1. Bryllupsarrangør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bryllupsfotografering - intimitet, nærhed og romantik

4,4

Fantastisk fotograf

Vi bookede Jesper til vores bryllup d. 08-08-2020 og bryllupsfest d. 07-08-2021 og kan virkede anbefale ham.
Fantastiske billeder i god kvalitet.
Fantastisk fotograf, der er humoristisk og god til at få gæsterne til at smile og være glade.
Desuden god til at være usynlig :-)

1. februar 2022

Albrechtsen foto kan klart anbefales til alle kommende brudepar.

Vi havde booket Jesper til vores bryllup 28. August 2021 og det er noget af det bedste vi har gjort.
Jesper tog helt fantastiske billeder af os helt fra gæsterne ankom til kirken og helt frem til brudevalsen og festen indtil midnat.
Vi følte os i de bedste hænder og havde et par snakke op til brylluppet om vores ønsker til billeder m.m. Og dem fulgte Jesper 100%. Vi kunne selv være med til at komme med ideer til lokations billeder efter vielsen, men Jesper havde også mange gode ideer som vi var med på. De resulterede i vanvittig mange gode billeder.
Under hele dagen formåede Jesper også at få vores gæster til at føle sig super godt tilpas. Mange af vores gæster troede at vi kendte Jesper privat fordi han bare faldt ind.
Vi vil anbefale alle der overvejer Jesper at bruge ham!
Endnu en gang, tak for at have foreviget vores store dag.

10. januar 2022

Perfekt oplevelse, smukke billeder

Jesper var fotograf til vores bryllup lørdag d. 19. september 2020. Han var med fra morgenstunden af under min forberedelse til og med brudevalsen.
Vi har været meget tilfredse med Jespers arbejde hele vejen igennem. Vi havde en rigtig god kommunikation op til brylluppet, og havde flere møder inden da, hvor vi fik vendt alle detaljer og fik forventningsafstemt. Han tilbød endda også at tage et lille møde med min veninde, som skulle filme meget af dagen, for at de lige kunne koordinere - mega god stil!
Vi har seks uger senere modtaget cirka 1400 billeder fra hele dagen, redigerede og endda også i sort-hvid (så faktisk 2800 billeder). Han har fanget mange smukke øjeblikke hele dagen, og alle portrætbillederne er helt vildt flotte. Han var god til på dagen at hjælpe os med forskellige motiver til brudepar portrætterne, så vi har fået mange forskellige motiver af bare mig og min mand.
Jesper er rigtig behagelig og venlig, hvilket flere af vores gæster også fortalte os i løbet af dagen, men han er samtidig god til at være "en flue på væggen".
Vi giver Jesper vores største anbefalinger! Helt perfekt arbejde til en god pris. Tusind tak for al dit arbejde Jesper :-)

11. november 2020

Helt igennem fantastisk fotograf!

Helt igennem fantastisk fotograf!!
Havde en mand der var meget tvivlsom omkring at have en fotograf på fra kirke til brudevals.

Allerede efter kirken, fortalte han at han faktisk synes Jesper var rigtig fin.
Flere gange under middagen, hvor han havde været på toilet kom han tilbage og roste Jesper til skyerne, han havde lige været forbi og snakke med ham hver gang :)

Jesper er rigtig god til at få folk til at slappe af og have det sjovt med billederne og fanger nogle super gode øjeblikke.
Der udover blender han virkelig ind, så man tænker slet ikke over han er der, men han er på pletten med det samme der sker noget under festen.

Kæmpe anbefaling her fra!!

12. august 2020

Fremragende fotograf med fantastisk nærvær

Vi havde Jesper med til vores bryllup d. 17. August 2019, og vi er fuldt ud tilfreds og mere til. Han var nærværende, fik alle med på billederne, fik fanget de små øjeblikke og gav bare et fantastisk minde fra en vidunderlig dag med hans flotte billeder. Han er dybt professionel, men samtidig utrolig nærværende hvilket blev rost meget fra vores gæster. Det er som at være tilbage på dagen, når billederne ses igennem. Vi er utrolig glade for vores valg af bryllups fotograf, hvor Jesper var med fra kirken til brudevals. Vi kan stærkt anbefale ham til andre

22. oktober 2019

Jesper var fantastisk ved vores bryllup…

Jesper var fantastisk ved vores bryllup 20.juli 2019. Han var levende, nærværende og entusiastisk. Han fik alle med med skøre ansigter, og han var snaksalig og venlig samtidig yderst professionel.
Vi vil klart anbefale Jesper til alt og alle. Han var det hele værd. Vi havde ham med fra forberedelse til brudevals, og det var perfekt.
Vi modtog dagen efter en række sneak peaks af vores billeder, hvilket var rigtig rart at have noget at kigge på. Vi har ikke fået de redigerede billeder endnu, men vi glæder os meget!

