Banner for Parket schuren | AJM van Houdt Parketrenovatie

Parket schuren | AJM van Houdt Parketrenovatie Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een geweldige vloer is opgeleverd. Heel blij mee. Daarnaast is communicatie helder en prettig. Tot slot was onze parketteur later, maar er kwam iemand de sleutel ophalen zodat wij gewoon op tijd richt... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na grondig schuren en polijsten ziet m’n eikenvloer -met 3 lagen 2 componenten lak- er na 20 jaar weer prachtig uit! Vakwerk 👍. De communicatie met zowel Ricardo als Albert verliep perfect. Na afloop... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super goeie service, de heren waren snel en grondig te werk gegaan en het eindresultaat was precies zoals beloofd! Super blij mee dank jullie wel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De vloer ziet er goed uit. De parketteur was erg aardig, correct en meedenkend. Wel hadden we misschien liever een zijdeglans afwerking gehad in plaats van een matte. Dat zou vooraf wellicht beter kun... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Trægulvlægning
  2. Byggeselskab
  3. Omlakering af gulve
  4. Gulvlægger
  5. Omlakering af trægulve

Skrevet af virksomheden

Over AJM Van Houdt Parketrenovatie AJM Van Houdt Parketrenovatie is al jarenlang een vertrouwde specialist op het gebied van parketvloerrenovatie, parket schuren en vloeronderhoud. Met oog voor detail, vakmanschap en passie voor hout zorgen wij ervoor dat elke vloer zijn oorspronkelijke glans en karakter terugkrijgt. Of het nu gaat om een kleine opfrisbeurt of een volledige renovatie van uw houten vloer: wij leveren altijd maatwerk van de hoogste kwaliteit. Wij werken met moderne apparatuur en stofvrije schuurtechnieken om zo comfortabel mogelijk in bewoonde situaties te kunnen werken. Ons team staat bekend om zijn precisie, betrouwbaarheid en duidelijke communicatie — van de eerste kennismaking tot aan de oplevering. We geven persoonlijk advies op basis van uw vloer en wensen, en denken mee over afwerkingen zoals olie, lak of hardwax. Zowel particulieren als bedrijven vertrouwen op onze expertise bij het onderhouden, schuren en behandelen van vloeren. We streven ernaar om niet alleen mooie, maar ook duurzame resultaten te leveren, zodat uw vloer jarenlang mee kan gaan. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Ontdek zelf waarom zoveel klanten AJM Van Houdt aanbevelen voor parketrenovatie.

Onze belofte

Skrevet af virksomheden

Toegewijde vakmanschap, persoonlijke service
Bij AJM Van Houdt behandelen we elke klant met aandacht, respect en transparantie. We luisteren naar uw wensen, geven eerlijk advies en leveren vakwerk met zorg en toewijding. Uw vloer is bij ons in vertrouwde handen
Van renovatie tot perfectie
Van schuren tot afwerken en onderhouden: wij begeleiden u in elke stap van de parketrenovatie. Met oog voor detail en liefde voor hout zorgen wij voor een resultaat dat jarenlang meegaat.

Kontaktoplysninger

Promotion box for Parket schuren | AJM van Houdt Parketrenovatie

NU tijdelijk 10% Korting op uw offerte!

Geef uw vloer een nieuw leven, nu met 10% korting op de werkzaamheden!

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

625 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

106 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Erg deskundig

Erg deskundig, vriendelijk en adequaat in handelen. De mannen hebben van onze (erg donkere en glanzende) houten vloer, een prachtige lichte vloer gemaakt. Erg tevreden met het resultaat en zeker aan te raden!

6. februar 2026

Aanrader

Zeer goede communicatie vooraf. Duidelijke afspraken. In de uitvoering flexibel en prettig in de omgang. Mijn vloer ziet er weer keurig uit! Blij met het resultaat. Zeker een aanrader mocht je je vloer een tweede leven willen geven.

5. februar 2026

Vaklui!

De mannen die bij ons de vloer behandeld hebben waren rustig en professioneel. Het werd ons meteen duidelijk dat we te maken hadden met vaklui. Kortom zeer tevreden met onze “nieuwe” vloer!

29. januar 2026

Uitstekende Service!

Uitstekende Service!

Werd goed geïnformeerd over plan van aanpak van begin tot eind. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je.

De uitvoerder was heel fijn in omgang en heeft prachtig werk afgeleverd!

Zeker een aanrader om je (houten) vloer door hen te laten doen!

