Voor de derde keer door dit bedrijf 2 airco laten hangen. Wat een super bedrijf werken harstikke goed als ze klaar zijn ruimen ze alles op echt super.mocht je airconditioning nodig hebben twijfel dan... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Zoals ieder iaar weer even een checkup laten uitvoeren. Alles netjes laten reinigen en als die open is zie je meteen waarom het belangrijk is, zeker als je hem veel gebruikt is het gewoon nodig.
Airco check laten uitvoeren. Super belangrijk want je airco installatie gaat echt veel langer mee bij hoed onderhoud.
de airco service technicus deed t voor en liet me nadoen in de slaapkamer klein slordig maar handig
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Welkom bij aircoeindhoven.net, uw vertrouwde specialist in airconditioningservices in Eindhoven. Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste kwaliteit airco-installatie, onderhoud en reparatie om u een optimaal binnenklimaat te garanderen. Ons team van gecertificeerde professionals heeft jarenlange ervaring en gebruikt de nieuwste technologieën en technieken om efficiëntie en comfort in uw huis of kantoor te maximaliseren. Bij aircoeindhoven.net begrijpen we het belang van een betrouwbare en functionele airconditioning, vooral tijdens de warme zomermaanden. Daarom bieden we snelle service en duidelijke communicatie van begin tot eind. Onze diensten omvatten een uitgebreide evaluatie van uw bestaande systemen, gedetailleerde aanbevelingen voor optimalisatie, en professionele installatie van de nieuwste airco-modellen. We waarderen de feedback van onze klanten enorm en streven ernaar om continu onze service en aanbod te verbeteren. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Deel uw ervaringen met aircoeindhoven.net op Trustpilot en help ons en anderen om geïnformeerde beslissingen te maken. Ontdek zelf waarom wij de favoriete keuze zijn voor airconditioning in Eindhoven!
Kontaktoplysninger
Flight Forum 40, 5657 DB, Eindhoven, Holland
- +31403690712
- contact@aircoeindhoven.net
- aircoeindhoven.net
Echt goedkoop geworden die airco's…
Echt goedkoop geworden die airco's tegenwoordig, goeie ook hoor!
Fijne airco nooit meer hete nachten…
Fijne airco nooit meer hete nachten wist echt niet dat ze zo goedkoop ware geworden
Alles is prettig verlopen
Alles is prettig verlopen, goed bedrijf en hebben vaak leuke actiemodellen.
Prijs van de airco valt reuze mee
Prijs van de airco valt reuze mee. Voor mij zeker de moeite, hou er echt van om wakker te liggen in de hitte.
Voordelig prijs voor goede aircos
Blij met de nieuwe airco
Ben blij met de nieuwe airco
Airco installatie
Vriendelijke medewerker die de airco hier kwam installeren. Hij doet het goed, koelt lekker snel af.
Goede aircoverkoper
Goede aircoverkoper. Niet duur als je vergelijkt met andere bedrijven. Zelf voor een split airco gegaan en bevalt ons goed.
Mijn airco was zo gemonteert
Mijn airco was zo gemonteert. Zijn echt vakmensen. Top bedrijf.
Niet duur!
Niet duur!! Wij hebben een splitter gekocht met 2 aircos, prima te betalen, dacht dat het veel duurder zou zijn.
Keurige prijzen
Top bedrijf. Vond de prijs voor de split airco erg meevallen. De airco doet het goed.
Airco
We wilde eigenlijk van de zomer al een airco, toen niet gedaan, nu toch met een actieprijs.
Korting
Voor een leuk bedrag een airco gekocht, wat korting erop vanwege het najaar dus mooie timing.
Prima keus dit bedrijf wanneer je graag…
Prima keus dit bedrijf wanneer je graag een airco wilt aanschaffen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.