Airtrade Holland B.V. Anmeldelser 95

TrustScore 4 ud af 5

4,0

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Omdat adequaat op onze vraag werd geanticipeerd. Alleen jammer dat deze ervaring vertroebeld doordat we € 70,- extra moesten betalen voor deze wijziging. Ik weet dat in de voorwaarden staat, dat daar... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meerdere boekingen gedaan de afgelopen jaren. Voor deze maand had ik een stedentrip staan. Enkele weken geleden per mail contact gezocht om de overleggen wel of omboeken ivm COVID. In de avond werd... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Toch zwaar teleurgesteld door deze maatschappij. Een maand geleden boekten we een vlucht naar Krakau vanaf Eindhoven. De vliegtuigmaatschappij die de vlucht uitvoerde was Wizzair. Een dag na boeki... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een bijzonder dagen hebben ik en mijn zus gehad in de adembenemende prachtige 1001-nacht Riad El Yacout in Fez. Het personeel weet de namen van alle gasten en geeft de gasten hierdoor het gevoel... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejseselskab
  2. Flybilletbureau
  3. Flybilletsøgemaskine
  4. Softwarevirksomhed
  5. Rejsearrangør

Skrevet af virksomheden

Airtrade is marktleider op het gebied van de inkoop, uitgifte en verwerking van vliegtickets voor de reisbranche. Daarnaast ontwikkelt Airtrade reistechnologie voor elk type reisonderneming.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geholpen door de klantenservice

Goed geholpen door de klantenservice. Afspraken zijn nagekomen. Hulde.

30. juli 2025

Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice en dat alles naar wens is verlopen. We geven uw compliment graag door aan het team.

We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Beste Miranda,

Wat fijn om te horen dat u onze reactie als supersnel heeft ervaren. Wij doen ons best om u zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag weer voor u klaar.

Snelle actie

Snel reageren op de vraag om het hotel om te boeken.

27. juni 2025

Beste Rita,

Bedankt voor je review en je compliment over onze snelle actie! We doen ons best om altijd snel en adequaat te reageren, zeker als het gaat om het omboeken van hotels. Fijn om te horen dat je dit hebt ervaren!

Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan helpen we je graag weer verder.

Vriendelijke mensen.

Vriendelijke mensen.

5. juni 2025

Beste Karin,

Bedankt voor je postieve review.

Wij zien je graag in de toekomst terug.

Meedenkende servicemedewerker

Ik heb in Stef een medewerker gevonden die op meerdere momenten in staat was om met me mee te kunnen denken. Ik was iets aan het regelen terwijl ik zelf in het buitenland zat en zelfs het tijdsverschil heeft de service niet beinvloed.

25. juni 2025

Beste Pien,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat Stef u goed heeft kunnen ondersteunen, zelfs op afstand en ondanks het tijdsverschil. We vinden het belangrijk om altijd met onze klanten mee te denken en zijn blij dat dit ook in uw situatie zo is ervaren. We geven uw compliment graag door aan Stef!

Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, staan wij uiteraard weer voor u klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima en snelle service van Stef en…

Prima en snelle service van Stef en Erica bij het omboeken van het hotel! Het hotel dat wij aanvankelijk geboekt hadden, lag te ver van het centrum en dit was om gezondheidsredenen te ver lopen voor mij. Erica en Stef ondernamen meteen actie. Heel hartelijk bedankt hiervoor!

20. juni 2025

Beste Frans,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat Stef en Erica je zo snel en goed hebben kunnen helpen bij het omboeken van het hotel. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich goed ondersteund voelen, zeker als er gezondheidsredenen meespelen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle reactie op mijn probleem en…

Snelle reactie op mijn probleem en opgelost

17. juni 2025

Beste Anita,

Bedankt voor je fijne feedback! We zijn blij dat we je snel hebben kunnen helpen en dat het probleem is opgelost. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel en netjes te woord gestaan door…

Snel en netjes te woord gestaan door medewerker (Stef), goed meegedacht

12. juni 2025

Beste mevrouw,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Geweldig om te horen dat Stef u goed heeft geholpen en met u heeft meegedacht. We doen ons best om iedereen snel en persoonlijk van dienst te zijn, fijn dat dat is gelukt. We waarderen uw feedback.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goed en juist behandeld

Zeer goed en juist behandeld. En ook snel.

