Op zich gemakkelijke boeking alleen wat we geboekt hadden bleek niet beschikbaar. Wel volgende dag gelijk betaling retour. Graag beter op de site bijhouden als iets niet meer beschikbaar is
Se, hvad kunderne siger
Voor een mooie prijs tickets kunnen boeken. Vrijwel direct werd de reis bevestigd. De tickets waren door een storing echter niet zichtbaar. Toen werd ik wel wat nerveus. Contact opgenomen , maar kree... Se mere
Wij hebben een handbagagepakket van 8 kg geboekt, maar tijdens het online inchecken zagen we dat we geen handbagage inbegrepen hadden voor onze vlucht. Daarom hebben wij extra betaald om alsnog handba... Se mere
Heb bijna 3 maanden terug een ticket via jullie geboekt. Reis is geannuleerd maar ik heb me refund nog niet ontvangen. Jullie zijn per mail of telefonisch niet te bereiken. Meest waardeloze website wa... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden

- Snel en eenvoudig
- We maken het u gemakkelijk de beste vliegtickets te vinden. We zijn continu bezig om onze website nog beter te maken, zodat u als klant zo snel mogelijk kunt vinden wat u zoekt.
- Goedkoop
- Om u de beste prijzen aan te kunnen bieden, richten we ons op onze website op de essentie, zodat u snel en eenvoudig uw reis kunt boeken. We beschikken over een breed scala van producten en werken samen met diverse aanbieders. Als u de vlucht en het hotel tegelijkertijd boekt, kunnen we u zelfs een nog betere prijs aanbieden dan wanneer u ze apart boekt.
- Veilig
- Airngo maakt deel uit van Ticket Privatresor AB, een toonaangevende Scandinavische touroperator met 25 jaar ervaring in de reisbranche. U wordt als klant gedekt door de Zweedse reisgarantie. Wij werken samen met iDeal voor veilige betalingen. Natuurlijk zijn we ook lid van IATA.
Kontaktoplysninger
Holland
- airngo.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top rated for unprofessional approach
We bought tickets (Helsinki-Munich-Bodrum-Munich-Helsinki) for our family vacation from Airngo website in January 2022 (The ticket included hand baggage and one check in baggage which we bought separately). The Munich-Bodrum flight had been cancelled in April and we were not informed about this until we checked the flight status ourselves in June. After several contact requests we were offered new option to LH1772 flight which we accepted the same day. However, few days later we were informed that, this option also was not available anymore so we were offered a new option with 2 connection. We accepted this option as well in two conditions: 1. Airngo takes the responsibility of possible delays and guarantees that one hour transfer time will be enough to get to the LH1772 flight. 2. Airngo provides us with two check in baggage (we have bought one) in order to get rid of part of our hand baggage to save time for the transfers.
When we check the status of our tickets, we saw that, we were offered option with 2 connections and without check-in baggage. Even our one check-in baggage (which we paid for) was discarded from this option. It is obvious that this option does not include any check in baggage.
We have almost 7 days left till our vacation, but we did not solve ticket problem yet. So, I don't understand what happens in this company and how this case will end. But I know clearly that, airngo has lost lots of customers with this unprofessional approach and I plan to take this case to court if we are not offered suitable alternatives soon.
We tried to call customer service several times. Unfortunately it did not help, as all phone numbers said the service is closed (even during weekdays at around 10:00-13:00).
er is in eens geen stoel meer in het…
er is in eens geen stoel meer in het vliegtuig heb maanden geleden geboekt dus hele vakantie in het water ook hotel kosten en dus aansluitende vluchten weg schade 3000 euro
Echt alles is slecht aan hun..
Tickets worden gecanceld voor geen reden en laten ons niks weten. Ik heb voor een extra koffer betaalt waar men niks vanaf weet. Allerlei administratie die gewoon niet op orde is.
Ik heb de vliegtuig maatschappij gebeld om het probleem op te lossen want de klantenservice van Airngo bestaat niet. Heb meerdere keren gebeld, na 30 min in wachtrij wordt je opgehangen.
Je kan er goedkope tickets krijgen, maar dan krijg je ook waarvoor je betaalt.
Dramatisch slecht
Dramatisch slecht, onbereikbaar. Na kwartier wachten wordt de hoorn erop gegooid. Mail: na 2 weken krijg je een bericht, waarin geen antwoord staat op je vraag of verzoek. BOEK HIER NOOIT
Goede prijs.
Zo ontzettend slecht
Zo ontzettend slecht. Ik kon niet naar NY vliegen omdat mijn embryotransfer door medische redenen niet door kon gaan en Airngo heeft mij op geen enkele manier geholpen. Schandalig, ik ben al mijn geld kwijt en kreeg geen enkele hulp.
Niet betrouwbaar
Ik had de betaling van de vlucht al gedaan, en toen pas kwam er een bericht dat het niet mogelijk was om bij deze vlucht te boeken omdat er te veel vraag was. Nu heb ik betaald voor een ticket dat ik niet heb. Slechte site.
Gaat over British Airways tickets.
Zeer slecht bedrijf!!!
Mijn vlucht is op 12 maart geannuleerd door de luchtvaartmaatschappij ivm slecht weer. ik probeer airngo sinds 12 maart dagelijks telefonisch te bereiken maar geen enkele dag wordt er opgenomen. Ik heb meerdere keren gemaild ook daar geen reactie op. Ook heeft airngo zelf geen contact opgenomen met mij sinds het annuleren van de vlucht. Ik wil zsm mijn geld terug van deze oplichters! Nooit hier boeken
Worst travel agent ever.
I booked a flight via Skyscanner and actually ignored the already bad reviews. Biggest mistake. I couldn't add a luggage, I couldn't get a ticket, my questions were answered 1 week after my flight. I kid you not. Worst experience, never again! Do not use these guys.
Overzichtelijk en vlot
Wees gewaarschuwd
Had tickets geboekt via airngo, betaald en bevestigd via mail, maar na 48 nog steeds geen tickets via mail gekregen wat wel het geval had moeten zijn. Bij navraag kreeg ik te horen dat de tickets niet door de luchtvaartmaatschappij bevestigd zijn. Geld is gelukkig wel teruggestort, maar wel een vreemde gang van zaken. Ik had duidelijk een bevestiging gekregen dat de boeking rond was, dat er betaald is en dat de tickets gemaild zouden worden, maar zonder opgaaf van reden is dit niet gebeurd.
Gelukkig kwam ik er zelf thuis al achter dat er iets mis was gegaan omdat ik zag dat mijn geld voor de tickets was teruggestort. Anders had ik dit wellicht pas op Schiphol ervaren en dat zou minder leuk zijn als je met 4 man klaar staat voor vertrek. Ik lees nu veel meer soortgelijke ervaringen hier op trustpilot, ik ga niet nog eens met Airngo in zee.
ben wel tervreden
ben wel tervreden
be zelfd heel blij dat ik naar ruime handerhalf jaar bij min vriendin ben en mijn kinderen
Alles is goed geregeld.
Ik wil de datum aanpassen van mijn…
Ik wil de datum aanpassen van mijn vlucht, maar na enkele dagen krijg ik een betalingslink via mail die slechts een paar uur geldig is, aangezien ik te laat was, hoor ik opeens niets meer. Dit is heel irritant. Duurt nu al een week om contact te krijgen
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.