5. august 2019

Vores livs dag foreviget på den fineste, flotteste og mest prof måde!

At have Jesper med til vores bryllup den 25. maj 2019 var intet mindre end fantastisk. Output’et kan vi slet ikke komme os over. Vores livs dag foreviget på den fineste, flotteste og mest prof måde! Og så er han bare en super skøn person, som på sin helt egen facon fik sat smil på alles læber - også på billederne! Han fangede alle øjeblikkene på afstand og up-close og vi opdagede ikke rigtig at han var der selvom billedet er helt up-close så man får alle følelserne med. Vores absolut bedste anbefalinger!

4. august 2019

Jesper fuldendte vores bryllupsdag - og jeg ville vælge ham igen!

Jeg fandt Albrechtsen foto igennem en bryllupsgruppe på facebook, hvor flere havde gode erfaringer med lige netop ham.
Han har været med til at fuldende vores bryllupsdag, hvor han lige fra starten af satte tid af til 2 x samtale inden selve festen (1 samtale en time på skype et par måneder inden, og et kvarter dagen inden vores store dag) han virkede allerede her punktlig, imødekommende og storhjertet.
Han var med os fra kirken af, hvor han var der 30 minutter før end han egentlig skulle (super flot!) og indtil midnat. Han havde bare hørt alle mine ønsker, og fuldførte dem bare med et stort smil.
Alle gæsterne syntes at han var super flink, fjollet, og ikke i vejen, som man godt nogengange kan føle om ''fremmede'', tværtimod. flere har snakket om efterfølgende, at ville booke ham til diverse arrangementer.
Han har hele vejen igennem været til at få fat på, hurtig til at svare på mails, og gode til at give opdateringer. Vi har modtaget billederne både på dropbox, og så valgte vi også at tilkøbe et usb stik, for at få billederne i den bedste kvalitet. vi fik over 1000 billeder fra vores store dag, og hans fotografiske evner samt redigeringsevner har været helt fantastiske.
Så alt i alt vores største anbefaling til denne fotograf, som har været imødekommende, flink, tilstedeværende, forstående, professionel, humoristisk og storhjertet.
Vi vil uden tvivl booke ham igen en anden gang!

28. marts 2019

Gjorde vores dag fuldendt!

Vi kendte ikke til Albrechtsen foto før vi havde sagt ja til at bruge ham som fotograf til vores bryllup. Derfor var vi selvfølgelig spændte da vi skulle mødes med ham første gang. Jesper var meget professionel og vi gik derfra med en rigtig god mavefornemmelse.
Dagen kom hvor vi skulle giftes og Jesper var på pletten før gæsterne ankom til kirken og var med hele dagen og aftenen indtil kl. 0.00.
Han var meget opmærksom på vores ønsker til billeder og sørgede for at få taget en masse billeder igennem hele dagen. Han var afslappet og med sit engagement og måde at være på fik han både os og vores gæster til at slappe af.
Vi har kun de bedste anbefalinger og har allerede anbefalet ham til andre af vores venner. Vi var meget spændte på at modtage vores billeder og de billeder og Jespers måde at være på, var med at gøre vores dag fuldendt.

9. marts 2019

Udover al forventning!

Jesper er simpelthen fantastisk! Jeg var meget skeptisk, lige indtil vi havde et møde sammen. Her gav Jesper mig ro i maven og viste at han er drøn proffesionel. Der gåes i detaljer omkring planlægningen og på selve dagen er Jesper som en ninja. Han er overalt, men uden at blive bemærket. Da både jeg stod og ventede ved alteret og min nu kone stod klar udenfor, tilbød han en vand til at klare den tøre hals. Det er super overskudsagtigt. Han har fået alt med på de ca 1000 billeder, som står helt fantastisk i øvrigt, han tog på dagen. Og så er Jesper super imødekommende, med en fantastisk humor. Alle gæsterne var forbløffede over Jespers evne til at få folk til at smile og grine og føle sig godt tilpas. Jeg kan ikke andet end anbefale denne fantastisk dygtige og proffesionelle fotograf. Ganske enkelt enestående og hver en krone værd. Wow! Ville give flere stjerner hvis man bare ku.

24. januar 2019

Superflotte billeder!

Vi brugte Albrechtsen Foto til vores bryllup (kirke, reception og lokationsbilleder) og var meget tilfredse med de 518 billeder, vi fik leveret. Jesper var behagelig og diskret på dagen og leverede et professionelt stykke arbejde til en yderst rimelig pris.

22. august 2017