Ahlgren & Andersen  Anmeldelser

3,8

Super service, gode priser. Købte bil hos Ahlgren & Andersen i Ringsted, og blev perfekt hjulpet igennem af salgsrådgiver Dennis Kristensen. Bor på Bornholm, og vi måtte ordne alt det praktiske... Se mere

Jeg har nu kørt en uges tid i min 'nye' bil, Jaguar XF Prestige model 2018, som jeg købte hos Ahlgren & Andersen repræsenteret ved sælger Mazlum Özcan. Under forhandlingerne blev alle spørgsmål... Se mere

Købte bil i Juli som jeg straks efter hjemkost til Jylland opdagede havde et par mindre fejl. Disse kunne laves hos Deres samarbejdspartner i Jylland oplyste de. Han vil selvfølgelig ikke lave dem nu... Se mere

Et kæmpe TAK til Michael fra Taastrup afdelingen. Takket være hans profesionelle hjælp, fik vi erhvervet os vores første bil. Der var super service hele vejen igennem, et fantastisk humør, og en i... Se mere

1. Bilforhandler

Om Ahlgren & Andersen

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Ahlgren & Andersen, sælger vi biler til Danmarks billigste priser og har altid mere end 300 biler på lager, fordelt på vores tre afdelinger. Hos os kan du købe, sælge, lease eller korttidsleje en bil. Vores team hjælper med at finde den løsning, der passer dig bedst og står altid klar med gode råd og vejledning. Vores vigtigste opgave er at sikre dig en god og helstøbt handelsoplevelse.

Gennem Santander og AL Finans tilbyder vi attraktive billån både med og uden udbetaling. Vælger du lån uden udbetaling, tilbyder vi en unik lav rente på kun 4,95%.

Kontakt os i Køge, Taastrup eller Ringsted og gør en god handel!

• Danmarks billigste priser
  • Altid mere end 300 biler på lager
  • Vi tager alle biler i bytte
  • 6 måneders fuld garanti og 24 måneders reklamationsret

God

Andre kiggede også på

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

En stor tak til Michael Wahl fra…

En stor tak til Michael Wahl fra Ahlgren og Andersen som har givet en yderst god service i forbindelse med en Leasing aftale.
Bilen blev leveret hurtigt, hvor man følte sig godt rådgivet under hele processen,
Hvis du skal handle hos Ahlgren og Andersen vil jeg helt klart anbefale Michael Wahl som leverer en meget kompetent kunderådgivning...:)

9. januar 2019

Amatøragtigt

Havde booket en prøvetur på deres hjemmeside, da vi ankom var ingen klar over vi kom. Men bilen ( hvid Peugeot 308)blev da kørt frem og vi fik prøvet en tur. Det var en fin bil og den ville jeg gerne købe. Sælger laver papirerne klar og de underskrives. Der skal lige træk på så der vil lige gå en uges tid. Aften inden jeg havde fået lovning på at bilen skulle være klar ringes jeg op fra ahlgren, det viser sig at de data der står på slutsedlen slet ikke er den bil jeg havde prøvet og regnede med at jeg skulle købe. Men en brun bil som stod i Køge, den bil jeg prøvede er nu 50000kr dyre. Jeg havde i god tro solgt min bil privat så her stod jeg uden bil Lol. Men de kunne da tilbyde mig en Skoda Octavia istedet for, virkelig en mystisk oplevelse. Amatøragtig. Endte med at jeg købte bil hos en autoriseret forhandler. Så tænk dig rigtig godt om inden du handler bil her, tjek stelnr. Etc på slutsedlen så du får den rigtige bil med hjem.

6. januar 2019
Ahlgren & Andersen -logo

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen

Hej Helle

Jeg må konstatere at der er sket flere på hinanden sammenhængende menneskelige fejl hos os - det er uheldigt og det vil jeg meget beklage – Disse fejl fører desværre til at din oplevelse i forbindelse med køb af bil hos Ahlgren & Andersen ikke bliver som vi ellers stræber efter.

Jeg vil gerne uddybe hvad der gik galt:
Du reagerer på en annonce på en Peugeot 308 årgang 2014 kørt 104.000 km og som koster kr. 144.900,- fejlagtigt annonceret som værende hvid men er i virkeligheden brun.
Vores unge sælger sender dig ud at køre i en tilsvarende bil årgang 2017 kørt 6.000 km som rent faktisk er hvid – denne bil koster kr. 194.900.
Det viser sig at bilerne er byttet rundt vores system, hvilket betyder at hverken stelnummer, farve eller pris stemmer og du får købt den prøvekørte bil...
Forbytningen opdager vi desværre først efter du har underskrevet slutsedlen og skal til at indregistrere bilen.

