemaakt. Bestaande visgraat is daarna in twee dagen tijd gerenoveerd. Het ziet er weer als nieuw uit.

31. marts 2025
Parket schuren | AJM van Houdt Parketrenovatie-logo

Besvarelse fra Parket schuren | AJM van Houdt Parketrenovatie

Beste Joost, dank voor je zorgvuldige review. Fijn dat je onze communicatie, werkwijze en prijsstelling zo hebt gewaardeerd. We zijn blij dat het visgraatparket er weer als nieuw uitziet en dat je tevreden terugkijkt op het hele proces. Veel plezier met het resultaat!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Vloer laten renoveren in mijn nieuw…

Vloer laten renoveren in mijn nieuw aangeschafte woning.

Ik heb schriftelijk geklaagd toen na de behandeling van de eikenhouten vloer aldaar strepen en drie grote en in het oog springende donkere vlekken verschenen waren op de vloer in de woonkamer - die eerst niet zichtbaar waren.

Na mijn schriftelijke klacht is de eigenaar op bezoek geweest voor een korte inspectie, waarin een en ander door hem werd uitgelegd. De uitleg klonk op zich plausibel en aanvaardbaar. Helaas werd mijn verzoek om deze uitleg per e-mail te ontvangen van de hand gewezen. Dat vind ik toch jammer.

De rest van de kamers was prima afgewerkt, op hier en daar wat onvolkomenheden na, die men mijns inziens bij dit soort klussen op de koop toe moet nemen.

De communicatie vooraf was erg goed en de afspraken konden makkelijk en soepel worden gemaakt. In dat kader is er verder niets op aan te merken.

26. marts 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Resultaat oke, communicatie zeer slecht

Ik heb er moeite mee een slechte ervaring te delen, zeker om het feit dat andere mensen hier een goede ervaring hebben gehad. Hoogst waarschijnlijk alleen bij mij dan, maar wilde het wel delen.

TL;TR: Laat ik vooropstellen, het resultaat van de vloer is okisch, ik had beter verwacht maar als dit is wat het is, ben ik er oke mee.
Waar het mis is gegaan met het bedrijf is de communicatie en het na bijna twee maanden nog altijd niet retourneren van mijn sleutels, ook na 4x vragen.
Overigens zodra het factuur binnenkwam heb ik direct alles betaalt. Er vanuit gaand dat ze het netjes zouden oplossen (benzinekosten/sleutelbos retourneren) wat niet is gebeurt.

Mijn ervaring:
Het was begin Februarie waarbij van houdt mijn vloer kwam doen. Ik kreeg een dag van te voren een heel ander tijdsstip door dan aanvankelijk werd gemeld, kan ik mij in vinden, ook door de griep epidemie vind ik dat je flexibel moet zijn als klant. Netjes de sleutels op de dag gegeven aan de werklui, alles leek oke. En zij namen mijn sleutels mee voor de dag erna. Daarna ging het eigenlijk volledig mis, want de dag erna werd ik op mijn werk door de werklui gebeld dat ik niet thuis was en ze niet naar binnen konden komen (blijkbaar een andere groep werklui dan de dag ervoor), ik moest vanuit mijn werk naar huis komen met een nieuwe set sleutels. Ik heb dit toen gedaan en telefonisch gemeld bij Van Houdt. De sleutels lagen nog bij hen op kantoor (?) Op dat moment hadden ze twee sets sleutels. Ik had zelf nog maar 1 paar.
Een ander punt is dat ik telefonisch had besproken om wat reparaties te doen aan mijn vloer, evt tegen betaling. Ik heb dit niet op mail staan dus ik vind dat ik ze hier niet op mag beoordelen want geen bewijs. Ik heb ze later gebeld hoe ik dit zelf kan doen, en kreeg hier advies over. Begrijpelijk laat je dit liever doen door een bedrijf die hier kennis over heeft, want resultaat is niet zo.

