Na een week nog steeds niets ontvangen, twee mails gestuurd, geen enkele reactie. Zou bij PostNL zijn, maar daar is het pakje toegekomen zonder track & trace, status blijft op label aangemaakt staan... Se mere
Niet sterk genoeg voor mij en de passende neusbeugel irriteert mij bij het (op mn zij)slapen. Jammer, want is gemakkelijk in het gebruik.
Ik heb al twee jaar een ademhalingstool van Aiki en het heeft mij geholpen om mijn algehele ademhaling te verbeteren. Ook als ik de tool een keer niet bij me heb, helpt de techniek me. Maar met de too... Se mere
Prachtige manier om je adem onder controle te krijgen en tegelijkertijd een prachtig sieraad. Als ademtherapeut zou ik deze zeker aanbevelen. Bovendien was het contact met het hoofdkantoor zeer... Se mere
Het eerste échte sieraad dat helpt tegen stress, angst- en paniekaanvallen
Holland
- aikicollection.com
Svarer typisk inden for 24 timer
Mooi en stijlvol.
Mooi, stijlvol en snel geleverd. Nu nog even een ademhalingsroutine opbouwen. Bedankt.

Besvarelse fra AIKI
De klantenservice is goed!
De klantenservice is goed, ik kreeg binnen 1,5 uur antwoord op mijn vraag. Er zou iets meer uitleg mogen zijn over of het iets uitmaakt hoe je de Aiki vasthoud met uitademen, en dan bedoel ik met het schuin aflopende mondstuk boven of beneden. Dat kan op de website of in de bijsluiter met uitleg.

Kwaliteit ten top
Perfecte communicatie. Keurige levering. Mooie verpakking van kwaliteitsproduct. Top dus
Mis de gebruiksaanwijzing. Krijg er totaal geen geluid uit...wel een mooi sieraad
Het is een mooi sieraad. Bezorging werd goed over bericht. Alleen jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij is. Krijg er totaal geen geluid uit..
Een zeer mooie tool
Een zeer mooie tool, ik gebruik m alle dagen. Alleen jammer dat er niks werd voorzien om het langs de binnenkant schoon te maken (je ademt er tenslotte door via je mond en er hangen sowieso speekseldruppeltjes in)
Bij de bestelling ging iets niet goed
Bij de bestelling ging iets niet goed. Er was lag nog wat in mijn winkelmandje
blijven liggen.
Kon dit niet veranderen .
Toch correct opgelost.
Mooie tool om je ademhaling weer op de rit te krijgen ,
Bedankt hiervoor.
Mooi juweel en ademhalingstool in één
Mooi juweel en ademhalingstool in één en heel goede klantenservice. Heel tevreden!
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, ik wil het echter terugsturen omdat ik er niet veel aan heb. Ik heb een retourformulier gekregen maar als ik vraag naar een retourlabel, krijg ik gewoon geen antwoord meer.
Er staat helemaal niet duidelijk op jullie website, alleen dat je de retour moet aanvragen en dat je een retourformulier krijgt.
Nergens zeggen jullie dat je zelf verantwoordelijk bent voor de retourkosten. Zeer misleidend.
Laat dat dus duidelijk zijn voor anderen die aankopen!!

Super mooi en effectief
Super mooi sieraad en het helpt om je te herinneren aan de manier waarop je ademend. Zelfs mijn dochter pakt hem soms en wordt hierdoor bewust dat haar lichaam toch wel moe is. Super gaaf!