Super service, gode priser. Købte bil hos Ahlgren & Andersen i Ringsted, og blev perfekt hjulpet igennem af salgsrådgiver Dennis Kristensen. Bor på Bornholm, og vi måtte ordne alt det praktiske... Se mere
Jeg har nu kørt en uges tid i min 'nye' bil, Jaguar XF Prestige model 2018, som jeg købte hos Ahlgren & Andersen repræsenteret ved sælger Mazlum Özcan. Under forhandlingerne blev alle spørgsmål... Se mere
Købte bil i Juli som jeg straks efter hjemkost til Jylland opdagede havde et par mindre fejl. Disse kunne laves hos Deres samarbejdspartner i Jylland oplyste de. Han vil selvfølgelig ikke lave dem nu... Se mere
Et kæmpe TAK til Michael fra Taastrup afdelingen. Takket være hans profesionelle hjælp, fik vi erhvervet os vores første bil. Der var super service hele vejen igennem, et fantastisk humør, og en i... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Tangmosevej 100, 4600, Køge, Danmark
Tak til Rasmus for en behagelig oplevelse med tålmodig service og ro til beslutningen 😊
Bil tip top og lækker at sætte sig ind i ved overdragelse 😎
Jeg kan helt klart anbefale at købe bil hos Ahlgren & Andersen, og specielt at handle med Lars. I sommerferieperioden talte jeg med en anden sælger, som virkede ret stresset og ikke specielt serviceminded, men at tale med Lars er altid en positiv oplevelse. Det er snart et år siden jeg købte bilen, og både under og efter handlen har jeg følt mig godt behandlet. Der har været nogle småting med bilen, men alt er ordnet på garantien, uden problemer. Næste gang jeg skal købe bil, vil jeg helt sikkert tage Ahlgren & Andersen med i mine overvejelser.
Super professionel og behagelig sælger. Tak, Lars :-), I det hele taget en rigtig god handel. Jeg er så glad for min Hyundai i40 :-) Det er ikke sidste gang jeg handler med Ahlgren & Andersen Automobiler.
Vi har købt en dejlig bil gennem Kenneth. Han er troværdig og holder hvad han lover. Tak for god service :)
Ikke så meget at sige.
God service og god behandling hele vejen.
Vi har været fuldt ud tilfredse, den rigtige pris, god service og fin bil. Lars var gennem salget fleksibel og løsnings orienteret.
Tak for god behandling - KSDH
Kan give min varmeste anbefaling. Jeg fik en super service af Lars, som var yderst professionel og vi lavede sammen en god aftale for begge parter.
Rigtig god service fra sælger til værksted
Ruben Vraa Nielsen
Fin oplevelse et par småting der kunne ha været lidt bedre, men i alt en forhandler der kan anbefales.
Jeg skulle sælge bilen og blev mødt af søde og kompetente medarbejder.
En hyggelig snak med Lars Pedersen og bilen var solgt :-)
Dem kan jeg varmt anbefale.
Elmer Madsen
Yderst fin behandling fra start til slut. Især vil jeg fremhæve Lars Pedersen som værende meget professionel.
Tak for en god oplevelse. Flinke serviceminded medarbejdere og aftaler der bliver overholdt til punkt og prikke. Mange bilforhandlere kunne lære noget af denne forretning.
Rigtig dårligt førstehåndsindtryk. Efter 10 min. i telefonkø og efter at have valgt "Salg" får jeg fat i en kvindelig ekspedient. Får så nærmest straks af vide "Det er ikke lige min afdeling, må vi ringe tilbage til dig, de er optaget lige p.t". Lidt mærkeligt at vælge salgsafdelingen og så ikke få fat i salgsafdelingen må jeg sige, lidt uproffesionelt.
Spørger som om de ringer samme dag, kunne hun dog ikke love men så ville de kontakte mig næste dag. Efter 3 dage har jeg intet hørt og har købt en bil et andet sted.
Så kan desværre ikke sige noget om et bilkøb hos dem da det aldrig nåede dertil, men synes da den oplevelse her gjorde at jeg heller ikke havde lyst til et bilkøb hos dem.
Fin bil, ser ud til at være mekanisk i orden. Behagelig tone fra sælger. Bilen var absolut ikke salgs rengjort som man forventer af en nyere brugt bil.Jeg måtte køre direkte i vaskehal.
En meget fleksibel og løsnings orienteret handel.
Hvor bilen blev hastet igennem, og udleveret inden betalingen stod på deres konto.
Super service, god betjening, holder hvad de lover.
Kan varmt anbefales.
Var nede hos dem i Køge ca. 4 gange for at kigge på bil, allerede efter 2 gang kunne Lars huske mit navn, det er meget prisværdigt og man føler sig meget velkommen.
Det resulteret i at jeg købte en Peugeot 208.
Jeg vil til hver en tid komme tilbage og købe bil hos dem.
Super god oplevelse og service fra Lars
Kan varmt anbefales at handle bil hos Ahlgren & Andersen.
godt sted og købe bil og lars yder en god service helt afgjort en forhandler jeg vil anbefale og selv bruge igen
Behagelig behandling samt hurtig og effektiv handel.
Købte min nye bil hos Ahlgren & Andersen. Den blev leveret til tiden og alt ved bilen var blevet ordnet. For mig en perfekt bilhandel. Sådan skal det være. Der handler jeg også næste gang.