11. juni 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles snel en correct is verlopen. We staan graag weer voor u klaar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Via mail contact goede gesprekken gehad…

Via mail contact goede gesprekken gehad met medewerker Stef, hij heeft goed geluisterd naar wat wij wilde. Dit deed helaas een andere medewerker niet, dit vond ik jammer. Als klant die op vakantie wil gaan wil een fijne en zorgeloze vakantie, niet als je op bestemming komt en het is niet zoals in de beschrijving van de site Transaviaholidays.
Stef heeft daarom goed naar ons geluisterd om onze laatste 2 stedentrips hotels om te boeken maar een beter hotel.
We kijken ook uit naar onze trips.

28. maj 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve review en de 5 sterren! Fijn om te horen dat Stef u zo goed heeft geholpen en heeft geluisterd naar uw wensen. We nemen uw feedback over de eerdere ervaring ook serieus en gebruiken dit om onze service verder te verbeteren. We wensen u alvast veel plezier tijdens uw trips!

Airtrade B.V.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Lastig

Lastig om een vliegtijd om te boeken, duurt lang en voor je het weet betaal je veel te veel

2. juni 2025

Beste mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback. Vervelend om te horen dat het wijzigen van uw vlucht als lastig is ervaren en dat de verschillende prijsindicaties via e-mail voor verwarring hebben gezorgd. Wij begrijpen goed dat dit een vervelende situatie kan zijn.

Gelukkig is het uiteindelijke bedrag voor u lager uitgevallen. Toch nemen wij uw ervaring serieus en blijven wij ons inzetten om het omboekproces duidelijker en gebruiksvriendelijker te maken.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldig dat ik werd gebeld met dat ik…

Geweldig dat ik werd gebeld met dat ik me niet ongerust hoefde maken: de spullen kwamen er aan, maar het duurde even langer

23. maj 2025

Beste Catherine,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat het telefoongesprek u gerust heeft gesteld. We begrijpen dat vertraging vervelend kan zijn en streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te informeren en gerust te stellen. Dank voor uw geduld en vertrouwen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle reactie en actie! en actie…

Binnen 1 dag reactie en actie gekregen/ondernomen op mijn verzoek, klassr!👌

26. maj 2025

Beste Jan Willem,

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je snel geholpen bent en dat alles naar tevredenheid is opgepakt.

Wijziging vakantie pakket

Snel geholpen met een wijziging van mijn Pakket. Binnen het half uur was all geregeld. Goede communicatie en klantvriendelijkheid.

12. maj 2025

Beste Dave,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je snel en goed geholpen bent. We doen ons best om alles zo soepel en klantvriendelijk mogelijk te laten verlopen, dus het is geweldig om te horen dat dit zo is ervaren. We wensen je alvast een fijne vakantie toe!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle reactie

Snelle reactie! Meedenkend personeel

3. maj 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze snelle service en het meedenkende personeel waardeert.

veranderen van vlucht

erg prettig geholpen bij het veranderen van mijn vlucht!

29. april 2025

Beste Albert,

Wat fijn om te horen dat je prettig bent geholpen bij het wijzigen van je vlucht. We doen ons best om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Airtrade B.V

Noodgedwongen vakantie moeten omboeken

Noodgedwongen vakantie moeten omboeken, heel meelevend en snel gehandeld. Top!!

18. april 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze service als meelevend en snel heeft ervaren, ondanks de noodzaak om uw vakantie om te boeken.

We kijken ernaar uit om u binnenkort opnieuw op reis te mogen sturen en wensen u alvast een prachtige en zorgeloze vakantie toe!

Fast response

What matters is that I can have a quick response to my questions. I appreciate a fast response.

16. april 2025

Besvarelse fra Airtrade Holland B.V.

Thank you for taking the time to leave a review! We’re happy to hear that our quick responses made a difference.

Kind regards,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pakketreis geboekt en zonder enige…

Pakketreis geboekt en zonder enige communicatie was de vlucht gewijzigd van een middag naar een late avondvlucht waardoor we pas na middernacht aankomen, eerste van de vijf dagen weggegooid...We hadden bewust voor KLM gekozen omdat wij zelf de vliegtijden konden kiezen. Tegen een forse bijbetaling van ruim € 600,- was het mogelijk om onder voorbehoud een andere vlucht te boeken. Geen enkele coulance gekregen vanuit Airtrade. één keer en nooit meer voor ons....

7. april 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.