Airmee Anmeldelser 130.366

4,6

Skulle modtage pakke fra Amazon.de i mit sommerhus. Intet skete på dagen for leverance. En uge senere får jeg kontakt via deres chat og besked er at det er udenfor deres leveranceområde og varen ville... Se mere

Jeg er generelt super tilfreds med Aimee's service. Det er sket ganske få gange, at pakken har stået ved den forkerte dør og en enkelt gang nede i opgangen.

Amazon holder sit leveringstid, man kan spore pakken og ved nøjagtigt hvornår den ca er fremme, super nice👍👍👍

God information under leveringen, dejligt at de kommer sidst på eftermiddagen så man kan være hjemme og lukke dem ind. Jeg er meget tilfreds 😊

1. Kurértjeneste
  2. Vareudbringning
  3. Logistikvirksomhed
  4. Transportservice

Airmee is a technology-powered logistics company. We deliver your e-commerce orders the same-day or as fast as within 1 hour - where and when you want. Dedicated to providing the best possible delivery experience, Airmee leverages machine learning and powerful proprietary research-based technology to provide convenient and environmentally friendly deliveries to businesses and consumers in urban areas.

4,6

130 t anmeldelser

Airmee får PostNord til at se godt ud

Jeg køber mange ting på Amazon, og de bliver - desværre - næsten altid leveret med Airmee. Jeg har så mange episoder med inkompetente og/eller dovne bude, at det ville tage flere timer at beskrive dem alle her. 4 ud af 5 gange, når jeg kan se, at buddet er tæt på, kommer der en besked om, at buddet er løbet ind i et problem og forsøger igen en anden dag. Så går man og spilder en eftermiddag eller aften med at vente på det.
Jeg har også før modtaget en pakke, der var totalt smadret i en grad, hvor man skulle tro det var en spøg. Tingene inden i var også smadrede.
At det firma får lov at blive ved er en gåde.

25. april 2026

De leverer stort set aldrig til tiden…

De leverer stort set aldrig til tiden og nogen gange bliver leveringen aflyst kl.23 med besked om at de leverer næste dag, hvor jeg så kommer bagerst i køen igen med lering kl.23 Kunne jeg betale for at slippe for at få leveret med airmee så gjorde jeg det. Det er ikke fedt at modtage en pakke der har ligget i regnvejr hele natten.

24. april 2026

Lægger hellere pakken ude i regnen...

Amatør: Lægger pakken foran hoveddøren, når vi ikke er hjemme. Dvs ude i regnen, synlig for forbipasserende i stedet for tørt og sikkert i vores pakkeboks eller haveskur. Giver kun valget mellem at modtage pakken personligt eller på dørtrinnet :-(

Leverer heller ikke om søndagen, som Amazon ellers havde lovet pakken til :-(

20. april 2026

Udueligt

Tredje gang med et leveringsvindue, der er fuldstændig ligegyldigt. De sender beskeder hele dagen om at følge pakken og indtaste “vigtige oplysninger” – og så alligevel ikke. Kl. 21 kommer der en sms på svensk om, at de er forsinkede.
Det er ikke uheld. Det er et mønster. Airmee er tilsyneladende en virksomhed, der har specialiseret sig i at sende beskeder frem for at levere pakker.
Brug PostNord. Brug GLS. Brug en cykelkurer. Brug hvad som helst andet.​​​​​​​​​​​​​​​​

23. april 2026

Elendigt

Elendigt. Jeg skulle være hjemme mellem 17-22, men sms om forsinkelse til kl.23. Deres chat virker ikke, og jeg står uden mulighed for at ændre noget som helst. Virkelig under al kritik. Yderligere ringede et engelsk talende bud kl.23, da han ikke kunne finde adressen.

23. april 2026

CH ville ikke levere pakker

Jeres chauffør leverede ikke pakkerne til min dør, selvom jeg har betalt for hjemmelevering. Han ringede på min mobil og bad mig komme ned og hente dem selv. Han oplyste, at han ikke kunne bære pakkerne op på 2. sal, da de er tunge.

Det kan dokumenteres via opkaldet.

Pakkerne blev efterladt udenfor min opgang, hvilket tydeligt fremgår af det billede, chaufføren selv har taget. De blev ikke leveret som aftalt og betalt.

Jeg har netop født og er ikke i stand til at bære tunge pakker. Min mand var på vej på nattevagt, da han opdagede pakkerne og måtte bære dem op – en opgave der retteligt var chaufførens ansvar.

Det er uacceptabelt, at jeg betaler for en service, som ikke bliver udført. Derudover blev mine pakker efterladt på en måde, der er uprofessionel, og var let tilgængelig for forbigående.

25. februar 2026

I fortjener et rusk

I fortjener et rusk. Først forsinker i min pakke med 3 dage for så derefter at sætte leveringstiden til klokken 17:50 derefter vælger i at køre lige forbi mit hus uden at stoppe og så fræser i bare rundt i omegenen i flere timer før i kommer til mit hus. Skam til airmee og ikke mindst amazon for at bruge jeres l0rte selvskab

21. april 2026

Bedste levering nogensinde!

Meget fin kommunikation, løbende opdateringer og suverænt hurtig levering fra Amazon lige til døren både aften og lørdag. Nemt og bekvemt og ovenikøbet gratis!

21. september 2025

Elendig service

Har nu 4 forskellige leverancer fra amazon som Airmee bliver ved med at udskyde hver dag - det er virkeligt frusterende at man skal vente til sent om aftenen for så, at få at vide at de ikke leverer før dagen efter. Dagen efter sker det samme. Umuligt at kontakte kundeservice. Man kan desværre ikke fravælge Airmee når man bestiller varer hos Amazon.

17. april 2026

Det værste selskab ABSOLUT igen og…

Det værste selskab ABSOLUT igen og igen oplever jeg at Airme ikke kan finde ud af at levere mine pakker ... leveringsadressen er til en forretning som er åbent normale hverdage mellem 10.30 - 18.00 ... og alligevel kører de ud og prøver at aflevere om aftenen eller evt meget tidligt om morgenen .. helt utroligt at chaufførerne ikke kan finde ud af at komme og levere i forretningens åbningstider ... og kun giver den en chance for levering ... fuldkommen tåbeligt og uforståeligt ... HOLD JER LANGT VÆK FRA AIRMEE

17. april 2026