Ik hou het voor nu hierbij maar wees in ieder geval bewust van dat het dus fout kan gaan met dit bedrijf met goede beoordelingen wanneer ze met verschillende werklui te maken hebben.

5. februar 2025

Vloer terug als nieuw!

Professioneel, snel, punctueel, eerlijk, komen hun beloftes na.
Onze oude, beschadigende eiken parket, die oranje was uitgeslagen, was aan vervanging toe. In plaats van een volledige nieuwe vloer te leggen, kozen we voor restauratie, volledig afschuren tot blank hout en opnieuw in oliën met antieke olie+ matte lak. Schitterend resultaat: we hebben een nieuwe parket voor 1/3 van de prijs. Dit is een zeer mooi staaltje van eerlijk advies. ( ze hadden ons ook een nieuwe parket kunnen verkopen maar dat deden ze niet. Dat is ook nog eens beter voor het milieu ) . En het telefoontje van Rene, 3 dagen na afwerken, om te vragen of we helemaal tevreden waren, was de 🍒 op de taart.
Binnen 3 maanden gaan we de rest van het huis ook laten aanpakken door hen.

23. marts 2025

Oude vloer mooi opgeknapt

Tevreden over het eindresultaat, vloer is mooi opgeknapt. Parketteur was erg kundig, en overlegde alles dat hij deed om het gewenste resultaat te bereiken, gaf ook duidelijk de mogelijkheden en onmogelijkheden aan met onze oude vloer. De prijs tov parketwinkels in de nabije omgeving was erg goed.

23. februar 2025

Top!

Goede communicatie vooraf. Vriendelijke, professionele mensen. Werkten netjes en vlot. Prachtig resultaat!

11. marts 2025

Eiken vloer opgeknapt

Onze eiken vloer die jarenlang door de vorige bewoner met olie was onderhouden werd door Sjoerd behandeld. Schuren, polijsten, lakken. Een geweldig resultaat waar we ontzettend blij mee zijn.
Niet alleen een aanrader door zijn kwaliteiten als vakman maar zeker ook in de omgang. Heldere uitleg, prima advies, betrokken. Kortom: Alle wat je als klant van van Houdt vloeren zoekt mag er zijn zeker als Sjoerd de klus klaart.

28. februar 2025

Prima resultaat en planning

Wij hebben al onze parketvloeren van ons nieuwe appartement door Van Houdt laten schuren en lakken. De vloeren waren behoorlijk beschadigd en zeer donker afgewerkt. Na het lakken en schuren van Van Houdt is het heel erg mooi geworden en de structuur van het hout is nu volledig teruggekomen.
Prima planning en keurig op tijd uitgevoerd.
Een prachtig resultaat en ook een compliment aan René du Bois, die het werk heeft uitgevoerd.

10. marts 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Slechte klachtenafhandeling

De vloer hebben ze mooi opgeknapt, maar.....De communicatie is niet best.
Na een mooie afwerking van de vloer met olie was er behoorlijk met de olie geknoeid op het behang. Het zou fijn zijn als ze dit van te voren gezegd zouden hebben, dan had ik even kunnen afplakken. Nadat ik ze erop gewezen had zouden ze de volgende dag terug komen om het te verhelpen. Ik heb niemand gezien. Vervolgens heb ik een mail met een klacht gestuurd, na 2 dagen geen reactie. Ik heb nog maar eens een mail gestuurd maar nog steeds geen reactie gekregen. Ik vindt dat vreselijk slordig. Service staat niet zo hoog in het vaandel bij dit bedrijf, jammer! Ik beveel ze hierom niet aan.

5. marts 2025

Een dikke 10!!

Mijn vloer can 130 jaar oud is prachtig geschuurd en afgewerkt met matte lak. Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen!! Zij zijn goed bereikbaar en denken met je mee. Prettig contact. Ook de twee mannen die het werk uitvoerde waren zeer vriendelijk, netjes en héél kundig. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden!

24. februar 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.