Jeg tager kontakt til dig med det samme og informerer dig om fejlen, men du ønsker ikke at din næste bil skal være brun, hvilket selvfølgelig er fair nok.
Det er desværre ikke muligt at sælge den prøvekørte bil til kr. 144.900,- den er jo væsentlig nyere og kørt væsentlig mindre, men du får bilen tilbudt til en betydeligt lavere pris end 194.900.- , hvilket du afslår.
Jeg har også tilbudt dig en kompensation for din uheldige oplevelse i form af et gratis serviceeftersyn på din nye bil.
Dette står selvfølgelig stadig ved magt.
Og jeg har naturligvis strammet op på vores procedurer, således at sælgerne i dag kontrollerer stelnummer inden de laver en slutseddel.

Rasmus Hansen
Salgschef
Ahlgren & Andersen Tåstrup

Glimrende købsoplevelse.

Glimrende købsoplevelse.
Jeg oplevede god service og stor indsats for at få bilen klar hurtigst muligt, inkl. reparation af en ridse. Alt i alt en god oplevelse. Tak til Furkan, der stod for salget.

21. december 2018

Anmeldelse Af Ahlgren og Andersen

Anmeldelse Af Ahlgren og Andersen, og deres værksted Au2vest.
Jeg har købt mange brugt biler, og har for det meste haft ok oplevelser med autoforhandlere. Den behandling jeg har fået Ahlgren og Andersen er er ualmindelig god, da de uden diskussion har skiftet og repareret de ting der opstod.
Vh
En glad kunde:))
Max Wiig

19. december 2018

Mangler på næsten ny bil

Købte en Mercedes E220 årg 2017 kørt 4t/km af sælger Mazlum i Tåstrup til levering d.19-10-2018 .Ved afhentning manglede bagagerumsafdækning,fik at vide at det stod der ikke i annoncen at der var en,der stod hellere ikke at den manglede.sælger oplyste at den kostede ca.1000-1500kr ,har lige bestilt en hos Mercedes og den koster 5815,50kr.Da jeg bor i Nordjylland var jeg naiv nok til at købe bilen i telefonen,og havde ingen ide om at den ikke var komplet,der manglede også nødgrej til hjul som også hører til bilen Poul Mortensen 9830Tårs Salgschef Rasmus Hansen har ringet til og vil selvfølgelig betale for diverse mangler til min fulde tilfredsfredshed Mvh Poul

11. december 2018

Brugtvognsgaranti!!!

Nu læser jeg lige en dårlig anmeldelse om garanti!

Jeg har en længere historie om en Skoda jeg købte hos Kristian i køgeafd. 14 dage efter handlen finder jeg ud af, jeg desværre var den uheldige ejer af en bil der drak 1 liter olie pr 500km. Og må nok sige at selvom vi har været igennem en møgsag både ahlgreen og Andersen og jeg. Så har de om nogen stået 110% klar på deres brugtvogngaranti.

Modellen er en Skoda Octavia 1,8tsi fra 2011. Den har fået en komplet moterrenovering med stort set alt hvad der hører til. Nye stempler og ringe plejlstænger. Ny taktkæde. Der er ikke lagt spare kniven på noget som helst. Der har været nogle småting efter den store reparation. Og når man ringer til Kristian eller sender ham en mail. Så bliver der fulgt op på tingene promte!!! Så nu i skrivende stund er min bil på vej på mit eget værksted for at få ordnet de sidste småting så min nyindkøbte bil kører efter min forventning.

Ja nok er det en lortesag! Men at skrive de ikke er deres opgave voksen ang garanti. Det passer simpelthen ikke. Og man skal være velkommen til at kontakte mig. Og så vil jeg til enhver tid forsvarer den garanti de yder!!!

Mvh Brian vange.

11. december 2018

Har lige handlet bil i køge og fik…

Har lige handlet bil i køge og fik desværre en lige for smart sælger.
Han virkede arrogant, der manglede en orginal hjulkapsel på bilen, og sælger siger at han nok skal få skaffet en til bilen bliver afhentet
Da vi afhenter bilen er der ganske rigtigt 4 kapser på bilen, men 4 stk billige fra T Hansen. nævner det for ham at det ikke var aftalen, men igen bare smart i munden.
så rigtig dårlig oplevelse herfra, med den sælger om ikke andet.

8. december 2018

God oplevelse

Var forbi forhandleren i Køge og købe min bil. Super oplevelse, de er virkelige professionelle. Jeg var så heldig at få hjælp af Furkan Satanoglu, og han hjalp mig hele vejen igennem til mindste detalje, Kan virkelig anbefales.

6. december 2018

Forfærdelig oplevelse!!!!!!

Forfærdelig oplevelse!!!!!!
Jeg købte en Peugeot 206+ af dem for omkring 50.000,- (sælger: Kenneth)
Nysynet og med servicebog og det hele, det var fantastisk! - TROEDE JEG...