29. januar 2026

Super mooie vloer

Eigenlijk gelijk vanaf ons 1e telefoontje met Ricardo(ajm van houdt) gaf ons al een goed gevoel..werden begrepen en goed en vakkundig begeleid in wat we precies wilde met de eikenhouten vloer..de heren die de opdracht uitvoerde waren heel professioneel en alles werd keurig uitgelegd wat er ging gebeuren..het resultaat mag er zijn..super mooi geschuurd en gepolijst en met Rubio monocoat waar we voor kozen behandeld..zijn heel tevreden met het resultaat en onze vloer heeft een mooi 2e leven gekregen..de afhandeling ging ook net zo perfect en voor dat bedrag koop je geen nieuwe vloer..dus aanrader mocht je twijfelen..nogmaals bedank heren..groetjes

25. januar 2026

Medewerkers vriendelijk en kundig

De medewerkers zijn vriendelijk en kundig afspraken worden nagekomen
Ze Denken mee
Er wordt niets opgedrongen aan bijvoorbeeld nieuwe plintjes etc
de vloer ziet er als nieuw uit
Je krijgt informatie om de vloer mooi te houden
Kortom zeker een bedrijf om aan te bevelen en zelf zal ik zeker nog een keer gebruik van ze maken daar ik niet alle ruimtes nu heb laten doen

15. januar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede communicatie en perfecte aflevering

Op 5 januari hebben wij de sleutel gekregen van ons nieuwe huis. Hier ligt een parketvloer in van 30+ jaar oud. Na telefonisch en via de mail contact te hebben gehad met de professionals van Van Houdt heb ik al snel de keuze gemaakt om hun mijn vloer te laten opschuren. Op de dag zelf werd ik netjes 30 minuten van tevoren gebeld door de parketteur. Deze super vriendelijk man heeft mijn uitgelegd wat hij ging doen en wat het resultaat zou worden als hij klaar was. Nadat de parketteur klaar was met zijn werk werd ik weer netjes gebeld dat hij klaar was en kon ik genieten van mijn vloer. En de vloer was weer als nieuw!

Iedereen bij Van Houdt heel erg bedankt! Ik zal jullie bij iedereen aanbevelen!

9. januar 2026

geweldige ervaring

Ongelofelijk blij met de werkzaamheden en communicatie van dit bedrijf/betreffende medewerker. Rene du Bois is werkelijk een kunstenaar en heeft ons oude vloer (20 jaar!) tot een nieuwe vloer getoverd. We krijgen enkel complimenten over onze 'nieuwe' vloer. Rene hield ons het gehele proces op de hoogte, waarbij wij ons geen enkele zorgen maakten tijdens de werkzaamheden. Een man die echt trots is op zijn werk en die men trots laat zijn op hun eigen vloer. Een echte vakman met hart voor zijn vak. Die kom je nog weinig tegen.

17. januar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Verwaarloosde vloer tot pronkstuk hersteld.

Net verhuisd naar een prachtwoning met een erg verwaarloosde vloer. Vrienden raadden Van Houdt aan en dat was een voltreffer. Na het delen van de eerst foto's wisten de heren van Van Houdt direct al, dat hier een juweel onder vandaan zou komen. Uiterst professionele vakmensen. Drie specialisten hebben hard gewerkt en zelfs een naar boven gekomen oneffenheid fantastisch gerepareerd. De belofte hebben ze dubbel en dwars waargemaakt, zeer tevreden. Super aanrader!

14. januar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn vloer laten schuren en in de olie…

Mijn vloer laten schuren en in de olie laten zetten. Van tevoren goed en duidelijk contact gehad en ze hebben alles verteld wat ik van tevoren moest doen. De werkzaamhedwn zelf gingen snel en weer goed en het resultaat ziet er weer mooi uit

9. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wegblijven bij deze Haagse cowboys

Wegblijven bij deze Haagse cowboys. Offerte geaccepteerd, 2 maanden vóór uitvoering werkzaamheden. Op de dag van uivoering om 09:45 uur gebeld dat ze niet komen, opdracht moet opnieuw ingepland worden. Om 17:00 uur weer contact, ze komen helemaal niet meer. Daar zit je dan met een lege kamer, alle meubels opgeslagen en de hond uitbesteed. Dit is Haagse penoze met schuurmachientjes, dit is geen professioneel bedrijf.

7. januar 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Van Houdt parket geeft zeer slechte…

Van Houdt parket geeft zeer slechte service nadat er een contract is ondertekend.

Binnen het bedrijf wordt zeer slecht gecommuniceerd en van klantvriendelijkheid heeft men nog nooit gehoord.

2. januar 2026
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.