Airmee Anmeldelser 130.350

4,6

Skulle modtage pakke fra Amazon.de i mit sommerhus. Intet skete på dagen for leverance. En uge senere får jeg kontakt via deres chat og besked er at det er udenfor deres leveranceområde og varen ville... Se mere

Jeg er generelt super tilfreds med Aimee's service. Det er sket ganske få gange, at pakken har stået ved den forkerte dør og en enkelt gang nede i opgangen.

Amazon holder sit leveringstid, man kan spore pakken og ved nøjagtigt hvornår den ca er fremme, super nice👍👍👍

God information under leveringen, dejligt at de kommer sidst på eftermiddagen så man kan være hjemme og lukke dem ind. Jeg er meget tilfreds 😊

1. Kurértjeneste
  2. Vareudbringning
  3. Logistikvirksomhed
  4. Transportservice

Airmee is a technology-powered logistics company. We deliver your e-commerce orders the same-day or as fast as within 1 hour - where and when you want. Dedicated to providing the best possible delivery experience, Airmee leverages machine learning and powerful proprietary research-based technology to provide convenient and environmentally friendly deliveries to businesses and consumers in urban areas.

4,6

130 t anmeldelser

Virkelig dårlig oplevelse med Airmee

Virkelig dårlig oplevelse med Airmee. Buddet ringede og bad mig åbne døren, fordi pakken skulle lægges i postkassen. Jeg sagde okay og gik ned — uden telefon — men der var ingen pakke overhovedet, og buddet var allerede kørt væk. Da jeg kom tilbage, stod der på appen, at leveringen “ikke lykkedes”.

Det virker som om han bare gav op med det samme, fordi pakken ikke kunne være i postkassen. Ingen forsøg på at kontakte mig igen eller lægge den ved døren.

Det er ikke første gang. En anden gang ventede et bud nede foran bygningen i 10 minutter med en tung plantesæk og nægtede at komme op, selvom jeg allerede var hjemme.

Servicen bliver ærligt talt dårligere og dårligere. Meget frustrerende og uprofessionelt.

8. maj 2026

Ekstrem dårlig leveringsservice

Ekstrem dårlig leveringsservice! Min pakke blev afhentet i forgårs og var “ude til levering” frem til kl 22.00. I går blev leveringen udskudt til i dag, i dag er den blevet udskudt til i morgen! Det er meget utrygt at nogen har afhentet min pakke til levering men ikke formår at aflevere den.
UPDATE!
Igen er min pakke udsat. Appen siger mandag, kundeservice chatten skriver tirsdag, men til Amazon har de oplyst onsdag! Stol ikke på dette leveringsfirma!

6. maj 2026

Tvunget til at bruge dem

Tvunget til at bruge dem, hvis man vil handle på Amazon.de , ellers hold jer væk.
Dukker ikke op, lade ren være vågen til efter kl 23. Kundeservice på chat er skrald, og svarer bare efter en bog.
Nu sidder jeg igen og venter på en pakke jeg ved ikke dukker op, fordi hvad nu hvis … (klokken er i skrivende stund 23)

Tilføjer her kl 23.30: har netop fået en SMS om de pga forsinkelse, ikke kommer i dag:/

MARERIDT

MARERIDT

- tiden passer stort set aldrig
- ringer aldrig på ens dør, gider ikke gå op til 2.sal.
- forventer man skal gå ned på gaden for at få pakken.
- alt for mange gange "unable to deliver your items"
- håbløse at få fat i kundeservice på.

jeg er færdig med airmee efter alt for mange dårlige oplevelser og vil undgå dem for enhver pris - jeg vælger pakkeshop næste gang jeg handler på amazon.

Hold jer langt væk

Jeg kan desværre kun advare mod at benytte dette firma. Jeg har nu oplevet tre gange ud af tre mulige, at chaufføren ringer op, men lader som om der ikke er hul igennem, hvorefter opkaldet afbrydes. Blot få sekunder efter modtager jeg en standardbesked om, at "pakken ikke kunne leveres".

Det virker som en systematisk omgåelse af deres leveringsansvar, og det er dybt uprofessionelt. Det er mig en gåde, at Amazon vælger at samarbejde med et firma, der opererer på dette niveau. Samtidig er deres egen kundeservice absolut ikke hjælpsom. Jeg ser mig nu nødsaget til at gå direkte til Amazon med en formel klage, da man ikke kan regne med dette firma overhovedet. Hold jer væk!

Fuldstændig til grin

Fuldstændig til grin. Forventet levering ml 17-2200. Det decideret løgn. Så godt som hver gang, bliver det skubbet til 2300 og så forsøger buddet ikke engang at levere pakken. Har aldrig oplevet så elendig service. Der kan gå dage før det lykkedes.

6. maj 2026

Hvis bare der fandtes en mulighed for at bruge en anden service

Jeg er TVUNGET til at bruge Airmee, fordi Amazon ikke giver nogen anden mulighed. Jeg har accepteret, at de leverer mellem kl. 17 og 22, selvom det ikke er det mest praktiske tidspunkt, og jeg ville foretrække bare at hente pakken i en pakkeshop når jeg har tid.

Men i de sidste måneder har Airmees service simpelthen været uacceptabel – fire bestillinger, og ikke en eneste er blevet leveret i første forsøg. Det betyder, at de tvinger mig til at ændre mine planer og vente på dem fra kl. 17 til 22, bare for omkring kl. 22 at få at vide, at de alligevel ikke leverer i dag – vi ses i morgen.

Nu prøver jeg at eskalere det til Amazon. Jeg kan godt acceptere en dags forsinkelse, men ikke løfter, der får mig til at vente hele aftenen på en levering, som kommer ikke.

6. maj 2026

Levering til 22…23… næste dag… 22… 23…

3 gang at der meddeles, at der leveres til 22:00 hvorefter en besked om at det rykkes til 23 grundet forsinkelser, derefter aflysning 23.00.

Det virker som auto overkommunikation og falske løfter på speed.

Support online er FAQ og chat med auto svar, ingen telefon numre.

Færre beskeder og længere leveringstid er løsningen, overkommunikation på disse præmisser har modsatte effekt.

Dette må udelukkende være et app problem og tilstræbning på kort leveringstid men når der ikke leveres til aftalte tid, eller tiden derefter, eller tiden derefter, kan det jo være lige meget 😅.

Mangel på respekt

Jeg fik oplyst, at levering ville ske mellem kl. 17 og 22 den 5. maj. Kl. 21.05 sender de en sms om, at det udsættes til kl. 23.00. Det er helt uacceptabelt.
Endnu værre er det, at I kl. 22.55 meddeler, at de slet ikke kommer alligevel. Det er respektløst og fuldstændig uprofessionelt.

5. maj 2026

Airmee Danmarks mest elendige levering

Airmee Danmarks mest elendige leverings firma Skulle modtage pakke idag jeg bor på 4 sal og er typisk sidst på ruten derfor sker det tit at budet ikke dukker op jeg sidder derfor tit forgæves i 5 timer for at vente på det dovent bud der ikke gider at lever fordi jeg bor på 4 sal Til jeg der bruger amazon hus at sætte jeres levering til pakke shop så i er sikker på at jeres pakke bliver leveret til tiden.

budet kom dagen efter og bad mig komme ned til gaden for at hente pakken det var jo min fejl at jeg ikke satte levering til pakke shop

3. maj 2026