Samen testen voelde wel serieus niet zomaar installeren en weg.
Se, hvad kunderne siger
hij controleerde de bouten van buitenunit achter schuur terwijl hond bleef blaffen klein rare zin maar alles stevig
Kort geleden hier een airco gekocht. De installatie konden se snel doen. Nu eventjes in gebruik en bevalt allemaal prima.
in de keuken merk je dat het frisser aanvoelt
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Airco Zwolle staan wij klaar om u te helpen met hoogwaardige airconditioningoplossingen die perfect aansluiten op uw behoeften. Of het nu gaat om de installatie van een nieuwe airco, onderhoud van uw huidige systeem, of snelle en efficiënte reparaties, ons team van gecertificeerde specialisten staat voor u klaar. Met jarenlange ervaring in de branche bieden wij betrouwbare en energiezuinige oplossingen die uw comfort in huis of op kantoor verbeteren. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken en garanderen vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor deskundig advies op maat, zodat u altijd verzekerd bent van de beste keuze voor uw situatie. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en wij streven ernaar om elke opdracht naar volle tevredenheid uit te voeren. Wilt u weten wat onze klanten over ons zeggen? Bezoek dan ons Trustpilot-profiel en lees hun ervaringen met onze service! Kies voor Airco Zwolle en ervaar het verschil in kwaliteit en service!
Kontaktoplysninger
Grote Voort 293A, 8041 BL, Zwolle, Overijssel, Holland
- +31383690311
- contact@aircozwolle.com
- aircozwolle.com
een tijdje terug en uitleg was duidelijk
De installatie werd volledig getest…
De installatie werd volledig getest voordat het werk werd afgerond
Het Systeem Bleef Betrouwbaar
Het systeem bleef betrouwbaar functioneren tijdens de hitte periode.
ze stelden milieuvriendelijke standen…
ze stelden milieuvriendelijke standen voor en legden dat rustig uit
Samen Testen Voelde Wel
Samen testen voelde wel serieus niet zomaar installeren en weg.
ik was blij dat t niet op de lange baan…
ik was blij dat t niet op de lange baan werd geschoven
hij controleerde de bouten van…
Altijd iemand bereikbaar geen voicemail…
Altijd iemand bereikbaar geen voicemail gedoe
Ik Merkte Dat Ze Deen Haast Hadden Alles Werd
ik merkte dat ze geen haast hadden alles werd netjes gecontroleerd ban binnenwerk tot buitenenunit
Het Systeem Hield Pollen Tegen Ideaal Voor de Lente
Het systeem hield pollen tegen, ideaal voor de lente
planning gekregen op papier en…
planning gekregen op papier en mondeling doorgenomen, alles verliep zoals beloofd
we merkten meteen dat ze ervaring…
we merkten meteen dat ze ervaring hadden met huizen met huisdieren rustig praten en geen plotselingen
Je Hoort 'M Nauwelijks, Zelfs Niet 'S
je hoort 'm nauwelijks, niet 's nachts en hij koelt de woonkamer perfect af
We Hadden Alleen Boven Airco Maar Met...
we hadden alleen boven airco maar met z'n advies en installatie koelt nu ook de woonkamer perfect
kort en helder uitgelegd wat…
kort en helder uitgelegd wat energie-efficientie precies inhoudt
de monteur legde alles duidelijk uit
de monteur legde alles duidelijk uit, fijn contact gehad
Læs mere om andre typer anmeldelser.