Jeg når kun at køre i den i en uges tid før de første problemer opstår.. For at gøre en lang historie kort, så ender det med 3 værkstedsbesøg, hvor bilen stadig har 10 problemer der mangler at blive udbedret. På et af værkstedsbesøgene bliver der også konstateret at bilen er blevet synet af selv samme værksted med ulovlige dæk.
Jeg beder om at få lov at bruge et andet værksted, men det vil de ikke høre om, selv efter 2 gange på deres samarbejdende værksted uden held..

Det ender med, at jeg må køre hen til en autoriseret Peugeot forhandler for at få dem til at kigge bilen igennem for fejl og mangler, idet de tilsyneladende ikke kan fejldiagnostisere bilen selv.

Igennem hele denne process er sælgeren fra AhlgrenAndersen ikke rigtigt tilstede og henviser mig bare til at føre en dialog med værkstedet. Det tog mig over 6 måneder at mindske fejlene fra 14 til 8.
Så ringer sælgeren til mig og spørger hvordan min oplevelse har været, hvorefter jeg så (meget frustreret) fortæller ham at jeg er højst utilfreds.
Det eneste svar han giver mig er: Så skulle du ikke have købt en Peugeot.
Ufatteligt........

Jeg ved, at de går ind og prøver at miskreditere al negativ omtale på trustpilot, så derfor har jeg gemt beviser i form af slutseddel, kvitteringer og mailkorrespondancer i massevis.

I skal aldrig købe bil af dem.. Det er ikke det værd..

Mvh. en meget sur kunde.

8. november 2018
Ahlgren & Andersen -logo

Besvarelse fra Ahlgren & Andersen

Hej Martin.

Jeg har brugt noget tid på at ”grave” i sagen. Jeg kan bekræfte handlingsforløbet, som du beskriver det, og vi betragter det som en meget alvorlig sag for os.
Vi to har talt sammen pr. tlf. og fået en fornuftig snak og jeg vil endnu engang beklage din oplevelse med Ahlgren og Andersen.

Jeg vil meget gerne takke dig for dit input både her på Trust Pilot og pr. tlf., som jeg og ledelsen af Ahlgren & Andersen har brugt til at træffe nogle nødvendige beslutninger. For det første er pågældende medarbejder ikke længere ansat hos os. For det andet har jeg som nyansat hos Ahlgren & Andersen og med min mangeårige erfaring fra Toyota, der er kendt for en meget høj kundetilfredshed, brugt din konkrete sag til at stramme op på alle processer i forbindelse med mekanisk og kosmetisk klargøring af biler inden udlevering til vores kunder og til at stramme processerne ved eventuelle efterfølgende reklamationsarbejde. Og for yderligere at styrke processerne har jeg sammen med ledelsen af Ahlgren & Andersen besluttet at ansætte en eftermarkedsansvarlig.

Samlet set håber jeg, at det betyder, at andre kunder i fremtiden ikke får en tilsvarende oplevelse – skulle det mod forventning ske er alle velkommen til at kontakte mig via vores hjemmeside
eller pr. tlf.
Med venlig hilsen.
Allan Wallin
Salgschef Ahlgren & Andersen Køge.

Super service og rigtig god behandling!

Jeg handlede bil hos Ahlgren & Andersen i Køge for ikke så længe siden. Jeg kan varmt anbefale at handle med dem. Jeg fik både en fair pris, super god behandling - svar på SMS'er efter lukketid, en opringning et par dage efter køb for at høre, om alt var, som det skulle være mv. Super behandling af sælger, Christoffer Nygaard Espersen.

7. november 2018

Fuld tilfreds hele vejen igennem

Købte brugt bil hos sælger Michael Wahl i Taastrup. Super fin behandling, bilen klargjort helt i top. Alt i alt en rigtig god oplevelse, vil klart anbefale at købe bil hos Michael hos Ahlgren og Andersen i Taastrup.

24. oktober 2018

Bilkøb med garanti

Bilkøb med garanti - vi handlede bil med Ahlgren Andersen i Køge juni 2018, fik en fair pris på byttebilen - til trods for den brugte bil vi købte var prissat i den lave ende. Efter 1,5 måned gik Kobling og da det er semi automatisk gear ødelagde det noget i gearkassen, alt blev lavet på garantien uden tøven - når jeg skal handle bil igen, så kigger jeg først hos Ahlgren Andersen

7. oktober 2018

Fin handel - Fantastisk service

Har købt min bil hos Ahlgren Andersen. Efterfølgende har der været nogle småting med bilen, som har krævet værkstedsbesøg, men her har servicen hos A&A været helt i top. Ingen diskussioner eller noget som helst, og beskeden hver gang er: "Det skal bare ordnes, så du kan være glad for din bil".

Dette er hverken første eller sidste gang, jeg køber bil hos Ahlgren & Andersen.

26. september 2018