Een geweldige vloer is opgeleverd. Heel blij mee. Daarnaast is communicatie helder en prettig. Tot slot was onze parketteur later, maar er kwam iemand de sleutel ophalen zodat wij gewoon op tijd richt... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Na grondig schuren en polijsten ziet m’n eikenvloer -met 3 lagen 2 componenten lak- er na 20 jaar weer prachtig uit! Vakwerk 👍. De communicatie met zowel Ricardo als Albert verliep perfect. Na afloop... Se mere
Super goeie service, de heren waren snel en grondig te werk gegaan en het eindresultaat was precies zoals beloofd! Super blij mee dank jullie wel!
De vloer ziet er goed uit. De parketteur was erg aardig, correct en meedenkend. Wel hadden we misschien liever een zijdeglans afwerking gehad in plaats van een matte. Dat zou vooraf wellicht beter kun... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Over AJM Van Houdt Parketrenovatie AJM Van Houdt Parketrenovatie is al jarenlang een vertrouwde specialist op het gebied van parketvloerrenovatie, parket schuren en vloeronderhoud. Met oog voor detail, vakmanschap en passie voor hout zorgen wij ervoor dat elke vloer zijn oorspronkelijke glans en karakter terugkrijgt. Of het nu gaat om een kleine opfrisbeurt of een volledige renovatie van uw houten vloer: wij leveren altijd maatwerk van de hoogste kwaliteit. Wij werken met moderne apparatuur en stofvrije schuurtechnieken om zo comfortabel mogelijk in bewoonde situaties te kunnen werken. Ons team staat bekend om zijn precisie, betrouwbaarheid en duidelijke communicatie — van de eerste kennismaking tot aan de oplevering. We geven persoonlijk advies op basis van uw vloer en wensen, en denken mee over afwerkingen zoals olie, lak of hardwax. Zowel particulieren als bedrijven vertrouwen op onze expertise bij het onderhouden, schuren en behandelen van vloeren. We streven ernaar om niet alleen mooie, maar ook duurzame resultaten te leveren, zodat uw vloer jarenlang mee kan gaan. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Ontdek zelf waarom zoveel klanten AJM Van Houdt aanbevelen voor parketrenovatie.
Onze belofte
Skrevet af virksomheden

- Toegewijde vakmanschap, persoonlijke service
- Bij AJM Van Houdt behandelen we elke klant met aandacht, respect en transparantie. We luisteren naar uw wensen, geven eerlijk advies en leveren vakwerk met zorg en toewijding. Uw vloer is bij ons in vertrouwde handen
- Van renovatie tot perfectie
- Van schuren tot afwerken en onderhouden: wij begeleiden u in elke stap van de parketrenovatie. Met oog voor detail en liefde voor hout zorgen wij voor een resultaat dat jarenlang meegaat.
Kontaktoplysninger
Zeesluisweg 55, 2583 DP, Den Haag, Holland
- 085 30 33 478
- info@ajmvanhoudt.nl
- ajmvanhoudt.nl

NU tijdelijk 10% Korting op uw offerte!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Parketvloer ziet er als nieuw uit!
Dit bedrijf heeft onze parketvloer geschuurd en gelakt. En dat op een heel professionele en zorgvuldige manier! Opvallend was, dat wij van tevoren veel zinvolle informatie kregen. Op die manier konden we ons goed voorbereiden op deze klus.
Ook toen het wat tegenzat (zieke parketteur, stroomstoring) kregen we alle hulp en ondersteuning die we nodig hadden. Er werd zelfs in het weekend gewerkt! Een topbedrijf.
Mooie afwerking en fijne communicatie
De vloer is weer zoals goed als nieuw
In mijn nieuw aangekochte huis (uit 1900) lag nog de oorspronkelijke oude, hardhouten vloer. Deze had door de jaren heen veel gebruikerssporen opgedaan en was nooit goed behandeld door de vorige bewoners. AJM van Houdt heeft de vloer weer helemaal opgeknapt, door hem professioneel te schuren en in de lak te zetten. Im twee dagen was alles rond. De service was ook top, ik had fijn contact zowel vooraf, tijdens als na de uitvoering van het werk.
Blij met onze “ nieuwe” vloer
Wij zijn erg blij met de professionaliteit en deskundigheid van AJM van Houdt. Vanaf het eerste contact zijn we goed geholpen, zowel bij het maken van de planning als tijdens het proces zelf. Toen onze verbouwing uitliep en de oorspronkelijke planning niet haalbaar bleek, konden zij zonder problemen met ons meeschuiven.
De vloer is prachtig geschuurd en overal strak en netjes afgewerkt. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en zouden AJM van Houdt zeker aanraden aan anderen.
Vloer weer als nieuw!
Helder in de communicatie. Duidelijke afspraken die netjes zijn nagekomen.
Vloer ziet er weer als nieuw uit.
Blij met het resultaat!
Heel mooi eindresultaat
Heel mooi eindresultaat, wij zijn tevreden! Zowel met het werk als met de communicatie. Aanrader!
oude vloer was toch nog te redden
Onze oude vloer was toch nog te redden, en na drie laklagen en noeste arbeid zijn we blij met een parketvloer voor de komende 10? Jaar.
Heel professioneel en prachtig…
Heel professioneel en prachtig resultaat: ik heb de oude vloer van het nieuwe huis laten schuren en laten olieen door van Houdt en de vloer ziet eruit als nieuw!
Ben heel tevreden en zou ze zeker aanraden!
Professioneel, plezierig en top resultaat
Zeer plezierige en heldere communicatie bij offerte- en planningsfase. Uitvoering zeer professioneel en even plezierig. Het resultaat is top! Dank aan jullie allen!
Prachtig eindresultaat
Prachtig eindresultaat, goede communicatie. Nog mooier dan we hadden verwacht!
Good service from AJM van Houdt
AJM van Houdt made our floor look like a new floor and they did it within the agreed timeframe in a very professional manner. I will strongly recommend their service if you need your floor renovated.
Vloer zier er geweldig uit!
Vloer zier er geweldig uit!
Was 23 jaar niets aan de vloer gedaan en lijkt nu als nieuw.
Planning kon iets beter maar overal een aanrader.
Prima resultaat!
Jammer
Goede offerte. Opeens startdatum dag verzet. Daarna drama. ZZP-er die kwam wanneer het hém uitkwam. 8.00 uur werd zomaar 16.15. Het bedrijf kon er niets aan doen, zeiden ze. Hoewel zij eindverantwoordelijk zijn. Hardhouten plinten die zonder overleg van muur gehaald werden. Afval dat ze niet mee wilden meenemen. Terwijl dat later wel op rekening stond. Alles duurde 2x langer omdat de ZZP-er nog andere klussen bij deed. Heb het doorstaan omdat meubelen buiten stonden en nieuwe eraan kwamen, maar wat een nachtmerrie. De vloer ziet er uiteindelijk goed uit, hoewel er nog steeds een gemelde oneffenheid zichtbaar is. Maar dat blijft dan maar zo. Geen Van Houdt of een van hun ZZP-ers meer in mijn huis. Wens anderen graag betere ervaring. Heb het waarschijnlijk slecht getroffen met de ZZP-er die ze ingehuurd hebben. Toch blijft het verantwoordelijkheid van Van Houdt. Dus vandaar deze review
Doet wat beloofd wordt.
Op tijd aanwezig. Goede voorinspectie met heldere uitleg over de werkzaamheden. Mooi geschuurd en glad gelakt. Vakwerk.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.